ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Μαΐου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει τάση φυγής, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα. Η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, θα εμφανιστούν στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Σήμερα ενδέχεται μια συνάντηση και μια πρόταση να αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ερωτικής ζωής.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι,  ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν πρόκειται να αφήσει τη σκέψη σας ήρεμη ή προσγειωμένη. Το μυαλό σας θα εμπλακεί σε διαφόρων ειδών σκέψεις, αρνητικές ή αισιόδοξες,  και δεν αποκλείεται να πέσετε σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Ασάφειες και διαφωνίες θα υπάρξουν σε συζητήσεις σας με τρίτα πρόσωπα, ωστόσο η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια ερωτική σας πρόταση θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στα ερωτικά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαρύ δίλημμα, ίσως να περάσει από τη σκέψη σας η φράση  «ή τώρα ή ποτέ», να ξέρετε πως το άγχος δεν θα βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να δώσει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, θα σας ανοίξει την όρεξη για ουσιαστικές αλλαγές. Θα λάβετε μια πολύ σοβαρή ερωτική πρόκληση, δεχτείτε την χωρίς ανασφάλειες και ταμπού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία θα σας απεγκλωβίσει από πιεστικές καταστάσεις,  ωστόσο θα υπάρξει ο κίνδυνος να μπερδέψετε λίγο την πραγματικότητα με τη φαντασία. Μπορεί να σας δυσκολέψει ή να σας μπλοκάρει η εξέλιξη κάποιων συμβάντων, αλλά να μην αγχωθείτε, γιατί τελικά θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις σε θέματα καρδιάς. Καθόλου βαρετή δεν θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν φιλικές επαφές και μια αιφνιδιαστική ερωτική συνάντηση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει γεγονότα που αν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, τότε καλό θα είναι να τοποθετηθείτε με σαφήνεια, με ξεκάθαρο τρόπο και όχι με υπεκφυγές ή μισόλογα. Θα υπάρξουν δυσκολίες σε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ωστόσο αν  αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητές σας, τότε θα καταφέρετε να φτάσετε σε επιθυμητό σημείο. Ένα παλιό οικογενειακό σας θέμα θα κάνει και  πάλι την εμφάνισή του, δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για οριστική λύση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον  Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φροντίστε οι επιθυμίες και τα σχέδιά σας να βρίσκονται εντός πραγματικότητας, μην ξεφύγετε από τα ρεαλιστικά πλαίσια. Σήμερα, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντησή σας, καλό θα είναι να μην πέσετε σε απογοήτευση θυμηθείτε το γνωστό «κάθε εμπόδιο σε καλό». Τα γεγονότα που θα προκύψουν δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα, θα αναρωτηθείτε, ίσως και να προβληματιστείτε, ωστόσο θα είναι λάθος αν λόγω απογοήτευσης εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα εμπλακείτε σε συζητήσεις που μάλλον δεν θα έχουν καμία ουσία και καμία αποτελεσματική κατάληξη. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε, θα υπάρξουν αοριστίες, ασάφειες, και εσκεμμένες υπεκφυγές, δεν θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών επαφών.  Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης και το αν θα καταλήξετε σε ερωτική επανασύνδεση ή όχι, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει μια ελαφριά αδράνεια, θα χαρακτηρίζεστε από έλλειψη ενέργειας, καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να μην εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε τη ροη των γεγονότων έτσι όπως έρχεται, χωρίς να έχετε όρεξη για διεκδικήσεις. Αποφύγετε στάση απάθειας ή αδιαφορίας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων και κατ’ επέκταση και προβλημάτων.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με τον  Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν θα έχετε καμία διάθεση για εργασία ή για επαγγελματικές έγνοιες, βασική σας επιθυμία θα είναι να ξεφύγετε από προβληματισμούς και εντάσεις.  Θα έχετε έντονη διάθεση για ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι ζωηρή, οι πράξεις σας θα τείνουν στην καλοπέραση, με στόχο να ζήσετε ανέμελες και ήρεμες καταστάσεις. Οι προτάσεις που θα λάβετε για εξόδους διασκέδασης, θα σας προσφέρουν μια έντονη ημέρα, αποφύγετε καταχρήσεις και κακές συνήθειες.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα με τον  Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποφύγετε πράξεις ή προγραμματισμούς που από την αρχή θα γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να φέρουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να μη δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν θα έχετε την ικανότητα να τις τηρήσετε, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδο. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά κοινωνική, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον  Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα εμφανιστείτε κάπως μπερδεμένοι, ίσως να νιώσετε μια συναισθηματική σύγχυση, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι λεκτικές κόντρες. Σήμερα, δεν θα υπάρξουν ούτε συμφιλιώσεις, ούτε επανασυνδέσεις, αντιθέτως μάλιστα θα ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων, ακόμα και συγκρούσεων. Ένα τυχαίο συμβάν που θα αφορά μια συνάντηση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αλλαγές, τόσο ως προς τους στόχους σας, όσο κι ως προς τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής, με στόχο να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει αναστάτωση στη μνήμη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις, συνοδευόμενες από απογοήτευση, ωστόσο κάποιες φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Μέσα σε φιλική παρέα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται η φιλική σας σχέση να πάρει πορεία ερωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δείτε με διαφορετικό μάτι, τόσο το παρελθόν σας, όσο και το μέλλον σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;