ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα τα ξημερώματα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα φέρει γεγονότα κυρίως όσον αφορά τα αισθηματικά σου θέματα. Νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να τα γνωρίζεις χρόνια. Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, καθώς μπορεί η έκλειψη να μην σε επηρεάζει αρνητικά, όμως ίσως σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα πυροδοτήσουν γεγονότα.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα είναι πιθανό να επαναφέρει οικογενειακές υποθέσεις κυρίως για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό ένα θέμα που αφορά κάποιο ακίνητο να επανέλθει με σκοπό να λυθεί εδώ και τώρα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και την τάση σου να τα βλέπεις όλα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό καθώς θα γίνεις υπερβολικός/η. Ίσως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας της οικογένειας σου να χρειαστούν τη βοήθεια σου.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα φέρει εξελίξεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις την άποψη σου για άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Είναι πολύ πιθανό και να αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα σου και τα θέλω σου προκειμένου να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Όπου και να αποφασίσεις να δώσεις βάση σήμερα, προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η και να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει ξανά στο προσκήνιο οικονομικά θέματα, υποχρεώσεις και διακανονισμούς που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και με τις αποφάσεις που θα πάρεις αλλά και γενικότερα με τη διαχείριση των χρημάτων σου καθώς μπορεί να προκύψουν απώλειες. Σε συμβουλεύω να μην αφήνεις εκτεθειμένα χρήματα και τιμαλφή και να είσαι σίγουρος πως όλα βρίσκονται στη θέση τους.

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και θα φέρει γεγονότα και εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η υπερβολή σου και η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου καθώς θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς ακόμα και κάτι απλό που μπορεί να προκύψει. Πάρε χρόνο, κράτησε αποστάσεις και μη βιαστείς να δράσεις ή να πεις μεγάλα λόγια για να μην έχει απώλειες που θα σου στοιχίσουν.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά απωθημένα και συναισθήματα καχυποψίας που θα σε κάνουν να κρατήσεις αποστάσεις από όλους. Εξωτερίκευσε αυτά που νιώθεις σε έμπιστους ανθρώπους και μην τα κρατήσεις μέσα σου γιατί θα συνεχίσουν να σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Προτίμησε να μη φορτώσεις την ημέρα με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η ενέργεια σου θα είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα αναμοχλεύσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους, συλλογικές εργασίες αλλά και στόχους. Σήμερα με αφορμή γεγονότα που θα προκύψουν ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με φιλικά σου πρόσωπα και να καταλάβεις ποιοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν και ποιοι όχι. Αν δεν αφήσεις τη βιασύνη σου να σε οδηγήσει και παρατηρήσεις με προσοχή τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω τους τότε οι απαντήσεις θα έρθουν μόνες τους.

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα φέρει επαγγελματικές εξελίξεις που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από το ρυθμό που τρέχουν τα πράγματα και εσύ θα προσπαθείς να καταλάβεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα. Προσπάθησε να μην εκραγείς γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και μη μεταφέρεις την αγωνία και το άγχος της δουλειάς στην οικογένεια σου. Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε υπομονή χωρίς να δράσεις στο εδώ και τώρα γιατί θα δημιουργήσεις ένα ντόμινο κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα σε περιορίσει με κάποιο τρόπο και θα σε αναγκάσει όχι μόνο να κάνεις ένα πρόγραμμα, αλλά και να το ακολουθήσεις. Αυτό από μόνο του δε θα σου είναι ευχάριστο, αφού όλοι ξέρουμε πως δεν τα πας καλά με τα «πρέπει» και τα προγράμματα, καθώς νιώθεις πως σου στερούν την ελευθερία. Είναι πιθανό να προκύψουν και παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, κυρίως στην περίπτωση που θα θελήσουν να σε βάλουν σε τάξη.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα μεγεθύνει όλα αυτά που σε ρίχνουν και φέρνουν στην επιφάνεια τον απαισιόδοξο εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως έχεις κάνει πράγματα χωρίς ανταπόκριση ή να προκύψουν γεγονότα που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς ποιος θέλει να παίξει με την ψυχραιμία σου. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά δε σε βοηθούν να ανακάμψεις και δικαίως σε κάνουν απαισιόδοξο/η, αλλά ίσως να έχεις και την τάση να τα κοιτάζεις μέσα από ένα πρίσμα που τα μεγεθύνει. Χρησιμοποίησε τη λογική σου, προκειμένου να σταματήσεις να κάνεις σενάρια καταστροφής.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα δημιουργήσει ανακατατάξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που ήρθαν για να μείνουν και μέσα από αυτές θα πάρεις σημαντικές διδαχές. Μη βιαστείς όμως να τις «ταξινομήσεις» και να πάρεις αποφάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να κάνεις λάθος ενέργειες. Άκουσε τη γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου και συζήτησε μαζί τους προβληματισμούς σου καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.

Ιχθύς

Η Σεληνιακή έκλειψη που ολοκληρώνεται σήμερα το ξημέρωμα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα δημιουργήσει πίεση στην καθημερινότητα σου καθώς θα αναγκαστείς να πάρεις μεγαλύτερες και περισσότερες ευθύνες στη δουλειά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να πιστεύεις πως έχεις συμμάχους στα εργασιακά αλλά τελικά θα συνειδητοποιήσεις πως δεν πρέπει να βασίζεσαι επάνω τους. Η παρόρμηση που έχεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις γι αυτό καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;