Τα ζώδια της ημέρας

Υδροχόε, καινούριο και ενδιαφέρον πρόσωπο στον ορίζοντα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την Πανσέληνο στον Τοξότη οι κόποι σας μπαίνουν σε πορεία ανταμοιβής, οι προσπάθειές σας θα βρουν προσδοκώμενη ικανοποίηση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ό, τι δώσατε δεν πήγε στο βρόντο, τώρα θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος,  θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση, θα σας οδηγήσει σε άμεση οικονομική βελτίωση.  Σήμερα θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα, διευρύνοντας τόσο τον κοινωνικό σας κύκλο όσο και τον ερωτικό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, αξιολογήσεις και συνειδητοποιήσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τρόπο σκέψης, ίσως και δράσης. Πείτε ναι σε πρόταση που θα σας κάνουν επαγγελματική ή ερωτική, γιατί πίσω από μια θετική σας απάντηση θα κρύβεται κατάληξη επιτυχίας. Προχωρήστε σε επενδύσεις ή αγοροπωλησίες, καταφθάνει χρηματικό ποσό στα χέρια σας, ίσως και απρόσμενο κέρδος. Κάποιο πρόσωπο θα αποδειχτεί ερωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, εκδηλώστε αυτό που αισθάνεστε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος στον Τοξότη  θα σας φέρει καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα που θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση, να σας προάγουν επαγγελματικά, ίσως και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ιδέες στη σκέψη σας. Η προσωπική συζήτηση που θα κάνετε με τον ίδιο σας εαυτό θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη και αισθήματα, με αποτέλεσμα να φέρετε ισορροπία στις σχέσεις σας τόσο στις ερωτικές, όσο και στις φιλικές. Για τους ερωτικά μόνους θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, αξιοποιήστε την καταλλήλως.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιάς σας, θα ενισχύσει τα αισθήματά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα ορίσουν παρόν και μέλλον. Για όσους από εσάς είστε χωρίς σχέση, τότε μην απορρίψετε καμία φιλική πρόταση που θα λάβετε, γιατί σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο θα υπάρξει πρόσωπο έκπληξη. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα τονώσει τη δυναμικότητά σας, θα ενισχύσει τις βλέψεις σας για εξέλιξη και επέκταση. Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο και αν εσείς προτείνετε κάποια συνεργασία, θα λάβετε απάντηση θετική. Σήμερα θα μπείτε στον κόπο να συνειδητοποιήσετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τι μπορείτε να του προσφέρετε και τι επιδιώκετε να πάρετε από αυτό. Βασική σας προτίμηση θα είναι να αφεθείτε σε αρμόνικες και ήρεμες ερωτικές στιγμές.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας φέρει προοπτική για νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και ταυτόχρονα στα ερωτικά σας θα σας ενώσει με πρόσωπο που πολύ δύσκολα θα φύγει από τη ζωή σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να αναλύσετε, να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, γι' αυτό τα βήματά σας θα είναι πολύ σταθερά,  δεν θα  πέσετε σε υπερβολές, θα αποφύγετε πράξεις που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την ψυχική σας ηρεμία. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς και ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φρενάρει τη στασιμότητα σας, έρχονται εξελίξεις και αποτελέσματα ανάλογα των προσπαθειών σας. Θα υπάρξουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέες συνεργασίες,  θα γίνουν συμφωνίες με απρόβλεπτες και ευχάριστες διαστάσεις. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης με δεσμευτικές υποσχέσεις, γι' αυτό δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας, μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις. Έρχεται οριστική λύση σε πρόβλημα οικογενειακού σας ζητήματος.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματά σας, τις φοβίες σας, αλλά και τις πήγες από τις οποίες απορρέουν οι στόχοι σας. Ερωτικά η στάση σας θα είναι προσιτή, ανοιχτή και δοτική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να περάσετε σε συνειδητοποιήσεις, θα διαλύσετε αυταπάτες και θα κρατηθείτε μακριά από ψευδαισθήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο και αυτά που θα συνειδητοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ήρεμη και ισορροπημένη στάση. Ενισχύεται η  ψυχική σας δύναμη, θα έχετε την ικανότητα να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη οικογενειακού σας προσώπου και θα αναλάβετε τα ηνία ενός ζητήματος που σας προβλημάτισε αρκετά τον τελευταίο καιρό. Για τους ερωτικά ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σοβαρής γνωριμίας, το νου σας μη σας ξεφύγει!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επιβεβαιώσετε κατά πόσο η κρίση σας και οι απόψεις σας είναι σωστές και βάσιμες. Συνεπώς, θα μπείτε σε διαδικασία  αναζήτησης και επαλήθευσης, γι' αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξετε τρόπο σκέψης και στάσης. Δείξτε προσοχή σε συμβουλές τρίτων, υπολογίστε τις απόψεις που θα ακούσετε και θα δείτε πως αν δώσετε την απαιτουμένη σημασία, θα σας αποδειχτούν πολύ χρήσιμες. Πρόταση που θα λάβετε από συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει διπλό αποτέλεσμα και θα φέρει εξελίξεις τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από ψυχικούς κόμπους, θα θελήσετε να διαλύσετε υποσυνείδητους φραγμούς. Θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Κύρια επιδίωξή σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους, γι' αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, κλείνοντας τη μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας οδηγήσει σε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και ερωτικής βελτίωσης, που σημαίνει πως θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε. Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνετε αυτό που επιθυμείτε. Ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή σχεδίων.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ