ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Μαρτίου;

Κριός

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα σε παρακινήσουν προκειμένου να καταφέρεις να νιώσεις την ασφάλεια που ζητάς καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο εγείρει θέματα ανασφαλειών. Το πρωί ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οφειλές και εκκρεμότητες ώστε να μην τις βρεις μπροστά σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα συνειδητοποιήσεις πως έχασες αρκετές ημέρες κυνηγώντας αριθμούς και χρήματα! Μια βόλτα από αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξανά επαφή με τον έξω κόσμο και να περάσεις μια όμορφη ημέρα!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και θα συνεχίσει να προκαλεί μεταβολές στη διάθεση σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε κάνει να  δώσεις βαρύτητα σε πρακτικά θέματα όπως είναι τα οικονομικά σου. Χρειάζεται να δεις που βρίσκεσαι και τι μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις επιπλέον εισόδημα και να βελτιώσεις την κατάσταση. Είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς κάποιο οικονομικό σου θέμα και αν το χειριστείς σωστά επικοινωνιακά τότε θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και μπορεί η ημέρα να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα, όμως από το μεσημέρι και ύστερα τα πράγματα θα αλλάξουν. Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία σου. Βέβαια είναι πιθανό να μην καταφέρεις να ισορροπήσεις και να περάσεις στο άλλο άκρο δημιουργώντας ένταση! Προσπάθησε να βρεις άλλους τρόπους να δείξεις πως επανήλθες στον καλό σου εαυτό και απόφυγε παράπονα και συγκρούσεις.

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις δουλειές και υποχρεώσεις σήμερα, όμως όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, εσύ θα έχεις ως προτεραιότητα σου τους φίλους σου και τα θέματα που τους απασχολούν. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Αν δεν τις δεις σαν αγγαρεία, τότε θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις μαζί τους εύκολα!

Λέων

Η δουλειά σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα καθώς οι επαγγελματικές σου βλέψεις είναι μεγάλες και απαιτούν θυσίες. Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου θα ενισχύσει την ανάγκη σου για μεγάλες κατακτήσεις και κοινωνική αναγνώριση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Μια έξοδος με φίλους η συναδέλφους μετά τη δουλειά θα είναι η ευκαιρία σου για να χαλαρώσεις μακριά από τις επαγγελματικές σου ευθύνες.

Παρθένος

Η χαλαρή σου διάθεση θα συνεχίσει να σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο συνεχίζει να ευνοεί τα ταξίδια του μυαλού αλλά και του σώματος. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα κάνουν την εμφάνιση τους επαγγελματικά θέματα που θα σε «επαναφέρουν» στην  τάξη. Προσπάθησε να ανασυνταχτείς ώστε να επανέλθεις ακμαίος/α στη δουλειά! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο καθώς χρειάζεται ισορροπία γιατί η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!

Ζυγός

Μια μικρή αφορμή θα σε γυρίσει σε καταστάσεις που σε έχουν πικράνει και δεν θα σε αφήσει να είσαι ο εαυτός σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κάνεις ενδοσκόπηση και να καταλάβεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και η διάθεση σου θα αλλάξει άρδην! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια μικρή εξόρμηση στη φύση ή στη θάλασσα προκειμένου να χαλαρώσεις και να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση! Η ημέρα ευνοεί και τις επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου και όλο λες πως θα δεις αλλά ποτέ δεν το κάνεις!

Σκορπιός

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς οι προηγούμενες ημέρες ήταν γεμάτες με επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει εξελίξεις που αφορούν οικονομικά θέματα με εφορίες ή δάνεια και αν τα τακτοποιήσεις όλα τώρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Η ρουτίνα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις της θα σε κουράσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς δεν θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο εκεί που πραγματικά θέλεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα μετακινηθεί στους Διδύμους και θα δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως κάποιο θέμα των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου να σου κινήσει το ενδιαφέρον και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό αφήνοντας οτιδήποτε άλλο σε αναμονή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι το μεσημέρι και είναι μια καλή ευκαιρία για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα καταλάβεις πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Αν δεν χάσεις χρόνο προσπαθώντας να τις αποφύγεις και αν δεν τις αφήσεις για αύριο τότε θα ξεμπερδεύεις μαζί τους γρήγορα!

Υδροχόος

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και οι διαφωνίες που πιθανό να είχαν προκληθεί στο σπίτι σου θα αρχίσουν να υποχωρούν καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου. Το μεσημέρι θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις την ένταση σου σε δημιουργικότητα. Αν επιλέξεις να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, με τους φίλους σου και με τον έρωτα σου θα περάσεις μια όμορφη ημέρα που θα σε αποζημιώσει για τις προηγούμενες!

Ιχθύς

Οι επαφές με τους γύρω σου καλά κρατούν και η Σελήνη από τον Ταύρο θα σε παρασύρει σε κοινωνικό σχολιασμό μαζί με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα περιοριστείς στα νέα και στα θέματα που συμβαίνουν στην οικογένεια σου χωρίς να δώσεις σημασία πουθενά αλλού. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες και για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;