ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, και σε αντίθεση με τον Δία, θα βγάλει στη φόρα την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να επιβληθείτε, να περάσετε τις απόψεις σας και να εφαρμόσετε κάποιες πρωτοποριακές σας ιδέες. Βασική σας επιθυμία θα είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία,  θα έχετε τη δύναμη να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους  και δεν αποκλείεται σήμερα να αλλάξετε κατεύθυνση ζωής. Η εμφάνιση καινούργιου πρόσωπου σε χώρο που συχνά – πυκνά κινείστε, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα για να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, γιατί το τρίγωνο της  Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά, τότε θα φτάσετε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα νιώσετε οξυδερκείς και αυτοδύναμοι και να είστε σίγουροι πως τα γεγονότα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη, αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματά σας. Περάστε σε αποκαλύψεις, θα σας βγει σε καλό!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, και εξάγωνο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να εναντιωθείτε σε πιέσεις, με κύριο στόχο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας τόσο την οικονομική, όσο και την προσωπική. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι, γιατί σε περίπτωση που βγάλετε επιβλητική συμπεριφορά, θα υπάρξει  κίνδυνος ρήξης και εντάσεων. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και κυρίως διαλλακτικοί.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, και εξάγωνο με τον Ουρανό, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι παρορμητικότητα, δύναμη και συνετή επιμονή. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας χαλά τη διάθεση ή στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σας. Βάζετε φρένο σε καταστάσεις και πρόσωπα που πνιγούν την αισιοδοξία σας, τώρα θα είστε σε θέση να αναλάβετε μαχητική δράση. Ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, θα σας δώσει το πράσινο φως για να κάνετε πράξη κάποιες δυναμικές σας αποφάσεις, γι’ αυτό μη δειλιάσετε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με σθένος και πείσμα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές  αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών, περάστε δυναμικά σε δράση. Σε περίπτωση που είστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, η υπόθεση θα κλείσει υπέρ σας. Καταφθάνει ερωτική επιτυχία σε απρόοπτη συνάντηση, το νου σας να μην πέσετε σε αδράνεια και χάσετε την ευκαιρία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί, προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν επιλέξετε τη ντόμπρα και ειλικρινή στάση σε συζήτησή σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αν νιώθετε πως σας πνίγει ένα χαλινάρι και θέλετε να ελευθερωθείτε, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να εναντιωθείτε επιτυχώς σε ό, τι σας δυσκολεύει τη ζωή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα φέρει γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό, τώρα θα απαλλαγείτε μια και καλή από δυσάρεστες καταστάσεις.     Στην ερωτική σας σχέση, θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε εμπόδια και ψυχολογική πίεση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας διακατέχει ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για αλλαγές. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς έχετε αντίπαλους ή ανταγωνιστές, να ξέρετε πως στην παρούσα φάση, θα υπερισχύσετε είτε περάσετε στην επίθεση, είτε κρατήσετε άμυνα. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ θερμό γεγονός.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, θα καταφέρετε να κάνετε πράξη κάποιες επαναστατικές σας ιδέες, θα παρατηρηθεί επάνω σας έντονη μαχητική διάθεση και δυναμικό πείσμα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητά σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας και πάνω από όλα θα σας βοηθήσει να αποδειχτείτε αυτοδύναμοι και ανεξάρτητοι. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε με το αγαπημένο σας ταίρι, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ενδεχομένως να θέλετε να αλλάξετε θέση ή πορεία σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και στον ερωτικό σας τομέα θα έχετε την επιθυμία να αναλάβετε το πάνω χέρι. Η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας ανοίξει δίοδο επιτυχίας και θα καταφέρετε να αποδειχτείτε τόσο δυναμικοί όσο επιθυμείτε να φαίνεστε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, φάνετε δεχτικοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας, τα ρίσκα που θα αναλάβετε φροντίστε να είναι εφικτά. Θα υπάρξει επαγγελματική επιτυχία πάνω σε διάλογο ή συμφωνία, σύντομα θα υπάρξει και χρηματική βελτίωση. Σε απρόοπτη συνάντηση θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες. Θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και αντίθεση με τον Δια, θα σας κάνει μαχητικούς, ίσως και κάπως ασυμβίβαστους, θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε, να διεκδικήσετε αυτό που αναζητάτε. Σε επαγγελματικό σας θέμα, θα καταφέρετε να περάσετε με επιτυχία τις δίκες σας απόψεις ή τοποθετήσεις. Η ανάγκη σας να κλείσετε παλιές αρνητικές υποθέσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και χωρίς ανασφάλειες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.