Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε, βγαίνεις στο κυνήγι της αναζήτησης. Σε όλους τους τομείς.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1η Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, διορατική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση για δράση και κατάκτηση. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια επαγγελματικά βήματα και ως προς τους ερωτικούς σας στόχους, να ξέρετε πως το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα δουλέψει υπέρ σας. Ερωτικό πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση να καταλήξει.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι ο  ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας κάνει μεθοδικούς, με έντονη την τάση να θέλετε να αναλύσετε την οποιαδήποτε κατάσταση αναζητώντας εξηγήσεις. Στόχος σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος της υπόθεσης, γι' αυτό είναι πολύ πιθανό με δική σας πρωτοβουλία να γίνουν σοβαρές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Στον ερωτικό σας τομέα θα είστε θερμοί, αρκετά ερωτικοί και ακόμα περισσότερο επικοινωνιακοί. Σήμερα θα  καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς ανοιχτά ερωτικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη από τη μια θα νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε περιστασιακές ερωτικές σχέσεις γοητευμένοι από το άγνωστο, και από την άλλη, αν διατηρείτε ήδη κάποια ερωτική σχέση, θα θελήσετε να περάσετε σε πιο οικείες και πιο ουσιαστικές καταστάσεις. Η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή, φιλική και πολύ αυθόρμητη, γεγονός που θα τραβήξει κοντά σας καινούργια πρόσωπα. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει περίπτωση να σας λυγίσουν τα μικροεμπόδια. Ως προς το αντίθετο φύλο, θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας ωθήσει σε αναζήτηση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξετε κατεύθυνση τόσο ερωτική, όσο και επαγγελματική. Σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία να μπει καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, γι' αυτό μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης. Θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις και για να μη δημιουργηθούν μπερδεμένες καταστάσεις, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκ των πρότερων τις απόψεις και τις θέσεις σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα τονώσει για τα καλά την αυτοπεποίθησή σας, θα ανταπεξέλθετε με επαγγελματισμό στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, σε περίπτωση που αποφασίσετε να ρισκάρετε, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει με γεγονότα που θα προκύψουν κυρίως από δικές σας πρωτοβουλίες, γι' αυτό κάντε προτάσεις σε φίλους και προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας, θα περάσετε φιλικές και ανέμελες στιγμές. Αν σκέπτεστε να προτείνετε ραντεβού σε ερωτικό πρόσωπο, να το κάνετε, θα βρείτε ανταπόκριση.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον  Τοξότη, το μυαλό σας θα είναι στο κυνήγι, στα ταξίδια, στις αποδράσεις, στις ερωτικές περιπέτειες και όχι στις δεσμεύσεις. Νέες επαγγελματικές ιδέες θα φυτρώσουν στο μυαλό σας, θα υπάρξει το κατάλληλο άνοιγμα να τις διατυπώσετε και να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Θα περάσετε μια αρκετά γεμάτη μέρα, θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα φιλικά, ερωτικά, αλλά και οικογενειακά. Η συμπεριφορά σας θα είναι κοινωνική, πρόσχαρη, και θερμή, όσοι από εσάς μπείτε στον πειρασμό παράλληλης ερωτικής σχέσης, το νου σας να μην πιαστείτε στα πράσα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη θα προκύψουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές. Θα σημειωθούν απρόβλεπτα γεγονότα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειές σας. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη. Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεωθείτε τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Η μέρα ενδείκνυται για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, καινούργιες γνωριμίες και εποικοδομητικές συμφωνίες. Αν έχετε στη σκέψη σας προτάσεις, να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο, τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα και αν επιθυμείτε δέσμευση με πρόσωπο που ήδη σχετίζεστε ερωτικά, τότε περάστε άφοβα σε διεκδικήσεις. Ένα προσωπικό σας ραντεβού θα κλείσει με ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον  Τοξότη θα σας βγάλει στο κυνήγι της αναζήτησης. Θα κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Θα έχετε την τάση να μη θέλετε να σταθείτε στην επιφάνεια αλλά να προχωρήσετε στην ουσία των αισθημάτων ή των γεγονότων, κύρια επιδίωξή σας θα είναι η σοβαρή κατάληξη και όχι οι προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, γιατί σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, θα επιθυμείτε να αναλάβετε ρίσκα και να προβείτε σε ριψοκίνδυνες πράξεις, φλερτάροντας με το άγνωστο ή το αβέβαιο. Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά, ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιαιτέρως θερμούς, η ζεστή ερωτική σας διάθεση θα αναθερμάνει αισθήματα και σχέσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σας κάνει συναισθηματικούς,  αναζητώντας βάθος στις άξιες και στα αισθήματα. Ό, τι συναίσθημα αισθανθείτε, θα το νιώσετε στην υπερβολή του, γι' αυτό χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το τυφλό πάθος και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη, με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα ωστόσο θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ