ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να τονίζει τα θέματα της καθημερινότητας σου προκειμένου να σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει κούραση καθώς θα αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις σήμερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος σου να σε καταβάλλει και να μην κάνεις καταστροφικές σκέψεις. Με τη βοήθεια ενός προγράμματος θα τα καταφέρεις όλα!

Ταύρος

Όσες υποχρεώσεις και να έχεις σήμερα θα βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και με οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου χαρίζει ευδαιμονία και διάθεση για βόλτες με φίλους αλλά και το ταίρι σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα τονίσει τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει ημιτελείς και θα σου δημιουργήσει τύψεις. Καμιά φορά χρειάζεται να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και να τον καλομαθαίνεις γι’ αυτό κάνε το χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Δίδυμοι

Σήμερα οι διαφωνίες με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο επίκεντρο καθώς η Σελήνη από την Παρθένο εξακολουθεί να αναμοχλεύει θέματα που δεν είχαν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα λόγω διαφωνιών. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερένταση και ανασφάλεια καθώς πιστεύεις πως είναι δύσκολο να γίνεις κατανοητός/ή. Στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο απλά δεν έχεις τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε μέσα από διάλογο να καταφέρεις να περάσεις τα θέλω σου και όχι με εντάσεις.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις και οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και η ημέρα θα περάσει ευχάριστα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στις σχέσεις με τους γύρω σου και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Μην ψάχνεις να βρεις αφορμές να εκνευριστείς και μη μετράς κάθε κουβέντα που θα ακούσεις καθώς θα έχεις την τάση να τα πάρεις όλα στραβά.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου καθώς είναι αυτά που σου προκαλούν πονοκέφαλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως τα «αγαθά κόποις κτώνται», δηλαδή θα πρέπει να ξεκινήσεις οικονομία και να μην παρασύρεσαι σε σπατάλες. Συμφωνίες και συζητήσεις με σκοπό τη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων μπορεί να σε ζορίσουν λίγο σήμερα αλλά εάν πας διαβασμένος/η και με επιχειρήματα θα τα καταφέρεις!

Παρθένος

Σήμερα ως προτεραιότητα θα βάλεις τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις να επιτύχεις αυτά που θέλεις προκειμένου να νιώσεις καλά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει κούραση καθώς θα αισθανθείς πως τα πάντα χρειάζονται πολλή προσπάθεια. Δε θα σου χαριστεί τίποτα γι’ αυτό καλύτερα να αφήσεις σημαντικά θέματα για άλλη ημέρα που θα είναι πιο ευνοϊκή για εσένα. Οι ανησυχίες σου και η κούραση θα δημιουργήσουν ένα ψυχρό κλίμα στις σχέσεις σου γι’ αυτό και θα προτιμήσεις να απέχεις!

Ζυγός

Οι σκέψεις σου θα σε ταλαιπωρήσουν και σήμερα καθώς θα έχεις μια τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα, κυρίως τα αρνητικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα ενισχύσει τις φοβίες σου και θα αισθανθείς ψυχολογικά κουρασμένος/η. Προσπάθησε να δεις αυτά που σε απασχολούν σαν θέματα που ανήκουν σε κάποιον άλλο και θα καταλάβεις πως για όλα υπάρχει λύση!

Σκορπιός

Η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φιλικές και συλλογικές υποθέσεις καθώς σήμερα θα ενεργείς καλύτερα στα πλαίσια μιας ομάδας παρά μόνος/η σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει απόσταση στην ομάδα καθώς θα πέσουν στο τραπέζι θέματα που θα σε κάνουν να διαφωνήσεις με τους υπόλοιπους. Σίγουρα δε θέλεις να ρισκάρεις τις φίλιες σου, τις σχέσεις σου και τα κεκτημένα σου γι’ αυτό μην γίνεις υπερβολικός/ή.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και οι φιλοδοξίες σου συνεχίζουν να είναι το κύριο μέλημά σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που θα προκύψουν θα σε κουράσουν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικές διεκδικήσεις. Κάνε μια ημέρα και υπομονή και προτίμησε να δουλέψεις συγκεντρωμένος/η, μακριά από τα φώτα με υπομονή και επιμονή.

Αιγόκερως

Μια αφορμή, μια συζήτηση ή ένας άνθρωπος με τον οποίο θα ξεκινήσεις μια συζήτηση, θα γίνουν η αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει κούραση και μια τάση να παρατήσεις οποιαδήποτε προσπάθεια συλλογής γνώσεων, ακόμα και αν στην αρχή ενθουσιαστείς! Προσπάθησε να ασχοληθείς με ένα πράγμα και μην ξεκινήσεις πολλά μαζί, γιατί δε θα τα ολοκληρώσεις.

Υδροχόος

Οι ανασφάλειες και τα συναισθήματά σου θα κάνουν αισθητή την εμφάνιση τους και σήμερα και θα σε κάνουν να αισθανθείς μια πίεση. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει πολύ αυστηρό/ή με τον εαυτό σου, αλλά και με τους γύρω σου. Μη θυμώνεις με εσένα και μην ψάχνεις να βρεις τρόπους να τιμωρήσεις τον εαυτό σου, αλλά κάνε μια ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το λόγο που νιώθεις αυτή την αναστάτωση.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση από τους γύρω σου θα σε οδηγήσει σε επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις που πιθανό να μην ενστερνίζεσαι και τόσο. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει απόμακρο/η και δύσπιστο/η με τους γύρω σου και θα δημιουργήσει μια ψυχρότητα στις μεταξύ σας σχέσεις. Δε θα θελήσεις να δημιουργήσεις κόντρες και γι’ αυτό θα πιέσεις τον εαυτό σου να κρατήσει τα προσχήματα αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο αφήνοντας πίσω τα θέλω σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;