ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να επηρεάζει σημαντικά τον επαγγελματικό σου τομέα. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει λίγο αργότερα με τον Ουρανό και τον Δία, σου εφιστά την προσοχή και σου λέει πως αν προσπαθήσεις με δόλιο τρόπο να καταφέρεις οτιδήποτε, θα εκτεθείς και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή, καθώς μπορεί να έρθουν στο φως αποκαλύψεις για επαγγελματικά θέματα. Κράτησε μια ουδέτερη στάση, μην «ξανοίγεσαι» και μην υπόσχεσαι τίποτα, και όλα θα επανέλθουν!

Ταύρος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις την επιθυμία σου πράξη και να κανονίσεις ένα ταξιδάκι ή μια μονοήμερη απόδραση στο άψε-σβήσε. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει πνεύμα αντιλογίας και μπορεί να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα με τους γύρω σου. Το ταυ-τετράγωνο, το οποίο θα σχηματίσει λίγες ώρες αργότερα με τον Ουρανό και τον Δία, μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδιά σου, αλλά και εκρήξεις θυμού! Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου στην οδήγηση, μην τρέχεις και να θυμάσαι πως θα βγεις περισσότερο ωφελημένος/η, αν δεν απαντήσεις σε όλα σήμερα!

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σου φόρτιση θα κάνει την εμφάνιση της και σήμερα, καθώς όλο και κάτι θα σκεφτείς, που θα σου υπενθυμίσει αυτά που σου προκαλούν πόνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα φέρει συναισθηματικούς τριγμούς, απόρροια των σκέψεών σου. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον Ουρανό και τον Δία, θα ενεργοποιήσει κάθε απωθημένο σου και κάθε ερώτημα που έχει μείνει αναπάντητο και θα σε κάνει ευερέθιστο/η και υπερβολικό/ή. Απόφυγε τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικό ρίσκο, γιατί δε θα βγεις κερδισμένος/η.

Καρκίνος

Η επίδραση που έχουν οι άλλοι σε εσένα θα είναι έντονη, αλλά σήμερα θα καταλάβεις πολλά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να δεις τους άλλους όπως είναι και όχι όπως ήθελες να τους βλέπεις. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον Ουρανό και τον Δία, θα φέρει εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που μπορεί να έρθουν απότομα και να σε αποσυντονίσουν. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις σήμερα, γιατί θα ανάψουν τα αίματα!

Λέων

Οι υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας σήμερα είναι αρκετές και θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αλλάξεις τώρα οτιδήποτε δε σε καλύπτει. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει λίγο μετά με τον Ουρανό και τον Δία, θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξη την παραπάνω επιθυμία και να ξεκινήσεις τις αλλαγές, κυρίως σε εργασιακά θέματα. Επειδή είσαι κουρασμένος/η, θα σου γεννηθεί η παρόρμηση να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις, αλλά καλύτερα να στραφείς σε λιγότερο απόλυτες και ριζικές λύσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν, αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αλλάξει τα δεδομένα. Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως καμία από τις ασχολίες σου δεν σε ευχαριστεί και θα μπεις στη διαδικασία να βρεις άλλες! Το ταυ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία κατά το μεσημέρι, θα εντείνει την ανάγκη σου για να μάθεις νέα πράγματα και να ασχοληθείς με νέους ανθρώπους! Οτιδήποτε και να κάνεις προσπάθησε να είσαι συνετός/ή, καθώς οι υπερβολές θα εντείνουν ακόμα περισσότερο το αίσθημα ματαιότητας που σε έχει πιάσει.

Ζυγός

Οι οικογενειακές αναταράξεις είναι πιθανές σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δε θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το ταλέντο σου στη διπλωματία! Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Δία, θα μεγεθύνει κάθε συναίσθημά σου, είτε θετικό είτε αρνητικό, και θα φέρει υπερβολικές αντιδράσεις. Απόφυγε τα πολλά λόγια, τις υποσχέσεις και τις αντιπαραθέσεις, καθώς μπορεί να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου και να δημιουργήσουν μεγάλα ενδοοικογενειακά μπερδέματα.

Σκορπιός

Το περιβάλλον σου θα γίνει ο δέκτης των απόψεων σου και των επαναστατικών σου ιδεών, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα φέρει τις ανατρεπτικές σου ιδέες στο προσκήνιο. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με τον Ουρανό και τον Δία, θα ενισχύσει την ανάγκη σου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου με κάθε κόστος. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, θείους και γείτονες, καθώς δε θα δεχτείς εύκολα καμία άλλη άποψη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και η οδήγηση, καθώς τα ατυχήματα καραδοκούν.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να βάλεις μια τάξη είναι έκδηλη και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την πειθώ σου και θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τις συμφωνίες που θέλεις, αλλιώς δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με τον Ουρανό και τον Δία, μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και τελικά να αποτύχεις. Το να κάνεις μικρά βήματα είναι το μυστικό της ημέρας, καθώς κάθε τι που θα κάνεις σήμερα και έχει σχέση με τα οικονομικά σου, θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η στις απόψεις σου και με διάθεση να κάνεις επίδειξη ισχύος στο σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με τον Ουρανό και τον Δία, θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις σου, καθώς θα διαπιστώσεις πως δε θέλεις άλλο να συμβιβάζεσαι. Αναζήτησε λύσεις μέσα από τη συζήτηση και όχι μέσα από παρορμητικές ενέργειες, που θα σε ζημιώσουν.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου έχουν δημιουργήσει ένα φαύλο αρνητικών συναισθημάτων, που έχει επηρεάσει πολύ τη διάθεσή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει τις φοβίες σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό/ή με τους άλλους, καθώς χρειάζεσαι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Δία κατά το μεσημέρι, θα σε κάνει απρόβλεπτο στις αντιδράσεις σου, κυρίως αν κάποιος/α σου πει το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή. Συγκράτησε την παρόρμησή σου και κάνε υπομονή, μια ημέρα είναι θα περάσει!

Ιχθύς

Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον σου, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει την ανάγκη για επαφές και συναντήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις πεποιθήσεις σου και μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και τους φίλους σου, καθώς θα δυσκολευτούν να καταλάβουν τι έπαθες! Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Δία κατά το μεσημέρι μπορεί να φέρει ανατροπές σε σχέσεις που θεωρούσες δεδομένες, γι’ αυτό αν δεν το επιθυμείς, προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολικές σου αντιδράσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;