ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Μαΐου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή γιατί θα υπάρξει το ενδεχόμενο οι συζητήσεις σας να πέσουν στον κενό, με τη χειρότερη των περιπτώσεων να δημιουργηθούν έντονες λεκτικές συγκρούσεις. Αποφύγετε τον παρορμητισμό στις κουβέντες σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας και υπεροχής. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας και παράλληλα θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Θα εμφανιστείτε οργανωτικοί, η τακτική σας θα έχει μελετημένη στρατηγική.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον  ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, ετοιμαστείτε, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις. Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, πάθος, ίσως και ζήλεια. Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μαλλον θα σας φέρουν ένταση και δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί. Θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις και θα περάσετε σε προτάσεις που θα βρουν άμεση ανταπόκριση. Σήμερα καλό θα είναι να μη δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα πολύ δυνατό συναισθηματικό σύμπλεγμα, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό, τι νιώσετε θα είναι έντονο και πολύ ξεκάθαρο. Αν κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σας, τότε θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα πάρετε σωστές αποφάσεις, δίνοντας νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Η οξυδέρκεια που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βγάλει νικητές σε μια πολύ έντονη συζήτηση, ωστόσο καλό θα είναι να μη στηριχτείτε στις υποσχέσεις που θα λάβετε, ό, τι ακούσετε θα είναι λόγια χωρίς πράξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα διώξετε απαισιόδοξες σκέψεις και θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό, τι σας πιέζει. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές πράξεις, αποφύγετε τα πολλά λόγια, δεν θα σας βγουν σε καλό. Μια πρόταση θα δώσει νέα κατεύθυνση στην επαγγελματική σας πορεία, θα ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργιους προγραμματισμούς, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας μπλέξει σε μια πολύ τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Καινούργιο ερωτικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει η σημερινή μέρα που θα έχει πολύ ευνοϊκή εξέλιξη

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε. Θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη συνεννόηση σας, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης.  Αρκετά δυνατή θα είναι η διαίσθησή σας,  ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας εξοπλίσει με δυνατό ένστικτο που αν το εμπιστευτείτε, τότε δεν πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ πιο σοβαρές από ό, τι θα νομίζετε.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές εκπλήξεις, για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, καλό θα είναι να μη χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά, προτιμήστε να περάσετε σε πράξεις, από αυτές που ξέρετε πως πάντα ενώνουν και ποτέ δεν χωρίζουν. Με λίγα λόγια, προτιμήστε πράξεις ερωτισμού και πάθους.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, η στρατηγική σας θα πιάσει τόπο, θα είστε στη χρονική στιγμή που θα βιώσετε ένα πολύ έντονο και ευχάριστο γεγονός. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και κοινωνική, ωστόσο με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, για να αποφύγετε τους εκνευρισμούς, μη λάβετε συμμετοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις απόψεις ή τις σκέψεις σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, δυνατή και σωστή θα είναι η διαίσθησή σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό, θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση, τότε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κρατήστε στάση οικεία και θερμή, και θα δείτε πως παρά το ότι η μέρα σας θα ξεκινήσει κάπως στραβά, ωστόσο θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ποικιλία θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και χαρά και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Έντονο συναίσθημα θα σας προκαλέσει η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, καλό θα είναι, αυτή τη φορά, να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς, θα τολμήσω να σας φανερώσω πως αδημονεί  να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην κάνετε το λάθος και κρατήσετε απόμακρη στάση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας κάνει εντόνως συναισθηματικούς, θα εμφανιστεί η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ό, τι νιώσετε, θα το αισθανθείτε στο βάθος της ύπαρξης του. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει την όρεξη να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες και θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, το νου σας στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, ουσιαστικά θα παρασυρθείτε από αυτό που νιώθετε και θα εμφανιστεί κάπως αδύναμη η λογική σας. Για να μη χαλάσετε την διάθεσή σας από αρνητικές μνήμες, μην επιτρέψετε τη σκέψη σας να κολλήσει σε παλιές καταστάσεις. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε και θα σας δώσω τη συμβουλή να αφήσετε ελεύθερη την ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;