ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Μαΐου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, θα κάνει κάπως ατίθαση τη σκέψη σας, αρκετά επίμονοι θα είστε στη διατύπωση των απόψεών σας, γι’ αυτό δεν θα λείψουν οι θυμοί και οι εντάσεις. Κάπως άστατες θα είναι οι ιδέες σας, το ενδιαφέρον σας δεν θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί για πολύ χρόνο στο ίδιο αντικείμενο. Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό, θα αναλάβετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής, περνώντας σε πράξεις που η κατάληξή τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους. Θα εμφανίσετε πείσμα, ίσως και μια ελαφριά ξεροκεφαλιά, γι’ αυτό θα υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε λεκτικές συγκρούσεις. Θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, θα αναζητήσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις και μια νυχτερινή έξοδος που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, αρκετά ευνοημένοι θα είστε από την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό. Θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα και θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας, με ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να επιβάλλετε τις απόψεις σας, γεγονός που μάλλον θα φέρει κάποιες λεκτικές μικροσυγκρούσεις. Έχετε το νου σας σε μικροτραυματισμούς, σήμερα αποφύγετε το ριψοκίνδυνο τρόπο οδήγησης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, ίσως και ελαφριά ονειροπόλους. Το μυαλό σας δεν θα βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από εργασιακές υποχρεώσεις. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, γι’ αυτό δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις. Συζήτηση που θα κάνετε με πρόσωπο ερωτικό, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, με το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση που δεν αποκλείεται να καταλήξει βήμα-βήμα σε μόνιμη δέσμευση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείτε συναισθηματικά, να ξεφύγετε από ό, τι σας πνίγει και να αναζητήσετε μια άλλου είδους καθημερινότητα. Σήμερα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως μπορούν να σας κατανοήσουν. Ο διάλογος που θα προκαλέσετε ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα καταλήξει σε συναισθηματική κατανόηση και ερωτική ισορροπία.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σας κάνει κοινωνικούς, συναισθηματικούς και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα είστε ειρηνικοί και δεκτικοί με το ταίρι σας, στοιχεία που θα σας απομακρύνουν από εντάσεις και ανταγωνισμούς. Παρά το ότι ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, ωστόσο η απόφασή σας να μην εμπλακείτε σε καβγάδες θα σας προσφέρει μια ήρεμη αρμονική ημέρα, καταλήγοντας σε θερμές ερωτικές επαφές. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας. Θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα μια ερωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε μοιραστείτε το, καταφθάνει μόνιμο ερωτικό ταίρι. Σήμερα, μην απορρίψετε καμία από τις προτάσεις που θα λάβετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη στο Ζυγό, θα εμφανιστείτε αρκετά εξωστρεφείς με έντονη την ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για συμμέτοχη σε παρέες διαφόρων ειδών και για ανέμελες συζητήσεις χωρίς προβληματισμούς. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο και σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με κατάληξη θερμή και κυρίως αρμονική. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, λύνονται τυχόν παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα προσοχή, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, ο τρόπος που θα μιλήσετε ή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε κάποιο πρόσωπο, ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχής. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, πλησιάστε το ερωτικό ταίρι που επιθυμείτε με ήρεμη διάθεση και θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, τώρα περνάτε σε στάδιο ερωτικής αρμονίας και δεν αποκλείεται, μέσα στο τριήμερο, μια μεγάλη σας επιθυμία να βρει στόχο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες, να εμπλακείτε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές δραστηριότητες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας καινούργια πρόσωπα. Με αφορμή ένα συμβάν, θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε παραμελήσει τόσο τις εσωτερικές σας ανάγκες, όσο και την εξωτερική σας εμφάνιση. Δώστε προσοχή στην υγεία σας, καλό θα είναι να αποκτήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει ερωτικά, με βλέψεις θερμές και πολύ σοβαρές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον  ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και όχι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας. Με λίγα λόγια προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, γιατί δεν θα λείψουν οι αστοχίες και οι μικρό εντάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σας κάνει ιδιαιτέρως κοινωνικούς, ζωηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Θα γίνουν δέκτες οι προτάσεις που θα κάνετε τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον, όσο και στο ερωτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό και το εξάγωνό της με την Αφροδίτη, θα φέρει δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας ανοίξει την όρεξη για περιπέτειες μεγάλης διάρκειας. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι’ αυτό μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο. Η εξέλιξη της ημέρας θα ικανοποιήσει τις διαθέσεις σας, φέρνοντας αποτέλεσμα που θα αποτελέσει τη βάση για μια στεριωμένη ερωτική σχέση.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

Τα ζώδια σήμερα