ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει την επικοινωνία με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και θα φέρει πολύ καλές συμφωνίες κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Το εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό κατά το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε παρέες και συναθροίσεις πολύ εύκολα καθώς οι ιδιαίτερες απόψεις σου θα τύχουν μεγάλης αποδοχής.

Ταύρος

Τα θέματα που συνεχίζουν να σε απασχολούν είναι οικονομικής φύσεως καθώς αδυνατείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο μέχρι να τακτοποιήσεις αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τις συμφωνίες που έχεις κατά νου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να πείσεις οποιονδήποτε γι αυτό μην αγχώνεσαι! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό κατά το απόγευμα, θα επαναφέρει ευκαιρίες με σκοπό να τις αξιολογήσεις σωστά!

Δίδυμοι

Ο πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας εξακολουθείς να είσαι εσύ καθώς η  Σελήνη από το ζώδιο σου θα σχηματίσει μια σειρά ευνοϊκών όψεων που θέλοντας και μη θα σε κρατήσουν στο προσκήνιο! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει εσωτερική ηρεμία και ένα αίσθημα πληρότητας που θα φανεί αμέσως και στις σχέσεις με τους οικείους σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μια έκπληξη από φιλικά σου πρόσωπα που θα κάνει την ημέρα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος

Σήμερα, παρόλο που η διάθεση σου είναι αρκετά εσωστρεφής, έχεις μια ολόκληρη ημέρα για να την αλλάξεις και να τη φέρεις στα επίπεδα που επιθυμείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως η έλλειψη σιγουριάς προς τον εαυτό σου δημιουργεί όλες αυτές τις σκέψεις που σε ανησυχούν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις στην ενεργό δράση!

Λέων

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να συναντήσεις φίλους και μάλιστα πολλούς καθώς όσο μεγαλώνει η παρέα τόσο το καλύτερο για τις διαθέσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα στρέψει όλους τους προβολείς πάνω σου. Είναι πολύ καλή ημέρα για να παρουσιάσεις τις απόψεις σου και να πείσεις τους φίλους σου για τα λεγόμενα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει νέα που δεν περιμένεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Η προσήλωση σου σε επαγγελματικά θέματα συνεχίζεται και σήμερα και θα σε κάνει να αδιαφορήσεις για οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό θα είναι εμφανές και στους γύρω σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου γι αυτό μείνε ετοιμοπόλεμος/η!

Ζυγός

Αν έχεις κατά νου θέματα που έχουν να κάνουν με πιστοποιήσεις, σεμινάρια και εξετάσεις, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το «τρέξεις». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε κάνει πρόσχαρο/η και ευγενικό/η με τους γύρω σου με αποτέλεσμα όλοι να έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για εσένα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα φέρει νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα που θα δώσουν ένα χαρούμενο τόνο στην ημέρα σου.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σου αναστάτωση εξακολουθεί να προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση σου καθώς νιώθεις μικρές εκρήξεις να συμβαίνουν μέσα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ‘Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου αλλά και την αυτοκυριαρχία σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει μια ανατρεπτικότατη σκέψη και αυτή θα είναι η αφορμή για να ξεκολλήσεις από ζημιογόνες καταστάσεις.

Τοξότης

Σήμερα θα ασχοληθείς με τα θέματα που απασχολούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αδιαφορήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εκτίμηση και την επιδοκιμασία των γύρω σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου χαρίσει ενέργεια και όρεξη αλλά πρόσεξε που θα τη διοχετεύσεις και μην αρχίσεις τις πλάκες!

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις σου συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν και πολλές από αυτές είναι επείγουσες και δεν παίρνουν αναβολή. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και δεν θα αφήσεις τις δουλειές σου να σε αγχώσουν και να σε καταβάλλουν. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα ή νέα που δεν περιμένεις! Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα δεν θα πλήξεις ούτε μια στιγμή!

Υδροχόος

Τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο σε βοηθά να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εξακολουθεί να σε ευνοεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση καθώς όχι μόνο θα φαίνεσαι, αλλά θα νιώθεις και καλά μέσα σου! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να κάνεις γνωριμίες που θα έρθουν για να μείνουν!

Ιχθύς

Η αναστάτωση εντός οικίας συνεχίζει να υφίσταται καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σου δημιούργησε πολεμοχαρή διάθεση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη ψυχραιμία σου και να εκφράσεις τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου χωρίς φασαρίες. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα φέρει ιδέες που αν τις εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημα σου γι αυτό μην απορρίψεις καμία ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό αν δεν την εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;