ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σταθεροποιείστε συναισθηματικά, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Ένα τυχαίο γεγονός και μια προγραμματισμένη συνάντηση θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας και έρχεται δίπλα σας ταίρι με τη θέληση να μείνει για πολλά χρόνια στο πλευρό σας. Λύνεται ζήτημα μέσα στην οικογένειά σας, που σας δημιουργούσε ψυχολογικό βάρος και απαλλάσσεστε από πρόσωπο που προσπαθούσε να σας βάλει όρια και συναισθηματικούς περιορισμούς.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα είναι η μέρα σας, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας θα έχετε προτεραιότητα στη νίκη, στην ασφάλεια και στη σταθερότητα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ωριμότητα, ηρεμία και έντονη διορατικότητα. Μαλακώνει η επιθετική σας στάση, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε στις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες. Οι συνθήκες για εσάς θα είναι ευνοϊκές σε θέματα εργασίας και σε χρηματικές διεκδικήσεις. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει, αποφύγετε την αδράνεια.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δείτε σχέσεις και συνεργασίες με εμπιστοσύνη και σοβαρότητα, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε υπεύθυνες πράξεις και σε υλιστικές διεκδικήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να περάσετε σε προτάσεις δεσμευτικές. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή και έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα προτιμήσετε να μείνετε στις παλιές σας προτιμήσεις και να μην προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Μία ανακοίνωση στον εργασιακό σας χώρο ίσως να σας αγχώσει στην αρχή, αλλά πολύ γρήγορα θα αντιληφθείτε πως η τύχη δούλεψε υπέρ σας. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ευχάριστη συνάντηση θα φέρει στα ερωτικά σας σταθερότητα και ισορροπημένη εξέλιξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, λαμβάνουν τέλος οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο αλλάζει το τοπίο, έρχεται σταθερότητα με θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν ισορροπία όχι μόνο στις φιλικές σας επαφές σας αλλά και στις ερωτικές. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλό του αποφασίζει να σας φανερώσει πολλά! Φανείτε ειλικρινείς, θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο φέρνοντας για εσάς ευνοϊκές καταστάσεις, θετικές εξελίξεις και χρηματικά ανοίγματα. Γεμίζει σιγά-σιγά το πορτοφόλι σας και τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στις αγορές που είχατε βάλει στο στόχαστρό σας εδώ και καιρό. Οι αντιδράσεις σας μαλακώνουν, θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί χωρίς ιδιαίτερες κυκλοθυμίες, γεγονός που θα σας κάνει φιλικούς και ευχάριστους. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο γίνεται πιο ελκυστική, θα κερδίσετε καρδιές που δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν γύρω σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, η η απόφασή σας να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί, θα σας κάνει πολύ πιο αποτελεσματικούς στη δουλειά σας και πολύ πιο ερωτικούς στη σχέση σας. Θα κερδίσετε αξιοπιστία, σταθερότητα και θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Επέρχεται τάξη και ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον, περνά η ερωτική σας σχέση σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Η τολμηρή σας κίνηση να αφήσετε ελεύθερο τον αισθησιασμό σας θα έχει πολύ θερμά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας και με έντονο ενδιαφέρον στις χρηματικές σας υποθέσεις. Τα γεγονότα θα είναι αρκετά θετικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε υπόθεση που σας ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, θα ξεμπλοκαριστούν εγκλωβισμένα αισθήματα. Λύνεται παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ταυτόχρονα ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας κάνει να κυνηγήσετε συναισθηματική σταθερότητα, ερωτική πίστη αλλά και υλικό κέρδος. Ως προς το ταίρι σας, θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, γεγονός που θα σας φέρει ερωτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Για όσους από εσάς έχετε σταθερή ερωτική σχέση, δεν αποκλείεται να περάσετε σε πιο επίσημες υποσχέσεις και για όσους είστε μόνοι, ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη στον Ταύρο θα σας φερθεί ευνοϊκά, κυρίως σε οικονομικές υποθέσεις και υλιστικές βλέψεις. Μην κάνετε πίσω σε ό, τι σχεδιάζετε, προχωρήστε ελευθέρα και άφοβα, γιατί το κέρδος θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό, τι υπολογίζετε. Χαλιναγωγείται το άγχος σας και ισορροπεί η ψυχολογία σας, που τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως διαταραγμένη. Τα οικονομικά σας ξεφεύγουν από την κατηφόρα και ακολουθούν διαδρομή ανοδικής πορείας. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε αυτά που ήδη έχετε και όχι να βγείτε στο κυνήγι νέων αναζητήσεων. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα στραφεί περισσότερο σε παλιές γνωριμίες παρά σε νέες. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε μια πολύ επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας σταθερή συναισθηματική ισορροπία, με προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία θα σας κάνει ονειροπόλους, θα έχετε έντονη την τάση να θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Με την Σελήνη στον Ταύρο, ίσως να εμφανιστεί μια ελαφριά αδράνεια στις διαθέσεις σας, δεν θα έχετε όρεξη να αναζητήσετε το καινούργιο ή το διαφορετικό. Θα υπάρξει μια αδυναμία να χαλιναγωγήσετε τη σκέψη σας, θα αποφύγετε τις βαριές υποθέσεις και ευθύνες. Καταφθάνει ένα ραντεβού που θα πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, δεν αποκλείεται μια χαλαρή σχέση να πάρει πορεία δεσμευτικής ένωσης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.