ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, θα νιώσετε έντονο ερωτισμό, πάθος και δυνατή έλξη. Σας δίνω τη συμβουλή σε ερωτικά σας θέματα να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να περάσετε σε τολμηρές προτάσεις, θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν σε βάθος. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργια ερωτική γνωριμία, η γοητεία σας και η κοινωνικότητά σας θα φέρουν ευχάριστο και θερμό αποτέλεσμα. Έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές, με πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα θελήσετε να εδραιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, να τις στηρίξετε στο αίσθημα της αγάπης, με στόχο την ασφάλεια και τη σταθερή διάρκεια. Αυτή τη φορά, θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα σε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε ανταπόκριση πρακτική αλλά και συναισθηματική. Θα ακουστούν λόγια αγάπης που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας κάνει κοινωνικούς, συζητήσιμους, συνεργάσιμους και κοινωνικά πρόσχαρους. Θα είστε δεκτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά άτομα, ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Κατόπιν θέρμης συζήτησης ανάμεσα σε σας και σε ερωτικό πρόσωπο, θα καταφέρετε να αλλάξετε το πλαίσιο των επαφών σας, προχωρώντας σε ένα πιο δεσμευτικό είδος ερωτικής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις. Νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή και θα περάσετε σε μια νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Έρχονται τυχερά αποτελέσματα και θερμές ερωτικές στιγμές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας κάνει φιλικούς, κοινωνικούς, με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε τους γύρω σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε βάθος. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να προβείτε με σοβαρότητα σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Τύχη θα έχετε σε κάποια δυναμικά επαγγελματικά σας άλματα και ως προς τα ερωτικά σας για τους ελευθέρους, θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε την όσο καλυτέρα μπορείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα είστε κοινωνικοί, ομιλητικοί και αρκετά αισθησιακοί, χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Τυχαίες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, αξιοποιήστε τη διαίσθηση και το δυνατό σας ένστικτο. Στον ερωτικό σας τομέα, έρχεται αναπάντεχη επιτυχία, ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα ό, τι σας δυσανασχετεί και σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά, θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους τρίτους και αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική όψη των θεμάτων που σας προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή, με άφορμη μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ίσως κάποιο πρόσωπο να φύγει και κάποιο άλλο να έρθει, πάντα με δική σας πρωτοβουλία!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, κατευθυνόμενη προς το ζώδιό σας και με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε πόσο υπεύθυνος είναι ο χαρακτήρας σας, και πόσο άμεσα και αποφασιστικά μπορείτε να αναλάβετε δράση. Θα εκτιμηθεί η ωριμότητα και ο επαγγελματισμός σας, τώρα είστε στη χρονική στιγμή που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ευχάριστη ερωτική κατάληξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες,  η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρουν σοβαρές εξελίξεις κυρίως στα επαγγελματικά σας, που δεν θα επιτρέπουν επιπολαιότητες ή σπασμωδικές κινήσεις. Κλείνουν οριστικά κάποιες εκκρεμότητες,  γι’ αυτό κινηθείτε με ώριμη σκέψη και συνειδητοποιημένες πράξεις, στηριχτείτε στη διαίσθηση και τη διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίζει. Τα γεγονότα θα σας βρουν οργανωμένους και με συνειδητή αντίληψη πάνω στο ποιές είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και οι βασικές σας επιθυμίες.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και σταθερή σοβαρότητα, θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στα προσόντα σας. Θα φανείτε δραστήριοι και οργανωτικοί, με υπευθυνότητα θα διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας, χωρίς καθυστερήσεις ή αναβολές.  Αισιόδοξος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θερμές οι ερωτικές σας διαθέσεις  και επειδή θα νιώσετε ανάγκη για επικοινωνία, πείτε ναι στις φιλικές προτάσεις διασκέδασης που θα λάβετε.

Υδρoχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρουν αισιόδοξα συμβάντα που θα ενδυναμώσουν τη θέλησή σας και θα οχυρώσουν σχέσεις, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.  Σήμερα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά ή ερωτικά  σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας και αντιληπτός στους γύρω σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Σκορπιό, η διαίσθησή σας θα κατέχει το βασικό ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτό σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας χωρίς αναστολές,  γεγονός που θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε συναισθηματικά πρόσωπο που θα βρει πρόσφορο έδαφος για να περάσει σε αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν