ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με πολύ θετικούς οιωνούς καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό, πύρινο ζώδιο του Τοξότη και θα σου φέρει ευκαιρίες να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που έχεις παραμελήσεις, ακόμα και να κάνεις ένα μικρό ταξίδι! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, θα φέρει ξανά τον έρωτα στη ζωή σου καθώς θα κάνεις γνωριμίες που θα σε βάλουν στη διαδικασία να ερωτευτείς!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα αλλά και ανθρώπους που είχες αφήσει πίσω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, είναι υποστηρικτικό για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις βαθύτερές σου ανάγκες. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική και για οικονομικά θέματα καθώς αν το επιδιώξεις μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς που θα σου αποφέρουν κέρδη!

Δίδυμοι

Σήμερα θα αναζητήσεις τη γνώμη των συνεργατών σου ή του/της συντρόφου σου καθώς χρειάζεσαι την επιβεβαίωση τους για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα τονίσει το ρόλο των άλλων ανθρώπων στη ζωή σου και για αυτό ίσως καταφέρουν να σε επηρεάσουν λίγο παραπάνω από ότι συνήθως! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα ενισχύσει τη γοητεία σου και είναι μια καλή ημέρα για να επιτύχεις νέες συμφωνίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς θα ξεφυτρώνουν μπροστά σου σαν τα μανιτάρια! Η Σελήνη μπορεί να έχει περάσει στον ανέμελο Τοξότη αλλά εσύ θα πρέπει να ξεχάσεις τις ανέμελες στιγμές αν θέλεις να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα σε κάνει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με εσένα και την εμφάνιση σου και έτσι θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου!

Λέων

Σήμερα ανήκεις στους/στις ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σου χαρίσει μια ανάλαφρη διάθεση που θα σε βοηθήσει να εστιάσεις μόνο σε αισιόδοξες σκέψεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σήμερα έχεις τον τρόπο να δώσεις ιδιαίτερο νόημα ακόμα και σε μια απλή «καλημέρα» για αυτό επιδίωξε να την πεις εκεί που σε ενδιαφέρει παραπάνω από το φυσιολογικό!

Παρθένος

Σήμερα η σκέψη σου θα βρίσκεται στο σπίτι σου και στα άτομα που απαρτίζουν την οικογένειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει συναισθηματικό/η και με μια τάση να μείνεις στο «καταφύγιο» σου, παρέα με την οικογένεια σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα σου δώσει ιδέες για να αλλάξεις τη διακόσμηση ή να πάρεις κάτι που θα στολίσει όμορφα το χώρο σου. Η εσωτερική σου ηρεμία θα εξαρτηθεί πολύ από την κατάσταση εντός οικίας γι’ αυτό αξίζει να της δώσεις σημασία.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα αναδείξει την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις! Σήμερα επιθυμείς διακαώς να περάσεις την ημέρα εκτός σπιτιού καθώς, αν μείνεις μέσα, δεν θα αντέξεις την μονοτονία. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό κατά το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε αγορές με το πρόσχημα πως θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου! Αν δεν το παρακάνεις με τις αγορές και δεν προβείς σε σπατάλες, η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα!

Σκορπιός

Η δύναμη του χρήματος θα κινεί τα νήματα της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης σου καθώς θα σου στοιχίσει αν αισθανθείς την έλλειψη του. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και μπορεί να τονίσει τις υλικές ελλείψεις αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα βελτιώσει την κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό να σου έρθει κάποιο δώρο ή να συνειδητοποιήσεις πως οι ανάγκες σου ίσως να μην είναι και τόσο επείγουσες. Ακόμα, μπορεί να έρθει μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου γι’ αυτό άδραξε την ημέρα και δεν θα βγεις χαμένος/η!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου κι αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για δράση! Ήρθε η ώρα να βγεις στο προσκήνιο και να κάνεις ξανά αισθητή την παρουσία σου στον περίγυρο σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό κατά το απόγευμα είναι πολύ βοηθητικό για να περάσεις μια ημέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου αλλά και να τις προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσεις. Η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα φέρει νέες γνωριμίες αλλά πολύ πιθανό και ένα νέο έρωτα!

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι απορροφημένος/η στις σκέψεις σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που σου λείπουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ψυχολογία σου, καθώς θα βρεις τον τρόπο να πραγματοποιήσεις κάποια πράγματα από αυτά που θέλεις, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Μην αφήσεις τους φόβους σου να υπερισχύσουν καθώς, στην αντίθετη περίπτωση, θα μείνεις προσκολλημένος/η σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που επιθυμείς.

Υδροχόος

Οι παρέες σου και οι ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος θα έχουν ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα σου καθώς σήμερα θα τους αναζητήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί κάθε συλλογική δραστηριότητα καθώς θα τονίσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σου και την ανάγκη σου να πάρεις πρωτοβουλίες! Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα σταθεροποιήσει νέες γνωριμίες και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους τους οποίους θα γοητεύσεις με την αντίληψη σου!

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου θέματα, οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τις ενέργειες σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα τονίσει κάθε επαγγελματικό θέμα που υπάρχει είτε μικρό είτε μεγάλο. Το απόγευμα θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό και θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και -με βάση αυτές- θα αποφασίσεις τα επαγγελματικά σου θέματα. Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και προσπάθησε να αποφασίσεις βάζοντας τη λογική σου πάνω από όλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;