ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα μία σκέψη σου σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος θα σε φέρει σε επαφή με τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να κάνεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να διευθετήσεις θέματα που αφορούν κληρονομιές ή δάνεια. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα, με οτιδήποτε και να ασχοληθείς θα το κάνεις με πάθος, για αυτό θα έχεις σίγουρη επιτυχία.

Ταύρος

Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου, θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη σημερινή ημέρα, καθώς θα αποζητήσεις με κάθε τρόπο την προσοχή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα φέρει νέα φλερτ ακόμα και από συνεργάτες σου, επικερδή συμβόλαια και συμφωνίες, αλλά και μία διάθεση για σπατάλες! Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή με τη διαχείριση των χρημάτων σου, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού!

Δίδυμοι

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της θα είναι αρκετά απαιτητική για εσένα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και να δοκιμάζει τις αντοχές σου. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα κάνει πιο ευχάριστη την ημέρα σου και θα δώσει μια χαρούμενη νότα, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να βρεις συμμάχους, οι οποίοι θα προθυμοποιηθούν να σε βοηθήσουν. Μην γκρινιάζεις λοιπόν, γιατί η ημέρα θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο κουραστική!

Καρκίνος

Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αγαπητέ μου Καρκίνε, καθώς θα είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σου χαρίσει κέφι, ζωντάνια και μπρίο. Θα χαρείς κάθε λεπτό της ημέρας, αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και μόνο με αυτά! Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και το φλερτ, καθώς ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

Λέων

Σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις την πολυπόθητη λύση σε οικογενειακά θέματα, τα οποία σε απασχολούν τις τελευταίες ημέρες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς μπορεί να εξομαλύνει τα θέματα που έχουν προκύψει, καθώς όλοι θα έχουν καλή διάθεση. Η κατανόηση που χρειάζεται να έχεις και η βοήθεια των πλανητών, μπορεί να φέρει τη σημερινή ημέρα στα μέτρα σου και τα πράγματα να πάρουν την τροπή που θέλεις.

Παρθένος

Μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές θα είναι τα κύρια στοιχεία της σημερινής ημέρας, καθώς θα νιώθεις -και θα είσαι- πολύ επικοινωνιακός/ή! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, που σημαίνει ότι θα σου δοθούν ευκαιρίες να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως βρεις και ένα νέο έρωτα. Αν τυχόν είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να τις λύσεις, καθώς η Αφροδίτη θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας!

Ζυγός

Τα οικονομικά σου θέματα σε απασχολούν και σήμερα, αλλά η ημέρα είναι αρκετά υποστηρικτική για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να καταφέρεις να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, μπορεί να φέρει χρήματα που δεν περιμένεις ή κάποιο δώρο οικονομικού χαρακτήρα. Μπορείς και να επιδιώξεις συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν, για αυτό βάλε τα δυνατά σου και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη!

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και τα φώτα στρέφονται πάνω σου, καθώς σήμερα θα έχεις λόγο να χαμογελάσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να κλέψεις την παράσταση και να κάνεις εντύπωση στους γύρω σου, με τη γλυκύτητα και τη θετική σου ενέργεια. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου, καθώς θα είναι αυτά που θα σε κάνουν διάσημο/η στον περίγυρό σου και αυτή τη φορά για τους σωστούς λόγους!

Τοξότης

Σήμερα δεν είσαι τόσο ευδιάθετος/η όσο συνήθως και ίσως να μην έχεις ούτε την όρεξη για συναντήσεις με κόσμο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να επανακάμψεις, καθώς θα τονίσει τη γοητεία σου και πιθανό να εμφανιστούν και κρυφοί θαυμαστές/στριες. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή με οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή και μην κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει, αν κάποια στιγμή μαθευτεί.

Αιγόκερως

Επαφές και συναντήσεις με φίλους, συναδέλφους και άτομα, με τα οποία σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχοι, βρίσκονται στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σε κάνει συναισθηματικά ανήσυχο/η και με διάθεση να πάρεις τους φίλους σου και να ξεκινήσετε τις βόλτες! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να περάσεις εύκολα τις ιδέες σου στον περίγυρό σου και να πείσεις όποιον/α θελήσεις!

Υδροχόος

Η δουλειά θα αποσπάσει το 100% της προσοχής σου σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και να τονίζει κάθε επαγγελματικό σου θέμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, είναι υποστηρικτικό για να καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να αποκτήσεις αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με τους προϊστάμενους σου για τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να βρεις υποστήριξη και να εξελιχθείς επαγγελματικά, για αυτό μην κάθεσαι λεπτό!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να διευρύνεις το πνεύμα σου και τις γνώσεις σου. Μην αφήσεις ούτε στιγμή να περάσει και πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει τις γνώσεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσει μια ιδιαίτερη γοητεία που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο! Οπουδήποτε και να πας σήμερα, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις για αυτό κανόνισε μια μεγάλη έξοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;