ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του  Σκορπιού και θα έχεις για λίγο ακόμα τις «κλειστές» σου καθώς μπορεί να νιώθεις προδομένος/η και πικραμένος/η από ανθρώπους στους οποίους είχες επενδύσει συναισθηματικά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα δυσκολέψει την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό και πιθανό να αισθανθείς μετέωρος/η και χαμένος/η σε διλλήματα.  Κράτησε αποστάσεις από όλα σήμερα και μην μπερδεύεις συναισθηματικά με οικονομικά θέματα καθώς σε αυτά έχει θέση μόνο η λογική!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις πως για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στον/στη σύντροφο σου είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι στη γενικότερη αναστάτωση που είναι πιθανό να νιώθεις. Στην πραγματικότητα δεν φταίνε ούτε οι άλλοι ούτε εσύ αλλά θα είναι δύσκολο να εκφράσεις αυτό που νιώθεις καθώς θα το κάνεις με το λάθος τρόπο. Κράτησε τα προσχήματα ώστε να μην δημιουργηθούν ρήξεις!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ανεβάσεις ταχύτητες προκειμένου να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες σου και να απαλλαγείς από αυτές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο κατά το απόγευμα, θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας. Συγκεκριμένα είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε διενέξεις ή να μην καταφέρεις να πάρεις αυτά που θέλεις από την εργασία σου. Θα είναι δύσκολο να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σήμερα καθώς δεν θα είσαι σίγουρος/η ποιο είναι το καλό σου γι αυτό άφησε τες για αύριο!

Καρκίνος

Εξακολουθείς να ανήκεις στους τυχερούς της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δίνει αφορμές για να βγεις μια βόλτα με φίλους, να καλομάθεις τον εαυτό σου με ένα δώρο ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου με… εσένα! Μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στη διάθεση σου και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και με τους γύρω σου γιατί θα γίνεις κυκλοθυμικός/η. Με το μαλακό γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις την ημέρα σου!

Λέων

Οι οικογενειακές αναταράξεις είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσει τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα να συνεχίσουν με αμείωτους ρυθμούς! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε κάνει να τα πάρεις όλα «τοις μετρητοίς» και να παρερμηνεύσεις τις διαθέσεις των άλλων. Πριν αποφασίσεις να πάρεις θέση και να υπερασπιστείς τα «πιστεύω» σου, σκέψου τον τρόπο που θα το κάνεις ώστε να μη ρίξεις και άλλο λάδι στη φωτιά!

Παρθένος

Η διάθεση σου για συζητήσεις και βόλτες στα μαγαζιά με συγγενείς , φίλους και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε κάνει να  σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς θα έχεις μια δυσκολία να εξηγήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Πρόσεξε κάθε κουβέντα που θα πεις, προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου!

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό στο μυαλό σου να υπάρχει μια ιδέα που εάν εκμεταλλευτείς θα σου αποφέρει κέρδος και η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει να τη δεις σοβαρά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Υδροχόο το απόγευμα, δεν θα σε βοηθήσει να προωθήσεις την ιδέα σου και τα οικονομικά σου σχέδια λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης! Κάνε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά και μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να πάρει αποφάσεις!

Σκορπιός

Η διάθεση σου είναι πιθανό να μην είναι σταθερή και να μεταλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και θα εντείνει τη δυσθυμία σου καθώς θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι θέλεις, τι δεν θέλεις και τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα, κυρίως αν αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς δεν θα έχεις καθαρό μυαλό!

Τοξότης

Οι σκέψεις σου θα συνεχίσουν να σε αναστατώνουν καθώς θα εστιάσεις μόνο στις αρνητικές, απαξιώνοντας εντελώς τις θετικές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο κατά το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει ψυχολογική αναστάτωση και αίσθημα «βάρους», ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις και για να κάνεις δημόσιες σχέσεις γι αυτό προτίμησε να κρατήσεις δίπλα σου μόνο λίγους και καλούς.

Αιγόκερως

Τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η από αγαπημένα σου πρόσωπα και καλούς σου φίλους, καθώς η Σελήνη από το  Σκορπιό τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα έχουν αντίκτυπο και στους γύρω σου! Μην ψάχνεις ευκαιρία για να εκνευριστείς και να τα βάλεις με τους άλλους και προσπάθησε να ανακόψεις τη φόρα των σεναρίων που φτιάχνεις ώστε να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις χωρίς λόγο!

Υδροχόος

Η ημέρα εξακολουθεί να φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις καθώς έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει εμπόδια και δεύτερες σκέψεις. Είναι πολύ πιθανό να μην αισθάνεσαι σίγουρος/η για τις δυνατότητες σου και να μη νιώθεις σίγουρος/η ούτε για τις αποφάσεις σου. Άφησε την ημέρα να περάσει  και –κυρίως- απόφυγε τα ρίσκα είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και εξακολουθεί να σου φέρνει στο μυαλό σενάρια για εξορμήσεις μαζί με ανθρώπους που αγαπάς!  Το απόγευμα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, μπορεί να σου δημιουργήσει και τάσεις φυγής καθώς θα αισθανθείς πολύ μακριά από τα θέλω σου. Είναι πιθανό να μη βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να φανείς περίεργος/η στους άλλους. Κράτησε τις πιο κρυφές σου σκέψεις για εσένα και προτίμησε να δεις μια ταινία ή να διαβάσεις ένα βιβλίο προκειμένου να χαλαρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;