ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτές. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει ανατροπές και θα σε αναγκάσει να προβείς σε αλλαγές που δεν έχεις υπολογίσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία όμως υποδηλώνει πως τελικά αυτές οι αλλαγές θα είναι υπέρ σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ταύρος

Ακόμα και οι πιο απλές υποχρεώσεις σου σήμερα θα σου φανούν δύσκολες και ακατόρθωτες γιατί δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τη δυσφορία σου και θα σε κάνει να έχεις τάσεις φυγής από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με την εργασία σου και θα είναι κρίμα να τις προσπεράσεις επειδή θα βαριέσαι!

Δίδυμοι

Η ανέμελη διάθεσή σου εξακολουθεί να χρωματίζει και τη σημερινή ημέρα και θα σου δώσει πολλές αφορμές για να ασχοληθείς με κάποιο ξεχασμένο σου χόμπι ή να βρεις μια νέα ασχολία που θα σε συναρπάσει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη έκφρασης των βαθύτερων συναισθημάτων και των απωθημένων σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία είναι μια βοήθεια για να κατορθώσεις να διαχειριστείς αυτά που νιώθεις και να εστιάσεις μόνο στα θετικά!

Καρκίνος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε ωθεί σε ξεκαθαρίσεις, προκειμένου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε ωθήσει να κάνεις τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις και σε επαγγελματικά θέματα. Προσπάθησε να περιορίσεις την παρόρμηση σου και να κάνεις μικρά βήματα, τουλάχιστον σήμερα, καθώς η εσωτερική σου αναστάτωση δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Λέων

Άνθρωποι του περιβάλλοντός σου, ακόμα και συγγενείς ή γείτονες, θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στην ημέρα και μπορεί να φέρνουν νέα που σε αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου εφιστά την προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με εργασιακές ευθύνες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς μέσα από συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου προκαλεί αμφιβολίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου αλλά και μια έντονη ανασφάλεια που απορρέει από αυτά. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και συμφωνίες καθώς δεν είναι κατάλληλη ήμερα για τέτοιους είδους αποφάσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία παρόλα αυτά μπορεί να σου χαρίσει ένα οικονομικό μπόνους ή να σου επιστρέψει χρήματα που σου οφείλουν!

Ζυγός

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στον εαυτό σου και τις ανάγκες του καθώς εσύ θα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει εκνευρισμό καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι σε πιέζουν. Μπορεί να φανείς αλαζονικός/ή γι’ αυτό πρόσεξε τη συμπεριφορά σου καθώς και την έντονη παρόρμηση που θα έχεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας και θα σε «σώσει» έστω και την τελευταία στιγμή.

Σκορπιός

Οι φόβοι σου, οι ανασφάλειες σου και οι κρυφές σου ανησυχίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό αναμοχλεύει όλα αυτά που υπάρχουν στο μυαλό σου και σου δημιουργούν σύγχυση. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τη δυσφορία σου καθώς θα σου φταίνε όλα, από τη δουλειά σου μέχρι την καθημερινότητα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι θετικό ακόμα και στα πιο δύσκολα συναισθήματα σου που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Τοξότης

Σήμερα οι συζητήσεις με τους φίλους σου και η ενασχόλησή σας με ένα συγκεκριμένο σκοπό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει επιτακτική ανάγκη να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και όλα αυτά που έχεις κάνει για τους άλλους. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς πολύ και να χάσεις τους καλούς σου τρόπους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα αυξήσει την κοινωνικότητα σου και θα σε στρέψει τα βλέμματα επάνω σου.

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σου είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για εσένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και φέρνει σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά θέματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, σε συμβουλεύει να χαλαρώσεις καθώς οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα να κάνεις δύσκολα θα σου βγει όπως το έχεις κατά νου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς και όσο εκνευρίζεσαι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κάνεις λάθη και να βγεις εκτεθειμένος/η στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα.

Υδροχόος

Η ημέρα θα σε φέρει μπροστά σε ακροατήριο καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/ή και θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου αλλά και αρκετά οξύθυμο/η γι’ αυτό και δεν θα αργήσεις να συγκρουστείς αν τολμήσουν να σε αμφισβητήσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Ιχθύς

Οι συναισθηματικές αλλά και οικονομικές σου ανησυχίες θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια και θα σε φέρουν σε επαφή με τους φόβους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις βαθύτερες σου επιθυμίες. Εάν δεν το κάνεις τότε θα ξεσπάσεις στους γύρω σου καθώς κάποιος/α θα πρέπει να γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα σε βοηθήσει καθώς θα ενισχύσει την πεποίθηση σου πως υπάρχει φως ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;