ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιανουαρίου;

Κριός

Η ανάγκη σου για αποδοχή και αναγνώριση των προσπαθειών σου από τους άλλους συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι στη ζωή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία και το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και να υπογράψεις συμφωνίες, που ήρθαν για να μείνουν. Είναι πολύ πιθανό να σου αποφέρουν και έξτρα κέρδη, γι’ αυτό αξιολόγησε προσεκτικά κάθε νέα ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σήμερα.

Ταύρος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή πρότζεκτ που πρέπει να παραδώσεις, καθώς τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα, καθώς θα αγχωθείς με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να ανταμειφθείς, αν δουλέψεις. Μην αγχώνεσαι και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις σου με μεθοδικότητα και συνέπεια, προκειμένου να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Δίδυμοι

Η όρεξη σου και το κέφι σου καλά κρατούν, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να σε ευνοεί πολύ. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις όπως θέλεις και κυρίως για να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία, υποδηλώνει πως η διασκέδαση θα είναι το κύριο ζητούμενό σου για σήμερα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε προσγειώσει λίγο, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, καθώς σήμερα κινδυνεύεις να περάσεις τα όρια και να προβείς σε υπερβολές κάθε είδους!

Καρκίνος

Τα θέματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διήμερο και αφορούν εσένα και την οικογένειά σου, θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία, υποδηλώνει πως οι λύσεις θα έρθουν εξ’ ουρανού και η «τύχη» θα γυρίσει με το μέρος σου και μάλιστα χωρίς κόπο, μόνο με τρόπο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου χαρίσει αντικειμενική και ρεαλιστική σκέψη, που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα, χωρίς συναισθηματικές υπερβολές.

Λέων

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως τα τηλέφωνα θα χτυπούν ασταμάτητα και οι προτάσεις για επισκέψεις και κοινωνικές συναντήσεις θα πέφτουν βροχή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και ευνοεί τις συναναστροφές με το περιβάλλον σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία υποδηλώνει πως μέσα στις συναντήσεις θα γνωρίσεις και πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σου φανούν χρήσιμα. Από την άλλη, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι και να κάνεις σπατάλες, αλλά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να μη χάσεις το μέτρο.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό τα έχει κάνει νούμερο ένα προτεραιότητά σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία, υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε άμεσα, είτε μέσα από πολύ καλές συμφωνίες και οικονομικούς διακανονισμούς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη δείχνει πως θα δουλέψεις σκληρά προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις τις συμφωνίες που θέλεις, αλλά οτιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα έχει γερές βάσεις.

Ζυγός

Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι εμφανείς σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μάλιστα σε σύνοδο με τον Δία. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες και να κυνηγήσεις αυτά που θέλεις να καταφέρεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να μετριάσεις την τάση που θα έχεις για υπερβολές και θα σε γλιτώσει από παραστρατήματα!

Σκορπιός

Οι σκέψεις και οι ανησυχίες που σε ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες θα υπάρχουν στο μυαλό σου και σήμερα, όμως δε θα καταφέρουν να σε πτοήσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως εσύ μπορείς να κυριαρχήσεις στις σκέψεις σου και όχι εκείνες σε εσένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να δεις με ρεαλιστική ματιά τα άγχη και τις φοβίες σου, προκειμένου να καταλάβεις πως δεν έχουν καμία λογική βάση.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να φέρνει συναντήσεις και νέα από φιλικά σου πρόσωπα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία θα φέρει νέους ανθρώπους, που έχουν όλες τις προδιαγραφές να γίνουν καλοί σου φίλοι και σύμμαχοι στα σχέδιά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να ηγηθείς μιας συλλογικής εργασίας ή ενός σχεδίου που χρειάζεται ικανότητες και προσπάθεια, αλλά πρόσεξε μην αποκτήσεις έπαρση, γιατί θα χάσεις συμμάχους!

Αιγόκερως

Σήμερα ρίξε το βάρος σου στα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις και να φέρουν τύχη και αναγνώριση. Η παρουσία σου θα γίνει αισθητή σήμερα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, για να προσεγγίσεις ανωτέρους σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα βάλει γερές βάσεις σε επαγγελματικά ξεκινήματα και θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη ρεαλιστική σου σκέψη, προκειμένου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Υδροχόος

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σπουδών, σεμιναρίων και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διεύρυνση των γνώσεών σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία θα φέρει ευκαιρίες για μάθηση και επιτυχία σε εξετάσεις. Τα σχέδιά σου θα βρουν υποστήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σου και αυτό θα είναι κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε αυτό που θα επιλέξεις και να δουλέψεις με μεθοδικότητα, προκειμένου να το επιτύχεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις σαν μια βόμβα που περιμένει το κατάλληλο λεπτό για να ενεργοποιηθεί και να γίνει έκρηξη μεγατόνων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα σε φέρει σε επαφή με τα αρνητικά συναισθήματα που προέρχονται από γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να διαχειριστείς τη δυσθυμία σου, καθώς νωρίς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει το συναισθηματικό σου αναβρασμό, με αποτέλεσμα να εκραγείς ακόμα και με ασήμαντη αφορμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;