ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες και ανασφάλειες σχετικά με τις επαγγελματικές σου επιλογές. Μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες γιατί δε θα σε βοηθήσουν, αντιθέτως θα προκαλέσουν κι άλλα θέματα. Απόφυγε τα πηγαδάκια και τα σχόλια για ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι πολύ πιθανό μετά να κληθείς να δώσεις εξηγήσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις που σου προκαλούσαν δυσθυμία. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις μια μονοήμερη εκδρομή ή μια επίσκεψη σε κάποιο πολιτιστικό χώρο ή μουσείο, που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις σε άλλα μέρη, έστω και νοητά. Μια πρόταση για έξοδο από συγγενείς, κουμπάρους κλπ. είναι πολύ πιθανή και εσύ δε θα πρέπει να αρνηθείς ή αν το κάνεις, κάνε το με πολύ προσεκτικό τρόπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει μια δυσθυμία, καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς, που δε θα σου είναι ευχάριστο. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι παρελθοντικά γεγονότα και καταστάσεις που σου έχουν αφήσει μια πικρία, με αποτέλεσμα να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας με τις σκέψεις σου. Η ημέρα είναι βοηθητική για να ασχοληθείς με κληρονομικά θέματα και ανοιχτές οφειλές με τράπεζες και με το δημόσιο, γι’ αυτό εστίασε εκεί ώστε να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε αυτά που σε έχουν πληγώσει.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται ενεργά μέσα στη ζωή σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η γνώμη τους θα έχει μεγάλη σημασία για να αποφασίσεις κάθε κίνηση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και τονίζει την ανάγκη σου για επιβεβαίωση μέσα από τους άλλους. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αμβλύνεις διαφωνίες που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση σου να παρασύρεσαι από τη γνώμη των άλλων και να μην υπολογίζεις αυτό που θέλεις εσύ.

Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σου. Μια έκτακτη υποχρέωση στη δουλειά ή μια αγγαρεία για το σπίτι που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος, είναι πιθανά σενάρια για σήμερα. Απόφυγε να ασχοληθείς με δουλειές που δεν επείγουν, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτές που θα προκύψουν, αλλιώς θα χάσεις όλη την ενέργειά σου και θα χρειαστείς ξεκούραση και βιταμίνες για να επανέλθεις!

Παρθένος

Σήμερα ανήκεις στους ευνοημένους, καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου θα σου χαρίσει καλή διάθεση, που θα σε βοηθήσει να περάσεις χαλαρές στιγμές. Η ημέρα είναι ιδανική για να τη αφιερώσεις στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τις δραστηριότητες που σε χαροποιούν. Η ημέρα ενδείκνυται και για συναντήσεις με φίλους, καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε κάνει περιζήτητο/η στο φιλικό σου περίγυρο και όλοι θα επιθυμούν την παρέα σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση, καθώς σήμερα θα θυμηθείς πόσο έχεις αδικηθεί κατά καιρούς, και στη δουλειά σου αλλά και από τους δικούς σου ανθρώπους. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλεις είναι να έχεις μια καλή δικαιολογία, ώστε να δικαιολογηθεί το ξέσπασμά σου και να μη σε παρεξηγήσουν. Είναι πολύ πιθανό να θεωρήσεις ότι η συμπεριφορά της οικογένειάς σου προς εσένα δεν είναι και η πιο σωστή, αλλά θα έχεις την τάση να είσαι λίγο υπερβολικός/ή σήμερα. Μην πάρεις σημαντικές οικογενειακές και επαγγελματικές αποφάσεις και μην πεις λόγια, για τα οποία θα μετανιώσεις.

Σκορπιός

Παρόλο που συνήθως δεν σου αρέσει η πολυκοσμία ούτε οι πολλές κουβέντες, σήμερα με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Αιγόκερω, θα επιθυμήσεις τους γνωστούς, τους συγγενείς, ακόμα και τους γείτονές σου και θα θελήσεις να μάθεις τα νέα τους. Οι επισκέψεις και τα τηλεφωνήματα δε θα σου αφήσουν χρόνο για τίποτε άλλο, αλλά μπορεί να σε κάνουν να πεις περισσότερα από αυτά που πρέπει, γι’ αυτό μην είσαι βιαστικός/ή. Αν έχεις κανονίσει να πας στα μαγαζιά, καλύτερα να μην το κάνεις, καθώς θα παρασυρθείς και θα ξοδέψεις πολλά.

Τοξότης

Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες και διακανονισμούς θα είναι στο πρόγραμμα της ημέρας, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα τακτοποιήσεις όλα! Αναζήτησε λύσεις που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου ή δες πού μπορείς να κάνεις περικοπές, καθώς σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ξεκινήσεις αποταμίευση! Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή και να μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να σε κάνει παραπάνω συναισθηματικό/ή απ’ όσο πρέπει, αλλά και πολύ εύθικτο/η. Δύσκολα θα δεχτείς τη γνώμη των άλλων σήμερα και θα σκεφτείς πως θέλουν να σε βλάψουν. Η γενικότερη διάθεσή σου θα φέρει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς δε θα είσαι πολύ συζητήσιμος/η. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η και να μην ψάχνεις αφορμές για καβγά, κυρίως με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Υδροχόος

Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα κυριαρχήσει στην ημέρα και δε θα σου αφήσει περιθώριο να είσαι ο εαυτός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Βέβαια, πρέπει να θυμάσαι πως οι περισσότερες σκέψεις σου είναι μυθοπλασίες και δε στηρίζονται σε ρεαλιστικές ανησυχίες! Προσπάθησε να δεις οτιδήποτε σκέφτεσαι με τον απαραίτητο ρεαλισμό και ασχολήσου με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, προκειμένου να μην αφήσεις το μυαλό σου ανεξέλεγκτο!

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ανήκεις σε κάποιο σωματείο, θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ευνοεί τις κοινωνικές επαφές. Είναι μια καλή ημέρα για να κανονίσεις να βρεθείτε προκειμένου να τους εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η παρόρμησή σου, καθώς πάνω στη βιασύνη σου θα σε κάνει να πεις πράγματα, που μπορούν να παρεξηγηθούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;