ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, νέες ιδέες θα εισχωρήσουν στη σκέψη σας, έρχεται έντονη τάση αναζήτησης και ανάγκη για απόλυτη ελευθερία. Επιτυχία, και μάλιστα άμεση, θα βρείτε στα καινούργια σας σχέδια, θα καταφέρετε να τα κάνετε πράξη, γιατί θα φερθείτε με σταθερό προσανατολισμό, ελεγχόμενο πάθος και πολύ δυνατό ένστικτο. Λύνονται εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις, έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Περάστε σε επενδύσεις ή αγοροπωλησίες, όλες οι συμφωνίες σας θα είναι ωφέλιμες και επιτυχημένες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αποφασιστικότητα, ενέργεια και δυναμισμό, θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Τολμήστε να αναλάβετε ρίσκα επαγγελματικά ή ερωτικά, γιατί ανεπιφύλακτα σας λέω πως θα επιτύχετε και μάλιστα ξεπερνώντας το προσδοκώμενο. Μια ερωτική σας κίνηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πάνω χέρι, θα κρατήσετε σε απόσταση πρόσωπα που σας εμποδίζουν να απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Σήμερα με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα γίνετε υπερασπιστές της ειλικρίνειας, δεν πρόκειται να ανεχτείτε κανένα ψέμα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από περιορισμούς, από παλιές αρνητικές καταστάσεις και από φραγμούς που δημιούργησαν πρόσωπα ή συγκυρίες. Θα νιώσετε τη δύναμη να αποτινάξετε ό, τι σας πιέζει, δίνοντας οριστικό τέλος σε καταστάσεις στασιμότητας. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με πολύ κοντινό σας πρόσωπο, ωστόσο μην αγχωθείτε, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, στο χέρι σας θα είναι αν θα το δεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, δεν θα γλιτώσετε από αναθεωρήσεις, αλλαγές στόχων και απόψεων. Ένα γεγονός θα σας δημιουργήσει ανάγκη νέας αρχής, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να πάει χαμένος. Νέες προοπτικές θα σας ανοιχτούν κι αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μη δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και δυναμικά. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, δημιουργώντας έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η γοητεία σας θα είναι αυτή που θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πρόσωπα και γεγονότα που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν και θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα συμβούν μέσα στο φιλικό σας κύκλο, κάποιο άτομο θα σας συστήσει με πρόσωπο που η γνωριμία σας θα πάρει γρήγορα ερωτικές διαστάσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα φέρουν αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, τώρα θα εκτοπίσετε μια και καλή αρνητικές σκέψεις και απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά σας, η δημιουργικότητα που θα σας διακρίνει θα καρποφορήσει, έρχονται σημαντικές εξελίξεις βελτίωσης και ταυτόχρονα θα σημειωθεί χρηματική άνοδος. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα φιλικά αλλά και ερωτικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, κάπως επαναστατικός ο τρόπος σκέψης σας, αποφασιστική και τολμηρή η δράση σας. Θα περάσετε σε καινούργιες αναζητήσεις και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ερωτικά ανοίγματα σε κάποια καινούργια πρόσωπα που ήδη έχετε γνωρίσει. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, ό, τι νέο προκύψει δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ζωηρέψει τις αντιδράσεις σας, θα φανείτε τολμηροί σε αλλαγές και σε νέες αναζητήσεις. Η αισιόδοξη διάθεσή σας θα σας κάνει δεκτικούς σε νέα επαγγελματική πρόταση και το θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αλλά παράλληλα και τους οικονομικούς σας στόχους. Σήμερα θα υπάρξει από την πλευρά σας έντονη διάθεση για φλερτ, τα συμβάντα θα ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός νέας ερωτικής γνωριμίας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σας εφοδιάσει με έντονη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα νιώσετε δυνατή εμπιστοσύνη στο χαρακτήρα και τις ικανότητές σας. Στόχος σας θα είναι να βγείτε από τα όρια του κατεστημένου σας, γι’ αυτό θα περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Θα τα πάτε πολύ καλά στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και ανοίγματα για νέες προτάσεις. Η κυκλοθυμία σας λαμβάνει τέλος, θα δείτε με πολύ θερμό μάτι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει ερωτικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα σας κάνει να αφήσετε στην μπάντα ό, τι σας κουράζει και σας φθείρει ψυχολογικά, ό, τι σας δημιουργεί παύση και στασιμότητα. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή επαγγελματική ή ερωτική. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις, γιατί θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την ερωτική σας δύναμη. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, θετικό και ελπιδοφόρο. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις συναναστροφές σας, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές. Κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, γιατί καραδοκεί καινούργια ερωτική γνωριμία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.