ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δίνει προτεραιότητα σε εσένα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου σε περίπτωση που σε αμφισβητήσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ξεκινήσεις καβγάδες που θα φτάσουν την κατάσταση στα άκρα γιατί θα καταλάβεις αργότερα πως δεν είχες δίκιο.

Ταύρος

Η προτίμηση σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους.  Αυτό μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους που θα βρεθούν κοντά σου σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματα σου. Πρόσεξε τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην παρασυρθείς από τα φαινόμενα γιατί απατούν.

Δίδυμοι

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στην παρέα σου και εσύ άλλο που δεν θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω, θα φέρει προβλήματα σε περίπτωση που κάποιος/α διαφωνήσει μαζί σου. Μη γίνεσαι φανατικός/η με τις απόψεις σου και δέξου πως υπάρχουν και άλλες γνώμες. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τους συναδέλφους σου καθώς η αυταρχική σου συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στη δουλειά σου.

Καρκίνος

Η δουλειά θα είναι το μόνο πράγμα που θα σε απασχολήσει και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια προκειμένου να εξελιχθείς και να ανέβεις σε ανώτερες θέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες κρύβουν παγίδες. Μόνο με τη δουλειά θα καταφέρεις αυτό που επιθυμείς γι αυτό μην ψάχνεις για γρήγορες λύσεις και θαύματα.

Λέων

Σήμερα θα νιώθεις πιεσμένος/η και θα περάσει από το μυαλό σου να φύγεις μια με δύο ημέρες προκειμένου να χαλαρώσεις. Ακόμα και να δεν είσαι πιεσμένος/η, θα το πεις ως δικαιολογία για να γίνεις πιστευτός/η στους γύρω σου και να μη σε ζορίζουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συγκρούσεις με ανθρώπους του συγγενικού και του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αν δεν ικανοποιήσεις τις τάσεις φυγής τότε θα τα βάλεις με όλους. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να μην αφήσεις την ένταση σου να πάρει τα ηνία.

Παρθένος

Το μυαλό σου έχει φουρτούνες σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό αναμοχλεύει αυτά που έχεις μέσα στη ψυχή σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει συναισθηματικά χειριστικό/η με τους ανθρώπους που αγαπάς με σκοπό να καλύψεις τις ανασφάλειές σου. Σήμερα θα κάνεις τα πάντα για να καταφέρεις αυτά που θέλεις και δεν αποκλείεται να ενεργήσεις κάτω από το τραπέζι.  Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις καθώς ρόδα είναι και γυρίζει!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις σου με τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει θέματα κυρίως με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου καθώς σήμερα θα ξεχάσεις τη διπλωματία που είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου. Θα έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/η με αυτά που πιστεύεις και δεν θα σηκώνεις εύκολα αντιρρήσεις. Η έντονη παρόρμηση σου θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και μπορεί να εντείνει τα προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας όχι μόνο οι δικές σου αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων συνεχίζουν να σε «κυνηγούν» και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει ανυπόμονο/η και εξαιρετικά νευρικό σε περίπτωση που βρεθεί κάτι να σε καθυστερήσει ή κάτι δεν πάει όπως το θέλεις. Μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες που δε χρειάζεται γιατί θα σπαταλήσεις άσκοπα την ενέργεια σου και μετά δεν θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας αυτά που πρέπει.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον Κριό σε προτρέπει να ασχοληθείς με «ανάλαφρα» πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά αλλά με τη διασκέδαση σου. Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα καθώς θα πεισμώσεις πολύ σε περίπτωση που δεν σου κάνουν τα χατίρια οι φίλοι σου η/ο σύντροφός σου. Απόλαυσε την ημέρα και μη δημιουργείς θέματα καθώς δεν συντρέχει λόγος για να χαλάσεις τη δική σου διάθεση αλλά και αυτών που είναι δίπλα σου.

Αιγόκερως

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί μια αναστάτωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει συναισθηματικά χειριστικό/η με τους ανθρώπους της οικογένειας σου προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις αυτό το συναίσθημα και προτίμησε τη διπλωματική οδό ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να επιτύχεις πιο εύκολα αυτά που θέλεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η αλλά και διατεθειμένος/η να ανοίξεις την καρδιά σου σε όλο τον κόσμο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την εμπιστοσύνη που θα έχεις στους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό οι συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα να εκτροχιαστούν καθώς θα φανατιστείς με τις απόψεις σου και θα ξεχάσεις πόσο ωραία είναι η ποικιλία των απόψεων. Πρόσεξε γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να δημιουργηθούν ρίξεις στις σχέσεις σου.

Ιχθύς

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι ανησυχίες δεν σε αφήσουν να ησυχάσεις λεπτό καθώς σήμερα θα επεξεργάζεσαι δεδομένα και πληροφορίες προκειμένου να κάνεις ότι καλύτερο για το πορτοφόλι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει απόλυτο/η με τις επιθυμίες σου και δεν θα συμβιβαστείς με ημίμετρα παρά μόνο αν πετύχεις αυτό που θέλεις. Δεν είναι καλή ημέρα για να διεκδικήσεις χρήματα ούτε για να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις με τους συνεταίρους σου καθώς τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;