ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα έχεις διάθεση να μείνεις μέσα στο σπίτι, καθώς οι επαφές με τους ανθρώπους δε θα είναι το καλύτερό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως δε θα είναι μια ήρεμη ημέρα για εσένα. Είναι πιθανό να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους και να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Δεν είναι καλή ημέρα για να εμπλακείς σε ενδοοικογενειακά θέματα γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις σιωπηλός/ή.

Ταύρος

Η ενέργειά σου θα σε κάνει να επιδιώξεις επαφές και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, καθώς και να ξεκινήσεις τις βόλτες στα μαγαζιά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τους φόβους σου, που δε θα είναι εύκολο να τους διαχειριστείς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις αναστάτωση καθώς θα ψάχνεις ευκαιρία για εντάσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, καθώς θα είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα λόγω απροσεξίας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο οι ανασφάλειές σου, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει το ρόλο των χρημάτων στη ζωή σου και ακόμα περισσότερο την έλλειψή τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, υποδηλώνει πως μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις όσον αφορά οικονομικά θέματα. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις σήμερα, γιατί αντί να αυξήσεις τα έσοδά σου, κινδυνεύεις για το αντίθετο. Οι ανασφάλειές σου μπορεί να σε οδηγήσουν να ξεκινήσεις άμεσα αποταμίευση, αλλά αυτό είναι καλό!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βάλει στην πρίζα, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα φέρει πολλές υποχρεώσεις και επαγγελματικές εξελίξεις, που θα σε αγχώσουν. Ξαφνικά θα θυμηθείς τις ανάγκες σου, που έχεις παραμελήσει λόγω της δουλειάς, και η διάθεσή σου  θα πέσει. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις να σε κυριεύσουν, γιατί θα δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και αυτό δε θα είναι υπέρ σου!

Λέων

Παρόλο που δεν αγχώνεσαι εύκολα και παραμένεις χαλαρός/ή και ευδιάθετος/η, σήμερα θα κάνεις μια εξαίρεση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τους πιο παράξενους φόβους σου και τις πιο βαθιές ανάγκες σου. Πρόσεξε, γιατί όσο εσύ ασχολείσαι με ανυπόστατα άγχη και κολλάς σε λεπτομέρειες, κάποιος/α δε θα είναι τόσο φιλικά προσκείμενος/η σε εσένα, για αυτό προτίμησε να έχεις δίπλα σου λίγους και καλούς!

Παρθένος

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα, καθώς θα τους αναζητήσεις για να τους συμβουλευτείς σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου, αλλά και οριστική ρήξη σε φιλίες που κρέμονταν από μια κλωστή. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τις υπερβολικές σου αντιδράσεις και αν τα καταφέρεις, η ημέρα θα περάσει χωρίς σημαντικές απώλειες!

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς και οι ανασφάλειες που σχετίζονται με την κοινωνική σου καταξίωση, θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να σε κάνει να προβείς σε ριψοκίνδυνες επαγγελματικές ενέργειες, καθώς η παρόρμησή σου δε θα σε βοηθήσει. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα και μη βιαστείς να μπεις σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους, ακόμη κι αν νιώθεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει.

Σκορπιός

Οι πληροφορίες που θα καταφθάνουν στα αυτιά σου από τον περίγυρο σου σήμερα, θα είναι πολλές και μπορεί να σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις και κάποιες δικές σου απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα και είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις με συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα για την ορθότητα των απόψεών τους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου στους γύρω σου και μην οδηγείς επιθετικά, καθώς η ημέρα ευνοεί ατυχήματα.

Τοξότης

Σήμερα όλα τα απωθημένα σου θα βγουν στην επιφάνεια με κάποια μικρή αφορμή και θα σε αναστατώσουν. Ακόμα και αν δεν έχεις απωθημένα, όλο και κάτι θα βρεις προκειμένου να πέσεις λιγάκι στα πατώματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου και την τάση σου να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, αλλά και τους γύρω σου. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/ή και μη ρισκάρεις σε οικονομικά θέματα, γιατί η τύχη σήμερα δε θα ευνοήσει τους τολμηρούς, αλλά μόνο τους προνοητικούς.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι άκρως συναισθηματική, καθώς θα έχεις ανάγκη να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πάρεις τη συμβουλή τους για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την ανάγκη σου για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου, είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συνεργασίες ή για υπογραφές συμβολαίων.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και κάποιες έκτακτες που θα προκύψουν, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τα σχέδια σου και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα «πρέπει» σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό λόγω της κούρασης που θα έχεις. Προσπάθησε να ξεκινήσεις με τις πιο επείγουσες δουλειές σου, καθώς θα έχεις την τάση να τα παρατήσεις όλα, προκειμένου να βρεις χρόνο για εσένα. Χρειάζεται να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να συνειδητοποιήσεις πως αν θέλεις, όλα είναι στο χέρι σου!

Ιχθύς

Η ημέρα θα σου χαρίσει υπέρ-κινητικότητα, καθώς θα νιώσεις σα να έχεις σούπερ δυνάμεις, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις ήσυχος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε «αναγκάσει» να βρεις ένα χόμπι ή κάτι που να σε διασκεδάζει και να ασχοληθείς με αυτό. Αν δεν βρεις κάτι που να σου αρέσει, τότε η υπερέντασή σου θα σε οδηγήσει σε εντάσεις με φίλους σου και οποιονδήποτε άλλο βρεθεί στο διάβα σου. Προσπάθησε να φερθείς συγκρατημένα και δε θα χάσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;