ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Νοέμβριο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου, για το μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

 

Δεν θέλετε να είστε μόνοι σας, αναζητάτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Η  Αφροδίτη και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας δίνουν τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό να βρείτε μια νέα αγάπη ή συνεργασία, αναζητάτε μια ψυχή που σας συμπληρώνει. Ίσως πάλι τολμήσετε να μιλήσετε επιτέλους για δύσκολα θέματα που μαστίζουν τη σχέση σας και σας παρεμποδίζουν να κάνετε το μεγάλο άλμα, βρίσκοντας μια αρμονική λύση που την αισθάνεστε σαν μια νίκη «win-win». Στη συνέχεια, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν κινείστε μαζί προς τη σωστή κατεύθυνση και βελτιώνονται τα πράγματα ή πρέπει να γυρίσετε σελίδα αν υπάρχουν αδιαλλαξία και διαφορές.

Καθίστε κάτω και κάντε ένα αξιόπιστο οικονομικό πρόγραμμα, θα ενισχυθούν οι αποταμιεύσεις σας. Είναι το μήνυμα της νέας Σελήνης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Θα μπορούσατε να κλείσετε μια μεγάλη οικονομική συμφωνία ή να διευθετήσετε ένα νομικό ζήτημα. Έχετε τη διάθεση για νέες επενδύσεις, έτσι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες που αισθάνεστε ενστικτωδώς ότι θα αυξήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να σας φέρει απροσδόκητα χρήματα ή μια ευκαιρία να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα. Εργαστείτε εξυπνότερα, και όχι σκληρότερα, μόνο η σκέψη του ότι θα νιώθετε πιο χαλαροί, λέει πολλά.

Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, μπορεί να έχετε μια καθοριστική συνάντηση ή να κάνετε μια παρουσίαση. Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, είστε ιδιαίτερα χαρισματικοί στο να περάσετε το μήνυμά σας. Τα πνευματώδη και εύγλωττα λόγια σας μπορούν να ξεσηκώσουν τους άλλους, οι ιδέες σας λαμβάνουν αποδοχή. Στις συνομιλίες σας, απλά φροντίστε να μην υπόσχεστε πολλά ή υποτιμάτε τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων. Όσο και να θέλετε να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις μεγάλες και τολμηρές ιδέες σας, μην παρασύρεστε από τον παρορμητισμό σας και να είστε λογικοί και ρεαλιστές.

Ταύρος

 

Ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα για να αισθάνεστε ψυχικά αναζωογονημένοι. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σας δίνουν το έναυσμα να χαρείτε την καθημερινή σας ζωή. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αξιοποιήσετε έναν ειδικό για σωστές συμβουλές στην εργασία σας. Από το σύστημα της εργασίας σας μέχρι το καθημερινό πρόγραμμά σας, αναμορφώνετε σχεδόν τα πάντα στο όνομα της λειτουργικότητας. Αν νιώθετε άγχος και πίεση λόγω των αυξανόμενων υποχρεώσεών σας, μη διστάσετε να ζητήστε βοήθεια ή ακόμα και να αντικαταστήσετε τους βοηθούς σας ή τους παρόχους υπηρεσιών. Δεν θέλετε να νιώσετε καταπόνηση και εξάντληση.

 Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βάζει το ερώτημα:  Μήπως έχετε θυσιάσει τον προσωπικό σας χρόνο και την ενέργεια στη σχέση σας αντί να αφιερώνετε χρόνο για τις δικές σας ανάγκες; Ο ενθουσιασμός που νιώθετε για τη σχέση σας επισκιάζεται τώρα από τις ενοχές και τα ανεκπλήρωτα συναισθήματα. Ή μπορεί να νιώθετε αγανακτισμένοι που ο αγαπημένος σας είναι υπερβολικά άκαμπτος και ελεγκτικός, κι εσείς τώρα αντιδράτε όταν σας λέει τι να κάνετε. Δεν είναι ότι δεν τον αγαπάτε,  έχετε προσπαθήσει σκληρά για την αρμονία της σχέσης σας. Τώρα το φεγγάρι μετασχηματίζει σε βάθος τη σχέση σας, αν τα πράγματα είναι μίζερα ή αισθάνεστε να υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σας, λέτε αντίο.

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τα οικονομικά σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, στέλνει το φως της στην οικονομική σας κατάσταση, κάνετε απολογισμό των εσόδων και των εξόδων σας. Ίσως να είστε σε καλύτερη θέση από ό, τι οι φίλοι σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε προσπαθήσει για αυτό! Αν έχετε βάλει στο μυαλό σας εδώ και καιρό να κάνετε αυτή την πολυτελή αγορά, βεβαιωθείτε ότι αντέχει ο προϋπολογισμός σας και ότι αγοράζετε από ασφαλή sites. Ρίξτε μια έντιμη ματιά στα έξοδά σας και δείτε πού μπορείτε να σφίξετε λίγο τα λουριά. Σκεφτείτε: Τα χρήματα που θα αποθηκεύσετε τώρα, θα μπορούσαν να δοθούν σε αυτό το ταξίδι που σκέφτεστε καιρό να κάνετε;

Δίδυμοι

Αναζητάτε μια ζεστή αγκαλιά, ζείτε τον αισθησιασμό και το πάθος, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Αφοπλίζετε τους θαυμαστές σας, μόνο με την παρουσία σας, αφήνεστε στον ερωτισμό και τη διασκέδαση στη σχέση σας. Τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι σίγουρα πάνω σας, έτσι προβάλετε ένα έργο σας, θα τύχει θερμής υποδοχής, καθώς φλέγεται η φωτιά του πάθους σας! Ο μόνος περιορισμός είναι ότι επειδή ο Άρης είναι παρορμητικός πλανήτης, ίσως βιάζεστε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας, χωρίς να υπολογίζετε το κόστος που ενδεχομένως να έχει αυτή η εκρηκτική σας ενέργεια. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνετε ένα άλμα μπροστά.

Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας προσφέρει την ευκαιρία να σφυρηλατήσετε νέες συνήθειες και να δημιουργήσετε μια νέα ρουτίνα. Ίσως χρειαστεί να αποβάλετε κάποιες παλιές σας συνήθειες ή να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα ή μια θεραπευτική αγωγή. Ίσως ξεκινήσετε να κάνετε αναδιοργάνωση του γραφείου σας ή του σπιτιού σας και βάζετε περισσότερη τάξη και συστηματοποίηση. Μπορεί να θέλετε να ταξινομήσετε κάποια έγγραφα του γραφείου σας, αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Ίσως και να αξιοποιήσετε κάποιους ειδικούς για να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε ένα λογικό σχέδιο. Κάνετε σταθερή πρόοδο προς έναν νέο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει καλή υγεία και υγιεινές συνήθειες.

 Αν μέχρι τώρα δεν είχατε κάνει καμία τολμηρή κίνηση, η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε. Πάρτε την πρωτοβουλία και μιλήστε στο πρόσωπο που λατρεύετε, προβάλετε τις ιδέες σας, προτείνετε μια συνεργασία, το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα να τολμήσετε και να στοιχηματίσετε ότι σίγουρα θα αλλάξει η ζωή σας. Μια προσοδοφόρα ευκαιρία (ερωτική ή επαγγελματική) θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας, πυροδοτώντας ένα συναρπαστικό κύκλο έξι μηνών. Τι θέλετε να κάνετε για να δώσετε νόημα στη ζωή σας; Αναζητάτε τη μεγάλη αγάπη ή μια επαγγελματική άνοδο; Ή μήπως να πάτε μακριά σε ένα ταξίδι που αφυπνίζει τον ενθουσιασμό σας; Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις ταρώ Νοεμβρίου 2015

Καρκίνος

 

Το σπίτι σας είναι το συναισθηματικό σας καταφύγιο. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας καλούν να απολαύσετε χρόνο με την οικογένειά σας αλλά και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ο Άρης σας αναγκάζει να ψάξετε στο παρελθόν και μέσα σας (στους προγόνους σας ή την παιδική ηλικία σας), για πράγματα που σας εμποδίζουν να είστε ο εαυτός σας και να απελευθερωθείτε μια για πάντα. Αν σκέφτεστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, προσπαθήστε να θέσετε ξεκάθαρους όρους με τους εργολάβους. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις με τους γονείς σας ή τους συγκατοίκους σας, δεν θα έχετε τώρα την υπομονή να ανεχτείτε το δράμα τους.

Καιρός για διασκέδαση, χαλάρωση και άφθονο φλερτ! Η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, φέρνει τρελές και άκρως παθιασμένες στιγμές στη ζωή σας! Ανάβουν τα πιο βαθιά συναισθήματά σας και το πάθος σας, είστε  …ηφαιστειακοί και σαγηνεύετε τους θαυμαστές σας, κατακτάτε όποιον/α θέλετε! Με τα αισθησιακά λόγια σας φέρνετε πιο κοντά τον αγαπημένο σας, ενώνεστε ψυχή και σώμα μεταξύ σας. Ίσως προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας και βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στο κοσμικό προσκήνιο. Πείτε «ευχαριστώ» στο φεγγάρι, τολμήστε να θέσετε νέους στόχους και δείτε τι θα συμβεί.

Κάντε συναισθηματική αποτοξίνωση, η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει το κίνητρο να αναζωογονήσετε το σώμα και την ψυχή σας, από μέσα προς τα έξω. Ξεκινήστε βάζοντας ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας και στη συνέχεια, απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από το χώρο σας. Αποβάλετε τις ενοχές σας αν δεν νιώθετε πάντα την ανάγκη να απαντήσετε στις τηλεφωνικές κλήσεις της οικογένειάς σας και των φίλων σας. Εάν σας έχει απορρίψει ή σας έχει εγκαταλείψει κάποια αγάπη, εξετάστε το καλό σε αυτή την κατάσταση, διότι σας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε πάνω από το τηλέφωνό σας και κάθε φορά να παίρνετε μια πικρή γεύση από δυσάρεστα συναισθήματα.

Λέων

Αλλάζει η ρουτίνα σας, ασχολείστε με νέες δραστηριότητες που διεγείρουν το μυαλό σας, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Βρίσκεστε με τους φίλους σας, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, ίσως σχεδιάσετε μια κοντινή απόδραση, προκειμένου να αναζωογονηθείτε. Μια προειδοποίηση από τον επιθετικό και παρορμητικό Άρη: Μπορεί ένα εκκεντρικό σχόλιο της αγάπης σας ή ενός φίλου σας να χαλάσει τη διάθεσή σας ή ακόμα και τα σχέδιά σας. Προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε στα κοινωνικά δίκτυα, μπορεί να αμαυρωθεί η δημόσια εικόνα σας.

Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής και του σπιτιού, σας δίνει μια εντελώς νέα προοπτική στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή κατοικίας ή να μείνετε έγκυος. Αλλαγές που συμβαίνουν τώρα είναι προς το καλύτερο. Αν ήσασταν έντονα ανεξάρτητοι και ποτέ δεν σκεφτόσασταν να κάνετε οικογένεια ή δεν θέλατε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της οικογένειάς σας, το φεγγάρι σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Ίσως γίνετε πιο παραδοσιακοί ή ασχοληθείτε με την πατρίδα σας. Ή θα μπορούσε να επεκταθεί η οικογένειά σας, είτε με μια γέννηση ή απλά με έναν συγγενή που έρχεται από μακριά.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της συλλογικότητας, και μια νέα σχέση θα μπορούσε πραγματικά να ανθίσει, να γίνει μια καλόπιστη φιλία ή συνεργασία. Ή θα μπορούσατε να βρείτε μια ομάδα που σας εμπνέει, ανθρώπους που μοιράζονται, κατανοούν και υποστηρίζουν το όραμά σας. Γνωρίζετε άτομα τα οποία υποστηρίζουν τις ιδέες σας και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Ή, απλά, η εξεύρεση νέων φίλων ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, το ποιοι πραγματικά είστε και τι έχετε να προσφέρετε σε όλους. Προβάλετε το αλτρουιστικό και ιδεαλιστικό πνεύμα σας!

Παρθένος

 

Αγωνίζεστε για την οικονομική σας ασφάλεια, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, επιδίδεστε σε αισθησιακές απολαύσεις. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε μια αισθητική αλλαγή. Επειδή όμως θέλετε να είστε πιο εντυπωσιακοί και ενδιαφέροντες, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψωνίσετε οτιδήποτε σας γυαλίσει στο μάτι, γιατί αργότερα θα μετανιώσετε. Αν νιώσετε ενθουσιασμένοι για μια νέα θέση εργασίας που σας προσφέρει εξαιρετικά δελεαστικές οικονομικές απολαβές, μην παραβλέψετε τη διαίσθησή σας, ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα εντελώς απροσδόκητα ή ακόμα απλώς μόνο και μόνο για να επιδείξετε την αξία σας.

Ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος, συναναστρέφεστε άτομα που ενστερνίζονται τις αξίες σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Όμως, προσοχή! Κάποιες λάθος επιλογές σας θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την πρόοδό σας. Όχι, ο καθένας δεν είναι άξιος να έχει πρόσβαση στον κόσμο σας και την προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, αλλά ορισμένοι μπορεί να είναι επιρρεπείς σε κουτσομπολιά ή ακόμα και δολιοφθορά. Βεβαιωθείτε ότι δεν παγιδεύεστε ή δένεστε με ανθρώπους που μπορούν να ανατρέψουν σε μια στιγμή τη ζωή σας. Συμβουλή: Τα πέντε δευτερόλεπτα ευχαρίστησης που θα λάβετε από ένα έξυπνο σχόλιο στο Facebook, δεν αξίζουν τα κακοπροαίρετα κουτσομπολιά που θα ακολουθήσουν.

Μια ανάσα δροσιάς στην επαγγελματική ξηρασία της εποχής μας, σας φέρνει η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αν είχατε απλήρωτους λογαριασμούς ή είχατε αναλάβει έργα δίχως νόημα, το φεγγάρι σας υπόσχεται την απελευθέρωση από μια καταπιεστική κατάσταση ή ένα αφεντικό ή ένα συνάδελφο που σας ελέγχουν και σας ασκούν εξουσία. Αν νιώθετε ότι η εργασία σας δεν μπορεί να σας προσφέρει τη δόξα που αναζητάτε, μην κάνετε το λάθος και βάλετε βιαστικά υπογραφή παραίτησης, βασιστείτε στη δική σας δύναμη να αλλάξετε την κατάσταση. Εργαστείτε κάνοντας ένα χρονοδιάγραμμα και δομή, πράγμα καθόλου δύσκολο για το οργανωτικό και επιμελές ζώδιό σας.

Ζυγός

 

Τον περασμένο μήνα, ίσως να είχατε μια πιο νοσταλγική διάθεση, ίσως ακόμα να νιώθατε λίγο πιο μόνοι από το συνηθισμένο. Τώρα όμως όλα αυτά αλλάζουν, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, σας φέρνουν πίσω στη ζωή. Συλλαμβάνετε τα αισθησιακά βλέμματα των θαυμαστών σας, εκφράζετε με ευκολία στον αγαπημένο σας τα πιο μύχια συναισθήματά σας. Συμβουλή από τον Άρη: Μην παραγκωνίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση. Αυτό το μήνα ένα πράγμα είναι προφανές: η ανάγκη σας να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αναλάβετε δράση για την επίτευξη των στόχων σας.

Με πρωτόγνωρη δύναμη και στρατηγικές κινήσεις, ενεργείτε για τη μακροπρόθεσμη ασφάλειά σας και την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, της δημοσιονομικής ασφάλειας. Σκοπός σας είναι να θέσετε εφικτούς στόχους για τα οικονομικά σας, να χαρτογραφήσετε πού θα θέλατε να είστε οικονομικά σε έξι μήνες από τώρα. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο επικερδές έργο ή να υποβάλετε αίτηση για μία νέα εργασία ή να στείλετε τα βιογραφικά σας ή να κλείσετε μια σημαντική συνέντευξη. Συμβουλή: να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις δαπάνες και τον προϋπολογισμό σας. Ελέγξτε τους λογαριασμούς και τα έσοδά σας, καθώς τα λάθη θα σας κοστίσουν.

Η Πανσέληνος στο μεταφυσικό ένατο οίκο σας, σας καλεί να ασχοληθείτε με τις πιο σημαντικές σας δραστηριότητες ή δεσμεύσεις. Εάν κατά τους τελευταίους έξι μήνες έχετε ζήσει μια ζωή δίχως νόημα, γενάτη ανία και πλήξη ή περιμένατε ότι όλα θα εξελίσσονταν όμορφα και αυτό δεν συνέβη, τώρα είστε έτοιμοι να περπατήσετε και πάλι σε φωτεινούς δρόμους, να πιστέψετε στη ζωή. Η συνταγή της ευτυχίας σας είναι να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, μόνο αυτό ξέρει τι χρειάζεστε και τι όχι. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρές δραστηριότητες, πηγαίνετε ένα ταξίδι και αγκαλιάστε τα αβέβαια μονοπάτια της ζωής. Όπως είπε ο Αϊνστάιν: «Το παρελθόν, είναι νεκρό. Το μέλλον είναι αβέβαιο. Το παρόν είναι το μόνο που έχετε, έτσι φάτε, πιείτε και ζήστε χαρούμενα».

Σκορπιός

 

Συνειδητοποιείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε εξαρτημένες σχέσεις και  απογοητευτικές καταστάσεις, που σαμποτάρουν την ψυχική ισορροπία σας και την πνευματική σας εξέλιξη, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σας ή να αναρωτιέστε αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη. Δεν έχετε και τόσο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ίσως ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας, επιδιώκοντας τη μοναξιά σας. Απλώς φροντίστε να αποφύγετε τυχόν δραστικές αλλαγές τόσο στην εμφάνισή σας. όσο και τη ζωή σας.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βγάζει ​​από τη ζώνη της άνεσής σας και μετασχηματίζει μέσα στους επόμενους έξι μήνες ριζικά τη ζωή σας. Μην απορρίψετε μια ερωτική πρόταση, απλά εξετάστε την με το διερευνητικό μυαλό σας. Μην πείτε στον εαυτό σας ότι ποτέ δεν θα λειτουργήσει, επειδή είστε καχύποπτοι και ανασφαλείς. Ή ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρετε αυτήν την πολυπόθητη ηγετική θέση, επειδή λανθασμένα νομίζετε ότι δεν έχετε τις ικανότητες και τα προσόντα. Τα πάντα μαθαίνονται στην πορεία, μέσα από την εμπειρία. Υπάρχει ένας λόγος που αυτή η ευκαιρία έχει έρθει στη ζωή σας. Ίσως είναι η ανάπτυξη που απαιτείται, ίσως πρέπει να ξεφύγετε από τη στασιμότητα. Προχωράτε σε μια νέα συναρπαστική ζωή.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, φέρνοντας μια πιθανή συνεργασία ή μια κοινή επιχείρηση. Θέλετε να μοιραστείτε αυτή τη δυναμική ενέργεια που έχετε, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ωφελήσει θετικά και μακροπρόθεσμα το οικονομικό μέλλον σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αγορά ή να ασχοληθείτε με ένα χρέος ή ένα δάνειο ή μια ακίνητη περιουσία. Ίσως να θέλετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις και οι αποταμιεύσεις σας να μην είναι αρκετές, πράγμα το οποίο απαιτεί από εσάς να επιστρατεύσετε το διαισθητικό και πολυμήχανο μυαλό σας. Ή αν δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν με την εξοικονόμηση χρημάτων, ίσως χρειαστεί να σοβαρευτείτε.

Τοξότης

 

Ο έμφυτος ενθουσιασμός σας και το χαρούμενο πνεύμα σας έρχονται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δραστηριότητας και της φιλίας. Συσπειρώνετε τους φίλους σας και διασκεδάζετε,  βρίσκεστε στο κοινωνικό προσκήνιο. Το σύμπαν σας προικίζει με θέρμη, πάθος και έμπνευση, οπότε σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους θα υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας και μην ανησυχείτε για το αν οι άλλοι σας αποδέχονται ή όχι. Προς το παρόν, σημασία έχει να αποσαφηνίσετε τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε ενθουσιασμένοι και δημιουργικοί στο μέλλον σας.

Αφήστε πίσω σας τον πόνο και τη θλίψη σας και μην αφήνετε τις εμμονές σας να συσκοτίζουν την ψυχή σας. Η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, σας ζητά να είστε πιο προσεκτικοί στις μικρές αλλαγές γύρω σας, να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που αναγεννούν την ψυχή σας. Ίσως χρειαστεί να επιλύσετε κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, πράγμα το οποίο σας κάνει μοναχικούς και εσωστρεφείς. Ναι, έχετε μέσα στο μυαλό σας μεγαλόπνοα και επεκτατικά σχέδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας απομακρύνουν από τη γαλήνη της ψυχής σας. Εκείνο που προέχει είναι η ψυχική ισορροπία και η ηρεμία σας.

Ώρα να κάνετε τη σχέση σας επίσημη, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αν δεν καταφέρετε να κάνετε επίσημη τη σχέση σας, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον αγαπημένο σας, επικοινωνώντας πιο συναισθηματικά με το άλλο σας μισό ή κάνοντας ένα ταξίδι μαζί. Είστε έτοιμοι για μια συναισθηματική απογείωση, το φεγγάρι φέρνει μια αναζωογονητική αλλαγή στη σχέση σας. Αν αντίθετα, στο ταξίδι σας έχετε συναντήσει μπόρες και φουρτούνες, ίσως θα ήταν καλύτερα και για τους δυο σας να πείτε αντίο. Είστε μόνοι; Πηγαίνετε μια ημερήσια εκδρομή ή χαλαρώστε, απολαμβάνοντας το τοπίο της πόλης σας, κάντε όνειρα και ο έρωτας θα έρθει να σας συναντήσει!

Αιγόκερως

 

Όλοι συρρέουν δίπλα σας, η δημοτικότητά σας απογειώνεται, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, είστε φιλόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια, προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή του βουνού. Στην ανάβασή σας όμως, προσέξτε μη χάσετε από δίπλα σας τους έμπιστους και πολύτιμους συμμάχους σας εξαιτίας των εξουσιαστικών και κυριαρχικών τάσεων σας. Αλλά και πάλι, το σύμπαν δεν σας φέρνει απαραίτητα κακές ειδήσεις. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να προκύψει αν ενεργοποιήσετε την εσωτερική δύναμή σας; Καθώς είστε γρήγοροι στις ενέργειές σας, ο φιλόδοξος Άρης εντείνει τις προσπάθειές σας για να βγάλετε περισσότερα χρήματα ή να κάνετε καλό όνομα στην αγορά.

Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της φιλίας, φέρνει στο δρόμο σας τους ομοϊδεάτες σας, άτομα που θέλουν να αναζωογονήσουν την ψυχή σας. Ενώνετε τις δυνάμεις σας με ισχυρά άτομα που έχουν βαθιά ιδεαλιστικές αντιλήψεις, που πιστεύουν στην ανοικοδόμηση μιας νέας ζωής, πιο αληθινής. Τώρα είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας, είστε ειλικρινείς, έχετε μεγάλα οράματα  ή απλώς αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι στη ζωή σας και το μέλλον σας. Έχετε τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τόσο τη ζωή σας, όσο και τον κόσμο γύρω σας! Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, απολαμβάνετε τα κέρδη σας ή μπορεί να αποφασίσετε ένα φιλανθρωπικό έργο ή ακόμα και να ξεσηκώσετε κάποια άτομα για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου σκοπού.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της αποτελεσματικότητας, και νιώθετε την ανάγκη να βάλετε περισσότερο σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας, πράγμα το οποίο θα είναι εύκολο για το οργανωτικό και συνετό ζώδιό σας. Με ένα κύμα ανανεωμένης ενέργειας, αφήνετε τις υποχρεώσεις που δεν σας αποφέρουν τίποτα παρά μόνο άγχος και σωματική καταπόνηση. Οργανώστε το χώρο του γραφείου σας, αναμορφώστε το πρόγραμμά σας, θέστε προτεραιότητες στα έργα και τους στόχους σας. Ποιο είναι όμως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε τώρα; Βάλτε και πάλι τη χαρά και τον ενθουσιασμό στη ζωή σας και φροντίστε τον εαυτό σας. Αν ακούτε πάντα την ίδια ιστορία από ένα φίλο σας που κλαίει με λυγμούς, θέστε όρια. Σημασία έχουν η ηρεμία και η γαλήνη της ψυχής σας.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μία καρμική σχέση;

Υδροχόος

 

Χαίρεστε την ελευθερία σας! Η Αφροδίτη και ο Άρης στον ζωντανό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας καλούν στην περιπέτεια και την επέκταση. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις σας περιμένουν για να σας βγάλουν από τη συνήθη ρουτίνα σας και διαφωτιστικές μελέτες οδηγούν σε πιο πνευματικά μονοπάτια. Θα μπορούσατε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, να συνεργαστείτε με διεθνείς πελάτες και συναδέλφους ή ακόμη και να αποφασίσετε να μελετήσετε μια νέα γνώση. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα σχέση από μακριά ή μια συνεργασία στο εξωτερικό. Συμβουλή: Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και μην εμπιστεύεστε κανέναν πάρα πολύ εύκολα.

Τι πραγματικά σας συνδέει με όλες αυτές τις ψυχές στο γραφείο σας; Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε σε βάθος τις  επόμενες μεγάλες κινήσεις σας στην καριέρα σας και πώς αυτές θα επηρεάσουν τη ζωή σας. Ανοίγει ένας νέος δρόμος για μεγάλη δημοτικότητα και παραγωγικότητα. Αυτή η έκρηξη της ορμής και του πάθους σας στην καριέρα σας, σας οδηγεί να επιλύσετε τυχόν επαγγελματικές εκκρεμότητες. Σας βοηθά επίσης να συνδεθείτε περισσότερο συναισθηματικά με τη δουλειά που κάνετε. Εάν δεν αισθάνεστε και τόσο πάθος γι’ αυτό που κάνετε, ασχοληθείτε με ένα έργο που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Μπορεί ακόμα να κινηθείτε πιο ανεξάρτητα επαγγελματικά, άλλωστε θα προτιμούσατε να είστε απασχολημένοι, από το να βαρεθείτε!

Η Πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της διασκέδασης, και έχετε μια καλή δικαιολογία για να αφήσετε στην άκρη τα συνήθη ψυχρά συναισθήματά σας και να απολαύσετε μια καυτή νύχτα πάθους με κάποιον/α που διεγείρει το μυαλό σας. Η ζεστή, παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και η ακτινοβόλος λάμψη σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Είστε σε σχέση; Έχετε κάτι που σας κρατά πίσω; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να περιμένετε, μην αφήνετε το χρόνο να κυλάει, μιλήστε για ό, τι σας απασχολεί με τον αγαπημένο σας. Συμβουλή: Αποφύγετε το δράμα και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Ιχθύς

 

Γίνεστε ένα με την αγάπη σας ή συγχωνεύετε τους οικονομικούς πόρους σας με τους άλλους, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Ίσως βρείτε έναν τρόπο για να έχετε παθητικό εισόδημα ή αποπληρώσετε ένα χρέος. Ενεργώντας ενστικτωδώς στη σχέση σας έχει και τα πλεονεκτήματά του σίγουρα, ωστόσο ενέχει και ρίσκο. Συζητήστε με τον αγαπημένο σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εξερευνήσει σε βάθος τα λόγια σας και τις λέξεις – κλειδιά. Ίσως πάλι να αναλώσετε το χρόνο σας στην κρεβατοκάμαρά σας με αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική, βρίσκεστε σε …έκσταση. Σας περιμένουν καυτές ερωτικές νύχτες με τον αγαπημένο σας!

Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα μπορούσε να σας φέρει μια μεγάλη ευκαιρία να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία ή ερωτική σχέση ή επιχείρηση στο εξωτερικό. Ωστόσο, ενέχει και κινδύνους! Να είστε προσεκτικοί πριν κάνετε το μεγάλο άλμα. Ακόμη και αν είστε πλήρως προετοιμασμένοι για αυτή τη νέα … περιπέτεια, θα μπορούσαν να υπάρχουν κρυφές λεπτομέρειες ή μη συνεργάσιμοι άνθρωποι (ακόμη και σαμποτέρ) ή λεπτομέρειες που πρέπει να δείτε σε βάθος, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε τώρα μόνο τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Εάν αυτή η περιπέτεια περιλαμβάνει να πάρετε τις βαλίτσες σας για ένα ταξίδι, η προσγείωση δεν θα είναι ομαλή. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποια άτομα με ακραίες αντιλήψεις ή με απώτερα κίνητρα.

Πόσο καιρό έχετε να δείξετε τη φροντίδα σας ή να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας φέρνει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, ίσως ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί περισσότερη φροντίδα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε προσπάθεια να συγχωρέσετε τους γονείς σας για τα λάθη τους, να απομακρύνετε τις θλιβερές αναμνήσεις. Μπορεί ακόμα να παρουσιαστεί μια έκτακτη επισκευή στο σπίτι σας. Ίσως είστε έτοιμοι να αλλάξετε διαμέρισμα ή να σκεφτείτε την πώληση ενός ακινήτου. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να διατεθεί στην αγορά αυτή τη στιγμή, μην εγκαταλείπετε τον αγώνα!