ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιανουαρίου;

Κριός

Θέματα καθημερινότητας βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα αλλά εσύ νιώθεις εξαιρετικά μάχιμος/η και με διάθεση να τα καταφέρεις όλα! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι υπεύθυνο για την ψυχική σου δύναμη και θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με κάθε υπόθεση που έχεις σε εκκρεμότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα σε προτρέπει να μην το παρακάνεις πιστεύοντας πως έχεις υπερδυνάμεις καθώς η υπερκόπωση καραδοκεί!

Ταύρος

Η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς θα βρεις ξανά την όρεξη που τον τελευταίο καιρό είχες χάσει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε παρακινήσει να βρεις νέες ασχολίες που σε γεμίζουν και να μην κάτσεις μέσα στο σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα! Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα θα φέρει επαφές και προτάσεις για έξοδο με φίλους σου αλλά μην το παρακάνεις με τις βόλτες γιατί στο τέλος θα γυρίσεις σπίτι κατάκοπος/η!

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να έχεις κουραστεί από τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου τον τελευταίο καιρό και σήμερα θα νιώσεις την κατανόηση σου να εξαντλείται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που υπάρχουν και να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις με την οικογένεια σου κάτω από νέες βάσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα, μπορεί να φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό σου περιβάλλον και ακόμα και αν έχεις δίκιο προσπάθησε να μη χάσεις τη ψυχραιμία σου.

Καρκίνος

Η ημέρα θα φέρει νέα από συγγενικά σου πρόσωπα καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα τραβήξει τους άλλους δίπλα σου και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα μεταμορφώσει σχέσεις κάνοντας τες πιο δυνατές με αυτούς που θα επιλέξεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή κυρίως στην ταχύτητα είτε είσαι πεζός/η είτε με μεταφορικό μέσο καθώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Λέων

Η ημέρα θα περιλαμβάνει ραντεβού με λογιστές, επισκέψεις σε τράπεζες και μια γενικότερη διευθέτηση των οικονομικών σου προκειμένου να τα βάλεις σε μια τάξη. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει καλά νέα όσον αφορά οικονομικές υποθέσεις καθώς η πειθώ σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τις συμφωνίες που θέλεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρει έξοδα ώστε να ισοσταθμίσει τα έξοδα για αυτό να είσαι προσεκτικός για να μην μπουν από τη μια τσέπη και βγουν από την άλλη!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση από τη μία και ανασφάλεια από την άλλη με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να κινείται στα άκρα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση αλλά καλό θα ήταν να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου και όχι για να εκνευρίσεις τους άλλους με το πείσμα σου! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να φέρει εντάσεις με συνεργάτες ή με τον/την σύντροφο σου γι’ αυτό προσπάθησε να φανείς διαλλακτικός/η.

Ζυγός

Οι αρνητικές σου σκέψεις και πιθανόν κάποιες εμμονές θα είναι παρούσες και σήμερα και θα σε αναστατώσουν λίγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα ψυχικά αποθέματα που έχεις! Η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να φέρει υποχρεώσεις για αυτό σε συμβουλεύω να μην σπαταλήσεις ενέργεια σε άσκοπες αρνητικές σκέψεις!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε προτρέπει να επικοινωνήσεις με φίλους σου καθώς ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και κάθε είδους συλλογικές εργασίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει θέληση, υπομονή και επιμονή με αποτέλεσμα όχι μόνο να καταφέρεις να υπερισχύσουν τα θέλω σου αλλά και να έχεις και την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό σε συμβουλεύω να ακούς και τους άλλους και να μην προτρέχεις.

Τοξότης

Η εικόνα σου θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα, κυρίως όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, καθώς θα είσαι απόλυτα προσηλωμένος/η σε αυτούς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα, μπορεί να φέρει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, που θα επηρεάσουν την όρεξη σου για δουλειά, αλλά μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου!

Αιγόκερως

Μια πληροφορία που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις, θα σου δημιουργήσει την περιέργεια να μάθεις περισσότερα, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο ευνοεί τις πνευματικές αναζητήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις κάποιες από τις απόψεις σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα, μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες ανάμεσα σ’ εσένα και τους γύρω σου και την τάση για ατυχήματα, για αυτό να είσαι προσεκτικός/ή και με τα δύο!

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις μια απίστευτη θέληση που θα σε κάνει να καταφέρεις τα πάντα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σε έχουν πικράνει αλλά θα σε συμβουλεύσω να μη διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε οτιδήποτε έχει συμβεί στο παρελθόν καθώς δεν γίνεται να αλλάξει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να φέρει έξοδα για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/ή με τις αγορές σου.

Ιχθύς

Οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου έχουν προτεραιότητα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες και θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση καθώς μπορεί να υπάρξει διάχυτος εκνευρισμός. Αν καταφέρεις να τον ελέγξεις τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;