ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις, γιατί με τον ερχομό του Κρόνου στο Σκορπιό, θα διακατέχεστε από έντονα συναισθηματικά συμπλέγματα. Η έντονη αυτοπεποίθησή σας και η  επιθυμία σας να βγείτε εκτός ορίων, θα σας βγάλει στο κυνήγι νέων αναζητήσεων και νέων εμπειριών και θα σας ωθήσει στο να τα ζήσετε όλα χωρίς αναστολές. Η παρορμητικότητά σας θα είναι πολύ έντονη, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο συναισθηματισμό και να καταπατήσετε βασικές σας αρχές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός του Κρόνου στο Σκορπιό θα φέρει έναν μικρό διχασμό στη σκέψη σας, μια ελαφριά ψυχρότητα στην καρδιά σας και ένα έντονο μπέρδεμα στα συναισθήματά σας. Άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και η αδυναμία ισορροπίας στις διαθέσεις σας, θα μπερδέψει πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, γιατί με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρχει κίνδυνος ψευδαισθήσεων και λανθασμένης κρίσης.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός του Κρόνου στο Σκορπιό θα σας κάνει διορατικούς, φιλόδοξους, ίσως και ψυχρά ανταγωνιστικούς. Λύνονται τα εμπόδια σχετικά με ένα επαγγελματικό άνοιγμα που αναμένατε και περνά σε ανοδική πορεία όχι μόνο η αυτοπεποίθησή σας αλλά και η οικονομική σας κατάσταση.  Σε μειωμένα επίπεδα θα κυμανθεί η σεξουαλικότητά σας, ωστόσο η ερωτική σας γοητεία θα διατηρηθεί ακμαία, καταφέρνοντας να προσελκύσετε κοντά σας πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός του Κρόνου στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως όσο αφήνετε τον εαυτό σας να πέφτει στα δίχτυα της ζήλειας και της ανασφάλειας, τόσο θα πληγώνετε την καρδιά σας. Αυτή τη φορά, θα θωρακίσετε τα αισθήματά σας και θα διεκδικήσετε μια πιο δημιουργική πορεία στις σχέσεις σας. Θα εμφανιστείτε εσωστρεφείς και εκδηλωτικοί, θα είστε πλέον σε θέση να περιορίσετε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έρχεται επιτυχημένη κατάληξη σε ερωτική σας υπόθεση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση του Κρόνου στο Σκορπιό θα βάλετε υψηλούς εσωτερικούς στόχους, θα περιορίσετε κάποιες ενστικτώδεις επιθετικές αντιδράσεις, σκοπός σας θα είναι να μη γίνετε θύμα του ίδιου σας του εαυτού. Παρατάτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα, θυμό ή ζήλεια και ξεκινάτε νέα πορεία με διαφορετική συναισθηματική κατεύθυνση. Θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον προσώπου που θα φέρει μια μεγάλη και τολμηρή αλλαγή στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ερχομός του Κρόνου στο Σκορπιό θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ξεκάθαρες συναισθηματικές καταστάσεις τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας να πάτε κόντρα στις ανασφάλειές σας και να λύσετε υποσυνείδητα συμπλέγματα. Φανείτε θετικοί σε φιλική πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, προσοχή στις ψυχολογικές σας αδυναμίες, στις εσωτερικές σας φοβίες, το νου σας σε σκηνές ζήλειας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων και αυταπάτης. Έντονη θα είναι η διορατικότητά σας, δυνατό το ένστικτό σας, θυμηθείτε να στηριχτείτε σε γεγονότα που έγιναν και όχι σε συμβάντα που νομίζετε πως θα συμβούν. Κλείνει με επιτυχία μια οικονομική σας υπόθεση, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, καλό θα είναι να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε σε ανούσιες αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα παρατηρήσετε να σας κοιτάζει, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Κρόνου στο ζώδιό σας θα διεγείρει τις πνευματικές σας ικανότητες, ενισχύεται το ένστικτό σας και η διορατικότητά σας θα φέρει λύση σε συγκεκριμένο ζήτημα. Αποφασιστικότητα και δυναμισμός θα κατευθύνει τις κινήσεις σας, στον ερωτικό σας τομέα θα βρει άνοιγμα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τα αισθήματά σας. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσετε τολμηρά και αυτή τη φορά χωρίς αναστολές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, απ’ τη μια ο ερχομός του Κρόνου στον Σκορπιό, από την άλλη η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξοντώσετε εσωτερικές φοβίες που προκύπτουν κυρίως  υποσυνείδητα και όχι τόσο συνειδητά. Οι αποφάσεις σας θα βρουν επιτυχημένη κατάληξη, έρχονται ανακατατάξεις και επαναπροσδιορίσεις τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και σε ερωτικές σχέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο και να δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση του Κρόνου στον Σκορπιό, θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Ενδυναμωμένη θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθησή σας, παραπάνω από μαχητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ίσως και κάπως επιθετικές οι αντιδράσεις σας.  Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους και οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα και αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο συναισθηματικές, όσο και οικονομικές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση του Κρόνου στον Σκορπιό και τη  Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να νιώσετε αδυναμία να χειριστείτε καταστάσεις που προκύπτουν από ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, καλό θα είναι ο κύριος στόχος σας να είναι το πώς θα απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες που εσείς οι ίδιοι κατασκευάζετε. Δεν θα είστε ανεκτικοί σε πρόσωπα που θεωρείτε πως δεν μπορούν να κατανοήσουν τον ψυχισμό σας, ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε θα σας βγει σε καλό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες,  ο Κρόνος στον Σκορπιό και η  Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες και κυρίως στην τάση που έχετε να θέλετε να  δημιουργήσετε μια δική σας νοητή πραγματικότητα. Η ειλικρίνειά σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα φέρει κατάληξη θερμή και μάλιστα θα συνοδεύεται με υποσχέσεις που αυτή τη φορά θα τηρηθούν. Καταφθάνει επιτυχημένο κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης και μπαίνουν διαφορετικοί στόχοι στη ζωή σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.