Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, η ερωτική σου γοητεία θα χτυπήσει κόκκινο.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Λέοντα και θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα και θα δημιουργήσουν συνθήκες που θα εστιάσουν τη σκέψη και την καρδιά σας σε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη ερωτική πρόκληση και θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε θερμά, γιατί αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε ερωτικά και συναισθηματικά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, διάθεση για έντονη ερωτική δραστηριότητα θα σας διακατέχει, γιατί η Αφροδίτη που εισέρχεται στο Λέοντα θα σας κάνει επικίνδυνα ελκυστικούς και ερωτικά πολύ ζεστούς και προσιτούς. Θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες και οικονομικές σκοτούρες και θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα καρδιάς και ερωτικών εξελίξεων. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε διαθέσεις διπλής ερωτικής ζωής, γι' αυτό προσοχή στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε,να μην έχουν αρνητική επίπτωση στις παλιές.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Λέοντα, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και πολύ δυνατές ερωτικές εξελίξεις. Η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις φίλων για εξόδους και διασκέδαση, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις και πολύ ερωτικοί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Θα είστε στα σκαριά ενός μεγάλου έρωτα που θα προκύψει από τυχαία γνωριμία και θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με πρόσωπο που θα σας προσφέρει παρόν και μέλλον

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Λέοντα, θα είστε εξοπλισμένοι με ερωτική γοητεία και πολύ τολμηρή διάθεση. Σταθερή θα είναι η πορεία σας σε επαγγελματικά ζητήματα, χωρίς εντάσεις και χωρίς αρνητικά γεγονότα, γι' αυτό καλό θα είναι να περιορίσετε το άγχος σας. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τονώσει τα συναισθήματά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια μεγάλη σας ερωτική επιθυμία πραγματικότητα. Φανείτε τολμηροί, σήμερα θα προκύψει επιτυχημένο ερωτικό γεγονός!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η  Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια προσωπικότητα δυναμική, ερωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση στη ζωή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, μειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας για επαγγελματικές ευθύνες και για εργασιακές υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, οι ερωτικές σας διαθέσεις θα είναι αυτές που θα κρατούν τα ηνία της ημέρας και προς έκπληξη ακόμα και του ίδιου σας του εαυτού, θα τολμήσετε να κάνετε προτάσεις που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για πολύ ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε, θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Αφροδίτη στο Λέοντα θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε την ερωτική σας γοητεία να κατευθύνει τα γεγονότα. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά και η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές ιστορίες ή  πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό ερωτισμό. Η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του και σας διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται να είναι περαστικός. Καταφθάνουν ευχάριστες και μόνιμες ερωτικές αλλαγές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει ο ερχομός της Αφροδίτης στο Λέοντα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ερωτικές προκλήσεις. Δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε και μην επιλέξετε την απομόνωση, γιατί επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας κάνει κοινωνικούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας αλλά και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν από εσάς με τον κατάλληλο τρόπο, τότε ετοιμαστείτε για σταθερούς ερωτικούς δεσμούς μεγάλης διάρκειας. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας και έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις που θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας φέρει απρόοπτα και πολύ δυνατά ερωτικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ελκυστικοί, τολμηροί και αρκετά αισθησιακοί, χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν πολύ κοντά σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι' αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και μην περιορίσετε τις ερωτικές σας διαθέσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει, θα έχει για εσάς πολύ σοβαρές και σταθερές βλέψεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικούς στόχους. Η ελκυστική και εξίσου εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα ερωτικά σας γούστα, αλλά και να αλλάξει την ως τώρα πορεία της ερωτικής σας ζωής. Μην εκπλαγείτε αν επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν πράξατε ποτέ ως τώρα και ίσως να αποφασίσετε τελικά να αλλάξετε ερωτικό ταίρι. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ερωτικό δίλημμα στην καρδιά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ