Τα ζώδια της ημέρας

Iχθύ, έρχεται επανασύνδεση.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Δία, θα γίνετε ακόμα πιο μεθοδικοί, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, μελετημένοι θα είναι όλοι οι σχεδιασμοί σας. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο, τώρα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα φτάσετε στην επίτευξή του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε ερωτικό πρόσωπο, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο να ξέρετε πως θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα φέρει ζωντάνια και πάθος στο συναισθηματικό σας κόσμο. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την καρδιά σας και θα δείξετε αφοσίωση και πίστη στο ερωτικό σας ταίρι. Για τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό και θα ανεβάσει στα ύψη τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί και δημιουργικοί και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, κλίμα σταθερότητας θα περάσει στην ερωτική σας σχέση και θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρχίσει να κουράζει την ψυχολογία σας. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, προσοχή στον οικονομικό σας χειρισμό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα περιορίσει τις τάσεις ρομαντισμού ή ονειροπόλησης και θα σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές, αναζητώντας έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, ναι μεν θα έχετε κάποιες αναστολές, ωστόσο θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και μάλιστα προς συγκεκριμένους στόχους. Κάτι που επιθυμείτε πολύ ίσως να αφορά ευχή ή πρόσωπο, θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειές σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Δία και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, ευνοϊκές εξελίξεις θα έχει η σημερινή μέρα και θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας.  Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στη σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό.  Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα φέρει ισορροπία μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για τις επαγγελματικές αλλά και για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Αυξημένη ενέργεια θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε  δραστήριοι, εκδηλωτικοί και πολύ σίγουροι για τις ικανότητές σας. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, σήμερα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα κλείσουν οριστικά, περνώντας σε πορεία συμφιλίωσης. Έρχεται  δεσμός με ψυχική και συναισθηματική ισορροπία.

Ζυγός

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, αγαπητοί μου Ζυγοί, και με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα εμφανιστούν συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, τόσο σε συναδελφικά σας πρόσωπα, όσο και σε οικογενειακά ή ερωτικά. Θα αποφύγετε, με συνειδητό τρόπο, τις αιχμηρές κουβέντες, επιλέγοντας έναν πιο διπλωματικό τρόπο δράσης. Στον ερωτικό σας τομέα, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως θερμοί, γεγονός που θα βοηθήσει το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις και σε περίπτωση που δεν υπάρχει για την ώρα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να έρθει πάρα πολύ κοντά σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, και με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Δία, θα περάσετε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο συγκροτημένο, ρεαλιστικό και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές και με ισχυρή θέληση θα περάσετε σε νέες αναζητήσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε ερωτικά και νιώθετε  αναποφάσιστοι, τώρα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και τελικά οδηγηθείτε στη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία, ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ανοίγματα, εποικοδομητικές ευκαιρίες και πολύ δημιουργικά ενδεχόμενα. Θα υπάρξει πρόταση που αν την καλοδεχτείτε, θα σημειωθεί βελτίωση στα οικονομικά σας και σταθερή επαγγελματική πρόοδος. Ουσιαστικά, θα ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, αποδεικνύοντας τα ταλέντα και τις προσωπικές σας δυνατότητες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ριζικό ξεκαθάρισμα θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε υποσχέσεις που δεν αποκλείεται να κλείσουν με δεσμευτική πρόταση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να δείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό τις νέες προοπτικές που θα υπάρξουν, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά. Θα λάβετε πρόταση που ουσιαστικά θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας, θα βρείτε καταξίωση και άμεση χρηματική βελτίωση. Στον ερωτικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, έρχονται συμβάντα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δεσμευτικές κινήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και έντονη διάθεση για ριζικές αλλαγές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα είστε κοινωνικοί, δραστήριοι, θα αφιερώσετε χρόνο και θα δείξετε ενδιαφέρον σε κοινωνικά θέματα ή σε προβλήματα κοντινών σας πρόσωπων. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία θα σας δημιουργήσει διάθεση για εποικοδομητικές πράξεις, αναζητώντας ένα δημιουργικό και σίγουρο αποτέλεσμα και όχι μια πρόχειρη κατάληξη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ένα πρόσωπο θα περάσει σε ερωτικές εξομολογήσεις, αν δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα δεσμευτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Επειδή η στάση σας θα είναι πολύ ερωτική και επειδή θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, γι’ αυτό η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη ερωτική ένωση, που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ