ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα του Πάσχα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα του Πάσχα;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα σας χαρακτηρίζουν ο ορθολογισμός και η διορατικότητα, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, να οργανωθείτε και να καταρρίψετε εμπόδια που φράζουν την προσωπική σας βελτίωση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να τονώσει το πάθος σας, στα ερωτικά σας ζητήματα θα τα πάτε πολύ καλά, μέσα στη σχέση σας θα φέρετε αρμονία, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση είτε εργασίας είτε νέας γνωριμίας, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε εξτρεμιστικές και απελευθερωμένες ενέργειες, θα τολμήσετε να δράσετε δυναμικά και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα επεκτείνει τα ενδιαφέροντά σας, θα στρέψει τις προτιμήσεις σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις, φέροντας αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, θα δείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και θα στοχεύουν στη μεταξύ σας ισορροπία. Με τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιό σας ενισχύεται η αισιοδοξία σας, τυχερά συμβάντα ανοίγουν την τύχη σας, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ερωτικά. Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, καταφθάνουν προτάσεις που θα σας δώσουν άνοιγμα περαιτέρω εξέλιξης. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα νιώσετε την ανάγκη να γυρίσετε με τη σκέψη σας πίσω σε παρελθοντικές κινήσεις, θα ψάξετε αιτίες, θα καταφέρετε να βρείτε σε ποια σημεία σφάλατε και τι πρέπει να αλλάξετε από εδώ και πέρα. Με την εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους, μπαίνετε στον πειρασμό να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, θα ρισκάρετε να δοκιμαστείτε και θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εποικοδομητικά και δημιουργικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, οι πράξεις σας και οι αποφάσεις σας ανοίγουν δίοδο επαγγελματικής επιτυχίας. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, τα βήματά σας θα είναι προσεκτικά και σταθερά, αξιόπιστοι θα φανείτε στους ανωτέρους ή στους συνεργάτες σας, οι επιλογές σας θα αποδειχτούν οικονομικά προσοδοφόρες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο, νέες και πρωτοποριακές ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους, ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει στο να προχωρήσετε άμεσα στην εφαρμογή τους. Στον ερωτικό σας τομέα αναλαμβάνετε τα ηνία της σχέσης σας, θα είστε σε θέση να επηρεάσετε και να κατευθύνετε το ταίρι σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα τονώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε την προοπτική δέσμευσης, σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, ώριμες αποφάσεις θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες που θα εδραιώσουν τη θέση σας μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε πρόσωπα διαφορετικών απόψεων και πεποιθήσεων, λόγια που θα ακούσετε ενδεχομένως να προκαλέσουν τον εκνευρισμό σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα σας απελευθερώσει από αναστολές, που στο παρελθόν σάς οδήγησαν σε παθητικές ενέργειες. Σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους, βγαίνετε από την παθητικότητα, απεγκλωβίζεστε συναισθηματικά από αδιέξοδες καταστάσεις, ερωτικές ή οικογενειακές.

Λέων

Φίλοι μου Λεοντές, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, το πάθος σας, εκδηλωτικοί θα φανείτε στο ταίρι σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε πρόσωπο, που μέχρι τώρα κρύβατε την έλξη που νιώθετε. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο και την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, έρχονται νέα επαγγελματικά ανοίγματα, η πρόταση που θα σας κάνουν θα είναι βάσιμη, καταφθάνει άνοιγμα βελτίωσης και εξέλιξης. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, επαναξιολογείτε και αναπροσαρμόζεστε, οι νέες σας αποφάσεις θα καταφέρουν να διορθώσουν παλιά λάθη, απαλλάσσετε από ψυχικές αδυναμίες. Με τον Άρη να εισέρχεται στους Διδύμους θα κυνηγήσετε την αλλαγή, θα αναζητήσετε ποικιλία, δεν αποκλείεται να προκύψει στη ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη σάς βγάζει από την αδράνεια, θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι δυναμικές σας προσεγγίσεις θα οδηγήσουν σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Ταύρο φέρνει γεγονότα και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε τόσο συναισθηματικά όσο και εργασιακά. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, πρωτοποριακή θα είναι η σκέψη σας, ελεύθερη και όχι επηρεασμένη από προκαταλήψεις. Ασυνήθιστες θα είναι η πράξεις σας, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα εναντιωθείτε στις προσωπικές σας αναστολές, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από την συναισθηματική πίεση και θα τα καταφέρετε. Καινούργιες γνωριμίες σας φέρνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, ενδεχομένως και ο ερωτικός.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σάς φέρνουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανό με το ταίρι σας να κλείσετε ημερομηνίες, καταφθάνουν αποφάσεις που θα μονιμοποιήσουν τη σχέση σας. Σε επαγγελματικά θέματα θα είναι εστιασμένη η κρίση σας, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι πρέπει να αποφύγετε και πού να δώσετε βάση και αξία. Τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σας θα ενισχύσει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, τις καινοτόμες σας ιδέες θα τις διατυπώσετε χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις. Πίσω στο παρελθόν θα σας γυρίσει ο Πλούτωνας, που εισέρχεται ανάδρομος στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό να κινήσετε από μόνοι σας τα νήματα για να επανασυνδεθείτε με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, με στόχο να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσαρεστούν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δυναμική θα κάνει την ερωτική σας δράση, αυτή τη φορά δε θα τα κρύψετε τα αισθήματά σας, θα εκδηλωθείτε και θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Ταύρο, η ισορροπία και η ασφάλεια θα είναι η πρωταρχική σας ανάγκη, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό θα αναζητήσετε δεσμεύσεις και θα τις έχετε. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας ωθήσει πέρα των καθιερωμένων και συνηθισμένων σας ενεργειών, κάτι πρωτοποριακό θα πράξετε και το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Δώστε προσοχή στην ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, ενδεχομένως να φανείτε υπερβολικά καχύποπτοι, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας, ωστόσο θα είναι λάθος αν βασιστείτε στις εικασίες και όχι στα απτά γεγονότα.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη παίρνετε απόφαση να βγείτε από τη στασιμότητα, θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σε συνδυασμό με τον ερχομό του Ήλιου στον Ταύρο, εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε το τολμηρό βήμα της επανένωσης και δε θα απογοητευτείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θετικό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα νιώσετε έτοιμοι για επαγγελματικά και οικονομικά ρίσκα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό ενδεχομένως να σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά. Η εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους θα τονώσει την ανάγκη σας για ποικιλία, για αλλαγές και για διαφόρων ειδών περιπέτειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, η στάση σας θα είναι ανέμελη, ίσως και κάπως ρομαντική.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρεαλισμός, ορθολογική σκέψη και σωστές αποφάσεις. Βγαίνετε από τυχόν αδιέξοδα, οι πράξεις σας θα είναι διορατικές και οξυδερκείς, λύνετε προβλήματα, τερματίζετε αδιέξοδες καταστάσεις. Με τον Ήλιο στον Ταύρο σταθερότητα θα έχουν οι απόψεις και οι ενέργειές σας, στον επαγγελματικό τομέα το καινούργιο εγχείρημά σας θα έχει κατάληξη εποικοδομητική. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αναστολές, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να διαφοροποιηθούν οι στόχοι σας, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ενδεχομένως να αλλάξετε πλεύση. Ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους θα σας κάνει διπλωματικούς, ευέλικτους και επικοινωνιακούς, δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, θα καταφέρετε να παρασύρετε και να πείσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δε θα σας αφήσει να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αναλαμβάνετε δυναμικά δράση, προχωράτε σε προσεγγίσεις, κινήσεις επανασύνδεσης θα βρουν άμεση ανταπόκριση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αποτελεσματικές θα είναι οι ενέργειές σας, τόσο σε ερωτικά θέματα, όσο και σε επαγγελματικά. Ευνοούνται οι καινοτόμες και προοδευτικές ιδέες, διατυπώστε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που εισέρχεται στον Κριό, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, οι υπερβολές ή οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Συγκρατήστε την παρορμητικότητά σας, νευρικά λόγια ή εξάρσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Με τον Άρη να εμφανίζεται στους Διδύμους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργια ερωτικής γνωριμίας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τον Ήλιο στον Ταύρο, οι σκέψεις σας, οι πράξεις και οι αποφάσεις σας θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα, στην εδραίωση και στην ασφάλεια. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας εμψυχώσει, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από ταμπού και εσωτερικές αναστολές. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, είναι πολύ πιθανό να κάνετε και εσείς μια ανάδρομη στο παρελθόν, θα θυμηθείτε λάθη, θα εξηγήσετε καταστάσεις, θα ανακαλύψετε αιτίες, που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας κάποιοι από εσάς θα επιστρέψετε στο πρώην ερωτικό σας ταίρι, κάποιοι άλλοι θα προχωρήσετε με καινούργια γνωριμία. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν ανατρεπτικά αποτελέσματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;