ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί αποκλειστικά σε εσένα, καθώς θα διαπιστώσεις πως σε έχεις παραμελήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα μεταβάλει τη διάθεσή σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα πρέπει να προσέξεις, καθώς η παρόρμησή σου θα είναι ακόμα πιο έντονη σήμερα και θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Σήμερα δε θα σε νοιάζουν οι άλλοι και η τελευταία κουβέντα θέλεις να είναι η δική σου, αλλά φρόντισε τουλάχιστον να μη το παρακάνεις!

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, καθώς θα διαπιστώσεις πως δε χρειάζεται να εκθέτεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου στους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει την εσωστρέφειά σου και πολύ πιθανό να βάλει και μια δόση υπερβολής. Εντάξει, η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις και συζητήσεις, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία σου να εισχωρήσει σε σχέσεις, που είναι δοκιμασμένες. Το ατού σου για σήμερα είναι η εξαιρετική διαίσθησή σου, για αυτό αν έχεις διλήμματα, άκουσέ τη.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου διάθεση θα σε παρακινήσει να αφήσεις λίγο τις υποχρεώσεις σου και να συναντηθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι για τη ζωή σου και πόσο καλό κάνουν οι συζητήσεις μαζί τους! Είναι πολύ πιθανό να έχεις και προτάσεις για έξοδο από συναδέλφους σου, αλλά και από άτομα που δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλόγους και σωματεία. Οι επιλογές θα είναι πολλές και θα πρέπει να διαλέξεις!

Καρκίνος

Το πιο σημαντικό μέλημά σου για σήμερα θα είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά διεκδικητικό/ή με αυτά που πιστεύεις πως αξίζεις. Όσο και να βιάζεσαι, όσο και να πιστεύεις πως αν δε δράσεις γρήγορα θα χάσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, η παρόρμησή σου θα δημιουργήσει προβλήματα. Κάνε μικρά, σταθερά βήματα, μόνο αν έχεις μελετήσει προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των αποφάσεών σου. Απόφυγε να δώσεις δικαιώματα στη δουλειά και μη μπλεχτείς σε «πηγαδάκια».

Λέων

Όσο περισσότερες γνώσεις αποκομίσεις σήμερα, τόσο πιο ευδιάθετος/η θα είσαι, καθώς η Σελήνη από τον Κριό σού χαρίζει δίψα για μάθηση. Αναζήτησε πληροφορίες στο διαδίκτυο, σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες για οτιδήποτε σου προξενεί το ενδιαφέρον, συζήτησε με τους γύρω σου και κράτησε κάθε πληροφορία που θα πάρεις. Είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο, που θα βοηθήσει πολύ και τα επαγγελματικά σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα!

Παρθένος

Η διάθεσή σου θα είναι λίγο βαριά σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε φέρει σε επαφή με καταστάσεις και ανθρώπους, που θα προτιμούσες να ξεχάσεις. Όμως αυτό έχει και τη θετική του πλευρά, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε πληγώνουν και να συνειδητοποιήσεις πόσο ανούσια είναι. Οικονομικές συναλλαγές με συνέταιρους, τράπεζες αλλά και το δημόσιο είναι πιθανές, για αυτό αν έχεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις, φρόντισε να τις κλείσεις.

Ζυγός

Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς οι επαφές μαζί τους είναι σίγουρες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα κάνει αναγκαία την επιβεβαίωση από τους άλλους, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ πιθανό να ταυτίσεις την επιτυχία με την άποψη των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου και ίσως να αφήσεις τη δική σου άποψη εκτός συναγωνισμού. Άκουσε τη γνώμη τους, αξιολόγησέ τη και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς με τις πεζές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα φροντίσει να σου τις υπενθυμίσει. Ψώνια για το σπίτι, οικογενειακές και εργασιακές αγγαρείες και παράδοση πρότζεκτ που έχεις αναλάβει, θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο. Κράτησε δυνάμεις, βάλε σειρά προτεραιότητας και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντληθείς.

Τοξότης

Σήμερα θα είναι μια θετική ημέρα, που θα σε αποζημιώσει για τις προηγούμενες, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού. Εκμεταλλεύσου την για να ασχοληθείς με εσένα, τους φίλους σου, τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. Η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη να νιώσεις ξεχωριστός/ή και θα απαιτήσεις από τους άλλους να σε κανακέψουν σαν παιδί! Μην το παρακάνεις όμως, γιατί ο παλιμπαιδισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να χρειαστεί να μεσολαβήσεις σε οικογενειακά θέματα, προκειμένου να μην παρεκτραπεί η κατάσταση! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και φέρνει αναστάτωση εντός οικίας, καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες. Το γενικότερο κλίμα θα ευνοήσει και τα δικά σου απωθημένα, που θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να τα εξωτερικεύσεις! Προσπάθησε να κρατήσεις μια σταθερή συμπεριφορά μακριά από εξάρσεις και μην παρασυρθείς σε υπερβολικές αντιδράσεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και υποδηλώνει πως είναι μια καλή ημέρα για βόλτα και καφεδάκι με ανθρώπους που θέλεις να δεις και μέχρι τώρα το ανέβαλλες λόγω υποχρεώσεων. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κάνεις και νέες γνωριμίες, καθώς θα έχεις την τάση να πιάνεις την κουβέντα με όλους! Η ημέρα θα σου υπενθυμίσει και τις υλικές ανάγκες σου, αλλά θα πρέπει να βγεις στα καταστήματα με συγκεκριμένο πλάνο, αλλιώς θα παρασυρθείς και θα ξοδέψεις πολλά!

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι κτητικός/ή με αυτά που πιστεύεις πως σου ανήκουν, είτε είναι υλικά αποκτήματα, είτε είναι άνθρωποι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σε κάνει να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις με σθένος, είτε πρόκειται για μια αύξηση στη δουλειά, είτε για ένα πρόσωπο που θέλεις! Χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, καθώς κάποια πράγματα θέλουν ένα σχέδιο εκ των προτέρων. Αν φερθείς με τακτική, μακριά από «άτσαλες» κινήσεις, είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις αυτό που θέλεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;