ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε ζωδίου

Τι χαρακτήρας είσαι λοιπόν; Μελετήσαμε το e-zwdia.gr και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Τώρα εξηγούνται όλα. Μετά την πρώτη χειραψία ζητά ζώδιο. Κάποια στοιχεία θα τα έχεις οπότε θα ξέρεις πως να τον αντιμετωπίσεις.

Κριός

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια,σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκείνο που θα πρέπει να μάθεις να ελέγχεις,είναι το πείσμα σου,γιατί τις περισσότερες φορές που δεν πετυχαίνει κάποιος το στόχο του με την πρώτη,ίσως θα ήταν καλύτερο να πάει παρακάτω,γιατί δεν ήταν γραφτό να γίνει ή δεν το ήθελε πολύ και το αποτέλεσμα συνεχώς θα τον πληγώνει. Έτσι προτιμότερο θα ήταν,να βάζεις καινούργιους στόχους και όχι να μένεις σε κάτι που σε στεναχωρεί και σου χαλάει τη διάθεση,γιατί θα γίνεις επιθετική και στην πορεία της ζωής σου,θα κάνεις πολλές εχθρότητες.

Είσαι παρορμητική και δυσκολεύεσαι να πάρεις μία απόφαση,αλλά μόλις καταλήξεις,είσαι έτοιμη να δεχθείς οποιαδήποτε απογοήτευση είναι αυτή,δεν το βάζεις όμως εύκολα κάτω.

Μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια όσο γίνεται περισσότερο,μέχρι να πετύχεις το στόχο σου. Είσαι η διοργανώτρια των μεγάλων συστημάτων,είτε ο επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων. Φαίνεται να δυσανασχετείς σε κάθε επίκριση και είσαι συνήθως ανεξάρτητος,σε ότι κάνεις.

Είναι πολύ δύσκολο για σένα,να βρεις ένα άτομο του αντίθετου φύλου που θα σε κατανοήσει. Ωστόσο,είτε είσαι άνδρας,είτε γυναίκα,έχεις βαθιά και έντονη την επιθυμία για αγάπη και συμπάθεια,περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η επιτυχία,δε σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Έχεις έλλειψη σύνεσης,είσαι από τη φύση σου παρορμητικός και έχεις γρήγορο τρόπο σκέψης και δράσης. Έχεις την τάση,να κάνεις εχθρούς πολύ εύκολα. Είσαι πάρα πολύ φιλόδοξη και κατά κανόνα,πετυχαίνεις στη ζωή σου και κερδίζεις χρήματα και θέση. Είσαι ευχαριστημένη μόνο σε στιγμές που απορροφάσαι με την εργασία σου και όταν καταφέρνεις να ξεπερνάς τα εμπόδια.

Ταύρος

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δύσκολα αλλάζεις παραστάσεις. Έχεις αδυναμία στο φαγητό και το μόνο που δεν πρόκειται να λείπει από το σπίτι σου,είναι τα υλικά αγαθά. Σου αρέσει να ντύνεσαι με καλά και ωραία ρούχα. Όταν κατακτήσεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ,θα κάνεις τα πάντα για να τα κρατήσεις,είτε αυτό αφορά τη δουλειά σου,είτε ένα αμάξι,μέχρι και το σύντροφό σου. Το βασικό στοιχείο σου είναι η σταθερότητα και έχεις βολευτεί με καταστάσεις,παρόλο που δε σου έχουν επιφέρει αυτό που επιθυμείς.

Δύσκολα θα βάλεις νέους στόχους,αλλά θα προσπαθήσεις να τους υλοποιήσεις. Αυτό γίνεται,γιατί θέλεις να έχεις την ασφάλειά σου και το κυριότερο,δε θέλεις να αναστατώνεσαι και να μπλέκεσαι σε μπελάδες. Είσαι εγωιστής και δύσκολα θα δείξεις τη ζήλεια σου. Είσαι πολύ υπομονετική,πρακτική και αφοσιωμένη στους ανθρώπους που αγαπάς. Είσαι συνήθως πολύ προσεκτική όταν ασχολείσαι με τους ανθρώπους,τη ζωή και τα χρήματα,είσαι εξαιρετικά πιστή με μια ισχυρή ανάγκη για ασφάλεια και άκρως ρομαντική και ευαίσθητη,όταν πρόκειται για την αγάπη.

Έχεις μεγάλη δύναμη αντοχής,τόσο σωματικής,όσο και ψυχικής. Διέπεσαι από τις αισθήσεις σου και είσαι στοργική,με έντονα πάθη.

Ζεστή και αισθησιακή έχεις ως κίνητρο την ανάγκη για ασφάλεια. Γίνεσαι πολύ ισχυρογνώμονας και συχνά είσαι αρκετά δημιουργική,με μια ισχυρή αίσθηση της πίστης και της εμπιστοσύνης. Είσαι ευγενικός και γενναιόδωρος με τους φίλους σου. Επηρεάζεσαι εύκολα από το περιβάλλον σου και πολύ εύκολα παραπλανάσαι,από τα συναισθήματα και τις αισθήσεις σου. Κατά κανόνα,είσαι ζηλότυπος και η ζήλια σου σε οδηγεί συχνά σε πράξεις βίας,που αργότερα το μετανιώνεις όταν η θύελλα έχει τελειώσει. Έχεις μια έμφυτη αίσθηση της αρμονίας,του ρυθμού και του χρώματος και συχνά,είσαι πολύ επιτυχής όσον αφορά τη μουσική,την ποίηση και την τέχνη.

Δίδυμοι

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι ένα ζώδιο που έχει δύο όψεις και μπορείς να αλλάζεις διάθεση,είσαι διπλωμάτης, ετοιμόλογη και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σ’ ένα χώρο. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι η ευελιξία και η επικοινωνία σου. Σου αρέσει να ασχολείσαι με πολλά πράγματα συγχρόνως,με αποτέλεσμα στο τέλος να βαριέσαι και να τα παρατάς στη μέση. Σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα,για να διευρύνεις τους ορίζοντες του νου σου,είσαι πολύ περίεργη,γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να σου κρύψει κάτι. Θα το καταλάβεις και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά,για να το μάθεις και θα το μάθεις.

Βαριέσαι εύκολα και θέλεις συνέχεια αλλαγές,σου αρέσουν τα ταξίδια,αντιπαθείς την καταπίεση και μόλις αισθανθείς ότι σου περιορίζει κάποιος την ελευθερία σου,φεύγεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είσαι πολύ κοινωνικός,αλλά μπορείς να γίνεις και αφοπλιστικά ειρωνική. Έχεις την ικανότητα,να αλλάζεις διάθεση από στιγμή σε στιγμή. Παρόλο που μισείς να παγιδεύεσαι,είσαι ζωντανή,διασκεδαστική και ρομαντική,ακόμη και αν φαίνεσαι μάλλον άστατη ή δυστυχισμένη. Στην ιδιοσυγκρασία σου,είσαι ζέστη και κρύο,σχεδόν την ίδια στιγμή. Είσαι συνήθως άριστος στη διπλωματία και μαγεύεις τους ακροατές σου,με το πνεύμα και την εξυπνάδα σου. Είναι δύσκολο ακόμα και για σένα τον ίδιο,να καταλάβεις τι θέλεις να επιτύχεις.

Είσαι ο πιο ευχάριστος άνθρωπος που μπορεί να φανταστεί κανείς,αλλά δεν είσαι σταθερός με τις ιδέες ή τα σχέδιά σου.

Έχεις την ικανότητα,να δεις γρήγορα τα αδύνατα σημεία των άλλων και έχεις πολύ ζήτηση,επειδή είσαι τόσο διασκεδαστική. Πετυχαίνεις συχνά το καλύτερο όσον αφορά τα χρήματα,αλλά η πιο κατάλληλη καριέρα για σένα,είναι συνήθως αυτή που απαιτεί διπλωματία και φινέτσα.

Καρκίνος

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Αυτό το ζώδιο,συνδέεται με τη μητρότητα και την οικογένεια. Είσαι πολύ ευαίσθητος,έχεις πολλές εναλλαγές στη διάθεσή σου και ο κύριος λόγος είναι η Σελήνη,που κάνει πολλές και διαφορετικές όψεις κάθε μέρα, έτσι η επιρροή είναι άμεση. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η προσκόλληση,δηλαδή έχεις πολλή αγάπη να δώσεις και είσαι πολύ ευαίσθητος,με αυτόν τον τρόπο. Έχεις την ανάγκη για συνεχή φροντίδα με αποτέλεσμα,να προσκολλάσαι στους δικούς σου ανθρώπους. Θέλεις να αποφεύγεις τις διαμάχες μέσα στην οικογένεια, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου,γιατί στεναχωριέσαι υπερβολικά.

Όταν χρειασθεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση,θα τη σκεφθείς πάρα πολύ,για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και χρειασθεί να κάνεις πίσω.

Εάν κάποιος σε χρειάζεται,ακούς το πρόβλημα του και του δίνεις την κατάλληλη συμβουλή. Πληγώνεσαι εύκολα από τους άλλους,είσαι πολύ περίπλοκος άνθρωπος,μερικές φορές εμφανίζεσαι εξαιρετικά ισχυρή και άλλες φορές μπορεί να είσαι τόσο ευάλωτη,όπως τα παιδιά. Είσαι γενικά,υπερβολικά ανήσυχη σε οικονομικά θέματα και καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες,για να συγκεντρώσεις χρήματα. Σε περίπτωση που κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση,η τεράστια ευαισθησία σου μπορεί να γίνει μια μεγάλη πηγή δύναμης. Μόλις ξεπεράσεις την ευθιξία σου και τα ταραχώδη συναισθήματά σου,η διάνοια και η φαντασία σου,σε βοηθάνε να πετύχεις αυτά που αναλαμβάνεις.

Είσαι ρομαντική,πολύ τρυφερή και στοργική. Από την άλλη πλευρά,είσαι ίσως η πιο ευαίσθητη όλων των ζωδίων και αν δεν αναγνωρίζεσαι,γρήγορα πέφτεις στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Πάνω απ’ όλα,χρειάζεσαι ενθάρρυνση και εκτίμηση και έχεις βαθιά ευαισθησία ειδικά όσον αφορά,αυτούς που φροντίζεις.

Γίνεσαι συχνά,άριστο μέντιουμ και συνήθως έχεις μια τάση για τη μεταφυσική. Έχεις βαθιά αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους,για την οικογένεια και για την παράδοση. Η διαίσθησή σου είναι αξιόπιστη. Είσαι γενικά προικισμένος με ισχυρή φαντασία και είναι πολύ εύκολο για σένα,να γίνεις εξαίρετη καλλιτέχνης, συγγραφέας, συνθέτης, ή μουσικός.

Λέων

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά,έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είσαι εγωιστής και βλέπεις τους άλλους μειονεκτικά,αλλά όταν σου ζητηθεί η βοήθειά σου,θα τη δώσεις για να δείξεις,πόσο μεγάλη καρδία και ψυχή έχεις. Μπορεί όμως στην πορεία,να ζητήσεις κι εσύ μια χάρη κι αν σου την αρνηθούνε γίνεσαι εχθρός. Αντιπαθείς τους ανθρώπους που σε κριτικάρουν ή σε διατάζουν και γίνεσαι ειρωνικός,σε σημείο να πληγώσεις την αξιοπρέπεια του άλλου ανεπανόρθωτα.

Σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να περνάει πάντα το δικό σου. Μπορείς να ανακατευτείς και σε ξένες υποθέσεις και να προκαλέσεις φοβερές καταστάσεις.

Δεν είσαι κακό ζώδιο,απλώς θέλεις συνέχεια να έχεις την πρωτοβουλία και το πάνω χέρι. Μπορείς να γίνεις καλός φίλος και άνθρωπος,που σε μια δύσκολη στιγμή θα βοηθήσεις. Είσαι ενθουσιώδης,ενεργητική και αισιόδοξη. Σταθερός άνθρωπος και δε σου αρέσει πολύ,η αλλαγή. Θα επιμείνεις σε πράγματα και θα τα κάνεις. Είσαι γενναιόδωρη ,ανοιχτόκαρδη και ακόμα κι αν πληγωθείς,συγχωρείς εύκολα και ποτέ δεν έχεις μνησικακία.

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου,που αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και δείχνει τις φιλοδοξίες σου και τη δυνατότητα,να λάμψεις. Έχεις συνήθως,ανεξάρτητο πνεύμα και σιχαίνεσαι τον έλεγχο ή την υπαγόρευση. Έχεις μεγάλη αντοχή όσον αφορά,τον επιδιωκόμενο σκοπό και βάζοντας ένα πρόγραμμα φθάνεις συνήθως το στόχο σου,ξεπερνώντας κάθε δυσκολία ή εμπόδιο. Αν και είσαι γεμάτη φιλοδοξίες και ενθουσιασμό,θα ακολουθήσεις τον εύκολο δρόμο,ιδίως όταν η κατάσταση προσφέρει λίγη διασκέδαση ή δόξα. Κατά κανόνα,αισθάνεσαι απομονωμένος και μόνος στη ζωή και αν δεν απασχολείσαι ενεργά σε κάποια εργασία ή δεν έχεις κάποιο σκοπό,γίνεσαι μελαγχολική.

Παρθένος

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι πρακτικός,συντηρητικός και σκέφτεσαι μ’ ένα περίεργο τρόπο,που λίγοι καταλαβαίνουν. Αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η οργάνωση,θέλεις να βάζεις σε τάξη τα πάντα στη ζωή σου,ακόμα και τους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Είσαι έξυπνη,σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και δεν μπορείς να μισείς κανέναν ή να μην παρέχεις τη βοήθειά σου σε κάποιον,με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές,να βγαίνεις εσύ χαμένος.

Φοβάσαι να ρισκάρεις,γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος ή φοβάσαι να απολαύσεις τη ζωή,γιατί δε θέλεις να πληγωθείς και ίσως κάποια στιγμή,η ζωή σου να είναι μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.

Το πρακτικό μυαλό σου,σε κάνει να ξεχωρίζεις στην εργασία σου και δεν επιβάλλεσαι ή εξαπατάσαι εύκολα. Μπορείς να γίνεις καλός κριτικός λογοτεχνίας και είσαι εξαιρετικός λάτρης της αρμονίας στο περιβάλλον σου. Θέλεις ένα άνετο σπίτι και ντύσιμο,όπως επίσης,θέλεις τα πάντα να είναι κομψά και καλόγουστα. Αγχώνεσαι με την εμφάνισή σου και έχεις ένα μεγάλο σεβασμό για τους άλλους. Είσαι υποστηρικτής του νόμου και των αποφάσεών του. Έχεις την ικανότητα,να βελτιώσεις τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Απορροφάσαι στον εαυτό σου και στις ιδέες σου και συχνά γίνεσαι εγωίστρια,στη στενή επιδίωξη των στόχων σου. Σε περίπτωση που έχεις πάθος για τα χρήματα,δε θα κολλήσεις σε τίποτα για να τα αποκτήσεις και γίνεσαι συχνά πονηρή και πανούργα,εις βάρος των άλλων.

Είσαι συνεσταλμένη και περιμένεις να δώσεις τον εαυτό σου,στον τέλειο εραστή. Είσαι προσεκτική,σεμνή και προτιμάς να φροντίζεις τους άλλους. Κατά κανόνα,έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή. Στην αγάπη,είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος. Η αγάπη για σένα είναι αφοσίωση,συναίσθημα και περιλαμβάνει την αγάπη της οικογένειας,των φίλων,καθώς και αυτούς,που είναι λιγότερο τυχεροί από σένα. Δεν υπάρχει προσποίηση σε αυτά που κάνεις και λες. Ο γάμος,είναι μια σημαντική δέσμευση και εκτιμάς το σύντροφό σου,καθώς επιδιώκεις μια σχέση αγάπης και λειτουργικής συνεργασίας. Μια ζεστή σχέση,σε κάνει πολύ καλύτερο και είσαι πολύ πιστή. Η απογοήτευση ωστόσο,μπορεί να σε σκληρύνει και να σε κάνει κυνική και σκεπτικίστρια.

Ζυγός

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι πολύ ευχάριστος σαν χαρακτήρας,κοινωνικός,με πολλές γνωριμίες. Έχεις πολύ καλή έκφραση του λόγου σου και σου αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα. Έχεις διπλωματία,είσαι κοινωνικός και γενναιόδωρος. Τα βασικά όμως στοιχεία που πρέπει να ισορροπήσεις στη ζωή σου,είναι η αρμονία,η γαλήνη και το δίκαιο. Προσφέρεις αμέσως τη βοήθειά σου μόλις σου ζητηθεί,κυρίως στα άτομα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Είσαι δύσκολο άτομο για να σε πλησιάσει κάποιος,γιατί δεν ανοίγεσαι εύκολα και φοβάσαι να μην πληγωθείς. Δε σου αρέσει να πιέζεσαι και συνήθως τις υποχρεώσεις σου,τις φέρνεις σε πέρας την τελευταία στιγμή. Δε θέλεις να αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή σου,θέλεις να έχεις ηρεμία και να υπάρχει γαλήνη μέσα στην οικογένεια,γι’ αυτό σε μία διαμάχη προτιμάς να φύγεις,παρά να κάτσεις και να εμπλακείς στη συζήτηση αυτή.

Η αγάπη σου για τη δικαιοσύνη σε συνδυασμό,με την ανάγκη να είσαι ήρεμος και ισορροπημένος,συμβάλλει στο να συναντάς δυσκολία στη λήψη γρήγορων αποφάσεων.

Είσαι σπάνια τεμπέλα. Εργάζεσαι σκληρά και απαιτείς επίσης από τους άλλους,να εργάζονται εξίσου σκληρά. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και της ευγενούς άμιλλας. Δεν εκφράζεις εύκολα την οργή σου,αλλά όταν το κάνεις,αυτό είναι συνήθως μια καταιγίδα. Είσαι θετικός και αποφασιστικός σε όλες τις σκέψεις και τις ενέργειές σου. Συχνά είσαι πολύ πετυχημένος ως κερδοσκόπος,αλλά δε νοιάζεσαι τόσο για τα χρήματα και έχεις κατά κανόνα,μεγάλες διακυμάνσεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σε περίπτωση διαφοράς,θα επιδιώξεις ένα συμβιβασμό. Η έμφυτη επιθυμία σου να επιδιώκεις την ισορροπία των πραγμάτων,σε κάνει να υιοθετείς νόμους για τη βελτίωση των καταστάσεων.

Σκορπιός

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα,αλλά στο πρόσωπό σου φαίνεται μια ψυχρότητα,μια παγερότητα,σα να μη νοιάζεσαι για κανέναν,παρά μόνο για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι,πως θέλεις να νιώθεις ασφαλής για να μην πληγωθείς,γιατί γίνεσαι φοβερά εκδικητική. Παρόλα αυτά,θέλεις σε όλα να έχεις την πρώτη θέση,που αυτή εξασφαλίζει και τη σιγουριά. Είσαι πολύ αινιγματικό ζώδιο και κανένας δε σε καταλαβαίνει πραγματικά,εσύ όμως ξέρεις πάντα,τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις. Έχεις ακόρεστη επιθυμία για τη γνώση σε κάθε επίπεδο. Σε επικίνδυνες καταστάσεις και ξαφνικές κρίσεις,παραμένεις πολύ αποφασιστική. Έχεις κάποιες αντιφάσεις. Το καλύτερο και το χειρότερο,φαίνεται να βρίσκεται σε σύγκρουση μέσα σου. Είσαι ευσυνείδητη και ενάρετη,αλλά όταν ξεσηκωθείς συχνά ταλαντεύεσαι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Είσαι σταθερή στις απόψεις σου. Επιβλητική και απαιτητική θέλεις να ξέρεις τα πάντα,αλλά όχι τόσο από περιέργεια,αλλά για να προφυλαχθείς από εκείνα τα άτομα που μπορεί να σε πληγώσουν. Όταν όμως εκδηλωθείς πραγματικά και βγάλεις όλα αυτά τα συναισθήματα που σε πλημυρίζουν,δεν είσαι τόσο κακή όσο φαίνεσαι και οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό το πρόσωπο που βγάζεις,είναι γιατί θεωρείς ότι κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει. Έχεις μεγάλη μαγνητική δύναμη και ως ομιλητής,μπορείς να συγκινήσεις με τα συναισθήματά σου ένα ολόκληρο κοινό. Συχνά γίνεσαι εργασιομανής,δουλεύεις σκληρά και συνήθως οδηγείς τους άλλους. Περιφρονείς τους ανθρώπους που δείχνουν αδυναμία. Στις επιχειρήσεις έχεις έξυπνες ιδέες,αλλά είσαι καλύτερος ως σύμβουλος των άλλων. Ένα από τα βασικά προβλήματά σου,είναι ότι έχεις μια συνήθεια να ”αναβάλεις τα πράγματα για αύριο”.

Το σεξ,διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Οι σχέσεις,είναι ένα είδος μυστηρίου για σένα και πρέπει να προετοιμαστείς για βαθιές αλλαγές στον εαυτό σου.

Συνήθως ενδιαφέρεσαι για γάμο και μακροπρόθεσμη δέσμευση. Η αγάπη για σένα είναι έντονα παθιασμένη και μια διαρκής συγκίνηση,που μπορεί να απευθύνεται σ’ ένα μόνο πρόσωπο.

Τοξότης

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Τα χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν είναι η εκφραστικότητα,η ειλικρίνεια και η αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτεις δυναμικό χαρακτήρα,τόλμη και εξυπνάδα. Το βασικό όμως στοιχείο που σε χαρακτηρίζει,είναι η γρήγορη αντίληψη,για το τι συμβαίνει γύρω σου. Έχεις πολύ χιούμορ,γίνεσαι αμέσως συμπαθής,σου αρέσει να φιλοσοφείς και να εξερευνάς οτιδήποτε περίεργο υπάρχει στη φύση. Επιβάλλεις όμως άθελά σου,τη γνώμη σου και μπορεί να μιλήσεις απότομα,σε εκείνον που θα φέρει διαφορετική άποψη. Δε βάζεις τις σκέψεις σου,σε μια τάξη και ποτέ δε μένεις σταθερή στους στόχους σου,έχεις δηλαδή μια γενική αστάθεια.

Γίνεσαι πολύ καλή φίλη και συμπαραστέκεσαι με όλη σου την αγάπη. Μπορείς να δώσεις όλη σου τη φροντίδα σ’ εκείνους που θα τη χρειασθούν και θα την έχουν ανάγκη.

Δε θέλεις να περιορίζουν τις κινήσεις σου,για τίποτα και για κανέναν. Έχεις μεγάλο βαθμό κινητικότητας και αν εμπλακείς σε μια σχέση,θα την κάνεις όσο πιο ευχάριστη και πιο διασκεδαστική γίνεται. Ποτέ δε φαίνεται να κουράζεσαι και προτιμάς να μαθαίνεις μόνος σου,μέσα από τα ταξίδια και την εμπειρία. Το ανοιχτό μυαλό σου και η διανοητική περιέργειά σου,σε κάνει πρόθυμο να μάθεις για άλλους ανθρώπους,σε μια προσπάθεια να τους κατανοήσεις,παρέχοντας εμπιστοσύνη. Είσαι αφοσιωμένος στη μουσική και καταπιάνεσαι με τις εκδόσεις,την τηλεόραση,τις επικοινωνίες και τις επιχειρήσεις.

Αιγόκερως

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο.Είσαι επίμονος, ξεροκέφαλος, εγωιστής, οργανωτικός, σταθερός και έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης. Θέλεις να πατάς γερά στα πόδια σου και είσαι πάντα προσγειωμένος,με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι και να μη χαίρεσαι τα μικρά θαύματα,που συμβαίνουν κάθε μέρα στη ζωή σου. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι οι φιλοδοξίες που έχεις. Έτσι,αγχώνεσαι συνέχεια και θα κάνεις τα πάντα,όπως υποχωρήσεις και υπομονή,με σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι πολύ πειθαρχημένος, θέλεις να κάνουν οι άλλοι πάντα αυτό που λες και έχεις πολλές απαιτήσεις.

Είσαι καχύποπτη επιφυλακτικη και δύσκολα ανοίγεσαι,ακόμα και στο πιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει, γιατί έχεις εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό σου και έτσι αισθάνεσαι ασφαλής.

Χαρακτηρίζεσαι από μια συγκροτημένη επιδίωξη των στόχων σου και έχεις αίσθηση του σκοπού σου και μια μεγάλη πίστη στις ικανότητές σου. Είσαι συνήθως διανοητικά ισχυρη και σε γενικές γραμμές,δε γίνεσαι κατανοητή από τους άλλους ανθρώπους. Είσαι στοχαστής και συνήθως έχεις επιτυχία όσον αφορά,τις επιχειρήσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή κυβερνητικού έργου. Κατά γενικό κανόνα,είσαι πολύ ανεξάρτητη και μεγαλόψυχη σε ό,τι κάνεις και απεχθάνεσαι να βρίσκεσαι υπό τον περιορισμό των άλλων. Πρέπει να είσαι ηγέτης με ότι ασχολείσαι διαφορετικά,τείνεις να χάσεις το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό που κάνεις.

Υδροχόος

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλή, συμπαθητική, φιλική, έξυπνή, φιλαλήθης και έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα. Το κυριότερό σου χαρακτηριστικό,είναι ότι έχεις κοινωνικά ιδανικά,δηλαδή θέλεις έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που ζεις μέχρι σήμερα και προσπαθείς να τον χτίσεις από την αρχή,όχι μόνο με λόγια,αλλά και με πράξεις.

Έτσι τις περισσότερες φορές που συζητάς,μιλάς για την κοινωνία και πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε,στα δικά μας ιδανικά. Θα πρέπει και οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σου και να δείχνουν ενδιαφέρον σ’ αυτά που λες,γιατί διαφορετικά,τους έκανες εχθρούς σου. Γίνεσαι αμέσως συμπαθής και πιστεύεις στις φιλίες,γι’ αυτό προσφέρεις αμέσως τη βοήθειά σου,μόλις σου ζητηθεί.

Γενικά,αισθάνεσαι πολύ μόνη στη ζωή. Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και εύκολα πληγώνονται τα συναισθήματά σου.

Έχεις μεγάλη επιθυμία για υλικό κέρδος,αλλά δεν είσαι άπληστος. Είσαι ακούραστος εργαζόμενος και είσαι πρόθυμος να εργαστείς,γι’ αυτό που θέλεις και δεν απαιτείς περισσότερα,από το δίκαιο μερίδιό σου. Διαβάζεις το χαρακτήρα των άλλων,ενστικτωδώς και για το λόγο αυτό ”βλέπεις μέσα” στους ανθρώπους. Χάνεις συχνά τον έλεγχο των νεύρων σου και στη συνέχεια λες ή κάνεις πράγματα,που αργότερα το μετανιώνεις. Είσαι καλός στοχαστής και έλκεις το θαυμασμό των άλλων,όταν πρόκειται για συζήτηση και επιχειρηματολογία και εύκολα τους πείθεις.

Ιχθύς

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Ποσειδώνα και τον Δία. Είσαι συμπαθητική, δίκαιη, ευαίσθητη και μπορείς να στηρίξεις ένα φίλο σε μια δύσκολη στιγμή. Αγαπάς την ειρήνη και προσπαθείς συνέχεια να τη διατηρήσεις,ανάμεσα στους φίλους και στην οικογένειά σου. Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου όμως,είναι η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία που σου παρουσιάζεται κατά καιρούς,με αποτέλεσμα να προσπαθείς να βρεις διέξοδο από αυτό που νομίζεις ότι σε πνίγει. Έχεις πολλή αγάπη μέσα σου,αλλά θα τη δείξεις μόνο σε αυτούς που θα κρίνεις ο ίδιος,ότι την αξίζουν. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή,είναι σαν μια ψευδαίσθηση. Σου αρέσει να φαντασιώνεσαι,για να μπορείς να φεύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Σου αρέσει να μένεις μόνη κάποιες στιγμές,για να ηρεμείς και να σχεδιάζεις το μέλλον,με το δικό σου τρόπο.

Δεν εκφράζεσαι εύκολα και ποτέ δε λες,τι πραγματικά σκέφτεσαι. Είσαι παρορμητική ,ενθουσιώδης και γεμάτη ενέργεια. Είσαι πρωτοπόρος τόσο στη σκέψη,όσο και στη δράση.

Πολύ ανοιχτή σε νέες ιδέες και λάτρης της ελευθερίας. Διαθέτεις μια περίεργη φυσική κατανόηση. Συνήθως είσαι υπερβολικά ανήσυχη για θέματα διαχείρισης χρημάτων,καθώς ανησυχείς για το μέλλον σου στη ζωή και φοβάσαι ότι εξαρτάσαι από τους άλλους,περισσότερο από την αγάπη για τα χρήματα. Αν και η ίδια είσαι ευαίσθητα,  τσαλαπατάς τις ευαισθησίες των άλλων και συχνά αθετείς τις υποσχέσεις σου,ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων. Υπόσχεσαι να δώσεις,πάνω στην παρόρμηση της στιγμής