ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα καταφέρει να σας αποσπάσει την προσοχή από ερωτικά θέματα,  το ενδιαφέρον σας θα στραφεί καθαρά σε επαγγελματικές υποθέσεις. Στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε παλιά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε ανοιχτές συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, έρχονται χρηματικά κέρδη. Ό, τι απόφαση πάρετε, θα είστε σε θέση να την τηρήσετε και θα υπάρξει γεγονός που θα σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, θέματα καριέρας θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, σήμερα με τον  ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, το μυαλό σας θα είναι κυρίως στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασιακά.  Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, η υπευθυνότητα και η ολοκλήρωση. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε  συζητήσεις για μελλοντικά θέματα και θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους, δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η είσοδος της Σελήνης στον  Αιγόκερω. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις αποφασιστικές, θα κλείσουν οριστικά υποθέσεις που ταλαιπωρούσαν την ψυχολογία σας. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Κινηθείτε αυθόρμητα και αποφασιστικά και θα δείτε πως όλα θα δουλέψουν υπέρ σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κλείσει με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις που για κάποιον λόγο είχαν μείνει στη μέση. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές και επειδή θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά, καθώς δεν πρόκειται να αποτύχετε. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Για όσους από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε, καταφθάνει δυνατό ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει για τα καλά τη ζωή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, γιατί η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό, τι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν πρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα, με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά, όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον  ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα ενισχυθεί ο στρατηγικός τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες, μελετημένες, οι πράξεις σας θα διακρίνονται από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να κάνετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια πράξη. Για όσους θέλετε να προβείτε σε νέα επαγγελματικά βήματα, θα σας συμβουλέψω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα και καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να χτυπηθείτε από έντονη, ίσως και ανεξέλεγκτη εργασιομανία. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας . Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, γιατί η ροή των γεγονότων θα σας φέρει ένα πολύ όμορφο ερωτικό ξάφνιασμα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε στόχους, κυρίως επαγγελματικούς. Εστιάστε στις συνεργασίες ή στα εργασιακά αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν και θα δείτε πως ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει τα κατάλληλα ανοίγματα για να φτάσετε με επιτυχία στο στόχο σας. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας, προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, σας συμβουλεύω να τα επενδύσετε και όχι να τα σκορπίσετε άσκοπα. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει συναισθηματικά, δεν θα είναι λάθος αν του ανοίξετε την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω ίσως να υπάρξουν κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας δεν θα αφήσει τίποτα να σας πάρει από κάτω. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά βήματα, θα είναι λάθος αν μείνετε μόνο σε σκέψεις και δεν περάσετε σε δράση. Αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να αποσυρθούν αρνητικές εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.