ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να αφήσεις πίσω αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και σε προτρέπει να ασχοληθείς μόνο με αυτά που σε γεμίζουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μπορεί να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις κυρίως με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς θα έχεις την τάση να απαντάς με νευρικότητα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμησή σου και όλα θα είναι καλά!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία με τους οικείους σου. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν λεκτικές αψιμαχίες που θα ξεκινήσουν ακόμα και από κάτι μικρό, όμως θα πάρουν τεράστιες διαστάσεις, καθώς δε θα είσαι διατεθειμένος/η να σταματήσεις. Μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις.

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητά σου σήμερα και μπορεί να αλλάξεις και το ημερήσιο πλάνο σου, ώστε να καταφέρεις να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις και από τη διάθεσή σου θα εξαρτηθεί το αν θα γίνουν σοβαρές. Προτίμησε να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση σε θέματα που ξέρεις πως μπορεί να γίνουν το «κόκκινο πανί» ανάμεσα σ’ εσένα και τους συνομιλητές σου και μην προσπαθήσεις να πείσεις τους γύρω σου, γιατί θα εκνευριστείς.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις έντονη ανησυχία, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου θέματα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα σου δημιουργήσει απορίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν διαχειρίστηκες σωστά τις οικονομικές σου υποθέσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να δεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που θα ακούσεις σήμερα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Οι αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου είναι πιθανές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε κάνει να αισθανθείς πως είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες, αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα «ανοίξει» θέματα με τους γύρω σου και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει προτάσεις για συμφωνίες και για συνεργασίες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, με τον κίνδυνο να προκαλέσεις εντάσεις με τους γύρω σου. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σήμερα, σκέψου ότι θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να την αναθεωρήσεις.

Παρθένος

Σήμερα δε θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις πρακτικά, αλλά αντιθέτως θα σκέφτεσαι θεωρητικούς τρόπους επίλυσής τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, υποδηλώνει πως όσο λιγότερες δουλειές ανοίξεις σήμερα, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσει η ημέρα. Προσπάθησε να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί και το μυαλό σου να χαλαρώσει, χωρίς να γεμίσεις την ημέρα με προγράμματα, εργασίες και λοιπά αγχωτικά σενάρια.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και υποδηλώνει πως είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε κάποια ομάδα ή κάποιο σύλλογο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, από τη μία θα σου χαρίσει διάθεση να ασχοληθείς πραγματικά με τις ομάδες ανθρώπων που σε περιβάλλουν, από την άλλη μπορεί να σε κάνει λίγο απότομο/η μαζί τους, καθώς θα νιώθεις ένα διάχυτο εκνευρισμό. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια, προκειμένου να τις υλοποιήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να σου δυσκολέψει λίγο το έργο, καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις εμπόδια, είτε από ανθρώπους του επαγγελματικού είτε του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ανακτήσεις την ώριμη σκέψη σου και την ικανότητα να παίρνεις σωστές αποφάσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, και μη δράσεις σπασμωδικά.

Τοξότης

Σήμερα θέλεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις, είτε μέσα από συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, είτε μέσα από την αναζήτηση στο διαδίκτυο και σε βιβλία. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Λέοντα, θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκομίσεις νέες γνώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μπορεί να σε μπερδέψει και να σε δυσκολέψει να πάρεις αποφάσεις, καθώς θα προκύψουν πολλές διαφορετικές απόψεις πάνω σε συζητήσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν και αντιπαραθέσεις, αλλά αν δεν τις πάρεις τοις μετρητοίς, δε θα σε πτοήσουν!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συναισθηματική αναστάτωση που δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις, καθώς θα σου έρθουν στο μυαλό γνώριμα πρόσωπα του παρελθόντος και διάφορα απωθημένα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα προσθέσει μια νευρικότητα, που μπορεί να καταλήξει σε καβγάδες με τους γύρω σου. Οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα μπορούν να ανάψουν τα αίματα και να εντείνουν την ήδη περίεργη ατμόσφαιρα, για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η, καθώς θα διαπιστώσεις πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα δε θέλουν να έχουν μόνο συμβουλευτικό λόγο στις αποφάσεις σου, αλλά θέλουν και να αποφασίζουν αντί για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα φέρει αντιπαραθέσεις καθώς η συνεννόηση ανάμεσα σ’ εσένα και τους άλλους θα είναι δύσκολη. Αν δεν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να υπερισχύσει, δε θα υπάρξουν απώλειες!

Ιχθύς

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα, ξεκίνησέ τη με ένα καλό πρωινό, για να έχεις ενέργεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και έκτακτες υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μπορεί να σε κάνει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω καθώς θα νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η από τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Καλύτερα να μην το κάνεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί ένας κύκλος παρεξηγήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;