ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο το one night stand;

Μάλλον δεν υπάρχει άτομο που να μην έχει κάνει έστω και μια φορά στη ζωή του, ευκαιριακό σεξ της μιας βραδιάς. Κάποιοι μάλιστα, το επιδιώκουν αυτό, γιατί δεν προϋποθέτει τη σύναψη σχέσης, η οποία εγείρει και τις ανάλογες απαιτήσεις.

Το one night stand δεν περιλαμβάνει καμία πίεση και γίνεται καθαρά και μόνο για βιολογικούς σκοπούς. Το σίγουρο είναι όμως, πως αυτές οι σχέσεις της μιας βραδιάς δεν αρέσουν σε όλους. Το e-zwdia.gr θα σου πει πώς συμπεριφέρεσαι όταν σου προκύψει μια τέτοια νύχτα πάθους.

Κριός

Το σεξ της μιας βραδιάς με ένα Κριό, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα υπάρξει και συνέχεια. Κι αυτό γιατί δεν είναι ζώδιο που μπορεί να σχεδιάσει τι θα γίνει μετά και τι όχι. Γενικά, προτίμα να ζει πάντα το τώρα και δε δίνει και τόση σημασία στο μέλλον. Βεβαίως, για να κάνει σεξ της μιας βραδιάς, σημαίνει ότι δεν έχει σχέση εκείνη τη περίοδο ή ότι η σχέση που έχει δεν τον καλύπτει. Αν θέλεις να τον κερδίσεις και να τον κάνεις μόνιμο και σταθερό ταίρι σου μετά από μια βραδιά πάθους, θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή.

Ταύρος

Ο Ταύρος, όσο δυναμικό ζώδιο και αν φαίνεται, στην ουσία είναι πολύ γλυκό και γεμάτο ευαισθησίες. Δεν αποζητά την ερωτική επαφή της μιας βραδιάς και συνήθως επιδιώκει να κάνει μακροχρονίους δεσμούς. Αν του τύχει όμως, δε σημαίνει τίποτα απολύτως για αυτόν. Θα είναι απλά μια εκτόνωση για εκείνον, χωρίς καμιά προοπτική. Όταν ξεκινήσει μια σχέση και δει ότι στο κρεβάτι δεν ταιριάζει με το άτομο, τότε το θεώρει απλά της μιας βραδιάς.

Δίδυμοι

Στο ημερολόγιο ενός Διδύμου θα βρεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους της μιας βραδιάς, γιατί όχι μόνο δεν απορρίπτει τα one night stand αλλά και τα επιδιώκει. Σημειώνει μάλιστα τα άτομα που έχει πάει μαζί τους, για να μη χάσει και το λογαριασμό. Του αρέσει το σεξ της μιας βραδιάς, γιατί νιώθει ότι κάτι έχει να πάρει από αυτό. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ στο θέμα αυτό και θα το κάνει, χωρίς να ρωτήσει κανένα.

Καρκίνος

Αποφεύγει το σεξ της μιας βραδιάς, γιατί ο ίδιος επιδιώκει και επιθυμεί στη ζωή του το ρομάντζο και τον ερώτα σε όλες του τις μορφές. Το χειρότερό του είναι να ξεκινήσει μια σχέση και στην πορεία να καταλάβει ότι το άτομο που έχει δίπλα του, τον θέλει μόνο για το κρεβάτι. Αν φτάσει στο σημείο να κάνει σεξ για μια και μόνο φορά, σημαίνει ότι μια σχέση του τον πλήγωσε πολύ και θέλει να ξεδώσει.

Λέων

Ένα από τα αγαπημένα σπορ ενός Λέοντα είναι το one night stand, αφού άλλωστε έχει και πολλές κατακτήσεις στη ζωή του… Από την άλλη όμως, δε νιώθει και τόσο άνετα όταν το κάνει και συνήθως γίνεται για να πάρει την επιβεβαίωσή του και να ανέβει η ψυχολογία του. Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, αποφεύγουν το σεξ της μιας βραδιάς και αναζητούν ένα άντρα να είναι δικός τους και μόνο.

Παρθένος

Η εντιμότητά του είναι φανερή, αφού ο Παρθένος αν σκοπεύει να κάνει σεξ μια φορά και μόνο, θα το δηλώσει από πριν και θα ξεκαθαρίσει στο άλλο πρόσωπο ότι δε θα υπάρξει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Θα γίνει, θα τελειώσει, θα περάσουμε καλά και οι δυο μας και μετά… γεια σας. Το θέμα είναι ότι αυτό το αναφέρει πολλές φορές, αφού επιδιώκει να κάνει τέτοιου είδους ερωτικές συναντήσεις, μια και φοβάται να αφήσει τα συναισθήματά του ελευθέρα, αλλά και να δεσμευτεί. Μια φορά είναι αρκετή!

Ζυγός

Για να κάνει σεξ της μια βραδιάς ο Ζυγός, θα πρέπει και το άτομο που έχει επιλέξει να περάσει το βράδυ μαζί του να τηρήσει κάποιους κανόνες και ας μην έχει συνέχεια μετά. Πρέπει να είναι εμφανίσιμο, ερωτικό και έτοιμο για όλα. Γιατί μπορεί να είναι ένα ζώδιο που φαίνεται συγκρατημένο στη ζωή του, αλλά όσο αφορά το κρεβάτι δε λογαριάζει τίποτα. Από την άλλη, μπορεί να κάνει one night stand, γιατί μέσα από αυτό ψάχνει το μελλοντικό του ταίρι.

Σκορπιός

Στη ζωή ενός Σκορπιού, το σεξ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Γενικά του αρέσει να αναζητά καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και περιπέτειες στον τομέα αυτόν, άρα επιδιώκει να κάνει σεξ της μιας βραδιάς. Εμπειρία είναι και αυτή και έχει πάντα να του δώσει κάτι. Τις πιο πολλές φορές που φτάνει σε τέτοιου είδους επαφές, είναι γιατί έχει πληγωθεί από τη σχέση του ή γιατί θέλει να εκδικηθεί το ταίρι του που δεν τον καταλαβαίνει, αλλά και γιατί θέλει να ζήσει κάτι καινούργιο.

Τοξότης

Ακόμα και σε σοβαρή σχέση να είναι ένας Τοξότης, ποτέ δεν μπορείς να νιώθεις σιγουριά μαζί του, γιατί βαριέται εύκολα και βγαίνει στην αναζήτηση της… περιπέτειας. Άρα, το one night stand για αυτόν μερικές φορές καταντά και τρόπος ζωής. Ρίχνει τα βέλη του με επιτυχία και συνήθως πιάνει το θήραμά του. Είναι ένα ζώδιο πολύ ελεύθερο και αυτές οι ερωτικές περιπέτειες, είναι το καλύτερό του. Γιατί δεν τον δεσμεύουν, ούτε τον βάζουν σε καλούπια.

Αιγόκερως

Δεν έχει θέμα ο Αιγόκερως να κάνει σεξ για ένα και μόνο βράδυ, γιατί το θεώρει βιολογική ανάγκη και δεν είναι κακό να γίνεται. Εξάλλου, καθημερινά περνάει πολλές ώρες στη δουλεία του και αυτός είναι ένας τρόπος να ξεδώσει, εφόσον φυσικά δεν έχει κάτι μόνιμο. Γιατί μέσα στη σχέση του, είναι πιστός. Το σεξ της μιας βραδιάς γι’ αυτό το ζώδιο, δε σημαίνει τίποτα περισσότερο από ηδονή της στιγμής. Ούτε σε ξέρει μετά, ούτε τον ξέρεις!

Υδροχόος

Στη ζωή του ένας Υδροχόος, θα τύχει πολλές φορές να κάνει σεξ της μιας βραδιάς, αλλά είναι κάτι που δεν τον τρελαίνει και τόσο, αλλά και ούτε θα το κυνηγήσει ο ίδιος. Στο σεξ λατρεύει πολύ τα ερωτικά παιχνίδια και μπορεί να φτάσει σε κορύφωση μόνο μέσα από αυτά. Είναι αλήθεια ότι τα πιο πολλά φλερτ του της μιας βραδιάς, κατέληξαν στην πορεία μια δυνατή φιλιά. Φιλία και έρωτας για αυτόν, είναι το ίδιο. Σε ξέρω, με ξέρεις, γιατί δεν κάνουμε λοιπόν σχέση;

Ιχθύς

Πάνω από όλα βάζει το συναίσθημά του στον έρωτα ο Ιχθύς και αυτό τις πιο πολλές φορές τον πληγώνει πολύ. Δίνει πολλά και παίρνει λίγα. Για το λόγο αυτό ίσως να επιδιώξει το περιστασιακό σεξ, για να μην πληγωθεί, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο το τι θα ακολουθήσει μετά. Γιατί ίσως να δεθεί με το άτομο αυτό και… το δάκρυ μετά κορόμηλο. Το μετανιώνει αμέσως και νιώθει τύψεις που το έκανε κι έριξε τον εαυτό του τόσο χαμηλά (σύμφωνα με τον ίδιο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου