ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το ξημέρωμα του Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου και στους ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι. Σήμερα θα έρθει στο προσκήνιο ο ανθρωπιστής που κρύβεις μέσα σου και θα καταφέρεις να «ξεσηκώσεις» τους φίλους σου, προκειμένου να ασχοληθείτε με συλλογικές εργασίες και εθελοντική προσφορά, όπου υπάρχει ανάγκη. Η Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια και θα ενισχύσει τα ιδανικά σου και θα σε κάνει να βάλεις το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό. Η ανάγκη σου να προσφέρεις, θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και θα φέρει δίπλα σου νέα άτομα, έτοιμα για να σε βοηθήσουν!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα ξημέρωμα Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε επαγγελματικά θέματα. Η λογική και η ψυχραιμία σου θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς αντικειμενικά και να αποφασίσεις μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει στην οικογένειά σου, καθώς θα καταφέρεις να βρεις την πιο αποδεκτή λύση για όλους, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στα «θέλω» σου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το ξημέρωμα του Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ο καιρός που πέρασε, σου έδειξε τα λάθη σου και κατάλαβες πως ίσως να μην πρόβαλλες τον εαυτό σου και τις απόψεις σου με το σωστό τρόπο. Σήμερα επιθυμείς να βάλεις νέες βάσεις σε κάθε είδους σχέση σου, καθώς θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα με την αποστασιοποίηση που σου χαρίζει η Σελήνη στον Υδροχόο. Μια νέα εποχή ξεκινά για εσένα, αγαπημένε μου Δίδυμε, βάλε τα δυνατά σου!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου το ξημέρωμα του Σαββάτου, θα σε βοηθήσει να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Σήμερα θα καταφέρεις να δεις αυτά που κρύβεις μέσα σου πιο αντικειμενικά, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σου χαρίσει τη συναισθηματική αποστασιοποίηση, που είναι απαραίτητη. Η ημέρα μπορεί να φέρει και λύσεις σε οικονομικά θέματα, καθώς οι ιδέες σου θα είναι έξυπνες και θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς οτιδήποτε έχει προκύψει, ιδιαίτερα αν αφορά και τρίτους.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα το ξημέρωμα του Σαββάτου, στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει εξελίξεις στις σχέσεις με τους γύρω σου. Σήμερα θα βρεις νέους τρόπους επικοινωνίας και διασύνδεσης με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα είσαι δεκτικός/ή στις προτάσεις τους και έτοιμος για συζήτηση. Η ικανότητα σου να σκέφτεσαι το κοινό συμφέρον και όχι το ατομικό θα έρθει στην επιφάνεια σήμερα, καθώς είναι ένα από τα κύρια αιτήματα της Νέας Σελήνης. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι να μη χάσεις τον έλεγχο και να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα το ξημέρωμα του Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε εργασιακά, αλλά και καθημερινά θέματα. Είναι πιθανό να είχες άγχος και να μην ήξερες πώς μπορείς να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου, αλλά σήμερα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Αιτία για αυτό θα γίνει το γεγονός πως θα είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικός/ή και έτσι δε θα φέρεις την καταστροφή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και κράτησε στις καθημερινές σου υποχρεώσεις μόνο τα επείγοντα, έτσι ώστε να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα το ξημέρωμα του Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σηκωθείς από το κρεβάτι σου, καθώς θα διαπιστώσεις πως έχεις μουδιάσει τελευταία! Η ημέρα είναι καλή για να βρεις κάποιο νέο χόμπι που να σου ταιριάζει και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σου υπενθυμίσουν πως δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, αλλά πόσο αισθάνεσαι! Πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση νέων ασχολιών πάρε και τους φίλους σου μαζί, καθώς με παρέα θα περάσεις ακόμα πιο ωραία οτιδήποτε και να κάνεις!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα το ξημέρωμα του Σαββάτου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη ώστε να μην έχεις δεύτερες σκέψεις και έννοιες που αφορούν κυρίως τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος σου. Υπάρχει περίπτωση οι ενέργειες σου να είναι προϊόν συναισθηματικής καταπίεσης και όχι λογικής σκέψης γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι σίγουρος πριν τις κάνεις πράξη!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, ξημέρωμα Σαββάτου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο σου! Ξαφνικά θα νιώσεις πως είσαι δημοφιλής και θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα κρέμονται από τα χείλη σου, καθώς οι απόψεις σου θα βρουν ένθερμους οπαδούς. Αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, είναι η κατάλληλη ημέρα για να το κάνεις. Διαφήμισε τον εαυτό σου, συζήτησε με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και μη διστάσεις να πεις τις απόψεις σου χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, ξημέρωμα Σαββάτου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει νέες προτάσεις που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου, αλλά θα σε γεμίσουν με αμφιβολίες. Δεν είσαι σίγουρος/η για τον τρόπο που πρέπει να δράσεις και αν οι ευκαιρίες που βλέπεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, είναι όντως ευκαιρίες ή θα αποδειχτεί… άνθρακας ο θησαυρός. Αποστασιοποιήσου για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και συζήτησε με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς οι συμβουλές τους μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να τις αξιολογήσεις και να τις αλλάξεις, αν διαπιστώσεις πως κάποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους. Τα φώτα της ημέρας και η προσοχή των γύρω σου θα είναι στραμμένη σε εσένα και εσύ δε θα τους αφήσεις να βαρεθούν, καθώς οι διαθέσεις σου θα ποικίλουν ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι. Η ώρα για τις αλλαγές που επιθυμούσες έφτασε, κάνε το βήμα και μη φοβάσαι, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο σου καθώς μπορεί να παρεκτραπείς!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα ξημέρωμα Σαββάτου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά τις παράλογες σκέψεις σου και τις φοβίες σου καθώς θα έχεις πιο αντικειμενική ματιά! Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν και ευκαιρίες όσον αφορά εργασιακά θέματα και να βρεις τον τρόπο να αποδείξεις πως έχεις ικανότητες που τόσο καιρό έμεναν στο παρασκήνιο. Η αντικειμενικότητα σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σου, μπορούν να κάνουν θαύματα σήμερα και να σε σπρώξουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;