ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και σήμερα, από το πρωί, θα φανεί η καλή ημέρα. Έχεις ξυπνήσει με διάθεση να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις, ώστε ν’ αλλάξεις παραστάσεις, καθώς το έχεις ανάγκη. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή το απόγευμα, μπορεί να φέρει ασυνεννοησία με τους γύρω σου αλλά και κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Αν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι, έλεγξε όλες τις λεπτομέρειες και το μεταφορικό σου μέσο, πριν ξεκινήσεις, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων!

Ταύρος

Η ημέρα δεν θα ξεκινήσει και με τις καλύτερες προοπτικές για εσένα, καθώς το μυαλό σου σκέφτεται τα λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν και φοβάσαι μην τα επαναλάβεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το απόγευμα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα λόγια, γιατί μπορεί να πληγώσουν. Απόφυγε τις λεκτικές εντάσεις με τους συνεταίρους σου και με κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί ό, τι και να πεις, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

Δίδυμοι

Σήμερα οι απόψεις σου θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις απόψεις των γύρω σου, καθώς αν συμβαδίσεις μαζί τους με αυτό τον τρόπο, θα κερδίσεις την επιδοκιμασία τους και τον καλό τους λόγο και είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα, καθώς μπορεί να σε κάνει να πεις πολλά και τελικά να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς και να γίνεις αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού.

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου θα αρχίσουν να αυξάνονται σήμερα και θα σου δημιουργήσουν άγχος και νευρικότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Νωρίς το απόγευμα, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει  ψυχική αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν  προβλήματα συνεννόησης, κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία και βεβαιώσου ότι έχεις γίνει κατανοητός/η σε αυτά που ζητάς.

Λέων

Η ημέρα ξεκινάει με τους θετικότερους οιωνούς για εσένα, αφού η Σελήνη απ’ το φιλικό ζώδιο του Τοξότη θα σου χαρίσει ενέργεια, ζωντάνια και μια επιθυμία να γίνεις δημιουργικός/η μέσα από τα χόμπι σου. Μπορείς να εκφραστείς με όποιον τρόπο επιθυμείς σήμερα αλλά το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα από ασήμαντη αφορμή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το χειρισμό του λόγου, καθώς άλλα θα θέλεις να πεις και άλλα θα λες τελικά.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένειά σου για θέματα που σας απασχολούν αλλά έχετε τελείως διαφορετική γνώμη ως προς την επίλυσή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει αναστάτωση και εντάσεις εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που θα κάνει η Σελήνη με τον Ερμή το απόγευμα, θα φέρει προβλήματα στη συνεννόηση, καθώς θα παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος/η ότι γίνεσαι αντιληπτός/η για να μην ανοίξουν κι άλλα θέματα.

Ζυγός

Ό, τι και αν σε απασχολεί σήμερα, θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου, καθώς επιθυμείς να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή Τοξότη και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της σήμερα. Κατά το απόγευμα, η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή μπορεί να σε παρασύρει και να πεις περισσότερα απ’ ό, τι χρειάζεται ή να σου ξεφύγουν μυστικά που δεν πρέπει. Να θυμάσαι ότι όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Σκορπιός

Οικονομικά θέματα και επαφές με τράπεζες και οικονομικούς οργανισμούς γενικότερα, βρίσκονται στο πρόγραμμα της ημέρας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αναμοχλεύει τα οικονομικά σου, δημιουργώντας σου άγχος και ανασφάλεια. Το απόγευμα, η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή, μπορεί να φέρει διαφωνίες με τους συνεταίρους σου ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σας. Άφησε την ημέρα να περάσει, χωρίς να πάρεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει διάφορα θέματα, καθώς η διάθεσή σου θα μεταβάλλεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Το πρωί είναι πιθανό να σηκωθείς γεμάτος/η ενέργεια και μετά να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτε απολύτως, με αποτέλεσμα οι κοντινοί σου άνθρωποι να ψάχνουν να βρουν τι σου συμβαίνει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή το απόγευμα, θα φέρει νευρικότητα και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και των γύρω σου, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Αιγόκερως

Από το πρωί, η ενέργεια και η διάθεσή σου δεν θα είναι στα καλύτερά τους, καθώς εμμονές και φόβοι έχουν κατακλύσει το μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί ανησυχία και ανασφάλειες. Η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή το απόγευμα, θα σε δυσκολέψει να ιεραρχήσεις τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου και θα σου δημιουργήσει νεύρα. Μη δίνεις αφορμές για σχόλια, γιατί υπάρχει ήδη έντονο παρασκήνιο.

Υδροχόος

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να πάρεις τους φίλους σου και να βρεθείτε για να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου χαρίζει ζωντάνια και διάθεση για κοινωνικό σχολιασμό, μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Νωρίς το απόγευμα, η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα φέρει αντιπαραθέσεις και συναισθηματικές εναλλαγές εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό απόφυγε να θίξεις θέματα με άτομα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι έχετε διαφορετικές απόψεις, μήπως καταφέρεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Το όνειρό σου είναι να διαπρέψεις στον επαγγελματικό σου χώρο και έχεις αποφασίσει να το καταφέρεις σήμερα κιόλας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εγείρει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αλλά σε προειδοποιεί πως μπορείς να τα καταφέρεις, μόνο αν προσπαθήσεις σκληρά. Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή θα σε κάνει να σκέφτεσαι υποκειμενικά και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με υφισταμένους σου. Η νευρικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, γι’ αυτό προσπάθησε να την καλύψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου