ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Φεβρουαρίου;

Κριός

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και να σου δημιουργεί εμμονές με θέματα επαγγελματικής φύσεως. Θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να εξελιχθείς, αλλά το θέλεις εδώ και τώρα, γι’ αυτό δε θα αποφύγεις τις δυσκολίες. Νωρίς το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως είναι ώρα για ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Κανόνισε μια έξοδο με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά ή πέρνα τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους.

Ταύρος

Όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερο, θα συνεχίσει να σε βοηθά και να φέρνει γύρω σου κόσμο, που επιθυμεί την παρέα σου! Οι συζητήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα και, όσο περισσότερες απόψεις ακούσεις, τόσο πιο ευδιάθετος/η θα αισθανθείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα αρχίσεις να νιώθεις πως το διάλειμμα έφτασε στο τέλος σου. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να αποδείξεις τι αξίζεις!

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σου αναστάτωση και η δυσθυμία θα κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φέρνει σκέψεις που σε δυσαρεστούν. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια ή με την εφορία και θα πρέπει να προσέξεις πώς θα τα χειριστείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον επικοινωνιακό εαυτό σου και να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί.

Καρκίνος

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου, θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τα προσχήματα, για να μη δημιουργηθούν θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερο και να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και τα συναισθήματά σου. Μη φοβηθείς να αναμετρηθείς με αυτά που νιώθεις, καθώς μόνο έτσι θα καταλάβεις από πού προέρχονται!

Λέων

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με «στρατιωτικό πρόγραμμα» πειθαρχίας, καθώς θέλεις να τελειώνεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, προκειμένου να σου μείνει χρόνος για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις, όμως αν τις δεις σοβαρά, θα τις φέρεις εις πέρας. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και αφήσεις πάλι τον εαυτό σου παραπονεμένο!

Παρθένος

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω, για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τον έρωτα ή για να δεις τους φίλους σου, καθώς η διάθεσή σου θα είναι στα καλύτερα της! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ξεκινήσει να σου υπενθυμίζει προσωπικές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις ξεχάσει, με σκοπό να σε επαναφέρει στην τάξη! Αν έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου με θετικά συναισθήματα, τότε καμία δουλειά δεν πρόκειται να σε πτοήσει!

Ζυγός

Τα θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένειά σου ή με το σπίτι σου σαν ακίνητο, δε θα σε αφήσουν αδιάφορο/η σήμερα, αλλά είναι πιθανό να τα δεις από μια άλλη, πιο αντικειμενική οπτική που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα σπιτιού, αλλά νωρίς το βράδυ θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Προσπάθησε να δείξεις καλή διαγωγή και να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς από το βράδυ και έπειτα η διάθεσή σου θα αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο φυσικά και θα πρέπει να το απολαύσεις απερίσπαστος/η!

Σκορπιός

Η διάθεση που έχεις για δημόσιες σχέσεις και κουβέντα συνεχίζει να φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το περιβάλλον σου, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει τους άλλους να αποζητούν την παρέα σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες και να μάθεις νέα που δεν ξέρεις! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου εντός οικίας. Είναι πολύ πιθανό οι δικοί σου να χρειαστούν τη γνώμη σου και τη συμβολή σου σε κάτι, αλλά θα πρέπει να προσέξεις, γιατί αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για εντάσεις.

Τοξότης

Αυτές τις ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το μυαλό σου τρέχει σε έξοδα, συναλλαγές και οικονομικές υποχρεώσεις, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να επιδιώξεις οικονομικές συμφωνίες και να στρέψεις το κλίμα υπέρ σου, τουλάχιστον σε οτιδήποτε αφορά τέτοιου είδους θέματα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από τους οικονομικούς προγραμματισμούς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους γύρω σου! Μια βόλτα μαζί τους θα φτιάξει τη διάθεσή σου, γι’ αυτό μην αργείς, κανόνισέ τη!

Αιγόκερως

Σήμερα η συμπεριφορά σου δε θα είναι σταθερή, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου προκαλεί κυκλοθυμικές τάσεις. Είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα, καθώς έχεις συνηθίσει να φέρεσαι ορθολογιστικά και δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς συναισθηματικές εξάρσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα, όπως είναι τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να σου έρθει μια ιδέα που θα σε βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, για αυτό προσπάθησε να την αξιοποιήσεις.

Υδροχόος

Η ημέρα έχει ξεκινήσει με σκέψεις που σε αγχώνουν και σε βάζουν στη διαδικασία να εμπνευστείς ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω αναμοχλεύει τις βαθύτερες φοβίες σου και τις φέρνει στην επιφάνεια. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα δώσει ένα τέλος στις υπερβολές και την ανασφάλειά σου. Μια αφορμή θα είναι αρκετή ώστε να ασχοληθείς με εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Πρόσεξε βέβαια να μην το παρακάνεις, γιατί η υπερβολική προσοχή στον εαυτό σου μπορεί να δώσει λάθος εικόνα στους γύρω σου.

Ιχθύς

Οι συναντήσεις με φίλους και με πρόσωπα που έχετε κοινό τομέα δραστηριοτήτων θα είναι στο πρόγραμμα της ημέρας, όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Είναι μια καλή ημέρα για να προσελκύσεις κοντά σου νέους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποια από αυτά που έχεις κατά νου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα περάσεις στο άλλο άκρο. Είναι πιθανό να ξεχάσεις την επικοινωνιακή σου διάθεση και την ενέργεια που είχες και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;