ΖΩΔΙΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις για το 2017

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε, λοιπόν, τα ζώδια για το έτος που μόλις καλωσορίσαμε; Αναλυτικά, όλες οι όψεις που θα επηρεάσουν φέτος το κάθε ζώδιο.

Κριός

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην επαγγελματική σας ζωή, το σύμπαν σάς φέρνει όχι και τόσο χαρμόσυνες ειδήσεις. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και στοχεύει στην επιτυχία σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο αβεβαιότητας, ανησυχιών και ανταγωνισμού. Όσο και να θέλετε να αποδράσετε από τη φυλακή σας, τόσο πιο πιεστικά αισθάνεστε με τις ευθύνες της σταδιοδρομίας σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ένας βαθύς μετασχηματισμός προδιαγράφεται στην καριέρα σας, αλλά χάνετε την αυτοκυριαρχία σας και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, δεν υποχωρείτε για τίποτα και για κανέναν.

Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να πετάξει, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως φοβάστε αυτήν την αλλαγή του τοπίου, είτε αυτό αφορά μια αλλαγή θέσης ή ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας και ζωής. Αυτός ο έντονα καρμικός πλανήτης συνιστά επίσης να προσέξετε τις μάχες σας. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις πατώντας τα κουμπιά των ατόμων στο χώρο της εργασίας σας καθώς επίσης και επικίνδυνες συζητήσεις, όσο είναι δυνατόν, διαφορετικά θα κάψετε μερικές γέφυρες τώρα. Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια είναι να αποδεχτείτε τις βαθύτερες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό μέτωπο. Υπάρχουν φορές που πρέπει να γίνουν αλλαγές για την εξέλιξή μας, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι βάζουν φωτιά στις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής μας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αγωνίζεστε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για αυτονομία και ανεξαρτησία, καθώς ο Ουρανός στον Κριό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, δημιουργεί χάος και πίεση γύρω από έναν προσωπικό στόχο. Ίσως έχετε αισθανθεί απογοητευμένοι κατά τον τελευταίο καιρό, δεν είστε σίγουροι πώς και πού να κατευθύνετε όλο αυτό το φλογερό πάθος σας. Ή ίσως επαναστατείτε για κάτι που νομίζετε εσείς ότι είναι δίκαιο ή επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να αποδεχτούν την ανάγκη σας για ανεξαρτησία ή τις πρωτοπόρες ιδέες σας, πράγμα το οποίο σας κοστίζει την υποστήριξή τους.

Τα μεγάλα οράματά σας και ο απελευθερωμένος τρόπος σκέψης σας δε θα γίνουν αποδεκτά από τους ανθρώπους και θα επαναστατήσετε! Ίσως ακόμα θεωρηθείτε από τους γύρω σας υπερβολικά εγωιστές, δύσκολοι και αυταρχικοί. Αλλά σκεφτείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε τους φίλους σας και θα αποξενώσετε τους ανθρώπους. Αυτός ο διασπαστικός πλανήτης θα ταρακουνήσει για τα καλά τη ζωή σας, με τη διάσπαση του υπάρχοντος status quo της ζωής σας, προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης, η ζωή σας θα είναι δομημένη σε πολύ καλύτερες βάσεις. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να περπατήσετε μέσα από τη φωτιά. Ώρα να ταρακουνήσετε τα πράγματα με αυτόν το φλογερό τρόπο που μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε! Η επανάσταση μόλις έχει αρχίσει και δε θα τελειώσει γρήγορα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, πράγμα το οποίο σας ωθεί να κάνετε προσεκτικά και μετρημένα βήματα για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Ίσως η ανάγκη σας για περιπέτεια και ενθουσιασμό περιοριστεί, έχετε φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις, και αν και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ξέρετε ότι το σκοτάδι θα περάσει. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα σοβαρό ζήτημα, είστε λογικοί, πειθαρχημένοι και προσγειωμένοι, βλέπετε τα πράγματα από πρακτική άποψη. Έχετε μια έντονη φιλοσοφική διάθεση αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθετε δίχως άγκυρα, κάθεστε σε μια πολυθρόνα και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό και ζωντάνια στη ζωή σας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά την ανώτερη γνώση, μπορεί να διαβάσετε σκληρά για να πάρετε πτυχίο ή απλά εγγραφείτε σε σεμινάρια ή μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης. Ίσως ακόμα να μην έχετε τη διάθεση για ταξίδια, εκτός αν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Επιρροή Δία:

Όλα αρχίζουν και αλλάζουν στις σχέσεις σας, νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα και μονιμότητα καθώς ως τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκετε στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ανοίγοντας το μυαλό και την καρδιά σας και επαναφέροντας την εμπιστοσύνη στη δύναμη της αγάπης και των σχέσεων. Πραγματικά αλλάζετε στάση για την αγάπη, αφήνεστε ελεύθεροι να ερωτευτείτε, νιώθετε την επιθυμία για σταθερότητα με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε για συγκατοίκηση ή γάμο. Ξαφνικά, ακόμη και οι πιο φιλελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως παραδεχτείτε ότι στην πραγματικότητα απολαμβάνετε να είστε με τους ανθρώπους και να έχετε σταθερές σχέσεις. Τι είναι αυτό που ξαφνικά προκύπτει; Είναι η γλυκιά αίσθηση της συντροφικότητας.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποπληρώσετε ένα χρέος σας, συγκεντρώσετε αποταμιεύσεις, αγοράσετε ένα ακίνητο, επενδύσετε ή συνάψετε ένα δάνειο. Ίσως να σας προσφέρουν μια λαμπρή νέα ευκαιρία να κάνετε περισσότερα χρήματα ή αγοράσετε μετοχές ή ακόμη και ορισμένα περιουσιακά στοιχεία. Η όλη προσέγγισή σας για τα οικονομικά εξελίσσεται, καθώς ο επεκτατικός Δίας σας βοηθά να δείτε νέους ορίζοντες και προσεγγίσεις και σας εμπνέει να μπορείτε να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε σκληρά. Το καρμικό μάθημα του Δία είναι να μοιραστείτε την εξουσία σας και τη δύναμή σας, έτσι αφήνετε στην άκρη το ανεξάρτητο πνεύμα σας και ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Πού είναι το πάθος και η αγάπη τώρα; Τα θέλετε τόσο πολύ, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας τα στερήσει. Ακόμη χειρότερα… σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί εξαφανίστηκαν από τη ζωή σας η τρυφερότητα και η στοργή από τη σχέση σας, γιατί δεν μπορείτε να έχετε στο πλάι σας την αγάπη που ποθείτε. Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι σταθερή, δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τους δυο σας ή αν είστε μόνοι, ξεκινάτε ένα απατηλό κυνηγητό. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη ανάδρομη θα υπάρξουν στιγμές που δε θα έχετε αυτοπεποίθηση, ούτε και θα πιστεύετε στην αξία σας αρκετά. Προσέξτε γιατί αυτές οι αρνητικές σκέψεις θα σας κάνουν κακό, δεν χρειάζεται να κάνετε σκληρή αυτοκριτική. Αντί να «μισείτε» τον εαυτό σας, αγαπήστε τον έτσι όπως είναι και περιποιηθείτε τον. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, μη ρισκάρετε ακραίες αλλαγές.

Ταύρος

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Αλλάζετε ριζικά πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής, μεταβαίνετε σε μια πιο εξελιγμένη, αυθεντική ζωή. Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά; Λοιπόν, τελικά θα είναι, αν συμμαχήσετε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια. Ο σκιώδης Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον ένατο οίκο σας, του ανώτερου εαυτού σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη για πνευματική ανάπτυξη και σοφία, να εξερευνήσετε τη ζωή μέσα από τα ταξίδια και πηγαίνοντας ενάντια σε ό,τι πρεσβεύουν οι άλλοι. Θέλετε να κάνετε το «γύρο του κόσμου» (ακόμα και μεταφορικά) και όμως, έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό.

Ίσως ένα μυστικό έρχεται στο φως που επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε όλη τη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν κάποια… φίδια στη ζωή σας που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το μυαλό σας. Μπορεί ακόμα να είστε παγιδευμένοι σε μια συναισθηματικά τοξική κατάσταση και αντιλαμβάνεστε ότι αυτό στερεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό από τη ζωή σας. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με σκοπό να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας ή να σας εμπλέξει σε παράνομες καταστάσεις. Να θυμάστε ότι ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με μια ανήθικη και επαίσχυντη συμπεριφορά κάποιου, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Αντί να πιέζεστε, πιστέψτε στη δύναμή σας και πάνω απ’ όλα έχετε πίστη στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες!

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ελλείψεις χρημάτων ή επαχθείς οικονομικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ανησυχίες και φόβους, καθώς ο σκληρός Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, τον τομέα των κοινών οικονομικών. Ίσως αναρρώνετε από μια κακή επιχειρηματική συμφωνία, μια δαπανηρή διάλυση μιας συνεργασίας ή κάποιο οικονομικό ρίσκο που πήγε στραβά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Κρόνος σάς κατευθύνει να ξεκινήσετε με αργά και σταθερά βήματα την ανοικοδόμηση των οικονομικών σας. Αν ελπίζατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητη περιουσία, ο Κρόνος μπορεί να παρεμποδίσει αυτά τα σχέδια ή να σας φέρει άτομα που δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τις επιθυμίες σας. Προχωρήστε με προσοχή εάν βλέπετε ότι το ακίνητό σας δεν κινείται. Ο όγδοος οίκος σχετίζεται με την αναγέννηση και το τέλος, έτσι κάντε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων από την ψυχή σας. Δοκιμάστε να θέσετε απτούς και ρεαλιστικούς στόχους, δεδομένου ότι ο Κρόνος σας ζητά να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Θυμηθείτε, θα πρέπει να μετατρέψετε τον τρόπο ζωής σας με έναν τρόπο που ανταποκρίνεται στις αξίες σας και όχι για να φαίνεται θετική η δημόσια εικόνα σας. Ίσως περάσετε από μια περίοδο έπαρσης και ματαιοδοξίας, έτσι θέστε υπό έλεγχο αυτήν την τάση σας, γιατί δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επιρροή Δία:

Ασχολείστε με τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής σας ζωής και την άσκηση, καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας. Απλά μην περιμένετε να αλλάξετε εμφάνιση, αν δεν ρίξετε ιδρώτα και χωρίς δίαιτα. Ο Δίας είναι επεκτατικός πλανήτης, έτσι θα πρέπει να προσέξετε μην πάρετε βάρος. Ο έκτος οίκος κυβερνά τη λεπτομερή δουλειά, οπότε αν κάνετε καθιστική εργασία, ο επεκτατικός Δίας θα μπορούσε ακόμη και να αυξήσει τις ώρες που περνάτε μπροστά στον υπολογιστή σας και κατ’ επέκταση να σας κάνει να τρώτε περισσότερο.

Κανείς δεν είναι γεννημένος για να ζήσει μόνος του κι αυτό το μάθημα σας το προσφέρει από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτός ο τυχερός πλανήτης θα κάνει πραγματικά θαύματα στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή, θα αναπτύξει μια πιο κοινωνική ζωή και θα αναγεννήσει το πάθος που ίσως έχει πεθάνει. Αν είστε σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία, αυτοί οι μήνες σας φέρνουν νέες περιπέτειες και ανάπτυξη. Μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να αρραβωνιαστείτε ή να συγκατοικήσετε, να ταξιδέψετε με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας ή απλά να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, πράγμα για το οποίο δε φημίζεται το σταθερό ζώδιό σας. Ίσως και να υπάρξει μια αντιστροφή ρόλων, εμφανίζετε ένα κομμάτι του εαυτού σας που ήταν καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό δημιουργεί μια νέα διάσταση στις σχέσεις σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Θα υπάρχει αφθονία δράσης στην οικογενειακή σας ζωή, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει αιφνίδια γεγονότα, είτε ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, μια μετακίνηση ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής σας θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν. Ίσως ξαφνικά συσκευάζετε τα πράγματά σας για να μετακινηθείτε σε ένα άλλο σπίτι ή ακόμα και πόλη. Μπορεί ακόμα να απομακρύνετε ένα συγκάτοικο ή να πιεστείτε βοηθώντας ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχει ανάγκη. Αυτή η έκλειψη τονίζει τη σχέση σας με τη μητέρα σας, τα παιδιά σας και τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, έτσι μην εκπλαγείτε αν η μητέρα σας ή μια γυναίκα – κλειδί στη ζωή σας παίξουν καθοριστικό ρόλο στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Δεν είστε σίγουροι ποια κατεύθυνση να πάρετε στη ζωή σας; Θα το μάθετε στις 7 Αυγούστου, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους γονείς, τους άνδρες και τις αρχές, έτσι μερικά από τα γεγονότα αυτής της έκλειψης μπορεί να περιλαμβάνουν ένα από τα παραπάνω πρόσωπα. Τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πάνε στραβά κι εσείς νιώθετε θυμό και οργή. Όμως οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές, ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση στον τομέα του ωροσκοπίου που αγγίζουν. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να σας φέρει σημαντικές ειδήσεις για την καριέρα σας ή τη συνολική πορεία της ζωής σας. Ας ελπίσουμε ότι μια πολυαναμενόμενη απάντηση για την εργασία σας ή η επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος θα είναι μέρος των γεγονότων αυτής της έκλειψης.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να θέσετε γερά θεμέλια με τις οικείες σχέσεις σας, να ασχοληθείτε με το γενεαλογικό σας δένδρο και τις ρίζες σας. Αν είχατε αισθανθεί απομονωμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το φεγγάρι θα σας δώσει έμπνευση για την οικοδόμηση μεγαλύτερης ασφάλειας στη ζωή σας. Ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ένα σπίτι ή μετακινηθείτε από την πόλη σας για να εγκατασταθείτε κάπου, όπου νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση. Μπορεί ακόμα να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να ξεκινήσετε ένα οικογενειακό ταμείο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών σας ή το σπίτι των διακοπών σας στην εξοχή. Ή αν έχετε ένα μέλος της οικογένειάς σας που χρειάζεται βοήθεια για ένα νέο εγχείρημα, του προσφέρετε τις συμβουλές σας και, γιατί όχι, μέρος των χρημάτων σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Αναζητάτε το προσωπικό σας καταφύγιο ή μια απόδραση με την αγάπη σας ή λίγους επίλεκτους φίλους, προσπαθείτε να βρείτε κάτι που μπορεί να αναπληρώσει την χαμένη ενέργειά σας. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ενεργοποιεί το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου σας, έτσι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά στον πνευματικό κόσμο ή απλά σκέφτεστε τα μεγάλα οράματά σας. Προσθέτοντας ένα πιο πνευματικό στοιχείο στη σχέση σας θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε κάποια βαθιά εσωτερική διεργασία σε σχέση με την αγάπη και τις σχέσεις που επιθυμείτε στη ζωή σας. Αποχαιρετάτε τα παλιά αρνητικά πρότυπα, οι παράξενοι και… τρελοί άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά. Έτσι, δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο και χρόνο για να θρηνήσετε το παρελθόν και να ξεκουραστείτε. Κάθε νέα αρχή απαιτεί ένα τέλος. Είναι σίγουρα θλιβερό, αλλά είναι επίσης μέρος του κύκλου της ζωής.

Δίδυμοι

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Οι στόχοι σας εναρμονίζονται με την ψυχή σας; Ξεκινάτε να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν η καριέρα σας μιλάει στην καρδιά σας, ίσως να νιώθετε χαμένοι στην πορεία σας καθώς ο πνευματικός Ποσειδώνας κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ο απατηλός πλανήτης βάζει στην ομίχλη την πορεία της σταδιοδρομίας σας και σας αναγκάζει να προβληματιστείτε σχετικά με τον κοινωνικό κύκλο σας: Ποιοί είναι οι φίλοι σας και ποιοί οι εχθροί σας; Ποιοί είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας στην εργασία σας και ποιοί σκάβουν πίσω από την πλάτη σας το λάκκο σας; Μερικοί δοκιμασμένοι και αληθινοί συνεργάτες ή συνάδελφοί σας θα αλλάξουν συμπεριφορά και δε θα είναι τόσο αληθινοί (στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν), καθώς τώρα θα αποκαλύψετε κάποια σκιώδη και παραπλανητική συμπεριφορά. Ίσως κάποιος στην εργασία σας σάς επαινεί και σάς κολακεύει, αλλά μιλά αρνητικά για σας πίσω από την πλάτη σας.

Πρώτα απ’ όλα: Σας νοιάζει εσάς; Λοιπόν, με το θολό Ποσειδώνα μπορείτε πραγματικά να καθαρίσετε την ομίχλη, καθώς σας βοηθά να δείτε α) τι πραγματικά συμβαίνει και β) πώς θα γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί με τα άτομα τα οποία μπορείτε να εμπιστευθείτε στην εργασία σας. Είναι επίσης σημαντικό να μη βάζετε όλους τους ανθρώπους σε ένα βάθρο, αν δεν έχετε δει απτά αποτελέσματα των ενεργειών τους. Μπορεί να επιδιώκετε τη σωστή συνεργασία, αλλά έχετε τη διακριτική ευχέρεια των επιλογών σας, εσείς είστε υπεύθυνοι για τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης του Ποσειδώνα, θα νιώσετε ότι πλέον δεν περπατάτε στην ομίχλη και θα έχετε ξεκαθαρίσει πώς θα κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θέτοντας προτεραιότητες. Από τη θετική πλευρά, αν έχετε ένα καλλιτεχνικό έργο να προβάλετε ή ασχολείστε με την τέχνη ή είστε συγγραφέας, αναμένετε αίγλη και δόξα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Δίνετε όσα παίρνετε στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας; Ο σκληρός και καρμικός Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια και περιορισμούς. Μια συνεργασία ή μια σημαντική σχέση σας μπορεί να έχει ένα σημαντικό λόγο για να σταματήσει: Ίσως δεν προχωρά σε κάτι επίσημο ή ίσως ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας αποδεικνύεται αναξιόπιστος ή ανεύθυνος, γεμίζοντάς σας με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Μια συμφωνία μπορεί να καθυστερήσει ή μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση ή συνεργασία κάνει ξαφνικά προς τα πίσω. Ίσως τώρα να δουλεύετε με ανέντιμους και επαίσχυντους ανθρώπους, οι σχέσεις σας με τους άλλους συναντούν όλα τα είδη των εμποδίων. Περιττό να πούμε ότι ίσως και να μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να κρατάτε συναισθηματική απόσταση. Ή αντίθετα γίνεστε απαιτητικοί και σκληροί με τον αγαπημένο σας, τους συνεργάτες σας ή τους ερωτικούς διεκδικητές σας. Ο Κρόνος σάς ζητά να δείτε ώριμα και συνετά όλες τις σχέσεις σας, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για την ισορροπία των σχέσεων σας και το συμβιβασμό.

Επιρροή Δία:

Θέλετε να νιώσετε τρελά ερωτευμένοι, επιδιώκετε διακαώς να βρείτε την αγάπη και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σάς προσφέρει τον έρωτα απλόχερα. Μήπως έχετε ένα δημιουργικό όνειρο; Πάρτε ρίσκα και θα πετύχετε. Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να επεκτείνει τις ​​καλλιτεχνικές σας ικανότητες, να γίνετε γνωστοί σε ένα παγκόσμιο κοινό, να αναζωπυρώσει το πάθος με τον αγαπημένο σας, να γευτείτε ένα νέο ειδύλλιο. Έχετε την έντονη επιθυμία να μοιραστείτε τα πάθη σας και είστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Δόξα και μεγαλεία έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα, έτσι ανοίξτε την! Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι ετοιμαστείτε για μια εγκυμοσύνη που έρχεται στο δρόμο σας, αν είναι αυτό που επιδιώκετε.

Ένας σημαντικός κύκλος για την ευεξία και την υγεία σας αρχίζει, όταν ο Δίας ξεκινά από τις 10 Οκτωβρίου μια 13 μηνών επίσκεψη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, της άσκησης και της διατροφής. Θα μπορούσατε να βρείτε τρόπους για να έχετε μια καλύτερη μορφή ζωής, γίνεστε πιο περιπετειώδεις σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες και τη ρουτίνα σας στο γυμναστήριο. Ο Δίας είναι διεθνής πλανήτης, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με πρακτικές υγείας και αναζωογόνησης από όλο τον κόσμο, όπως την Ayurveda, το ταϊλανδέζικο μασάζ, κλπ ή ίσως αναμίξετε τα ταξίδια σας με την επαγγελματική σας εκπαίδευση.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 26 Φεβρουαρίου θα έχετε μια δυνατή ένδειξη για το πού οδεύει η καριέρα σας κι αν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως σας προσφερθεί μια ηγετική θέση, πολύ ανώτερη από αυτήν που έχετε τώρα, και η οποία θα αποδειχτεί δημιουργική για την επαγγελματική σας πορεία. Αν και θα πρέπει να έχετε μια λογική και πρακτική νοοτροπία, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να είστε ανοιχτοί σε απρόβλεπτα, ίσως και παράξενα γεγονότα, τα οποία είναι γνωστό ότι τα προκαλούν οι εκλείψεις. Εάν έχετε μια ξαφνική προσφορά για να ξεκινήσετε ένα έργο για το οποίο δεν έχετε καμία εμπειρία, μη βιαστείτε να το παραδώσετε γρήγορα σε έναν άλλο συνεργάτη σας. Το σύμπαν επέλεξε εσάς γιατί είστε ακριβώς το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί αυτού του εγχειρήματος. Οι δεξιότητές σας είναι πολύπλευρες και μπορείτε να προσαρμοστείτε παντού και με τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αφήστε τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας να σας κατευθύνουν και να ζωντανέψουν διαμέσου ενός έργου σας. Πιστέψτε στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες σας, ακούστε το!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Βρίσκεστε μέσα σε μια κοινωνική αναταραχή, αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω με ένα φίλο ή μια ομάδα όπου ανήκετε, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως δεν βλέπετε με καλό μάτι μια φιλία σας ή απλά δεν αισθάνεστε την ίδια παλιά ευχαρίστηση, όντας με τους φίλους σας. Θα μπορούσατε εύκολα να εμπλακείτε σε διχόνοια ή διαμάχες. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί από τις συγκρούσεις. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προβληματιστείτε σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ομάδας (και κατ’ επέκταση ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στην ομάδα), θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε ή όχι με αυτήν την ομάδα όταν η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει. Ίσως ακόμη συνειδητοποιήσετε ότι μια ερωτική σχέση με έναν φίλο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, επειδή ξέρετε ότι δε θα βγάλει πουθενά. Για ένα καυτό ερωτικό βράδυ αξίζει να καταστρέψετε τη φιλία σας; Πιθανώς όχι.

Καρκίνος

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Tα πράγματα γίνονται ακανθώδη στις σημαντικές σχέσεις σας, ξεκινά μια βραδυφλεγής ένταση που ταράζει την ισορροπία και την αρμονία. Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, σας βάζει σε ένα φαινομενικά αδύνατο δίλημμα: «Να αγωνιστώ ή να φύγω»; Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση που σας είχε γοητεύσει, και ίσως ακόμη σας έκανε να νιώσετε λίγο περισσότερο εξαρτημένοι, τώρα δεν μιλάει πλέον στην καρδιά σας. Ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας, αλλά αυτός ο αγώνας θα σας βοηθήσει να βρείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων προκειμένου να επιφέρετε την ισορροπία. Και όπως ξέρετε πολύ καλά στο βασίλειο της αγάπης δεν υπάρχουν δύναμη και έλεγχος. Ίσως ακόμη έρθετε αντιμέτωποι με τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας καθώς θέλετε να κυριαρχείτε στους άλλους. (Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αφορά τον εαυτό σας, διαφορετικά, θα δείτε αυτήν την απρεπή συμπεριφορά από τους άλλους).

Οι άλλοι άνθρωποι πραγματικά πατάνε τα κουμπιά σας, ίσως ένα συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και υποθάλπει τις ενέργειές σας και τις αποφάσεις σας, αλλά μη γίνεστε επιθετικοί και κακεντρεχείς. Ίσως αυτό το επιθετικό πρόσωπο αντανακλά ασυνείδητα ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας επισημαίνοντας τους τομείς της ζωής σας τους οποίους θα πρέπει να αναπτύξετε. Μην υψώνετε το ανάστημά σας ή τη φωνή σας. Αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας, επικεντρωθείτε στο να μεταμορφώσετε αυτήν τη σχέση. Δοκιμάστε μια δημιουργική επίλυση των προβλημάτων διεισδύοντας στον πυρήνα των πραγμάτων. Ή κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση για να δείτε πως μπορείτε να σταματήσετε να πατάτε τη σκανδάλη του όπλου. Αντί να υιοθετείτε κακεντρεχή συμπεριφορά, γίνετε πιο παρατηρητικοί, έτσι μόνο θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει από αυτό το πρόσωπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τα συναισθήματά σας και αυτήν την κατάσταση.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου):

Έχετε μεγάλα οράματα, αναζητάτε την αλήθεια του πνευματικού κόσμου, καθώς ο μυστικιστικός Ποσειδώνας κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των πνευματικών πεποιθήσεων. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια σοβαρή εσωτερική ενδοσκόπηση. Γιατί πιστεύετε ό,τι πιστεύετε; Η προσωπική σας φιλοσοφία για τη ζωή οφείλεται στην ανάγκη σας για εξερεύνηση και περιπέτεια; Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας, να σβήσετε τη δίψα σας για εξερεύνηση, νέες εμπειρίες και γνώση. Μια απόδραση για σαφάρι στην Κένυα; Ή ίσως ένα ταξίδι σε ένα μοναστήρι στην περιοχή των Πυρηναίων;

Αν τελικά παραμείνετε στην πόλη σας, μπορεί να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης, που σας ανοίγουν τα μάτια σας σε έναν νέο τρόπο ζωής. Κάνετε πίσω από κάθε τι που δε σας ενθουσιάζει, πιστεύετε στη δική σας φωνή, τις δικές σας πεποιθήσεις, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να αλλάξουν τη δική σας φιλοσοφία. Μετά το πέρας της διέλευσης του Ποσειδώνα θα νιώσετε ότι όλοι είμαστε ενωμένοι πνευματικά κι ας ζούμε σε διαφορετικές χώρες ή μιλάμε διαφορετική γλώσσα ή πρεσβεύουμε διαφορετική θρησκεία.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον Κριό κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και φέρνει επανάσταση στον τρόπο που προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας και τις συνθήκες στην καριέρα σας. Αν ήσασταν παθητικοί ή υποκύπτατε στις απαιτήσεις των άλλων στην εργασία σας, τώρα το σύμπαν σας κάνει ένα εγερτήριο κάλεσμα για το πώς θα κινήστε ανεξάρτητα ξεσηκώνοντας θεόρατα κύματα. Η ένταση ανεβαίνει, διαφωνίες και συγκρούσεις αλλάζουν το τοπίο των επαγγελματικών σας σχέσεων. Σοκάρετε τους γύρω σας με την απρόβλεπτη και διασπαστική συμπεριφορά σας, ίσως έχετε κάποια γεγονότα που σας προκαλούν έκπληξη και που σχετίζονται πιθανότατα με μια μορφή εξουσίας ή την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως είστε ήδη δυσαρεστημένοι ή απλά έχετε βαρεθεί με τις τρέχουσες δραστηριότητές σας.

Λοιπόν, τώρα θα έχετε ένα τράνταγμα προκειμένου να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα ζητήματα που σας προκαλούν αναταραχή θα ξεκαθαρίσουν και θα είστε σε θέση να διοχετεύσετε την επαγγελματική σας ενέργεια σε μια εργασία ή αποστολή που μιλάει στην ψυχή σας. Το σύμπαν φέρνει επανάσταση στη δουλειά σας και στον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στον κόσμο, αλλάζει ριζικά την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας και της επιθυμίας σας να είστε ελεύθερος σκοπευτής στην εργασία σας. Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η διαδρομή μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά στο τέλος θα δείτε ότι άξιζε τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αναζητάτε κάποια αξιοπρεπή βοήθεια στις υποχρεώσεις σας, αλλά μπορείτε να την έχετε; Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας, των συστημάτων και της οργάνωσης δημιουργεί προβλήματα με έναν βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών και αναγκάζεστε να κόψετε ταχύτητα, αλλάζετε το πρόγραμμά σας και την καθημερινότητά σας. Ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη λύση για να δείτε φως στην άκρη του τούνελ, να βρείτε κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με το μανιακό καθημερινό ρυθμό σας, το συντομότερο δυνατό. Ίσως ακόμα γίνετε υπερβολικά άκαμπτοι και ανταγωνιστικοί με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας ή καταλαμβάνεστε από άγχος εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Αν είχατε πρόβλημα να ακολουθήσετε μια ρουτίνα, ο πειθαρχημένος Κρόνος σας βάζει σε ένα πρόγραμμα ή μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν ξεκινήσετε τώρα γυμναστήριο, ο Κρόνος σας χαρίζει πειθαρχία και δύναμη θέλησης να επιμείνετε για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτό είναι πολύ καλό, ειδικά αν είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, λόγω των υποχρεώσεών σας.

Επιρροή Δία:

Το 2017 είναι ένα βαρυσήμαντο έτος για σας, καθώς θα μπορούσε να σημάνει μια καταλυτική αλλαγή με τις πιο στενές σχέσεις σας. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι θα βρείτε τη χαρά και την ευτυχία κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Νιώθετε πιο βαθιά συναισθήματα για τους αγαπημένους σας, αναζητάτε το σπίτι σας, τις οικογενειακές καταβολές σας και τις ρίζες σας. Τώρα δε θέλετε να περιφέρεστε ελεύθερα και ο Δίας θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη και να σταθεροποιήσετε τις στενές σχέσεις σας. Έχοντας μια σταθερή βάση, στο σπίτι είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ετοιμαστείτε για έντονα πάθη, νιώθετε και πάλι ζωντανοί, έτοιμοι να πηδήξετε στη φωτιά του πάθους. Ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας και θα μείνει έως τις 18 Νοεμβρίου 2018. Καλώς ήρθατε και πάλι στον κόσμο της χαράς και της διασκέδασης! Αν νιώθατε μοναχικά και απαισιόδοξα, ο τυχερός πλανήτης φέρνει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη και εκφραστική πλευρά σας. Είστε φωτιά, έτσι κατά τη διάρκεια αυτών των 13 μηνών αποκλείεται να μείνετε μόνοι, θα ερωτευτείτε με όλη σας την ψυχή!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Μήπως υπάρχει ένα δύσκολο ζήτημα στην εργασία σας που χρειάζεται να δώσετε επιτέλους ένα τέλος; Καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της ηγεσίας, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που προβάλετε την εξουσία σας στην εργασία σας. Εάν έχετε αφήσει μια δουλειά (και ένα κακό αφεντικό) θα πρέπει να επανεξετάσετε τις συνθήκες φροντίζοντας να μην επαναληφτούν στη μελλοντική εργασία σας. Ποιά ήταν η κατάσταση σε όλα αυτά; Εν τω μεταξύ, ίσως να επανασυνδεθείτε με πρώην συναδέλφους ή εργοδότες καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί τις παρελθούσες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν καρποφόρες. Ίσως κάνετε μια δημιουργική και προσοδοφόρα συνεργασία με ένα πρώην αφεντικό ή συνάδελφο. Αυτοί οι πρώην συνεργάτες μπορούν επίσης να σας φέρουν σε επαφή με νέα άτομα που συνδράμουν θετικά στην καριέρα σας. Συμβουλή: Μην περιμένετε τώρα τιμές και επευφημίες κι αν αγωνίζεστε για αυτές, πατήστε τα φρένα.

Λέων

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Το παιχνίδι αλλάζει στη ζωή σας, σοκάρετε τους γύρω σας με την επιθυμία σας να ζήσετε ελεύθερα και να απολαύσετε τις περιπέτειες, καθώς ο Ουρανός στον Κριό κινείται στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Τώρα έχετε έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ξέρετε ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει, το σύμπαν δημιουργεί μια αλλαγή τοπίου, είτε αυτό αφορά ένα μακρινό ταξίδι ή την εγγραφή σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και τα οράματά σας επεκτατικά. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις καινοτόμες ιδέες σας προφορικά, στα social media και εγγράφως. Ίσως εκδώσετε ένα έργο σας ή ασχοληθείτε με τη διδασκαλία ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο διευρύνεται στο εξωτερικό. Αν είστε σπουδαστές, μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο άγχος ή ακόμα ίσως πάρετε και πτυχίο. Έχετε έναν καλά μελετημένο οδικό χάρτη και βαδίζετε σε μια διαδρομή, όπου στο βάθος του ορίζοντα βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Τώρα, η τύχη και απρόβλεπτα γεγονότα θα συνεργαστούν μαζί σας, όχι εναντίον σας. Περάστε το χρόνο σας σκεφτόμενοι τα μεγαλύτερα ιδανικά σας και τα οράματά σας, πώς θα δράσετε και πώς θα κάνετε αυτά τα όνειρα να καρποφορήσουν, για το καλό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Μπορείτε να εξισορροπήσετε τη διασκέδαση και τον έρωτα με τις υποχρεώσεις και την πειθαρχία; Ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, και σας κάνει να αισθάνεστε βαριά ή ακόμα και λίγο καταθλιπτικά, αν εστιάζεστε σε όλα αυτά που δεν έχουν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή ή δημιουργείτε δράμα στη σχέση σας. Μην κολλάτε στα αρνητικά του αγαπημένου σας, ακόμα και εάν αισθάνεστε έντονα πεσμένη τη διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για να έχετε ό,τι επιθυμείτε στην αγάπη και τη ζωή. Να είστε θετικοί και υπεύθυνοι, όχι απαισιόδοξοι και καταθλιπτικοί. Αντί να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, αντιμετωπίστε τις δύσκολες καταστάσεις με τη λογική και αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και την κατήφεια. Μην αφήνετε τις σκοτεινές και απαισιόδοξες σκέψεις σας να ρίχνουν σκιές στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα, ίσως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μερικά πράγματα που έχετε παρακάμψει, αλλά πάντα με σύνεση και ωριμότητα.

Επιρροή Δία:

Η έμφυτη χαρούμενη και αισιόδοξη φύση σας συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου καθώς ο Δίας επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Η πειθώ, η ευγλωττία και η διπλωματία σας σάς βοηθούν να κερδίσετε πολλά νέα άτομα. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τα μακρινά ταξίδια, ίσως κάνετε συχνές μετακινήσεις μεταξύ δύο πόλεων, είτε για αναψυχή ή για εργασία ή απλά κάνετε συχνές εκδρομές με τους φίλους σας κάπου μακριά από τη βάση σας. Εάν έχετε ονειρευτεί να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το δοκιμάσετε. Ή μπορεί να βρείτε συναρπαστικούς νέους θησαυρούς στη δική σας πόλη, να εμπλακείτε με την τοπική σας κοινότητα ή την πολιτική και συμμετέχετε σε πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, κάνοντας νέους φίλους.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, η επίσκεψη του Δία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και τους βασικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Ο φιλοσοφικός Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε αυτές τις σχέσεις μέσα από ένα ευρύ φακό, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και χωρίς να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί ακόμα να μετακινηθείτε ή να αλλάξει η κατάσταση της διαβίωσής σας, αφού ο κοσμικός Δίας μπορεί να σας μεταφέρει ακόμα και σε μια εντελώς νέα πόλη ή χώρα. Μια εγκυμοσύνη ή η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια (ακόμη και ένα κατοικίδιο ζώο) μπορεί να είναι μέρος της επίσκεψης του Δία σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας έρχεται όπου είναι όλα για σας, αφήνετε το δικό σας φως να λάμψει.. Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, σας βάζει στο προσκήνιο, έχετε την ώθηση να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να κινηθείτε προς τα εμπρός. Ή το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια κρίση ταυτότητας που οδηγεί σε μια επιφοίτηση, δηλαδή συνειδητοποιείτε ότι είστε εσείς που πάντα δίνετε στις σχέσεις σας (ή το αντίστροφο) κι αυτό λαμβάνει πλέον τέλος, αν δεν παίρνετε τίποτα από την πλευρά των άλλων. Αλλά, δεδομένου ότι τα γεγονότα θα συμβούν απρόβλεπτα, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους, έχετε κι εσείς συμμετοχή σε αυτήν την κατάσταση. Προειδοποίηση: ακόμη και αν αυτή η έκλειψη φέρει μια ευκαιρία ζωής, το φεγγάρι απαιτεί από εσάς να κάνετε σημαντικές προσαρμογές και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Η στάση σας απέναντι στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πρόκειται να υποστεί μια μεγάλη μεταμόρφωση καθώς στις 7 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι καλό πράγμα ειδικά αν τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό με τους άλλους. Ίσως ακόμα ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα νέο συνεργάτη και έχετε αμφότεροι μακροπρόθεσμα κέρδη. Ή μια δυνατή φιλία μετασχηματίζεται σε μια μεγάλη αγάπη ή ένα βασικό μέλος μιας ομάδας απομακρύνεται ή θα μπορούσατε να κληθείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που πρεσβεύει έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Μπορεί να προβάλετε ένα έργο που αλλάζει τον κόσμο και τραβά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι τριγυρίζουν στην πόρτα σας!

Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Στις 21 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, φέρνει στο προσκήνιο το πάθος σας για ζωή και τη δημιουργικότητά σας, αισθάνεστε σαν να πατάτε το κουμπί επαναφοράς στην χαρούμενη και φωτεινή πλευρά της ζωής. Μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης και επίλυσης εκκρεμοτήτων, είστε έτοιμοι να ανεβείτε πάνω στη σκηνή και πάλι. Τα γεγονότα γύρω από αυτήν ην Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσαν να σας ωθήσουν στο προσκήνιο ή να σας δώσουν τα κίνητρα να προβάλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματά σας, να εισπράξετε επαίνους και επευφημίες. Ίσως δοκιμάσετε ένα νέο εγχείρημα ή απλά αισθάνεστε τον αέρα της ελευθερίας και της αυτονομίας να πνέει στη ζωή σας, ανοίγετε τα φτερά σας στα μεγάλα σας όνειρα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, ένας/μία πρώην από μακριά θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα ή ίσως απλώς προβληματίζεστε κατά πόσο είστε ανοιχτοί στις ερωτικές περιπέτειες. Ευτυχώς, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, έναν αρκετά εύκολο τομέα του χάρτη σας, έτσι δε θα σας επηρεάσει βαθιά. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε πραγματικά να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κι άλλα πράγματα να μάθετε για την αγάπη και ένα από αυτά είναι ότι θα πρέπει να είστε αληθινοί. Ο ένατος οίκος κυβερνά τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, οπότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες σας στην αγάπη κι αν η σχέση σας υποστηρίζει τα μεγάλα οράματά σας για τη ζωή. Τώρα δε θα αποδεχτείτε μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή όταν στην πραγματικότητα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε. Συμβουλή: Προσέξτε την τάση σας να είστε κυνικοί και αγενείς, καθώς με την ανάδρομη Αφροδίτη τολμάτε να κάνετε ειλικρινείς δηλώσεις.

Παρθένος

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Το σύμπαν ταρακουνά την ερωτική σας ζωή, σας βγάζει από τη ζώνη της άνεσής σας για να δείτε την απόλυτη αλήθεια. Δεν μπορείτε να έχετε μια σταθερή σχέση αν δεν απομακρύνετε προηγουμένως τα συντρίμμια, και στην περίπτωση του Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τα συντρίμμια είναι ενσωματωμένα σε παλιές, ξεπερασμένες δομές. Νιώθετε εξαναγκασμένοι να κοιτάξετε προς το μέλλον, προς τα εμπρός, είτε σας αρέσει είτε όχι. Στο οργανωτικό και λογικό ζώδιό σας δεν αρέσουν οι αλλαγές, αλλά αυτή όχι μόνο θα έρθει, αλλά θα είναι βαθιά και θα εκτυλιχτεί με ένα αργό ρυθμό.

Τώρα δύο πράγματα αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή: αξιοπρέπεια και οικειότητα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη και την ίδια τη ζωή. Έχετε μια σφοδρή επιθυμία για έρωτα και ζωή; Τώρα καλείστε να δημιουργήσετε μια σχέση που να έχει βάθος και να δίνει νόημα στη ζωή σας, να αγγίζει το μυαλό και την ψυχή σας. Εκφράζετε τα πάντα με πάθος, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό έργο, είτε τον έρωτά σας ή την αγάπη προς τα παιδιά σας (ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα). Η δέσμευση είναι τώρα βαθιά σφηνωμένη μέσα στο μυαλό σας, δε φοβάστε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας με τον αγαπημένο σας. Το σύμπαν σας επιτρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης στην αγάπη αλλά θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να αποκαλύψετε τα πράγματα που επιθυμείτε. Έχετε μια ζωή, ζήστε την!

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για να αποσαφηνίσετε αν έχετε χαρίσει την καρδιά και την ψυχή σας στο σωστό άτομο. Ο ομιχλώδης Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο φως κρυμμένες πληροφορίες που σας εξαναγκάζουν να δώσετε μια μάχη με τον εαυτό σας, ίσως ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας στην προσπάθειά σας να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας. Ίσως σαμποτάρετε τον εαυτό σας ή αντίθετα κατηγορείτε και επιρρίπτετε ευθύνες στον άλλον/ην αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας για τις «φτωχές» επιλογές σας. Προσπαθείτε να δείτε τον ξάστερο ουρανό μέσα από την ομίχλη των ατελείωτων αρνητικών συναισθημάτων σας.

Ίσως έχετε αρνηθεί κάποιον/α ή κάτι ή η υπερβολική εξάρτηση με κάποιον/α καταρρέει ξαφνικά για να σας αφήσει με πόνο και θλίψη. Μπορεί ακόμα και να παρασυρθείτε από κακούς εθισμούς, το ρίχνετε στο κρασί και τα τσιγάρα στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Ή μάλλον για να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας. Από τι προσπαθείτε να κρυφτείτε; Μήπως αν οι άλλοι ανακαλύψουν τη συμπονετική και ευάλωτη συναισθηματικά πλευρά σας θα ήταν τόσο κακό; Για να ηρεμήσετε μέσα σας, μπορείτε να σχεδιάσετε κάποιες αποδράσεις κοντά σε νερό ή θάλασσα, η κατευναστική ενέργεια του νερού θα βοηθήσει να απαλύνετε την ψυχή σας και θα απορροφήσει το άγχος σας. Απευθυνθείτε επίσης σε μια Ανώτερη δύναμη, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχικά τώρα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Η οικογένειά σας ή οι συγγενείς σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο σας δημιουργούν άγχος και απογοήτευση, χάνετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ένας γονέας σας ή το παιδί σας σάς δημιουργεί πίεση ή απλά αναλώνει πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας. Ίσως μια παλιά αρνητική δυναμική με ένα προσφιλές σας πρόσωπο έρχεται στο μυαλό σας και αισθάνεστε απελπισία καθώς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με προκλήσεις στο σπίτι σας, δομικές επισκευές ή ανακαινίσεις που προκύπτουν συνεχώς ή η ανάγκη σας κάνει να ψάξετε μια νέα κατοικία. Ένας συγκάτοικος ή γείτονας θα μπορούσε να είναι αγκάθι στο πλευρό σας. Μπορεί να μη σας αρέσει η κατάσταση της διαβίωσής σας και αισθάνεστε την επιθυμία να σπεύσετε να υπογράψετε ένα μισθωτήριο συμβόλαιο. Νιώθετε βάρος και εντείνετε το ρυθμό στην προσωπική σας ζωή.

Επιρροή Δία:

Είστε μεθοδικοί και πρακτικοί στη διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης, κάνετε ανασχηματισμό των προτεραιοτήτων σας καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Το μυαλό σας είναι στον προϋπολογισμό και την ασφάλειά σας, αντί της ψυχαγωγίας. Μπορεί να κάνετε μια δουλειά που εμπλέκονται τα ταξίδια, η διδασκαλία, η ομιλία ή ακόμη και η μελέτη (όλα αυτά σηματοδοτούνται από τον Δία). Μαθαίνετε να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα και κατανοείτε ότι ακόμα κι αν η ικανοποίηση και τα θετικά αποτελέσματα αργήσουν να έρθουν, μακροπρόθεσμα θα έχετε μεγαλύτερες ανταμοιβές. Έχετε επεκτατικές ιδέες για να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τράπεζα ή μια νέα γνώση γεμίζει τις τσέπες σας.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Ίσως διαπιστώσετε ότι στην περιοχή σας ο καθένας ξέρει το όνομά σας ή ίσως ασχοληθείτε με το γράψιμο, τη διδασκαλία, το εμπόριο ή το μάρκετινγκ. Νέες φιλίες και βαθιές συνομιλίες διευρύνονται υπό την επίδραση του επεκτατικού Δία, ο καθένας σας πλησιάζει γιατί έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Ο τρίτος οίκος είναι επίσης η αρένα των Διδύμων, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως ζείτε σε δύο πόλεις ή εργάζεστε σε δύο δουλειές και συναναστρέφεστε πολλά άτομα ταυτόχρονα ή απλά νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Επιρροή Εκλείψεων:

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες. Όλα αυτά εμφανίζονται στις 26 Φεβρουαρίου καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη χρονική περίοδος για σας και σας φέρνει νέους φίλους, νέες ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αν υπάρχει κάτι αναπάντεχο που προκύπτει από αυτήν την έκλειψη, θα είναι η συνειδητοποίηση ότι είχατε θέσει στο βάθρο κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν άξιζαν τη συμπόνια και την κατανόησή σας. Όταν κάποιος εισέβαλε στον κόσμο σας, εσείς δίνατε τα πάντα χωρίς να υπολογίζετε τίποτα, τώρα όμως θα αναρωτηθείτε γιατί ανεχτήκατε αυτήν τη συμπεριφορά. Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο αναλύοντας το κάθε τι, θα κουραστείτε. Απλά υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι την επόμενη φορά θα είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιος θα σταθεί κοντά σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έντονα συναισθηματικό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας και μπορεί να γίνετε λίγο μοχθηροί και εκδικητικοί. Μην απευθύνεστε στο Facebook ή τα άλλα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσετε την αγωνία σας και τις ανησυχίες σας. Αν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης ή ζήλιας, είναι καλύτερα να ασχοληθείτε εσωτερικά πρώτα πριν τα προβάλετε ακόμα και στην αγάπη σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, από πού απορρέει αυτή η στάση σας; Πιθανόν να υπάρχουν παλιά βιώματα που συμβάλλουν αρνητικά σε αυτήν τη συμπεριφορά σας. Αλλά αν βάλετε το «εγώ» σας στην άκρη, μπορείτε να διώξετε μακριά τα συναισθηματικά συντρίμμια και να βρείτε το δρόμο για την ευτυχία. Τώρα κάνετε επανεκτίμηση της ερωτικής σας ζωής και επανεξετάζετε τη δέσμευση και τα συναισθήματά σας. Αυτό το άτομο αξίζει την καρδιά και την ψυχή σας; Μπορείτε να επενδύσετε σε αυτήν τη σχέση; Μην βγάλετε όμως βιαστικά συμπεράσματα.

Ζυγός

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή η διέλευση έχει ένα σκοπό: να ανατρέψει το status quo στην οικογενειακή σας ζωή. Ίσως και να μη μπορείτε να αποδεχτείτε τις αλλαγές αρχικά αλλά λάβετε υπόψη σας ότι ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα χαλάσει τις παλιές δομές για να δημιουργήσει νέες, πιο υγιείς. Ίσως έχετε δώσει πάρα πολύ «αέρα» σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο (ενδεχομένως μια γυναίκα), ο οποίος έχει πάντα γνώμη για τις σχέσεις σας και τη ζωή σας ή ίσως αντίθετα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι… σωστό και αγνοώντας τη διορατικότητά του και τις συμβουλές του δεν επέφερε θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας.

Οι Ζυγοί είστε γνωστοί για την αναποφασιστικότητά σας και τώρα ίσως πληρώνετε το τίμημα γι’ αυτό. Να θυμάστε ότι όταν δεν επιλέγετε τίποτα είναι κι αυτό μια επιλογή. Όταν δεν κινείστε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή που χρειάζεστε απεγνωσμένα, σκεφτείτε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει τις ρίζες του στην παιδική σας ηλικία ή τις οικογενειακές σας καταβολές. Αν οι σχέσεις με τους συγγενείς σας δεν ήταν καλές ή η οικογενειακή σας ζωή ήταν γεμάτη προκλήσεις, δε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματά τους. Απελευθερωθείτε από τα παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και την αρνητική οικογενειακή δυναμική που δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Μην επαναστατείτε, συνεργαστείτε! Συναισθήματα που σιγοβράζουν έρχονται στην επιφάνεια και αντιδράτε απρόβλεπτα και ανεξέλεγκτα, χάνετε την ψυχραιμία σας καθώς ο επαναστάτης Ουρανός στον Κριό κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών τραντάζει τις σημαντικές σχέσεις σας, δεν μπορείτε τώρα να σκεφτείτε με τη λογική και κάνετε απρόβλεπτα ξεσπάσματα κάτω από την πίεση που νιώθετε και την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε. Η πολυπόθητη αρμονία και ειρήνη που αναζητά το ήρεμο ζώδιό σας δε θα είναι δυνατόν να επιτευχθούν τώρα. Σοκάρετε τους γύρω σας με τις αντιδράσεις σας, ιδίως αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή συνεργάτης σας πιέζει τα κουμπιά σας και σας υποδεικνύει τι να κάνετε.

Τα πράγματα γύρω από ένα συλλογικό έργο θα μπορούσαν να γίνουν λίγο χαοτικά, ίσως κάποιος συνεργάτης σας σάς εγκαταλείψει ξαφνικά, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι θα κάνετε στην πορεία. Ή ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις όσον αφορά τη σχέση σας. Μπορεί ακόμα να προκύψουν αναταραχές με κάποια άτομα διαμέσου της τεχνολογίας, δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την ηλεκτρική ενέργεια και τα ψηφιακά δεδομένα. Τα γεγονότα θα είναι ξαφνικά και απότομα, αλλά στην πραγματικότητα, ο τελικός στόχος θα μπορούσε να επιτευχθεί ακολουθώντας όχι την παραδοσιακή διαδρομή αλλά χρησιμοποιώντας το πρωτότυπο και καινοτόμο μυαλό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Έχετε ένα συγκροτημένο τρόπο σκέψης και σοβαρότητα στην επικοινωνία σας καθώς ο Κρόνος κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Είστε πειθαρχημένοι με τις σκέψεις σας και έχετε μια ρεαλιστική προσέγγιση στις καταστάσεις. Δεν είστε ούτε απαισιόδοξοι, αλλά ούτε και πετάτε στα σύννεφα. Αν έχετε δύσκολες ερωτήσεις που αφορούν τον εαυτό σας και τη ζωή σας απευθυνθείτε στους φίλους σας, η ωριμότητά τους θα σας εκπλήξει. Ίσως ακόμα δε θέλετε να επικοινωνείτε συχνά, είστε όμως περισσότερο παρατηρητικοί. Μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε συζήτηση εποικοδομητικά, να συγκρατηθείτε αν δεν πρέπει να μιλήσετε ή ίσως νιώσετε εξαναγκασμένοι εκ των περιστάσεων να σωπάσετε. Έχετε προσωπική ευθύνη απέναντι στους άλλους και σίγουρα ξέρετε ότι δεν αξίζει να σκέφτεστε απαισιόδοξα για τυχόν μικροπροβλήματα. Ζητήστε από ένα φίλο ή συνάδελφο συμβουλές, αν αισθάνεστε κολλημένοι στην αναποφασιστικότητά σας.

Επιρροή Δία:

Περιπέτειες, επέκταση και ανάπτυξη εξακολουθεί να σας φέρνει ο Δίας που μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Δίας σας ωθεί να ασχοληθείτε με παγκόσμια ενδιαφέροντα, επιδιώκοντας τη γνώση και τους νέους ορίζοντες. Μπορεί ακόμη και να σας προσφέρει μια αγάπη που έρχεται από μακριά ή ακόμα και γάμο ή μια εργασία που απαιτεί από εσάς να ταξιδεύετε και να συνεργάζεστε με ηθική και νομότυπα. Ίσως ακόμα έλθετε σε επαφή με άτομα από άλλη χώρα ή σας δοθεί μια ηγετική θέση στην εταιρεία σας, πιθανώς εκτός της πόλης σας. Επειδή ο Δίας σχετίζεται με τη δημοσίευση και τη μάθηση, θα μπορούσατε να διδάξετε, να κάνετε μια σημαντική διάλεξη, να γράψετε ή να δείτε την εργασία σας να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας και εισέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ένας επικός χρόνος προόδου και επέκτασης έχει περάσει, ο επεκτατικός Δίας σας έχει στείλει στα ύψη, σε μια μεγάλη έκρηξη ανάπτυξης. Τώρα που κινείται στον οίκο της εργασίας και της χρηματοδότησης για 13 μήνες, σας βοηθά να πατήσετε σε ένα νέο, πιο σταθερό έδαφος και σας ενθαρρύνει να κινηθείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και της ισορροπίας του προϋπολογισμού σας. Ο Δίας ευνοεί την ανάληψη ρίσκων και ενώ δεν δημιουργεί θεαματικές αποτυχίες, ακόμα όμως και αυτές μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε και να αναπτυχθείτε.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη μιας σημαντικής σχέσης σας θα καθυστερήσει ή θα ανατραπεί, έστω και προσωρινά, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι εμφανώς καλή για την αγάπη, και δεδομένου ότι η Αφροδίτη συμβαίνει να είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα αισθανθείτε πιο έντονα την επιρροή της. Μπορεί να έχετε προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης με ένα στενό συνεργάτη σας ή το σύντροφό σας. Εξερευνώντας τα ζητήματα αυτά με λογική και ανοιχτό μυαλό, θα σας επιτρέψει να φθάσετε στη ρίζα των θεμάτων που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Σίγουρα, είναι δύσκολο να ακούσετε ότι το άλλο μέρος έχει υποθάλψει μια μνησικακία ή βλέπει τη σχέση σας κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό φακό, αλλά θα μάθετε την αλήθεια. Είστε μόνοι; Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί σας εντελώς ξαφνικά, ξυπνώντας ένα μεθυστικό μείγμα από παλιά συναισθήματα και σύγχυση. Μην είστε βιαστικοί να ξαναβρεθείτε στην αγκαλιά αυτού του προσώπου δεδομένου ότι οι προθέσεις του μπορεί να μην είναι ευγενείς. Ακόμα κι αν τα ισχυρά συναισθήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε μαζί για πάντα.

Σκορπιός

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μεταμορφώνει το μυαλό σας: το πώς σκέφτεστε, τις διαισθητικές ικανότητές σας και τον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας. Σας ωθεί να εξετάσετε πώς αντιδράτε στις καταστάσεις και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε πιο βαθιά με τους άλλους. Ίσως κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα από ότι είναι στην πραγματικότητα (ανεξάρτητα του ισχυρισμού σας ότι σας αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις). Η δύναμη των λόγων σας και οι ακραίες αποφάσεις σας θα μπορούσαν να στερήσουν τα καλύτερα της ζωής σας.

Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να συνειδητοποιήσετε ότι απλά δεν μπορείτε να έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στους άλλους ανθρώπους ή ακόμα και σε ορισμένες καταστάσεις. Δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να διαχειριστείτε τις δικές σας αντιδράσεις, είναι καλύτερα να μείνετε στη δική σας λωρίδα κυκλοφορίας και να αναζητήσετε τρόπους που μπορούν να φωτίσουν όχι μόνο τη δική σας ζωή αλλά και τη ζωή των άλλων, αντί να προσπαθείτε να τους ελέγχετε. Σίγουρα, κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθείτε φοβισμένοι, εκτός ελέγχου ή υπερβολικά αγχωμένοι. Αλλά αν πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις για να εξαναγκάσετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θα κερδίσετε τη μάχη αλλά θα χάσετε τον πόλεμο.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου):

Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσετε τη γλυκιά μελωδία της αγάπης καθώς ο ονειρικός Ποσειδώνας στους Ιχθύς κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ανοιχτοί συναισθηματικά! Ρίξτε την καχυποψία και την επιφυλακτικότητά σας στην αγάπη στον άνεμο, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και γίνετε πιο ειλικρινείς και εκφραστικοί εκδηλώνοντας στον αγαπημένο σας πως αισθάνεστε. Μη φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα σε κάποιον/α που λατρεύετε καιρό, πάρτε τολμηρά ρίσκα και θα έχετε την οικειότητα και την ασφάλεια που ποθείτε.

Εξαλείψτε τα συγκεχυμένα μηνύματα που στέλνετε, μιλήστε ξεκάθαρα στο αντικείμενο του πόθου σας ή ακόμα αφήστε κάποιον/α αν τα συναισθήματα είναι μονόπλευρα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, και όσο έρχεστε πιο κοντά με κάποιον/α, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξέρουν τι χρειάζεστε από αυτούς. Να είστε ειλικρινείς και σαφείς αλλά και να απαιτήσετε σαφήνεια από τους άλλους. Μπορεί επίσης να συναντήσετε πνευματικούς ανθρώπους που δίνουν ώθηση σε ένα δημιουργικό έργο σας και σας βοηθούν να συγκεράσετε το δεξί (δημιουργικό) με το αριστερό (λογικό) ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Ενώνετε τις δυνάμεις σας, τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας με κάποιον που εμποτίζει την καρδιά και την ψυχή σας με δημιουργικές ιδέες.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και περιορίζει το εισόδημά σας και τα οικονομικά σας, νιώθετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα λιτότητας καθώς έκτακτες δαπάνες κλονίζουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Ίσως να υποκύψετε στον πειρασμό ακριβών και πολυτελών αγορών ή νέες αναλήψεις υποχρεώσεων (όπως αυξημένο ενοίκιο ή η δόση του αυτοκινήτου), σας δημιουργούν οικονομική ανασφάλεια και ανησυχίες. Ίσως να πρέπει να εργάζεστε υπερωρίες για να τα βγάλετε πέρα ή μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που σας προσφέρει η δουλειά σας. Αυτή η μελαγχολική ατμόσφαιρα μπορεί να απομακρυνθεί αν αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα χρήματα κι αν δεν ξεχάσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Έχοντας τον Κρόνο στον οίκο της αυτοεκτίμησης θα μπορούσε επίσης να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Εάν για να έχετε αυτοπεποίθηση αναζητάτε την επιβεβαίωση από τους άλλους, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε σκληρή αλλά ουσιαστική εσωτερική διεργασία.

Επιρροή Δία:

Πετάτε μακριά, με τα φτερά του ονείρου και της φαντασίας, το τραγούδι της σειρήνας σας μαγεύει και σας καλεί να παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον αισθαντικό και μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας και επεκτείνει τη συμπόνια σας και την άνευ όρων αγάπη σας προς τους άλλους. Ο Δίας είναι ο παγκόσμιος ταξιδευτής, ο πλανήτης που σας βοηθά να επεκταθείτε και να εξερευνήσετε. Αλλά δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας τώρα. Με τον Δία στο δωδέκατο οίκο, αρκεί να αφήσετε πίσω σας τον πόνο, τη θλίψη και τις μνησικακίες προκειμένου να αναπτυχθείτε.

Ό,τι δε σας έχει σκοτώσει, σας έχει σίγουρα κάνει πιο δυνατούς. Ο Δίας θα ξεκινήσει μια13 μηνών επίσκεψη στο ζώδιό σας από τις 10 Οκτωβρίου, πράγμα το οποίο θα σας κάνει να δείτε να αστράφτουν τα φώτα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Περπατάτε και πάλι στην ηλιοφάνεια, αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και δυνατοί, ενεργοποιείστε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η πίστη σας στη ζωή και τις χαρές της, και θα αναρωτηθείτε γιατί αφήσατε ορισμένα άτομα να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να υποσκάψουν τη δύναμή σας. Ώρα να επαναφέρετε τις προτεραιότητές σας και να εστιαστείτε στον εαυτό σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο τοπίο στην επαγγελματική σας ζωή. Οι εκλείψεις δεν είναι απαραίτητα κακές, απλά επιταχύνουν το ρυθμό της ζωής σας για να σας εξαναγκάσουν να αναπτυχθείτε γρήγορα. Ίσως ένα σημαντικό στέλεχος στην εταιρεία σας ή το αφεντικό σας ή ένας σημαντικός πελάτης «επισκιαστεί» από τη ζωή σας, αφήνοντας την εταιρεία ή μεταβαίνοντας σε διαφορετικό τμήμα. Μπορεί ξαφνικά να αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη δική σας διαδρομή, ίσως επειδή αυτή η έκλειψη σας δίνει θάρρος και δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας.

Πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας; Μήπως έχετε παραμελήσει τις ανάγκες σας για χάρη της σταδιοδρομίας σας και των προσφιλών σας προσώπων; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον οικείο τέταρτο οίκο σας, καλείστε να πάρετε στα σοβαρά τη φροντίδα του εαυτού σας, να αποκαταστήσετε την ψυχική σας ηρεμία και να εξισορροπήσετε την καριέρα σας, την οικογένειά σας και τις δικές σας ανάγκες. Ίσως πάρετε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε οικογένεια ή χτυπήσει το βιολογικό σας ρολόι. Σίγουρα μέρος της επιτυχίας στη ζωή είναι η άνεση και η ευημερία και αγωνίζεστε γι’ αυτό, αλλά αν δεν νιώθετε ήρεμοι μέσα σας προς τι τόσος αγώνας; Μην περιμένετε οι συνθήκες στη ζωή σας και τις σχέσεις σας με τους οικείους σας να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αν πρώτα δεν αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στις 21 Αυγούστου, φωτίζει την ανάγκη σας για δομή και πειθαρχία καθώς εργάζεστε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Αν δεν κάνετε το λάθος να εξισώσετε την επιτυχία σας με την αξία σας και τη δημόσια προβολή σας, τότε όλα θα είναι καλά (ή καλύτερα από ό,τι περιμένατε). Ίσως γίνετε ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή πάρετε την ηγεσία στο χώρο της εργασίας σας. Τώρα είναι η ώρα να δεσμευτείτε με τις υποχρεώσεις σας, να σκεφτείτε ότι είστε υπεύθυνοι απέναντι στην εργασία σας και τους άλλους. Αγωνιστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας και σε λίγο καιρό θα φορέσετε το στέμμα της εξουσίας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Τι είναι αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί στη σχέση σας και σας κάνει να γκρινιάζετε συνεχώς ή να σωπαίνετε και τελικά τα βάζετε με τον εαυτό σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό και επικριτικό έκτο οίκο σας, και σας ωθεί να αγχώνεστε με μικρολεπτομέρειες, ίσως ακόμα εξαιτίας της επιθυμίας σας να ελέγχετε κάθε κατάσταση ( ειδικά εάν αισθάνεστε ότι παραπαίει η ερωτική σας ζωή), πράγμα το οποίο δυστυχώς τώρα δε θα το καταφέρετε. Άλυτα συναισθηματικά βιώματα και άγχος είναι οι ένοχοι για την ξαφνική αλλαγή της διάθεσής σας και σας κάνουν να γκρινιάζετε. Μια άλλη πιθανή αιτία ίσως να είναι η αρνητική εικόνα που έχετε για το σώμα σας, έτσι προσέξτε να μην αφήσετε αυτά τα ζητήματα να γίνουν βασανιστικά. Ίσως τα βάζετε με τον εαυτό σας για την αύξηση του σωματικού σας βάρους και αρχίζετε ξαφνικά την καταμέτρηση των θερμίδων. Δεν χρειάζεται να έχετε νοσηρή εμμονή με την εμφάνισή σας, να είστε ο εαυτός σας.

Τοξότης

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Παλιά οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων έρχονται στην επιφάνεια, καθώς ο καρμικός Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μήπως η σχέση σας με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή τους συγγενείς σας είναι αινιγματική ή αντιλαμβάνεστε μια λεπτή χειραγώγηση ή άνιση δυναμική; Μην αφήνετε τον εαυτό σας να έχει ενοχές για κάτι που κάνατε ή παραλείψατε να κάνετε ή παρασύρεστε από τα αρνητικά οικογενειακά βιώματα του παρελθόντος. Με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα νιώθετε μια νοσηρή συναισθηματική εξάρτηση, αισθάνεστε ότι κάποιος καταφέρνει να πατάει τα κουμπιά σας ή σας παρασέρνει σε μια υπερβολικά προστατευτική συμπεριφορά. Αν μια σχέση την αισθάνεστε περισσότερο σαν μια σχέση γονέα-παιδιού με έναν από τους δυο σας να παίζει ένα γονικό ρόλο, ήρθε η ώρα να κόψετε τον ομφάλιο λώρο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες από τις σχέσεις σας έχουν εμπλακεί σε αυτό το μοτίβο και ο Ποσειδώνας θα τακτοποιήσει αυτά τα ασαφή όρια.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απομακρύνετε από το σπίτι σας άτομα που έχουν ιδιοτελείς σκοπούς και σας εκμεταλλεύονται, καθώς το σύμπαν τώρα σας υποκινεί να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας, δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τις αόρατες δυνάμεις. Προσοχή μη ρίξετε κεφάλαια ή χάσετε χρήματα, αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο. Από τη θετική πλευρά, ο πλανήτης της συγχώρεσης σας βοηθά να απελευθερώσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια, καθώς η γενναιόδωρη ψυχή σας αισθάνεται ιδιαίτερα πρόθυμη να αφήσει τις παλιές μνησικακίες. Δώστε προσοχή στις διαισθητικές αναλαμπές σας, τα όνειρα και τα συναισθήματά σας, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση της πνευματικής σας ανάπτυξης.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Απρόβλεπτα συμβάντα και κυκλοθυμικά συναισθήματα δημιουργούν ανησυχίες και εντάσεις με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας, καθώς ο απρόβλεπτος και επαναστατικός Ουρανός στον Κριό κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας. Τώρα δεν υποκύπτετε στους κανόνες, ούτε ακολουθείτε τις παραδόσεις, αγωνίζεστε για την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας. Αλλά αυτή η διαδικασία δε θα είναι τόσο εύκολη, αναζητάτε την απελευθέρωση με κάθε κόστος, νιώθετε να περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί, είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας για ενθουσιασμό και περιπέτεια και στην επιθυμία σας για ασφάλεια και συναισθήματα. Ίσως ένα φλερτ ή ο σύντροφός σας σάς φαίνονται λίγο ασταθείς και απρόβλεπτοι ή εσείς οι ίδιοι αναζητάτε να απελευθερωθείτε από τα συναισθηματικά δεσμά και παλεύετε για την ελευθερία σας. Ίσως αυτό το πρόσωπο ξέρει ακριβώς πώς να πατήσει τα κουμπιά σας και τώρα δυσανασχετείτε βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν.

Χρειάζεστε απελευθέρωση, αλλά από τι; Ίσως ο πραγματικός σας περιορισμός έχει λιγότερο να κάνει με το σύντροφό σας και τα πάντα αφορούν την ανασφάλεια που έχετε γύρω από τα συναισθήματα που έχετε να προσφέρετε. Ποιό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Λοιπόν, πρώτα να έχετε ένα μετριοπαθή τρόπο προσέγγισης απέναντι στην αγάπη και να ξέρετε ότι η ψυχική ισορροπία είναι το εισιτήριο για να απολαύσετε την αγάπη και τη ζωή. Αναγνωρίστε ότι χρειάζεστε περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας, αλλά ότι ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τι σημαίνει για σας «ενθουσιασμός». Ίσως ο ένοχος όλων για την πλήξη και την ανία που αισθάνεστε είναι η αγανάκτηση για την ερωτική σας ζωή και οι περιστασιακές παρορμήσεις σας έχουν σκοπό να ξεφύγετε από τη φυλακή σας, ενεργώντας αντιδραστικά και διεκδικώντας την ελευθερία σας. Αν χρησιμοποιήσετε το δυναμισμό σας με έναν υγιή τρόπο, δε θα υπάρχει καμία ανάγκη για επιθετικότητα ή αντίδραση.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Νιώθετε αγχωμένοι και στριμωγμένοι με τις υποχρεώσεις σας, ίσως τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας τορπιλίζονται από εμπόδια ή αποτυχίες κι αυτό γιατί ο Κρόνος κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Η συνήθης αισιόδοξη και ενθουσιώδης φύση σας είναι στον πάγο, έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση και είστε λίγο επισφαλείς από αυτό, μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να ξεπεράσετε μια αποτυχία. Λοιπόν, «ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», κι αυτό θα το μάθετε τώρα πολύ καλά, με τα καρμικά μαθήματα που θα σας δώσει ο μεγάλος και σοφός δάσκαλος. Μπορεί να αισθάνεστε το βάρος του Κρόνου στους ώμους σας, αλλά θα βγείτε πιο σοφοί και ώριμοι από αυτήν τη διαδικασία. Μέχρι τότε, συνεχίστε με σύνεση και επιμέλεια να προχωράτε προς τα εμπρός, αλλά να είστε υπομονετικοί. Ακολουθήστε το πρωτόκολλο και μην κόβετε τις γέφυρες με τους άλλους, καθώς ο Κρόνος ανταμείβει πάντα τη σκληρή δουλειά και την επιμονή.

Επιρροή Δία:

Νέες φιλίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης σας φέρνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Δίας, ο οποίος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ασχολείστε με την κοινωνική δικτύωση, συμμετέχετε σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώνετε ανόμοιες ομάδες μαζί στην υπηρεσία ενός υψηλότερου σκοπού. Μπορεί ακόμα και να ασχοληθείτε με την πολιτική (ποτέ μη λέτε ποτέ!). Ομαδικές και κοινοτικές δραστηριότητες, φιλικές συγκεντρώσεις και άτομα από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας κάνουν τη ζωή σας πιο χαρούμενη και όχι μόνο, μπορεί να σας φέρουν και μετρητά. Οι επεκτατικές και πρωτότυπες ιδέες σας λαμβάνουν την αποδοχή ενός ευρύ κοινού. Μιλήστε στο διαδίκτυο ή σε ένα βίντεο και θα ξεσηκώσετε όλον τον κόσμο.

Αδειάζει το μυαλό σας από τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος, καθώς από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας θα κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Νιώθετε απελευθερωμένοι ψυχικά και συναισθηματικά, έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και είναι τόσο εύκολο για εσάς! Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα θα απομακρύνετε παρωχημένες καταστάσεις από τη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν πλέον τίποτα να σας προσφέρουν. Ο Δίας έρχεται στη ζωή σας σαν ουράνιος εκπαιδευτής, προκειμένου να πάτε μπροστά, γιατί δε θέλει να είστε σε στασιμότητα. Σταματήστε να εξαναγκάζετε τα πράγματα και την πρόοδό σας και αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει για μια αλλαγή.

Επιρροή Εκλείψεων:

Θετικά γεγονότα και μια μεγάλη ανακούφιση σας φέρνει στις 26 Φεβρουαρίου η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Το νέο φεγγάρι ανοίγει μια νέα σελίδα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνετε μια στροφή στην προσωπική σας ζωή. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα διακόσμηση στην κατοικία σας ή ακόμα μπορεί και να αλλάξετε σπίτι. Κάτι που αφορά τη ζωή στο σπίτι σας αλλάζει, κι αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν μια όμορφη νέα αρχή με την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας. Λαμβάνετε φροντίδα και ζεστασιά από τους αγαπημένους σας, ίσως ακόμη υπάρξει ένα νέο μωρό στην οικογένειά σας. Μείνετε συντονισμένοι, διότι οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες. Τα γεγονότα ίσως ακόμα και να διαρκέσουν έως και έξι μήνες από την παραπάνω ημερομηνία και να ξεδιπλωθούν σταδιακά μέσα σε αυτό το διάστημα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια βαθύτερη αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, δομείτε μια νέα ζωή πάνω σε ισχυρότερες και διαρκείς βάσεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια απότομη στροφή, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του φλερτ και του πάθους. Παλιές αγάπες θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική έφοδο στη ζωή σας, γυρίζουν πίσω με μεγάλες υποσχέσεις, ίσως κάνοντας επαφή μαζί σας με έναν κάπως δειλό τρόπο, ζητώντας επανένωση. Κάποιος/α από το παρελθόν έρχεται κοντά σας τώρα, αλλά το σύμπαν συνιστά επαναξιολόγηση και επανεξέταση, θα πρέπει να ελέγξετε τις προθέσεις αυτού του προσώπου. Πού θα πρέπει να υποχωρήσετε λίγο για να είστε και πάλι καλά μαζί; Ποιές είναι οι προσδοκίες σας από αυτήν τη σχέση; Κατά πόσο θα επιτρέψετε στο σύντροφό σας (ή το μελλοντικό σας σύντροφο) να ελέγχει τη ζωή σας; Τι μπορείτε να δώσετε και τι θέλετε να πάρετε από την αγάπη; Σε όλα αυτά τα παραπάνω ερωτήματα θα πρέπει να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια. Αποστασιοποιηθείτε από το παλιό δράμα και να ξέρετε πως οτιδήποτε συμβεί τώρα, είναι για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Αιγόκερως

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του εαυτού σας ξεσπά μια βραδυφλεγής ένταση με τους άλλους, καθώς ο σκιώδης Πλούτωνας στο ζώδιό σας αναδύει άγχος και πίεση σχετικά με το τι αναμένουν οι άλλοι από εσάς σε σχέση με αυτό που πραγματικά είστε και μπορείτε να προσφέρετε. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Μπορεί κάποιος να πει ότι περνάτε από μια κρίση ταυτότητας, ίσως θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας: τους στόχους σας, τις σχέσεις σας και την εργασία σας. Αλλά καθώς νιώθετε τη βαθιά επιθυμία και αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή, να χτίσετε την πολύτιμη ζωή σας από το μηδέν, έρχεστε αντιμέτωποι με τις υποχρεώσεις σας, που είναι η Αχίλλειος πτέρνα σας.

Ο Πλούτωνας όμως θα γκρεμίσει τις παλιές δομές που σας εμποδίζουν να ζείτε καλύτερα για να δημιουργήσει νέες, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Τώρα θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι σε όποιον προσπαθεί να σας ελέγξει, έτσι προτού επιτεθείτε ή κάνετε μια αντιδραστική κίνηση για να επιβληθείτε σε κάποιον, κοιτάξτε στο εσωτερικό σας. Δε χρειάζεστε καμία έγκριση και αποδοχή από κανέναν, έχετε μέσα σας μια ανεξάντλητη δύναμη και μπορείτε να εξουσιάσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Το πρώτο βήμα είναι να μιλήσετε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τις επιθυμίες σας. Κανείς άλλος δεν ξέρει καλύτερα, εκτός από εσάς. Αλλάξτε τις σχέσεις σας, το γραφείο σας, την καρδιά σας, την ψυχή σας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο απρόβλεπτος και επαναστάτης Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες αναταραχές σε οικογενειακό μέτωπο, προκαλώντας σας να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές ανάμεσα στις παραδόσεις και την καινοτομία. Ίσως να δημιουργηθούν συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο ή έχετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο σπίτι σας, δηλαδή επισκευές ή απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι σας ή προβλήματα με τα ηλεκτρικά του σπιτιού σας. Ίσως αποφασίσετε να ζήσετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα, ή να χρειαστεί να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Καθώς ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιοι συγγενείς σας πατάνε τα κουμπιά σας, ξεσηκώνεστε και επαναστατείτε.

Αλλά έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας κρατά δεμένους με αυτά τα πρόσωπα; Ναι, νιώθετε συναισθηματική εξάρτηση με τους οικείους σας, αλλά τώρα παλεύετε να απεξαρτηθείτε, η συναισθηματική σας ζωή είναι λίγο χαώδης. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά πρότυπα και δομές που πάνε πίσω σε γενεές και να καταλάβετε πώς θα απελευθερωθείτε, αν και δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Τα συναισθήματα είναι ενέργεια και σαν ενέργεια έχουν αρνητικό και θετικό φορτίο. Αλλά αντί να γίνεστε αντιδραστικοί και διασπαστικοί, χρησιμοποιήστε αυτήν τη συμπαντική δύναμη για να δημιουργήσετε υγιείς και θετικές σχέσεις και να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή στο σπίτι σας, τη σχέση με τους συγκατοίκους σας και τη στάση σας προς τα προσφιλή σας πρόσωπα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Εξερευνάτε τον πνευματικό κόσμο και τα μυστήρια της ζωής, προσπαθείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα της ζωής, είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος επισκέπτεται το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, της πνευματικότητας και της θεραπείας, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Ίσως κάποιος πρέπει να φύγει από τη ζωή σας, αν τη γεμίζει με απαισιοδοξία και άγχος. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να βιώσετε ένα τέλος ή να θρηνήσετε μια απώλεια ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ασθένεια ενός αγαπημένου σας προσώπου ή έναν εθισμό ή τη γήρανση. Αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, σκεφτείτε ότι το μεγαλύτερο νόημα της ζωής βρίσκεται στη συμπόνια και την καλοσύνη.

Ο Κρόνος σας δίνει σημαντικά καρμικά μαθήματα και ένα από αυτά είναι ότι μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αν απομακρυνθείτε ή θέσετε τα όριά σας με τα άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Ποιόν χρειάζεται να συγχωρήσετε, ακόμη και αν δε θέλετε να το κάνετε; Γιατί έχετε αφήσει κάποιους ανθρώπους να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας; Από ποιόν πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη, αν ήσασταν επικριτικοί, αγενείς ή δείξατε έλλειψη συμπόνιας; Πάρτε όλα αυτά στα σοβαρά, ακόμα και ένα τηλεφώνημα ή ένα απολογητικό μήνυμα θα έχει όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί επίσης να νιώσετε έντονη την επιθυμία να εξερευνήσετε βιβλία πνευματικά ή φιλοσοφικά, καθώς τώρα ξέρετε ότι για τη θεραπεία του πόνου σας αρμόδια είναι η πνευματικότητα.

Επιρροή Δία:

Γιορτάζετε την παγκόσμια κυριαρχία σας, σας στήνουν προτομή! Φορέστε τα καλά σας και να είστε έτοιμοι για μεγάλα επιτεύγματα. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της καριέρας, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 12 έτη, έτσι είναι μια βαρυσήμαντη στιγμή για σας. Καθώς ο Δίας ανεβαίνει στην κορυφή του χάρτη σας, στο Μεσουράνημά σας, σας βάζει στα ύψη, για ό,τι έχετε εργαστεί λαμβάνετε επευφημίες και ανταμοιβές, αναγνώριση και επαίνους. Η καριέρα σας βρίσκεται σε μια λαμπρή άνθηση. Ετοιμαστείτε για δόξα και μεγαλεία!

Ο Δίας μεταβαίνει από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, και οι μεγάλες ιδέες σας και τα σχέδιά σας γίνονται αποδεκτά από ένα ευρύτερο κοινό, ίσως μέσω συνεδρίων, δημόσιας ομιλίας, του διαδικτύου ή ψηφιακής καμπάνιας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι παγκόσμιος πρεσβευτής, η εργασία σας ή οι νέες φιλίες σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα ή μπορεί να συνεργαστείτε μαζί για ένα κοινό σκοπό, ενδεχομένως ανθρωπιστικό. Ο περιπετειώδης Δίας σάς ενθαρρύνει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, έτσι αναζητήστε συναρπαστικούς τρόπους για να συνεργαστείτε με τους ομοϊδεάτες σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μερικά από τα συναρπαστικά σχέδιά σας για να ανταλλάξετε κλειδιά του σπιτιού με τον αγαπημένο σας, να επεκτείνετε την οικογένειά σας ή να μετακινηθείτε σε ένα νέο ακίνητο, θα καθυστερήσουν ή θα ματαιωθούν. Η ανάδρομη Αφροδίτη σάς ρωτά: Πώς θα ενισχύσετε συναισθηματικά τη σχέση με το σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Τα πράγματα θα μπορούσαν να ενταθούν σε οικογενειακό μέτωπο, νιώθετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση και αγάπη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή συγγενή. Ή ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας στη δημιουργία οικογένειας και στις οικείες σχέσεις σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας, ίσως και να μη θέλετε να βλέπετε κανέναν, παρά να σκεφτείτε πώς θα ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, έχετε κι εσείς δικαίωμα στην ηρεμία.

Υδροχόος

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Οι διαθέσεις σας γίνονται λίγο άστατες, έχετε στο μυαλό σας χίλια δυο πράγματα να κάνετε, καθώς ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας, κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Έχετε πολλές πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες, αλλά μερικές φορές αισθάνεστε σαν να είστε στην πρίζα προκειμένου να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή το πώς θα χειριστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Αυτό τεντώνει τα νεύρα σας ή σας αποσπά την προσοχή από ένα έργο σας. Ίσως η απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός προσώπου στον κοινωνικό σας κύκλο σας βάζει σε σκέψεις, μόνο που δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε για την ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς αυτού του προσώπου, εκτός από το να βρείτε διέξοδο σε μια ευχάριστη δραστηριότητα ή στη μάθηση ή σε ένα ταξίδι.

Τώρα οι πνευματικές και νοητικές ικανότητές σας έρχονται στο προσκήνιο, αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι από ποτέ για να δημιουργήσετε, να διερευνήσετε και να επικοινωνήσετε. Στην πραγματικότητα, μόλις αρχίσετε να μιλάτε, ίσως να μη σταματάτε! Εν τω μεταξύ, ο πλανήτης της ελευθερίας σάς σπρώχνει (άβολα κατά καιρούς) να ξεφύγετε από παλιά πρότυπα και να υιοθετήσετε έναν πιο προοδευτικό τρόπο προσέγγισης στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η προειδοποιητική βολή: Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να προσέξετε με ποιον ξεκινάτε μάχη. Ίσως η έμφυτη τάση σας για αλλαγή και καινοτομία, ειδικά αν πιέζεστε πολύ, να μην επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλάξτε το μυαλό σας για να αλλάξουν ο τρόπος επικοινωνίας σας και οι σχέσεις σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αναζητάτε μονιμότητα και σταθερότητα στις φιλίες και τις ομάδες που θα εισέλθετε, καθώς ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην προσπάθειά σας να θέσετε τα όριά σας με τους φίλους σας ή στα πλαίσια μιας ομάδας ή συσπειρώνοντας νέα άτομα στην ομάδα σας και νιώθετε άγχος και συναισθηματική επιβάρυνση. Έχετε τη διάθεση για καλή παρέα, αλλά με επίλεκτα άτομα. Ίσως ηγηθείτε των φίλων σας ή σε μια ομάδα, και ξεκινήσετε ένα συλλογικό έργο, ενδεχομένως κάποιο που έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Κάνετε πιο ουσιαστική χρήση του ελεύθερου χρόνου σας, θέλετε να αγωνιστείτε για να αλλάξετε τον κόσμο, η ψυχή σας θέλει να ακολουθήσει τη διαδρομή που οδηγεί σε μεγάλα ιδανικά και αξίες. Δεν αμφιβάλλετε ότι ένα μικρό σύνολο στοχαστικών και αφοσιωμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει όλον τον κόσμο, αυτό είναι άλλωστε το σύνθημα που πρεσβεύετε, η ανθρωπιά.

Επιρροή Δία:

Μεγαλεπήβολα όνειρα και άφθονες περιπέτειες σας προσφέρει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας, ο οποίος θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της επέκτασης. Γίνεστε ο μεγάλος οραματιστής, σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια, απολαμβάνετε τις περιπέτειες και την εξερεύνηση, υλοποιείτε τα όνειρά σας, δεν είστε απλά ονειροπόλοι. Ο ένατος οίκος κυβερνά την εκπαίδευση και με τον Δία εδώ επεκτείνονται οι γνώσεις σας, παίρνετε πτυχίο ή μια πιστοποίηση. Ίσως ακόμα λάβετε επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση ή αναπτυχθείτε μέσω πνευματικών σεμιναρίων και μοιράζεστε τις γνώσεις σας. Μια σημαντική μετακίνηση θα μπορούσε επίσης να πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτούς τους μήνες. Εάν είστε έτοιμοι να μετεγκατασταθείτε, ακόμα και σε άλλη χώρα, ξεκινάτε να ψάχνετε για ενοίκια και διαμέρισμα.

Είστε έτοιμοι να ανεβείτε στα ύψη, να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, να ασχοληθείτε με μεγαλεπήβολα εγχειρήματα, καθώς από τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας αρχίζει μια 13 μηνών επίσκεψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της φήμης και της δημόσιας αναγνώρισης. Ο δέκατος οίκος είναι το Μεσουράνημά σας γιατί βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας, έτσι μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα είστε στο απόγειο της επαγγελματικής σας δόξας και φήμης. Αναμένετε βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας ή θα μπορούσατε να γίνετε ευρέως γνωστοί ως εμπειρογνώμονες στον τομέα σας. Και με τη διαίσθηση που θα σας χαρίσει αυτός ο ευεργέτης πλανήτης, θα μπορέσετε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος των αινιγματικών συνεργατών σας ή πελατών.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει ένα δραματικό τέλος σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας ή έχετε την αφύπνιση ότι πλέον δε θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, επιθυμείτε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε επιτέλους δαχτυλίδι και να δεσμευτείτε; Ή μήπως να φύγετε βιαστικά από μια σχέση, που δεν μιλά πλέον στην καρδιά σας; Οι εκλείψεις είναι φορείς κοσμικών αλλαγών και μπορεί να ανατρέψουν τις καταστάσεις και να αλλάξουν το τοπίο πολύ γρήγορα, και αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα σας αναγκάσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για κάποια σημαντική σχέση σας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι δε θα κάψετε τις γέφυρες, αλλά είναι καλύτερα να σώσετε τον εαυτό σας τώρα, πριν δεσμευτείτε σε κάτι βαθύτερο.

Μια ριζική αλλαγή προδιαγράφεται στη ζωή σας, τα πάντα ανατρέπονται ξαφνικά, καθώς στις 7 Αυγούστου η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς ταρακουνά βγάζοντάς σας από τη στασιμότητα και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις αλλαγές. Ενώ οι αρχαίοι φοβόντουσαν τις εκλείψεις, μπορούν πραγματικά να φέρουν θετικά αποτελέσματα, ακόμα και εάν συνοδεύονται από αναταραχές. Έτσι λοιπόν, εάν η ζωή σας ήταν στο τέλμα ή αποφεύγατε τη λήψη μιας απόφασης, οι δυνάμεις αυτής της Σεληνιακής έκλειψης σας σπρώχνουν να κάνετε τη μεγάλη κίνηση. Επειδή το ζώδιό σας είναι αλτρουιστικό, οι άλλοι συνήθως στηρίζονται σε σας και σε κάποιο σημείο σας αρέσει να είστε ο ήρωας. Αλλά τώρα ίσως νιώσετε ότι κάθεστε σε μια γωνία και είστε παγιδευμένοι, έτσι αυτή η έκλειψη απαιτεί να απομακρυνθείτε και να κάνετε τους άλλους να σηκώσουν το βάρος τους.

Να είστε σε ετοιμότητα στις 21 Αυγούστου, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας φέρει ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις. Επειδή οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν μια νέα Σελήνη, συνήθως προμηνύουν νέες ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα ερωτική σχέση ή νέα φιλία ή συνεργασία ή ίσως ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία, που οδηγούν σε μια αλλαγή η οποία πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων. Θα δείτε τα αποτελέσματα να ξεδιπλώνονται κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών από την παραπάνω ημερομηνία, έτσι να είστε ανοικτοί σε ανθρώπους που σας πλησιάζουν, ιδιαίτερα σε αυτούς που σας φαίνονται εντελώς διαφορετικοί από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε είναι ερωτικοί σύντροφοι ή φίλοι ή συνεργάτες.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Επιθυμείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχει διαφορετική γνώμη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να ακούσετε νέα από έναν/μία πρώην ή έρχεται εντελώς ξαφνικά στην επιφάνεια μια παλιά σύγκρουση και προκύπτουν διαφωνίες και εντάσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο αγαπημένος σας γίνεται πιο αδιάλλακτος και απόμακρος. Το άτομο αυτό καθρεφτίζει μερικές από τις όχι και τόσο καλές ιδιότητές σας, μεγεθύνει τους τομείς της ζωής σας που θα πρέπει να βελτιωθούν. Μην πυροβολείτε τον αγαπημένο σας ή προβάλλετε τα δικά σας αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος πάνω του/της. Όταν ο καθένας σας αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη του και τα παραδεχτεί, τότε ανακτά και τον απαιτούμενο σεβασμό από τον άλλον. Ποιό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε, συζητώντας με την αγάπη σας πώς θα κάνετε τη σχέση σας να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για νέες σχέσεις, επειδή σας αναγκάζει να σταματήσετε και να αξιολογήσετε κάποια πράγματα.

Ιχθύς

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ποσειδώνας, στο ζώδιό σας εμποτίζει την ψυχή σας με συμπόνια αλλά και μια γλυκιά νοσταλγία. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια εσωτερική αυτοεξέταση, να ονειροπολήσετε και να αφήσετε τη φαντασία σας να σας πάει όπου θέλει. Ασχολείστε με το αγαπημένο σας χόμπι ή βρίσκετε μια δημιουργική διέξοδο στα συναισθήματά σας ή επικοινωνείτε με τον πνευματικό κόσμο σε μια προσπάθεια να αφήσετε τα καταστροφικά πάθη σας και να αποκαλύψετε ενδιαφέροντα που καταπραΰνουν την κουρασμένη ψυχή σας. Ο θολός αλλά πνευματικός πλανήτης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε οποιαδήποτε ομίχλη γύρω από την προσωπική σας εικόνα, τους στόχους σας και τις προτεραιότητές σας.

Ίσως έχετε προβάλλει προς τα έξω έναν εαυτό που δεν είναι πραγματικά αυθεντικός ή ίσως απλά χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό χρόνο, έτσι κάνετε ένα βήμα πίσω από όλους και όλα προκειμένου να επικεντρωθείτε μέσα σας. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της δημιουργικότητας, των ψευδαισθήσεων και της θυσίας. Αν έχετε δώσει πολλά στους άλλους και εισπράξατε όχι ανταμοιβές και αναγνώριση αλλά θλίψη και πόνο, τώρα δίνετε αυτήν τη γενναιοδωρία προς τον εαυτό σας. Βρίσκετε συναισθηματική διέξοδο κοντά σε νερό, σε ένα πνευματικό βιβλίο και ασχολείστε βαθύτερα με πνευματικές και διαλογιστικές αναζητήσεις. Ενώ ο Ποσειδώνας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αρχικά, με την πάροδο του χρόνου φέρνει στην πραγματικότητα μεγαλύτερη σαφήνεια καθώς απομακρύνει την ομίχλη. Στηριχτείτε στη διάσημη διαίσθησή σας, θα μπορούσε να σας πει πολλά για την πορεία της ζωής σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Έχετε πολλούς επαγγελματικούς στόχους στο μυαλό σας αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε για να τους υλοποιήσετε καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Παλεύετε για να δείτε το δάσος από τα δέντρα ή να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο για να βρεθεί κάποιου είδους εμπόδιο όταν νομίζατε ότι όλα ήταν μια χαρά. Παλεύετε με την αβεβαιότητα και τις ανασφάλειές σας, καθώς ο προσωπικός εκπαιδευτής σας ο Κρόνος στήνει οδοφράγματα στις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Ίσως έχετε εμπόδια στην αναζήτηση εργασίας ή ένας πελάτης ή το αφεντικό σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και επικριτικός, με αποτέλεσμα να θέλετε να ουρλιάξετε. Κατά κάποιο τρόπο, θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας αλλά ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να νιώσουν την πίεση και την αγανάκτησή σας. Αυτός ο καρμικός πλανήτης σας διδάσκει σημαντικά μαθήματα, να παίζετε τίμια με τους κανόνες και να μην κόψετε τις γέφυρες. Καθορίστε το επόμενο σχέδιο δράσης σας, βήμα προς βήμα.

Επιρροή Δία:

Η λέξη «μοιράζομαι», θα είναι σημαντική για σας αυτόν το χρόνο καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας ταξιδεύει στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, των περιουσιακών στοιχείων και των χρημάτων των άλλων ανθρώπων. Έχετε μεγάλα όνειρα για να κάνετε περισσότερα χρήματα, ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ιδιοκτησία ή ίσως πάρετε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, είναι εδώ κοντά σας για να σας κάνει να νιώσετε άνετα οικονομικά και νοιάζεται για τον οικονομικό προγραμματισμό και τη μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας. Αντί να μοχθείτε για να βγάλετε χρήματα, κάποια σας έρχονται από το πουθενά.

Η θετική, αισιόδοξη και εξωστρεφής προσωπικότητά σας κάνει την εμφάνισή της καθώς από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας ξεκινά την πορεία του στο φιλοσοφικό και κοσμικό ένατο οίκο σας. Έχετε νέα μεγάλα οράματα, φιλοσοφικές, μεταφυσικές και πνευματικές αναζητήσεις, εξορμάτε σε νέες περιπέτειες. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τη θρησκεία, ίσως ακόμη και να εξερευνήσετε μερικές νέες θρησκευτικές ή πνευματικές διαδρομές ή πηγαίνετε συχνότερα για θρησκευτικό προσκύνημα. Δεν πρόκειται να πλήξετε καθώς τα ταξίδια θα σας κρατήσουν ζωντανούς και αισιόδοξους. Εμείς σίγουρα θα σας ευχηθούμε καλό ταξίδι στα ταξίδια σας και ελπίζουμε να σας μεταφέρουν σε μερικές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και να γνωρίσετε ανθρώπους από τους οποίους θα αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες.

Επιρροή Εκλείψεων:

Μια γλυκιά ανακούφιση από τον πόνο, τη θλίψη και όλη αυτήν την υπαρξιακή αγωνία σας φέρνει στις 26 Φεβρουαρίου, η Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και του νέου ξεκινήματος. Ίσως αυτό που λείπει από τη ζωή σας παρουσιάζεται σε σας τώρα μέσω μιας αποκάλυψης σχετικά με την προσωπική σας ταυτότητα ή/ και το σκοπό της ζωής σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα κενά με τη λογική σας (και γιατί να θέλετε να το κάνετε έτσι κι αλλιώς;), έχετε την έμπνευση αλλά και τη δύναμη να ξεκινήσετε από την αρχή τη ζωή σας. Ανοίγει μια νέα, πιο ξεκάθαρη σελίδα από το σύμπαν, προχωρήστε λοιπόν μπροστά με τολμηρά βήματα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια οικονομική δυσπραγία. Ίσως ήδη ζείτε πέρα από τις οικονομικές δυνατότητές σας ή εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή γύρω από την κατάρτιση του προϋπολογισμού σας, την εξοικονόμηση και τις δαπάνες. Τώρα είστε πιο σκεπτικοί και προσεκτικοί σχετικά με τα οικονομικά σας και ξεκινάτε μια ενδελεχή οικονομική αξιολόγηση. Δώστε προτεραιότητα σε όλες τις δραστηριότητές σας, ιδίως τις καθημερινές. Αν βλέπετε ότι σκορπάτε τα χρήματά σας σε πράγματα και δραστηριότητες που δε σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση ή δεν μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, τώρα είναι η ώρα να τις μειώσετε. Η Αφροδίτη σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας. Στις σχέσεις σας, την εργασία και τα χρήματα, οι αξίες σας είναι εναρμονισμένες με τις ενέργειές σας; Αν όχι, αυτό το διάστημα θα ανοίξετε τα μάτια σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;