ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και να σου φέρνει ευκαιρίες για να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να συναντηθείς και με τους φίλους σου, να συζητήσετε ή να βγείτε μια βόλτα, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως τους έχεις παραμελήσει. Άδραξε την ημέρα και γέμισε τις μπαταρίες σου, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη που έρχεται αύριο, πρέπει να σε βρει ετοιμοπόλεμο/η!

Ταύρος

Είναι η τέλεια στιγμή για να διερευνήσεις τα βάθη της ψυχής σου, να κάνεις απολογισμό της ζωής σου και να χαλαρώσεις στο σπίτι σου, προκειμένου να αναπληρώσεις την ενέργειά σου και να ολοκληρώσεις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχεις με το παρελθόν.

Δίδυμοι

Η ευκολία με την οποία επικοινωνείς είναι ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά και σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα σε βοηθήσει να το αναδείξεις ακόμα περισσότερο. Οι επαφές και οι συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, ακόμα και γείτονες, θα δώσουν ένα χαρούμενο τόνο στην ημέρα σου και θα μάθεις πολλά νέα! Βέβαια θα πρέπει -όσο πλησιάζουμε προς τη Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει το ξημέρωμα- να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με αυτά που λες.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή όσον αφορά τις οικονομικές σου κινήσεις, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες που -με τη σειρά τους- θα σε κάνουν να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Κάνε ένα πλάνο με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να τις διευθετήσεις, ώστε να μπουν σε μια σειρά. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην ξεχάσεις πως βρισκόμαστε στο κατώφλι της Σεληνιακής έκλειψης.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Είναι μια καλή ημέρα για να δεις σχέσεις και συνεργασίες και να αξιολογήσεις και τον εαυτό σου, αλλά και τις επιλογές σου. Βρισκόμαστε στο κατώφλι της έκλειψης που θα γίνει το ξημέρωμα, γι’ αυτό, ακόμα και αν νιώσεις πως κάτι πάει λάθος, μη βιαστείς να το αλλάξεις…

Παρθένος

Η εσωστρεφής σου διάθεση θα κάνει την εμφάνισή της πιο έντονα σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα. Σκέψεις σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, περνούν από το μυαλό σου με ταχύτητα φωτός και όσο σκέφτεσαι, τόσο αγχώνεσαι. Άφησε κάποια πράγματα να έρθουν μόνα τους και μην προσπαθείς να προγραμματίσεις τα πάντα. Απόφυγε τις αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα σήμερα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στο κατώφλι της αυριανής έκλειψης.

Ζυγός

Σήμερα θα επιδιώξεις να περάσεις μεγάλο μέρος της ημέρας με τους αγαπημένους σου φίλους, καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου και η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές δε θα σε αφήσουν να μείνεις χωρίς παρέα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και να τονίζει την ανάγκη να υπάρχουν φίλοι στη ζωή σου και μάλιστα να έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου. Μπορεί να συμβούν μικρές παρεξηγήσεις αλλά, λόγω του ότι είμαστε μια ημέρα πριν την έκλειψη, μπορεί να γίνουν μεγάλες, αν δεν προσέξεις.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου θέματα, οι φιλοδοξίες και οι ανησυχίες σου θα δώσουν δυναμικά το παρόν και σήμερα, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα. Βρίσκεσαι σε φάση επαγγελματικών αλλαγών μεγάλης σημασίας για εσένα και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά εκεί. Μπορεί να χρειαστούν θυσίες, αλλά μη βιαστείς να υποσχεθείς ότι είσαι έτοιμος/η να τις κάνεις, καθώς είναι πιθανό να μην έχεις υπολογίσει καλά τα πράγματα ή να μην έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζονται, για να αποφασίσεις σωστά. Οποιαδήποτε απόφαση και να θελήσεις να πάρεις, να θυμάσαι ότι είναι καλύτερα να το αποφύγεις για σήμερα, καθώς βρισκόμαστε μια ημέρα πριν την έκλειψη.

Τοξότης

Οι επαφές με το περιβάλλον σου θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση, καθώς σήμερα θα έχεις συναντήσεις με κόσμο που εκτιμάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ευνοεί τις ανταλλαγές απόψεων, αρκεί να γίνουν σε κλίμα συζήτησης και όχι σε κλίμα αντιπαράθεσης. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως η σιωπή είναι χρυσός και μπορεί να σε σώσει από αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Μην ξεχνάς πως αύριο έχουμε και την έκλειψη και θα πρέπει να είσαι διακριτικός/ή και να μην «φωνάζεις» την παρουσία σου.

Αιγόκερως

Η συναισθηματική σου δυσφορία θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο σκέψεων σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και οικονομικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς αναλώνεσαι σε αρνητικές σκέψεις που σου προκαλούν συναισθηματικές εξάρσεις. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις και επιστροφές στο παρελθόν και μην ξεχνάς πως η δυσθυμία σου μπορεί να είναι και τα προεόρτια της αυριανής έκλειψης.

Υδροχόος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο και σήμερα, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα. Ίσως χρειαστεί να τις αξιολογήσεις, καθώς θα διαπιστώσεις πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Καλύτερα, ακόμα και αν καταλήξεις σε αποφάσεις σήμερα, να μη βιαστείς να τις ανακοινώσεις, καθώς βρισκόμαστε μια ήμερα πριν την έκλειψη και καλό θα είναι να είσαι υπομονετικός/ή όσον αφορά σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθύς

Οι ρυθμοί που θα έχει η ημέρα δεν είναι οι καλύτεροι για εσένα, καθώς θα έρθουν υποχρεώσεις που θα σε αναγκάσουν να επιταχύνεις και σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς υπό πίεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και προσπαθεί να σε σκληραγωγήσει, καθώς θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο προκειμένου να τα καταφέρεις όλα. Δεδομένου του γεγονότος ότι βρισκόμαστε μια ημέρα πριν την έκλειψη, απόφυγε να κάνεις αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν κυρίως τα εργασιακά σου θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;