ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα βρίσκεσαι στη διαδικασία να ξεπεράσεις κάποιες σκέψεις σου που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν φόβους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις δυνάμεις σου και τις δυνατότητες σου. Είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστεί και μια ευκαιρία που αφορά επαγγελματικά θέματα όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις κάτι προκειμένου να την έχεις.

Ταύρος

Οι φίλοι σου και οι ομάδες που δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε κοινούς σκοπούς, θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με ομάδες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και να πράξεις ανάλογα. Θα έχεις την τάση να παθιαστείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα αλλά πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες δε θα σου αφήσουν το χρόνο για να χαλαρώσεις και η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σου υπενθυμίσει πως για κάποια πράγματα χρειάζονται θυσίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει μια «σκοτεινή» διάθεση, όμως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις πράξεις των άλλων. Μην εμπλακείς σε ίντριγκες στη δουλειά και αν θέλεις να βγεις κερδισμένος/η, ξεκίνησε να παρατηρείς αθόρυβα τις πράξεις των προϊσταμένων και των υφισταμένων σου καθώς θα σου δείξουν πολλά.

Καρκίνος

Σήμερα ψάχνεις τρόπους να βοηθήσεις το μυαλό σου να δραπετεύσει και γι’ αυτό είναι πιθανό να επιδιώξεις να αποκομίσεις πληροφορίες μέσα από βιβλία, ταινίες και συζητήσεις με το περιβάλλον σου που θα σε πάνε αλλού! Η Σελήνη βρίσκεται στους ονειροπόλους Ιχθύς και θα σου χαρίσει λίγο από την αίγλη τους και τις τάσεις φυγής τους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την ανάγκη σου για κάτι διαφορετικό καθώς θα σε κάνει να νιώσεις πως χρειάζεσαι μια επανεκκίνηση μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές.

Λέων

Οι σκέψεις που θα κατακλύσουν το μυαλό σου σήμερα δε θα είναι ευχάριστες καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματα σου και με αυτά που πιστεύεις πως έχεις κάνει λάθος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως οι πληγές του παρελθόντος είναι η δύναμη του παρόντος και οι εμπειρίες είναι πολύτιμες. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς και με οικονομικά θέματα, κυρίως αν αφορούν και τρίτους για αυτό μη μείνεις άπραγος/η.

Παρθένος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου, είτε είναι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφος σου, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς θα σε αναζητήσουν προκειμένου να τους βοηθήσεις σε θέματα που μπορεί να έχουν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να παθιαστείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα, ακόμα και αν δεν είναι δικό σου θέμα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή γιατί στην προσπάθεια σου να πείσεις τους άλλους να ακολουθήσουν τις συμβουλές σου μπορεί να γίνεις λίγο παραπάνω πιεστικός/ή.

Ζυγός

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν σήμερα και θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις σημασία όσο και να τα απέφευγες μέχρι τώρα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα σε κουράσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει θέληση και πείσμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στα καθήκοντα σου. Πρόσεξε μόνο καθώς είναι πολύ πιθανό ο ζήλος σου να γίνει υπερβάλλων!

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς σήμερα ακόμα και αν είναι κάτι απλό. Το πάθος σου σε οτιδήποτε και να κάνεις θα υπερισχύσει γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το γιατί μπορεί να ωφελήσει την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Οι συζητήσεις που αφορούν θέματα του σπιτιού σου και οι διαφωνίες με την οικογένεια σου θα εξακολουθήσουν να σου αποσπούν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να πεισμώσεις και να μη δεχτείς να ακούσεις τη γνώμη των άλλων. Από την άλλη θα σου χαρίσει εξαιρετική ικανότητα να πείσεις τους άλλους πως έχεις δίκιο και αυτό θα το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο αρκεί να το καταφέρεις!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει νέα από συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς θα έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις μαζί τους και θα επιδιώξεις να μάθεις τις εξελίξεις! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα εξελίξει κάποιες σχέσεις και θα τις κάνει πιο δυνατές. Επίλεξε προσεκτικά τους ανθρώπους που θα επιδιώξεις να συναναστραφείς σήμερα και μη δώσεις σημασία στην ποσότητα, παρά μόνο στην ποιότητα.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου αποφασισμένος/η να διευθετήσεις τις οφειλές σου και να προβείς σε αλλαγές προκειμένου να πάρεις μια ανάσα όσον αφορά τα οικονομικά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να επιτύχεις συμφωνίες ή διευθετήσεις καθώς η πειθώ σου δε θα αφήσει περιθώρια διαπραγμάτευσης. Πρόσεξε όμως να μην περάσεις την λεπτή γραμμή και γίνεις πιεστικός/ή.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία σου και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσεις καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά πεισματάρης/α. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/ή ή τουλάχιστον έτσι να φαίνεσαι καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να εξισορροπήσεις όσο γίνεται την ένταση της ημέρας και την επιρροή της χθεσινής έκλειψης που έγινε στο ζώδιό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;