ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Μαΐου;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, χαρούμενη διάθεση έχετε σήμερα, αφού ένα θέμα που σας απασχολούσε τον τελευταίο καιρό φαίνεται  τώρα πιο εύκολο να λυθεί και  πιο βατό. Χρησιμοποιείτε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά σας,  αφού οι υποχρεώσεις και οι ξαφνικές  αλλαγές είναι έντονες. Δώστε σημασία σε άτομα αγαπημένα που το επιζητούν  και προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την τάση μοναχικότητας  που σας κατακλύζει σήμερα. Άλλωστε, θα περάσετε πολύ ωραία και θα χαλαρώσετε δίπλα στους αγαπημένους σας. Τέλος, όσον αφορά τα συναισθηματικά,  τολμήστε  να κάνετε την πρώτη κίνηση που σκέφτεστε εδώ και καιρό και δεν θα βγείτε χαμένοι. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, νέες ευκαιρίες και προοπτικές εμφανίζονται σήμερα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Άνθρωποι κύρους σας δίνουν την υποστήριξή τους και ίσως προωθήσετε μια νέα καινοτόμα ιδέα. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές. Φίλοι και αγαπημένοι επιζητούν τη συντροφιά σας. Συναισθηματικά, νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει κάποια θέματα αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσετε. Ασχοληθείτε  παραπάνω με το σύντροφό σας και προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με μικρές πράξεις αγάπης. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού μπορεί να έχουν  συναντήσεις και επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ασχοληθείτε σήμερα με το σπίτι και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και βάλτε ένα πρόγραμμα και μια σειρά για τα θέματά σας. Έχετε αφήσει πολλές υποθέσεις πίσω, με αποτέλεσμα να γεμίζετε άγχος και στρες. Στα επαγγελματικά σας, αποφύγετε τσακωμούς και προστριβές με άτομα κύρους, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Δεν υπάρχει λόγος  να χαλάτε τη ζαχαρένια σας, για ζητήματα μικρής σημασίας και κυρίως για θέματα που μπορείτε να βρείτε λύση με διπλωματική στάση Στα συναισθηματικά, νιώθετε ότι έχετε δώσει πολλά και δεν έχετε πάρει τίποτα. Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θεωρούν απλησίαστους και απρόσιτους.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η κούραση σήμερα σας καταβάλλει και νιώθετε να μην έχετε καθόλου ενέργεια. Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και όλους και όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν γίνεται. Μην αναλώνεστε άσκοπα από εδώ και από εκεί και κάντε έναν προγραμματισμό για τις υποχρεώσεις σας. Μια ευχάριστη είδηση που λαμβάνετε σήμερα σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Συναισθηματικά, υπάρχει μια ερωτική διάθεση σήμερα και  διάθεση για φλερτ. Δέχεστε πολλές φιλοφρονήσεις και νιώθετε ότι είστε αρεστοί και πως ό, τι στόχο βάλετε στα ερωτικά σας, μπορείτε να τον πετύχετε. Το παρελθόν δεν σας αφήνει σε ησυχία, βάζοντάς σας σε δίλημμα να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, στα επαγγελματικά, παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας κυριολεκτικά σήμερα, αφού προσπαθήσετε να λύσετε μόνοι σας όλα τα θέματα που έχετε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεστε επιθετικοί και επικριτικοί με συναδέλφους και με άτομα κύρους. Τώρα είστε σαν …σπίρτο αναμμένο σε πάτωμα με βενζίνη. Χαλαρώστε τους τόνους και προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια που έχετε σε δημιουργικά πράγματα. Συναισθηματικά, κινείστε στο ίδιο μοτίβο σήμερα, αφού περιμένετε μια κουβέντα από το σύντροφο ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για να στήσετε καυγά. Ίσως έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα ή ίσως οι άλλοι να έχουν παρεξηγήσει εσάς.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, νιώθετε ότι δικαιώνεστε σε ένα θέμα επαγγελματικό που σας είχε βασανίσει αρκετό καιρό. Άτομα κύρους σας δείχνουν την εύνοιά τους και σας επαινούν. Η κοινωνική σας ζωή είναι αυξημένη. Δέχεστε πολλά τηλεφωνήματα, έχετε επαφές με φίλους,  όπως επίσης πολλές συζητήσεις και γεγονότα φτάνουν στα αυτιά σας. Δείξτε προσοχή σε αυτά που θα πείτε εσείς σήμερα και με ποιους θα συζητήσετε. Δεν είναι όλα τα άτομα που σας περιβάλλουν καλοπροαίρετα και υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθούν τα λόγια σας με λάθος τρόπο. Συναισθηματικά, νιώθετε ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας και  τα βλέπετε όλα με απογοήτευση.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα επιδιώκετε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας άτομα ή με άτομα που έχετε απομακρυνθεί καιρό. Νιώθετε τη συμπαράστασή τους  στα θέματά σας και  σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας διάθεση και τον εαυτό σας. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μια αλλαγή που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Συναισθηματικά ,παίρνετε ικανοποίηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ή το σύντροφό σας. Νιώθετε πως έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά, ό, τι κι αν αυτό σημαίνει. Προσέξτε μην ενδώσετε σε κάποιο πειρασμό από το παρελθόν.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ορισμένες φορές νιώθετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει. Παρεξηγείστε σε ό, τι κι αν  πείτε και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Δείξτε ψυχραιμία και μην ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους. Επαγγελματικά, λαμβάνετε το θαυμασμό και την αναγνώριση από άτομα κύρους. Έχετε δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα και τίποτα δεν σας έχει χαριστεί. Συναισθηματικά, ένα νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε να κάνετε δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αυτήν την περίοδο. Αν και έχετε κάνει πολλές γνωριμίες το τελευταίο διάστημα, νιώθετε ότι καμία δεν σας ικανοποιεί.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα δεν έχετε καμία όρεξη για δουλειά και προσπαθείτε να αποφύγετε πράγματα που πρέπει να κάνετε. Κάντε το διακριτικά, γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους. Προσέξτε τα λόγια σας  και στα φιλικά σας πρόσωπα αλλά και στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Υπάρχει η τάση να παρεξηγηθείτε, ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι καλές. Συναισθηματικά, μην επενδύετε σε μια σχέση που έχει ξεκινήσει τώρα, γιατί η διάρκειά της είναι αμφίβολη. Πρέπει να βλέπετε την ουσία των ανθρώπων και να μην ενθουσιάζεστε μόνο από το περιτύλιγμα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η σημερινή ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε κάποιες νέες ιδέες  που έχετε για να αυξήσετε τη δουλειά σας. Είστε παραγωγικοί και παίρνετε επιβράβευση από άτομα κύρους και από συναδέλφους. Το μόνο πρόβλημα σε όλα αυτά ίσως είναι η τάση που θα έχετε να τα τελειώσετε όλα γρήγορα ή να χωρέσετε δυο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη. Πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και  να ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας που έχετε παραμελήσει. Συναισθηματικά,  έχετε παραμελήσει κι εκεί κάποια θέματα και ο σύντροφός σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Δώστε σημασία στην κατάσταση και μην ξεμυαλίζεστε με έρωτες από το παρελθόν που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μια ευχάριστη είδηση που θα λάβετε σήμερα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα θετικά. Οι εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά είναι πολλές. Αλλαγές, μετακινήσεις, ίσως και κάποια επαγγελματικά ταξίδια προκύψουν τώρα. Φίλοι και οικογένεια είναι κοντά σας και προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε με κάθε τρόπο. Συναισθηματικά έχετε κάνει κάποιες  γνωριμίες  που θεωρείτε αξιόλογες. Ακόμα, κάποια άτομα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σας και σας διεκδικούν. Υπάρχει αρκετή κίνηση και θα πρέπει να προσέξετε πολύ, ώστε να μην μπλεχτείτε σε διπλές καταστάσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν, αφού έρχεται ένα γεγονός και σας θυμίζει πράγματα, κάθε φορά που είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα. Σήμερα ίσως είναι μια ημέρα από αυτές και μέσα από μια τυχαία συνάντηση θα σας ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν που θα σας μελαγχολήσουν. Θα θέλετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε μόνοι σας τα πράγματα. Μην το κάνετε, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι έτοιμα να σας στηρίξουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα νομικό θέμα ή σε ένα θέμα σπιτιού και μη βιάζεστε να κλείσετε τις υποθέσεις σας. Διαβάστε δύο και τρεις φορές συμβόλαια, αν πρέπει να βάλετε την υπογραφή σας.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;