ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουνίου;

Κριός

Η εβδομάδα σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητοί Κριοί, και βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να περάσετε καλά και να έχετε την επιτυχία που προσδοκάτε στους τομείς που το έχετε ανάγκη. Στα επαγγελματικά σας, βρίσκετε τρόπους, προκειμένου να περάσουν οι δικές σας ιδέες και να καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις. Στα αισθηματικά σας, είστε σε μία φάση εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα όπου επιζητάτε την ηρεμία στη σχέση σας και να έρθετε με το ταίρι σας όσο το δυνατόν πιο κοντά και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να βιώσετε τη χαρά του φλερτ και να μπείτε στη διαδικασία να ανεβείτε ψυχολογικά και να βρείτε αυτό που θέλετε.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με άκρως δημιουργική διάθεση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είστε χαρούμενοι, ανεβασμένοι ψυχολογικά και ό, τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε, περνάτε υπέροχες στιγμές. Βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αναζητάτε τη διασκέδαση μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι βρίσκεστε με το ταίρι σας και καταφέρνετε να περάσετε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι έχετε κατά νου να κάνετε μία σχέση που θα πληροί τις προδιαγραφές σας και θα σας κάνει να νιώθετε μοναδικά.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μία άκρως κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για εσάς και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές σε τομείς της ζωής σας που νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη. Θέλετε να δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει και πιστεύετε πως αυτές τις αλλαγές, για να τις καταφέρετε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, πιστεύετε σε εσάς και σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε εσείς οι αδέσμευτοι, καθώς η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και μπορείτε να γοητεύσετε με την παρουσία σας και να έχετε στα ερωτικά σας αυτό που σας αξίζει. Οι δεσμευμένοι θέλετε να λύσετε κάποιες μικροδιαφορές με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θέλετε σήμερα να οργανωθείτε και να βάλετε σε μία τάξη τις εκκρεμότητές σας, προκειμένου να προγραμματίσετε με το σωστό τρόπο όλα όσα έχετε σκοπό να κάνετε. Μπορείτε επίσης να είστε σήμερα δοτικοί απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε και να βιώσετε στιγμές όμορφες μαζί τους. Στα επαγγελματικά σας, επιλέγετε να πείτε τη γνώμη σας και να κινηθείτε για την επίτευξη των στόχων που εσείς έχετε θέσει. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι είστε κάπως προβληματισμένοι, γιατί δεν είστε σίγουροι για όλα όσα νιώθετε μέσα σας ότι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι στην αισθηματική σας ζωή.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ξεκινά για εσάς σήμερα μία πολλά υποσχόμενη εβδομάδα, καθώς νιώθετε δημιουργικοί και πως μπορείτε να αλλάξετε ό, τι σας ενοχλεί στην καθημερινότητά σας και να καταπιαστείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Θα είστε σήμερα ιδιαίτερα ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, σε νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σας και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στα αισθηματικά σας, βιώνετε εσείς οι δεσμευμένοι στιγμές πάθους με το ταίρι σας και νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι και σε καλή διάθεση κι αυτό σας τονώνει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας φέρνει μπροστά σε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ό, τι μπορείτε προκειμένου να βλέπετε την επαγγελματική σας ζωή να εξελίσσεται και να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Μπορείτε σήμερα να συνεργαστείτε άψογα με τους συνεργάτες σας και να ανταλλάξετε ιδέες και προτάσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, βρίσκεστε στο σημείο εκείνο το οποίο θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές εσείς οι αδέσμευτοι για να νιώσετε καλύτερα και να καταφέρετε να βρείτε αυτό που σας αξίζει και θα σας προσφέρει ευτυχία.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δια σας γεμίζει με θάρρος και έμπνευση στη δουλειά σας. Βρίσκετε λύση σε θέμα που σας απασχολούσε καιρό και ένα άτομο σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται και σας προσφέρει βοήθεια. Έχετε τη στήριξη και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σας και μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που κάνατε καιρό. Συναισθηματικά, μια νότα αισιοδοξίας υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα, αφού το πρόσωπο ή και τα πρόσωπα που επιθυμείτε σας εκφράζουν χωρίς, να κρύβονται, τα συναισθήματά τους. Εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον και όνειρα. Μια συνάντηση που θα έχετε θα σας ξυπνήσει αισθήματα από το παρελθόν.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, με τη Σελήνη στους Ιχθύς, η διαίσθησή σας είναι έντονη και ακούτε διαρκώς αυτήν την εσωτερική φωνή που σας λέει τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, γιατί σήμερα θα σας υπαγορεύσει σωστά τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Έχετε διάθεση να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ακόμα, δεν αποκλείεται να δώσετε σήμερα τη βοήθειά σας σε άτομα του περιβάλλοντός σας και να νιώσετε ότι σας έχουν ανάγκη. Αισθηματικά, μια ιστορία δείχνει να παίρνει παραμυθένια τροπή αλλά θα πρέπει να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί κάποια άτομα αλλιώς μπορεί να φαίνονται και αλλιώς να είναι.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δια σας ωθεί να αναλάβετε με κουράγιο και θάρρος κι άλλες ευθύνες στον εργασιακό τομέα. Νιώθετε δυνατοί και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε τέλεια. Μην πέσετε στην παγίδα και φορτωθείτε παραπάνω δουλειά, γιατί θα νιώσετε να πνίγεστε συναισθηματικά. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, γι’ αυτό νιώθετε αυτήν την περίοδο ότι κανένας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Έχετε πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί εξάλλου το αξίζετε. Σήμερα νιώθετε την καλοσύνη των ανθρώπων να σας πλημμυρίζει αφού πολλοί φίλοι είναι δίπλα σας και προσπαθούν να σας ευχαριστήσουν με κάθε τρόπο. Μια επικοινωνία που θα έχετε προς το βράδυ θα σας ξαφνιάσει και θα σας αιφνιδιάσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να αποδείξετε την αξία σας και να πάρετε την ηθική ικανοποίηση που τόσο έχετε ανάγκη. Ένα άτομο στο εργασιακό σας περιβάλλον φαίνεται ότι σας βοηθά και σας στηρίζει κι έτσι προωθούνται πιο εύκολα τα σχέδιά σας και οι σκέψεις σας. Νιώθετε την ανάγκη να βυθιστείτε στα όνειρά σας σήμερα. Κάνετε, με αγαπημένους ανθρώπους, σχέδια για το μέλλον και όνειρα και προσπαθείτε να σκεφτείτε τρόπους υλοποίησης όλων αυτών. Είστε δυνατοί, νιώθετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και έχετε πρωτοποριακές ιδέες. Συναισθηματικά, πρόσωπα από το παρελθόν έχουν εισβάλλει στη ζωή σας ξανά κι εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τα σταματήσετε.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώθετε σήμερα μια νωχελικότητα και ότι έχετε ανάγκη από ξεκούραση, με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Δεν έχετε όρεξη για δουλειά. Θέλετε να εφαρμόσετε μεγάλες ιδέες που έχετε και οράματα και μέσα από τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου νιώθετε ότι μπορείτε. Μια μικρή παρεξήγηση που ίσως δημιουργηθεί σήμερα με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας κάνει να σκέφτεστε όλα αυτά που έχετε κάνει. Συναισθηματικά, νιώθετε δυνατοί, έχετε πολλές προτάσεις που δείχνουν ενδιαφέρουσες και πιστεύετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Υπάρχει όμως κι ένα δίλημμα, αφού ένα άτομο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, αποπροσανατολίζοντας σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με δημιουργικότητα και φαντασία. Σήμερα βρίσκετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν καιρό και δεν ξέρατε τι να κάνετε. Η διαίσθησή σας είναι σύμμαχός σας. Βρίσκεστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Συναισθηματικά, ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα και δεν μπορείτε να κρύψετε τον ενθουσιασμό σας. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και δεκτικοί με τους άλλους και εκπέμπετε μια ξεχωριστή γοητεία. Τολμήστε αυτό που λέει η διαίσθησή σας και δεν θα χάσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.