ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Μαΐου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δεν θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό τομέα, το τετράγωνο της Σελήνης με τη Αφροδίτη και η αντίθεσή της με τον Ουρανό θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι, ίσως και δυσαρεστημένοι.  Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να ακούσετε πολλά ψέματα, καθώς και υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων, κρατήστε επιφυλακτική στάση, μην εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις και θα φέρει αλλαγές που θα ανοίξουν νέα προοπτική στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, μπερδέματα θα σας φέρει ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, η κρίση σας θα είναι εσφαλμένη, η στάση σας δεν θα χαρακτηρίζεται από ισορροπία και σύνεση. Θα υπάρξει κίνδυνος να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις, γι’ αυτό μην αναλάβετε ρίσκα και μην περάσετε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις, καθυστερήστε, όσο μπορείτε, τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, αρκεί να χειριστείτε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θολή θα είναι η διαίσθησή σας, καθόλου αρμόνικες οι διαθέσεις σας. Σήμερα δεν θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους, όσο και από πρόσωπα ερωτικά, ωστόσο προσοχή στα λόγια τα παχιά, θα υπάρξει ενδεχόμενο κάποιος να σας παραπλανήσει. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί, εδώ και πολύ καιρό, να περάσει στην ερωτική σας ζωή, θα σας συμβουλέψω να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητά σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, μην κάνετε παράτολμες κινήσεις, γιατί ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε για ό, τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι και οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Για τα ερωτικά σας μόνος στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή και τα βλέμματα καινούργιων προσώπων, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, μια ελαφριά αναστάτωση θα προκύψει στη σκέψη σας που θα προχωρήσει και στην καρδιά σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα ταράξει θεμέλια σχέσεων και επαφών, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να αναποδογυρίσετε συναισθήματα και να αντιμετωπίσετε με διαφορετικό μάτι φίλους, συνεργάτες ακόμα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις και πριν περάσετε σε δράση, σιγουρευτείτε αν αυτά που νομίζετε είναι αλήθεια ή ψευδαισθήσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, το νου σας να μη σας εξαπατήσουν, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης. Συμβουλευτείτε έμπειρα πρόσωπα, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις που θα απαιτούν μεγάλο ρίσκο. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα προσοχή στα ψέματα τόσο στα δικά σας, όσο και των  γύρω σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα θολώσει τα νερά της αντίληψής σας και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες που θα λάβετε, πριν βασιστείτε απόλυτα σε αυτές και η συμβουλή που θα σας δώσω είναι να μη δώσετε βάση σε στοιχεία που δεν μπορούν να αποδειχτούν. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε κάποιες κρυμμένες αλήθειες, δείξτε την απαιτούμενη προσοχή.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δυσκολέψει κάπως την επικοινωνία σας με τους τρίτους, ωστόσο η διάθεσή σας να αποφύγετε τις έντονες κόντρες θα σας κρατήσει μακριά από παρεξηγήσεις. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους, μην παρασυρθείτε από ανυπόστατα σχόλια. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις φίλων και προσιτοί στα νέα πρόσωπα που θα σας συστήσουν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να εμφανιστούν μικροεμπόδια που θα ανατρέψουν ή θα καθυστερήσουν για λίγο τα σχέδιά σας, ενδεχομένως να χρειαστεί να ακυρώσετε συζητήσεις σχετικά με συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Θα υπάρξει στον ερωτικό σας τομέα ευχάριστη συζήτηση που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή και πολύ πιθανόν να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ασυνεννοησία θα σας φέρει ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε περίπτωση που ανοίξετε συζητήσεις, μάλλον η κουβέντα σας δεν θα καταλήξει πουθενά. Θα πάρουν παράταση θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, γι’ αυτό μην αγχωθείτε, απλά η στιγμή δεν θα ευνοεί ταχτοποιήσεις και οριστικές συμφωνίες. Η  στάση σας θα είναι αρκετά παρορμητική ίσως και κάπως ευκολόπιστη, σας συμβουλεύω να μην εμπιστευτείτε πληροφορίες που θα λάβετε, κρατήστε επιφυλακτική στάση σε οτιδήποτε σας μεταφέρουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει το ενδεχόμενο στις συζητήσεις να υπάρξουν ψέματα, παραποιημένες αλήθειες, ίσως και στόχοι εξαπάτησης. Η αισιοδοξία σας ενδέχεται  να ξεπεράσει τα συνετά όρια, γι’ αυτό προσέξτε να μη γίνετε ευκολόπιστοι και αποφύγετε να ρισκάρετε με τυφλή εμπιστοσύνη. Η συμβουλή μου είναι να περάσετε από κόσκινο ό, τι σας πουν και ό, τι σας υποσχεθούν και μη στηριχτείτε σε λόγια που δεν συνοδεύονται από πράξεις. Σήμερα οριοθετήστε φαντασία και αβάσιμες υποψίες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;