ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Δεκεμβρίου;

Κριός

Μετά από κάποιες μέρες «διακριτικότητας», σήμερα θα βγεις δυναμικά μπροστά, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε επαναφέρει στην ενεργό δράση! Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη, που μόλις μπει στον Υδροχόο, θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου θέματα, καθώς θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα καταλάβεις πως δύσκολα θα μπορέσουν να σου θυμώσουν οι άλλοι και θα το εκμεταλλευτείς δεόντως, αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις!

Ταύρος

Οι αγωνίες σου, οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου θα δώσουν δυναμικό παρών στην ημέρα και θα σου προκαλέσουν μια σειρά αρνητικών σκέψεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα σου αποκαλύψει κρυμμένους θαυμαστές και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες που έχεις και θέλεις να καλύψεις μέσα από μια σχέση.

Δίδυμοι

Σήμερα οι συλλογικές εργασίες και οι επαφές με φίλους σου ευνοούνται, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα βοηθήσει οτιδήποτε απαιτεί παραπάνω από ένα άτομο για να επιτευχθεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα ευνοήσει νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου και είναι πολύ πιθανό να φέρει και μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, γι’ αυτό μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Καρκίνος

Η εικόνα που βγάζεις στους γύρω σου θα σε αγχώσει σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Κριό επιθυμεί την τελειότητα και δεν είσαι διατεθειμένος/η να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Οι επαγγελματικές σου κινήσεις θα αποκτήσουν μεγάλη βαρύτητα σήμερα, καθώς δε θέλεις να πέσεις σε κοινωνικά ατοπήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα ευνοήσει την εικόνα σου και θα φέρει νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Πρόσεξε μόνο/η μην πέσεις στην παγίδα να αποκτήσεις εμμονή με το «φαίνεσθαι».

Λέων

Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά! Η ημέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με συγγενείς και γνωστούς, να σχεδιάσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων ή να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα, όπως κάποιο σεμινάριο ή μια πιστοποίηση. Το εξάγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη, που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα ευνοήσει οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα και θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Παρθένος

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να μην έχεις τα κέφια σου και να ψάχνεις αφορμή να εκνευριστείς. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και μπορεί να σου προκαλέσει οικονομικές ανησυχίες και μάλλον θα την πληρώσουν οι συνεταίροι σου, καθώς δύσκολα θα συγκλίνουν οι απόψεις σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο, θα φέρει ευκαιρίες για συμφωνίες που θα έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά σου θέματα και θα ενισχύσει τη γοητεία σου, φέρνοντας και ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να διατηρήσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου υγιείς, αλλά και να επαναφέρεις την ισορροπία σε σχέσεις που έχουν διαταραχθεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα φέρει θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη σήμερα, γι’ αυτό προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου!

Σκορπιός

Η ημέρα θα φέρει αρκετές εργασιακές, αλλά και προσωπικές υποχρεώσεις και θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε αναγκάσει να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο για το ταίρι σου παρά τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να κάνεις ένα πρόγραμμα και να μην παρασυρθείς από τη φωνή που σου λέει «και αύριο μέρα είναι…»!

Τοξότης

Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να περνάς καλά, καθώς η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Κριό και είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα σου χαρίσει καλή διάθεση και θα σε βάλει στη διαδικασία να ομορφύνεις, να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, μακριά από αυτά που σε αγχώνουν, θα είναι επιτακτική γι’ αυτό αξιοποίησε την ημέρα και γέμισε τις μπαταρίες σου!

Αιγόκερως

Θέματα που απασχολούν την οικογένειά σου δε θα σε αφήσουν αδιάφορο/η σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη σου αφήσουν χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου και θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας, που πιθανό να είχαν διαταραχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να προβείς σε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς την ανανέωση που επιθυμείς.

Υδροχόος

Οι επαφές με ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού περιβάλλοντός σου θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στο ζώδιό σου, θα αυξήσει τη δημοτικότητά σου με αποτέλεσμα η παρέα σου να είναι πολύ ευχάριστη και όλοι να την αποζητούν. Μπορεί να κανονίσεις και μια βόλτα στα μαγαζιά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις άσκοπες αγορές.

Ιχθύς

Η ανασφάλειά σου θα σε δραστηριοποιήσει, ώστε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνεις ένα πλάνο, ώστε να δεις τι μένει και τι φεύγει! Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στον Υδροχόο, θα βοηθήσει το εισόδημά σου είτε άμεσα με την εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων, είτε έμμεσα με ευνοϊκές συμφωνίες και διακανονισμούς. Μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να επιδιώξεις να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;