ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιούνιο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιο σου, τον Ιούνιο!

Κριός

Ο σαγηνευτικές δυνάμεις σας ασκούν εξουσία στους θαυμαστές σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Χρησιμοποιήστε τις υπεύθυνα, ώστε να μην τρομάξετε το υποψήφιο θήραμά σας. Τώρα εκφράζετε τον εαυτό σας με έναν διαφορετικό τρόπο, πλησιάζετε αυτόν/ην που σκέφτεστε καιρό και που τον/την ξέρετε πολύ καλά. Δημιουργείτε σπινθήρες στο πέρασμά σας και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην εκθαμβωτική γοητεία σας. Θα έχετε όποιον /α φαντάζεστε! Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στις υποσχέσεις σας και να καθησυχάσετε εκείνους που βρίσκονται σε αναμονή! Παίξτε το παιχνίδι του έρωτα αλλά καθαρά και τίμια, τα αποτελέσματα θα είναι συναρπαστικά!

Με όρεξη να ζήσετε στο έπακρο τη ζωή, φλερτάρετε, διασκεδάζετε και μιλάτε σε όποιον συναντήσετε. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας χαρίζει την τόλμη να είστε ο εαυτός σας, να πείτε άφοβα τη γνώμη σας. Δεδομένου όμως ότι ο Άρης μπορεί να φέρει στρες και εκνευρισμό, προσέξτε την τάση σας να θέλετε να ανταγωνιστείτε τους γύρω σας, επιβάλλοντας τις ιδέες σας. Μπορεί να γίνετε αδιάλλακτοι και να διαπληκτίζεστε με τους συναδέλφους και τους φίλους σας. Μια ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση θα μπορούσε γρήγορα να μεταμορφωθεί σε διαμάχη, καθώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και υπερασπίζεστε τη γνώμη σας.

Μεγάλες ειδήσεις σας φέρνει η Πανσέληνος στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας για την πνευματική σας εξέλιξη, χαίρεστε τη ζωή, ίσως κάνετε ένα αξέχαστο μακρινό ταξίδι ή ασχοληθείτε με το χώρο των εκδόσεων και της επιχειρηματικότητας.  Βλέπετε τον κόσμο με μια νέα φιλοσοφία ζωής, βρίσκετε μια ευρεία πλατφόρμα να εκφράσετε τις τολμηρές ιδέες σας. Συμβουλή: Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε τετράγωνο με το θολό και ονειρικό Ποσειδώνα και στο δρόμο της εκπλήρωσης των μεγαλεπήβολων ονείρων σας, μπορεί να συναντήσετε ανήθικα και ψεύτικα άτομα ή να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ανατροπές, που όμως σας διδάσκουν σημαντικά καρμικά μαθήματα. Βρίσκεστε σε μια εσωτερική αναζήτηση, ψάχνετε τη μεγάλη αλήθεια.

Βγαίνετε από μια αποτελμάτωση, σκέφτεστε πιο αισιόδοξα, είστε πιο τολμηροί και εκφραστικοί χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Με τον χαρούμενο και άμεσο τρόπο ομιλίας σας, οι άνθρωποι χαίρονται να σας  παρακολουθούν να μιλάτε, εφόσον όμως αφήνετε χώρο και γι’ αυτούς να εκφράσουν τις απόψεις τους. Επικοινωνήστε με χιούμορ και έξυπνα λόγια, η ειλικρίνειά σας στις συνομιλίες σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε νέους φίλους και πιστούς συμμάχους. Τι γίνεται αν έχετε διαφορετική άποψη; Μη σας ανησυχεί, στην πραγματικότητα, μια ζωηρή συζήτηση και μια μικρή λεκτική κόντρα μπορεί να ανάψει τη σπίθα του πάθους με κάποιον/α που ούτε καν φανταζόσασταν ή να φέρει περισσότερο ενθουσιασμό στις στενότερες σχέσεις σας.

Ταύρος

 

Τι θα λέγατε αν μένατε στο σπίτι σας και απέχετε για λίγο από το ερωτικό παιχνίδι; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί στη φωλιά σας, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εστιάζοντας την προσοχή σας στην κατάσταση της διαβίωσής σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία, ίσως ξεκινήσετε να ψάχνετε για ένα σπίτι που μιλά στην καρδιά σας. Η Αφροδίτη σας δίνει την ώθηση να έρθετε πραγματικά πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ή μια σημαντική γυναίκα έρχεται στη ζωή σας, που ενδεχομένως αλλάζει τη ζωή σας στο μέλλον. Ίσως κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας και νιώσετε νοσταλγία για μια παλιά αγάπη. Μπορεί και να χαμογελάσει η ψυχή σας από μια επανένωση.

Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, δημιουργεί άγχος και πίεση σε σχέση με τα χρήματά σας, νιώθετε σαν μια δύναμη να σας τραβά για να κινηθείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ο Άρης θα μπορούσε να σας φέρει ένα σεβαστό ποσό αλλά και πόλεμο για τα λεφτά ή οικονομικές ανατροπές. Ίσως μια προσφορά εργασίας ή μια ευκαιρία για χρήματα έρχονται στο δρόμο σας, αλλά το πρακτικό μυαλό σας έχει την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό (παρά τα σημάδια ότι θα αυξήσετε το κομπόδεμά σας). Μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι αυτό που είναι υγιές για το πορτοφόλι σας δεν είναι απαραίτητα υγιές και για την καρδιά σας. Δεν νιώθετε την απαραίτητη για το ζώδιό σας ασφάλεια, έτσι ώστε αυτό το ελπιδοφόρο οικονομικό εγχείρημα ανατρέπεται, λέγοντας «όχι».

Η προσοχή σας στρέφεται προς τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, των χρεών και των ακίνητων αλλά βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών, κάνετε κάποια σοβαρή ενδοσκόπηση γύρω από τα οικονομικά σας. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί με τον αγαπημένο σας αλλά και το χρήμα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε οικονομικές ή νομικές προκλήσεις ή μπερδέματα με ζητήματα ακινήτων. Προσέξτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, μπορεί να εμπλακείτε σε δίκες ή να αντιμετωπίσετε ένα φορολογικό έλεγχο ή να ασχοληθείτε με ένα χρέος, διαζύγιο ή ενυπόθηκο δάνειο.

Ελέγξτε τις συνήθειες των δαπανών σας και τη διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης, είναι το αίτημα της νέας Σελήνης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Έχετε γίνει μήπως υπερβολικά πρακτικοί και αυστηροί; Αξίζει να δουλεύετε τόσο σκληρά, αν δεν μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απολαύσει τα κέρδη σας; Διαθέστε λίγα από τα μετρητά σας στην πολυτέλεια και τις ανέσεις, στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας φυσικά. Προσφέροντας στον εαυτό σας κάτι που σας ευχαριστεί, όπως ένα πολυτελές γεύμα ή μια ακριβή αγορά, μπορεί να σας δώσει κίνητρα και ενέργεια για να αγωνιστείτε προς τους ευρύτερους στόχους σας. Εάν είχατε οικονομικό πρόβλημα στην εργασία σας ή αντιμετωπίσατε οικονομικό πλήγμα, το φεγγάρι βοηθά να μπουν τα πράγματα σε τάξη.

Δίδυμοι

 

Εξισορροπήστε το μυαλό με την καρδιά σας, φλερτάρετε, γελάστε και μη σκέφτεστε το αύριο. Αν σας είχαν καταβάλει βασανιστικές σκέψεις, η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της ομιλίας και των ιδεών, παίρνει τα μαύρα σύννεφα, ο παιχνιδιάρικος και διασκεδαστικός τρόπος συμπεριφοράς σας φέρνει κοντά σας νέους ανθρώπους. Αφιερώστε το μήνα αυτό στην κοινωνικοποίηση, εξερευνώντας νέες εμπειρίες και απολαμβάνοντας ποικίλες δραστηριότητες. Βαδίζετε σε ένα άλλο, πιο χαρούμενο και φωτεινό μονοπάτι και αυτοί που είναι γύρω σας, σας προκαλούν μια έκρηξη χαράς. Έχετε σφοδρή επιθυμία για ζωή κι αυτό αρέσει στους άλλους.

Ο φλογερός Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει δεινό συνομιλητή, χρησιμοποιείτε τα λόγια για να αντιμετωπίσετε τον πόλεμο αλλά και να πάρετε αυτό που θέλετε. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής και ίσως οι ενέργειές σας είναι ασταθείς ή η νευρικότητά σας μπορεί να κλονίσει κάποιες σχέσεις σας. Είστε σε συνεχή κίνηση, ίσως αγχωθείτε από τις ταυτόχρονες και πολλαπλές δραστηριότητες ή το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε καθόλου και όχι μόνο, έχετε τεράστια αποθέματα ενέργειας. Θέτετε νέους στόχους, ξεκινάτε νέα έργα, μια συζήτηση ίσως αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα. Προσέξτε τις αυθόρμητες και σποραδικές νευρικές εκρήξεις, δεν θέλετε να κόψετε σημαντικές γέφυρες.

Ναι, μπορεί να είστε καλοπροαίρετοι και να θέλετε να μιλάτε με όλο τον κόσμο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι κρυφό ή ακόμα και ανεξιχνίαστο στις συζητήσεις σας με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αντί να σας ανεβαίνει η πίεση γιατί οι άνθρωποι είναι αναξιόπιστοι, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Ένας κρυφός εχθρός θα μπορούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε σας και την αγάπη σας, έτσι μην είστε και πολύ ανοιχτό βιβλίο. Συμβουλή: Αν το ένστικτό σας, σας λέει ότι ένας συνεργάτης χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταχραστεί χρήματα, ελέγξτε: είναι αξιόπιστος ή καιροσκόπος; Μήπως κάποιος προσπαθεί να σας κλέψει μια δημιουργική ιδέα; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Αρχίζει το προσωπικό νέο έτος σας και ένα νέο ξεκίνημα! Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αισθάνεστε ακόμα πιο εμπνευσμένοι για να κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας με ένα προσωπικό έργο ή απλά με ένα νέο τρόπο παρουσίας στον κόσμο, το οποίο επικεντρώνεται λιγότερο στην εξυπηρέτηση των άλλων και περισσότερο στην ικανοποίηση των δικών σας αναγκών. Είστε λιγότερο δεκτικοί στις απόψεις και τις ιδέες των άλλων, μοιράζεστε τα μεγαλύτερα οράματά σας με όλο τον κόσμο. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της εκάστοτε κατάστασης, αφήνοντας πίσω τις λιγότερο ιδανικές καταστάσεις. Το ζώδιό σας είναι επιρρεπές στο να πρέπει να διαλέξει μεταξύ δύο ή πολλαπλών επιλογών. Θυμηθείτε τα σοφά λόγια του Γκαίτε: «Επιλέξτε καλά. Η επιλογή σας να είναι συνοπτική αλλά με διάρκεια».

Διάβασε ακόμα στο e-zwdia: Τι δεν αντέχουν οι άντρες του ζωδιακού σε μια γυναίκα;

Καρκίνος

 

Σκεφτείτε με το μυαλό σας και όχι με την καρδιά σας. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της πρακτικότητας, της λογικής και των οικονομικών, σας ωθεί να βάλετε τη λογική στην ερωτική σας ζωή και όχι να ενεργείτε με τα συναισθήματά σας. Τώρα βλέπετε ότι οι πρακτικές κινήσεις σας οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα, λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά νιώθετε ικανοποίηση. Εάν προσπαθείτε να μαζέψετε χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, ο σκοπός μπορεί να αγιάσει τα μέσα. Αλλά προτού ξοδέψετε τα μετρητά σας, βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε αγορά αξίζει το σκοπό της και ότι αργότερα δεν θα μετανιώσετε. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να αναλώσετε τα λεφτά σας, προσπαθώντας να πείσετε τον εαυτό σας ότι αυτό που θα αγοράσετε πραγματικά το επιθυμεί η καρδιά σας, όταν στην πραγματικότητα δεν το θέλει. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Προβληματιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας, καθώς ο Άρης κινείται στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, αλλά μην κάνετε καμία ενέργεια, προετοιμαστείτε για να κάνετε το ντεμπούτο σας τον επόμενο μήνα, όπου ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας κάνει να νιώθετε πιο ενεργητικοί και ζωντανοί. Μπορεί, επίσης, να αντιμετωπίσετε έναν κρυφό εχθρό, κάποιον που φαίνεται να σας σαμποτάρει σκόπιμα. Δεν χρειάζεται να εξαπολύσετε επίθεση, απλά προσπαθήστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, απομακρύνοντας το άτομο αυτό από τη ζωή σας μια για πάντα. Ο φόβος δεν είναι και καλός σύμβουλος. Δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε με αυτό τον κόμπο στο στομάχι σας που αισθάνεστε όταν σκέφτεστε τον/την πρώην σας; Δεν έχετε ακόμα καταλάβει το μεγαλύτερο καρμικό μήνυμα πίσω από τους αγώνες σας; Συγχώρεση.

Ώρα να πλεύσετε στη θάλασσα της ευεξίας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ζωτικότητας, αλλά βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Υποδέχεστε το καλοκαίρι με μια σούπερ υγιεινή διατροφή ή ίσως με μια αλλαγή της συνηθισμένης σας ρουτίνας. Αν μια ιατρική αγωγή δεν σας απέφερε τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε, καιρός να αναζητήσετε μια καινούργια. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση της αρμονίας μεταξύ του μυαλού σας και της σωματικής υγείας σας. Όταν πρόκειται για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών, μην υποτιμάτε τη δύναμη της θετικής σκέψης.

Στραφείτε στον εσώτερο εαυτό σας, αφήστε πίσω σας τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και τις προκαταλήψεις, μην έχετε ψηλές προσδοκίες και κυρίως μην κάνετε υποθέσεις. Η νέα Σελήνη στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να βάλετε τέλος σε ασαφή πρόσωπα και καταστάσεις, κάποια άτομα είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξουν με τη συμπεριφορά τους, αν το κάνετε. Μήπως έχετε υποτιμήσει τον εαυτό σας; Αντί να περιμένετε λίγα από τους συνανθρώπους σας, θέστε τον πήχη υψηλότερα και σταθείτε στο ύψος σας. Γίνετε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας και βρείτε ανθρώπους για ανταλλαγή ιδεών και έρευνα. Οι λαμπρές ιδέες σας θα ρέουν ελεύθερες, όταν αποβάλετε το άγχος και την πίεση και διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι που αγαπάτε.

Λέων

 

Ο θεός Έρωτας φωνάζει το όνομά σας, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τονίζει τη χαρά, τον ενθουσιασμό και τη γενναιοδωρία σας. Δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, η Αφροδίτη είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει να κάνετε ένα νέο συναισθηματικό άνοιγμα και σας φέρνει κάποιες ευκαιρίες για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας. Αναδύεται το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας, δεν θέλετε  να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, ανακτάτε τη χαρά και την αισιοδοξία του ερωτικού παιχνιδιού. Με ανοιχτή καρδιά προσελκύετε αυτόν/ην που επιθυμείτε, μοιράζεστε, συνδέεστε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας. Λαμβάνετε επαίνους για ένα δημιουργικό έργο σας, όλος ο κόσμος σας δείχνει την εκτίμησή του.

Αξιοποιείστε τη δύναμη της ομαδικής εργασίας! Με κίνητρο τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης, ενισχύεται το ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, προβάλλετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Υπάρχει σίγουρα δύναμη και επιτυχία, όταν εργάζεστε με τους άλλους και όχι μόνοι σας. Και παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες σας ή οι φίλοι σας μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος, θα επιταχύνετε σίγουρα τα αποτελέσματά σας, ενώνοντας τις δυνάμεις σας. Χρειάζεστε τους άλλους όσο σας χρειάζονται κι εκείνοι, έτσι παραμερίστε οποιεσδήποτε διαφορές σας γρήγορα και επικεντρωθείτε στους κοινούς στόχους σας. Ο Άρης θα μπορούσε να σας ωθήσει σε μια ηγετική θέση σε μια ομάδα γρηγορότερα από το αναμενόμενο και σας δίνει μια σαφή ένδειξη ότι θα πετύχετε περισσότερα συνεργαζόμενοι και όχι μόνοι.

Μήπως το ένστικτό σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι είναι θολό και ασαφές με το πρόσωπο που αγαπάτε; Η Πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, αλλά σε τετράγωνο με τον ασαφή Ποσειδώνα, σας ζητά να μην απορρίψετε τα εσωτερικά μηνύματα του υποσυνειδήτου σας, διαφορετικά θα κολυμπήσετε στα θολά νερά της θλίψης και της ταλαιπωρίας. Η διαίσθησή σας προσπαθεί κάτι να σας πει, ότι αυτό το πρόσωπο δεν είναι στην πραγματικότητα η αδελφή ψυχή σας. Μην κάνετε υποθέσεις, και σε περίπτωση αμφιβολίας, ζητήστε διευκρινίσεις και προσπαθήστε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση. Θα πρέπει να είστε πολύ σίγουροι, προτού παραδώσετε άνευ όρων την καρδιά σας.

Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας, φέρνει στο διάβα σας τους ομοϊδεάτες σας, σμίγετε με όλο τον κόσμο. Μπορεί να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα έργο σας ή να γίνετε μέλος σε ένα διαδικτυακό site ή να κυκλοφορήσετε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία στην αγορά. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορεί να βρείτε καινοτόμους τρόπους να προβάλετε την επιχείρησή σας ή να λανσάρετε με ένα διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο ένα επαναστατικό προϊόν. Ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια γνώση που προβάλλει τα ταλέντα σας και σας φέρει φήμη μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Η ικανοποίηση που θα νιώσετε όντας κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι μεγάλη.

Παρθένος

 

Μήπως είστε λίγο αφελείς και ονειροβατείτε στην αγάπη; Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να είναι ο μοναδικός οδηγός για τον καθορισμό των ερωτικών στόχων σας ή ακόμα και για επαγγελματικές αποφάσεις, θα μπορούσαν να σας κάνουν να παρεκκλίνετε εκτός πορείας. Αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να μη βάλετε κατά μέρος την έμφυτη λογική και πρακτικότητά σας. Ίσως θέλετε να ξεφύγετε από αυτό το τέλμα που βρίσκεστε, κάνοντας τα στραβά μάτια. Σκεφτείτε ότι για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να έχετε δίπλα σας κάποιον/α που ανταποκρίνεται στη μεγάλη καρδιά σας αλλά για να σιγουρευτείτε, ίσως σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να καλλιεργήσετε τη σχέση, αν θέλετε να νιώσετε χαρά και ευτυχία.

Προσοχή: θα μπορούσατε να χτυπήσετε από υπερβολική ταχύτητα, καθώς ο Άρης στον εξουσιαστικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει επιθετικούς και  δύστροπους. Εάν ένα αυταρχικό αφεντικό ή συνεργάτης σας πιέζουν, θέστε όρια. Μήπως αυτό το άτομο ξεχνά εύκολα τις παραμέτρους σας; Αφήστε τον να γνωρίζει απερίφραστα ότι δεν είστε διατεθειμένοι να παίξετε το παιχνίδι του, ειδικά αν κάποιες από τις μεταξύ σας συγκρούσεις οφείλονται στον κακό προγραμματισμό. Από τη θετική πλευρά, θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε σε ένα νέο έργο με πάθος ή να λάβετε αναγνώριση για τις ικανότητές σας. Αντί να φέρνετε το μελόδραμα στο γραφείο σας, χρησιμοποιείστε όλη αυτήν την αδρεναλίνη που έχετε για να κάνετε ένα check-in: οι στόχοι σας κινούνται προς τα εμπρός; Για να είστε ικανοποιημένοι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, όχι με τους άλλους.

Πόσο σημαντικά είναι για σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Πανσέληνος φωτίζει  τον τέταρτο οίκο σας, των συγγενών και της οικογένειας, και εσείς αναρωτιέστε: Τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει με τα μέλη της οικογένειάς σας; Το φεγγάρι βρίσκεται σε τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα, καλώντας σας να αξιολογήσετε εκ νέου την αξία των οικογενειακών δεσμών. Κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών, μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε κάποια θέματα εξάρτησης με τα μέλη της οικογένειάς σας ή με τους συγγενείς σας. Ίσως επίσης έχετε μια λανθάνουσα επιθυμία να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας ή ακόμα και από την πόλη ή τη χώρα σας ή νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε κοντά σε νερό ή απλά σε κάποιο άλλο πιο ήρεμο περιβάλλον.

Χαρά και ενθουσιασμό στην εργασία σας, σας χαρίζει η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών στόχων, και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις φιλοδοξίες σας και την επαγγελματική σας άνοδο. Δεν είστε απλώς φιλόδοξοι στη θεωρία, βάζετε νέους στόχους, αρπάζοντας τα ηνία. Με όλη αυτή τη δυναμική ενέργεια και τις νέες ιδέες σας στην καριέρα σας, είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά περισσότερα από το συνηθισμένο, είστε το επίκεντρο όλων στο χώρο της εργασίας σας. Είστε σε συνεχή κίνηση, εξαιτίας πολλαπλών δραστηριοτήτων, αποδέχεστε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και συμμετέχετε σε ποικίλες επαγγελματικές συναντήσεις. Λάμπει το αστέρι σας, κερδίζετε σε φήμη και κοινωνική αποδοχή.

Διάβασε ακόμα στο e-zwdia: Ανταγωνισμός, ο εχθρός της σχέσης. Ποια ζώδια λειτουργούν ανταγωνιστικά;

Ζυγός

 

Δώστε την αγάπη σας σε όλο τον κόσμο! Η Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει τον ενθουσιασμό να διαδώσετε το μήνυμά σας, έχετε μια καλή κουβέντα να πείτε για όλους, ειδικά διαμέσου της τεχνολογίας. Εάν έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Ίσως αφυπνιστούν τα αλτρουιστικά σας ένστικτα και συμμετέχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή απλά βοηθήσετε τους άπορους. Διασκεδάζετε ξέγνοιαστα, συμμετέχετε σε συνέδρια, ενσωματώνεστε σε μια ομάδα, η χαρούμενη διάθεσή σας είναι μεταδοτική. Η ομαδική εργασία σας καλεί να φορέσετε το στέμμα της νίκης, έτσι ενώστε τις δυνάμεις σας με τους ομοϊδεάτες σας. Θέλετε δίπλα σας ανθρώπους που σας βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό, όχι αυτούς που προσποιούνται ότι είναι κάτι που δεν είναι.

Τόλμη, πρωτοβουλία αλλά και εσωτερική και εξωτερική ένταση δημιουργεί ο Άρης στον επεκτατικό και ηθικό ένατο οίκο σας, αγωνίζεστε για τα μεγάλα όνειρά σας. Ο θυμός σας μπορεί να απορρέει από αλλαγές που θέλετε να κάνετε αλλά δεν βλέπετε να έρχονται, εξαιτίας της παράλογης συμπεριφοράς ενός άλλου ατόμου. Εάν αισθάνεστε αδικημένοι, είναι καλύτερα να συζητήσετε παρά να επιτίθεστε, και να θυμάστε ότι το κάρμα παίζει το δικό του παιχνίδι. Λάβετε υπόψη σας τα λόγια του James Baldwin και συγκρατήστε τα νεύρα σας και τα λόγια σας: «Οι άνθρωποι πληρώνουν για αυτά που κάνουν και ακόμη περισσότερο για αυτά που έχουν επιτρέψει στους άλλους να τους κάνουν». Δεδομένου ότι κανείς δεν εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα, ενεργήστε συγκρατημένα και με σύνεση για να υλοποιήσετε τα υψηλότερα ιδανικά σας.

Ίσως ανακαλύψετε ότι οι συνομιλίες με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αλλά βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ασαφή και ομιχλώδη Ποσειδώνα. Κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών, θα ήταν καλύτερο να στηρίζεστε στο υποσυνείδητό σας και το ένστικτό σας, σε αντίθεση με τα πραγματικά περιστατικά. Να είστε επιπλέον προσεκτικοί σε ποιον θα μεταβιβάσετε ευαίσθητες πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να διαστρεβλωθούν και τελικά εσείς να είστε οι φταίχτες. Προσέξτε επίσης συνεργάτες που σας φορτώνουν με επιπλέον εργασία ή προσπαθούν να επωφεληθούν από τη γενναιόδωρη προσφορά σας.

Είστε ανοιχτοί, φιλικοί και περίεργοι, θέλετε να ξέρετε τα πάντα, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας. Μιλώντας με ξένους, ίσως αποκαλύψετε ένα μεγάλο έρωτα ή μια προσοδοφόρα συνεργασία. Αναζητάτε τη γνώση και την πνευματικότητα, έτσι μπορεί τώρα να θέλετε να εμβαθύνετε σε φιλοσοφικά ζητήματα ή το μυστικισμό. Μπορεί ακόμα να εξερευνήσετε μια νέα θρησκεία ή φιλοσοφία ή τον τρόπο ζωής ενός άλλου πολιτισμού. Στην καλύτερη περίπτωση αποκαλύπτεται η δημιουργική και συμπονετική πλευρά σας. Τώρα τα ήσσονος σημασίας ζητήματα δεν έχουν σημασία, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, είστε λιγότερο αντιδραστικοί κι αυτό σας βοηθά να βαδίσετε προς τη δόξα και τα μεγαλεία.

Σκορπιός

 

Προβάλλετε τη σοβαρότητά σας και την υπευθυνότητά σας στον κοινωνικό σας περίγυρο και όλοι σας πλησιάζουν για τις σοφές συμβουλές σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας. Είστε συμπαθείς στο χώρο της εργασίας σας, ξέρετε τι να κάνετε για να υλοποιήσετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και να έχετε επιτυχία, ξεκινώντας νέους επαγγελματικούς στόχους. Μετά από ένα μήνα περιπέτειας και εξερεύνησης, είστε έτοιμοι να βάλετε τάξη και δομή στην επαγγελματική σας ζωή και να οικοδομήσετε κάτι ουσιαστικό. Αν θέλετε εδώ και καιρό μια ηγετική θέση ή να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας ή να προβάλετε ένα κατόρθωμά σας, υλοποιείτε το στόχο σας.

Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, δημιουργεί στρες, προκειμένου να κινηθείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης αλλά και  σας παρακινεί να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Μπορεί να έρθει ακόμη και μια φανταστική ευκαιρία να βάλετε στην άκρη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ίσως μέσω μιας κοινής επιχείρησης. Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης, έτσι ίσως το άγχος σας είναι ευλογία για να κάνετε κάτι προκειμένου να νιώσετε ασφάλεια. Ίσως ένας επενδυτής … πέφτει από τον ουρανό, μετά από μια απλή συζήτηση, και σας δίνει την ιδέα να ξεκινήσετε μια κοινή επιχείρηση. Ο Άρης σας χαρίζει τον ενθουσιασμό να επισπεύσετε τα πράγματα και να κλείσετε τη συμφωνία.

Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, της σταθερότητας και της ασφάλειας, και σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα σας ζητά να φέρετε ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς τώρα ξοδεύετε εύκολα τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας ή υπερεκτιμάτε κάποια πράγματα. Μπορεί και να βρίσκεστε σε μια οικονομική αβεβαιότητα, ίσως δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να μειώνεται ή να έρθετε αντιμέτωποι με απλήρωτα χρέη. Συμβουλή: μην αναμειγνύετε τα χρήματα με συναισθηματικά ζητήματα, θα πάρετε ένα επώδυνο, αξέχαστο μάθημα ζωής. Από μια πιο θετική πλευρά, μπορεί να γίνετε πιο αλτρουιστές, δωρίζοντας μέρος των κερδών και των χρημάτων σας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και στην καλύτερη περίπτωση, ίσως βρείτε μια δουλειά που πραγματικά την αγαπάτε.

Αφιερώστε το χρόνο σας στον οικονομικό σχεδιασμό και την εξεύρεση πηγών παθητικού εισοδήματος. Με τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, αναζητάτε να βρείτε νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας και να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό που σας επιτρέπει να απολαύσετε τα χρήματά σας στο τώρα και να αποθηκεύσετε για το μέλλον. Ίσως εμφανιστεί μια νέα παθητική ευκαιρία εισοδήματος ή θα μπορούσατε να κάνετε χρήματα μέσω ενός κοινωνικού δικτύου μάρκετινγκ ή μιας πώλησης ή προμήθειας ή  μίσθωσης ακινήτου. Είστε σκληρά εργαζόμενοι και μπορεί να αγαπάτε την εργασία σας, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο αν μια ευκαιρία ερχόταν ουρανοκατέβατη;

Τοξότης

 

Θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια; Ή να περπατήσετε και να εξερευνήσετε κάθε σημείο της αγαπημένης σας πόλης; Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, ενισχύει το έμφυτο πνεύμα της περιπέτειας που έχετε και σας ενθαρρύνει να βγείτε για λίγο έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, να βρεθείτε σε νέους χώρους, να απολαύσετε τον καθαρό αέρα κάτω από τον καταγάλανο ουρανό, να δείτε το ηλιοβασίλεμα με τον αγαπημένο σας. Επειδή ο ένατος οίκος κυβερνά τις  διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή νέες φιλίες με άτομα που μιλούν διαφορετική γλώσσα από τη δική σας. Μαθαίνοντας για άλλους πολιτισμούς, σβήνετε τη δίψα σας για περιπλάνηση, νιώθετε το αίμα να κυλά καυτό στις φλέβες σας, είστε ζωντανοί!

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να μη βαδίσετε ολοταχώς σε μια νέα δέσμευση. Μπορεί να νιώθετε εντελώς έτοιμοι να ζήσετε το πάθος αλλά είναι σίγουρο ότι γρήγορα θα βαρεθείτε. Είστε σε σχέση; Προσπαθήστε να μην παίρνετε αποφάσεις σχετικά με το άλλο σας μισό και αντίθετα, συζητήστε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης, μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια ομάδα ανθρώπων για ένα δημιουργικό έργο ή μια κοινή αποστολή. Αλλά οι ευθύνες που το συνοδεύουν θα μπορούσαν να είναι βαρύτερες από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Μην κάνετε παράτολμες ενέργειες και στοχαστείτε, εξετάζοντας κάποια πράγματα, όπως τον προϋπολογισμό, τα χρονοδιαγράμματα και τις ώρες εργασίες.

Περιπέτεια ή ένα μακρινό ταξίδι στα άδυτα της ψυχής σας; Η Πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να απέχετε για λίγο από τις ανέμελες και περιπετειώδεις αποδράσεις σας και να κάνετε μια στροφή στις βαθύτερες ανάγκες σας, να μάθετε τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια περίοδος έξι μηνών έντονης εσωτερικής ενδοσκόπησης, πρέπει να μάθετε κι άλλα πράγματα. Παρουσιάζετε μια νέα ταυτότητα και αναπτύσσεστε, βγάζετε αυτόν τον βαρύ και άβολο μανδύα και ανακαλύπτετε τον αληθινό εαυτό σας. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο για να κολυμπήσει μέσα από αυτά τα θολά και αβέβαια νερά. Το πλοίο σας έχει σίγουρα λιμάνι, μόνο που εσείς δεν είστε ακριβώς σίγουροι πού πηγαίνετε. Το ταξίδι σας θα τελειώσει σε έξι μήνες, μέχρι τότε θα έχετε μάθει πολλά πράγματα.

Σύμμαχοι με επιρροή! Μια πολλά υποσχόμενη χρονική περίοδος ξεκινά για την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Το φεγγάρι είναι γενναιόδωρο μαζί σας και εγκαινιάζει νέες ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες για να ανοίξουν οι πύλες που σας οδηγούν σε ένα νέο κύκλο συναισθηματικής και οικονομικής εκπλήρωσης. Περνάτε μεγάλες στιγμές με τον αγαπημένο σας, φτάνετε στα ύψη με τους συνεργάτες σας, περιμένετε κάποιες ωραίες εκπλήξεις από έναν κρυφό θαυμαστή σας που περιμένει να κλέψει την καρδιά σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία για μια νέα συνεργασία, ανεπιφύλακτα και χωρίς καθυστέρηση.

Αιγόκερως

 

Ενώστε τις δυνάμεις σας για μια «νίκη win-win». Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, φέρνει ένα πλούσιο συνεργάτη στο δρόμο σας ή ίσως κερδίσετε παθητικό εισόδημα από μια πώληση ή άλλες έξυπνες επενδύσεις. Γνωρίζετε ότι τα προϊόντα της επιχείρησής σας έχουν αξία και βρίσκετε τρόπους να τα προβάλλετε και να τα πουλήσετε, δημιουργώντας οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια στα κεφάλαιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε συμφέρουσες διαπραγματεύσεις με επενδυτές, αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης. Αν είστε σε μια σχέση και ήσασταν εσείς ο στυλοβάτης, μπορεί να αντιστραφούν οι ρόλοι και τώρα ο σύντροφός σας να είναι αυτός που παρέχει τα περισσότερα.

Παρά το γεγονός ότι το ζώδιό σας είναι λογικό και οργανωμένο, η επιθυμία σας να αναλάβετε νέα έργα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αποδιοργάνωση. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, τρέχετε για να προλάβετε, ίσως και να μην καταφέρετε τελικά να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Οργανώστε αυτή τη στοίβα των εγγράφων στο γραφείο σας, επιστρέψτε τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βάλτε σε τάξη όλα εκείνα τα «μικρά πράγματα» που σας αγχώνουν. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα της ημέρας σας και βρείτε τρόπους να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Αξίζει να ταλαιπωρήστε για μικροπράγματα;

Ένας σημαντικός κύκλος για την ψυχική υγεία σας και τη θεραπεία των πληγών της ψυχής σας ξεκινάει από αυτό το μήνα, χάρη στην Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και των κρυμμένων πραγμάτων, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, καλείστε να διεισδύσετε στην πνευματικότητα και το υποσυνείδητό σας, να βγείτε από την ομίχλη που σκεπάζει την καρδιά σας. Κάποιες σχέσεις σας θα μπορούσαν ακόμη και να εμβαθύνουν, αν επιτρέψετε σε κάποιον (κατά λάθος ή επίτηδες) να είναι μάρτυρας σε μια ευάλωτη στιγμή σας. Χρειάζεται να δημιουργήσετε θετική ενέργεια στη ζωή σας κι αυτό θα συμβεί, μόνο αν αποβάλετε παλιές ξεπερασμένες πεποιθήσεις και περιοριστικές ιδέες.

Με τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, της ευεξίας και της υγείας, είστε πανέτοιμοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να αποβάλετε το άγχος και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Πάρτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, αλλάξτε τη διατροφή σας. Έχετε τώρα δίπλα σας άτομα εξειδικευμένα και πιστούς υποστηρικτές που μπορούν να σας δώσουν επιπλέον κίνητρα. Ίσως ακόμη και να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να προσλάβετε ένα βοηθό ή να αναζητήσετε εφαρμογές και άτομα που μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα, από τα ραντεβού μέχρι τις υποχρεώσεις σας, την κατανομή του χρόνου σας και το γυμναστήριο.

Υδροχόος

 

Κοιτάζετε μαζί με τον αγαπημένο σας προς την ίδια κατεύθυνση, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Βάζετε στην άκρη τη δίψα σας για ανεξαρτησία, ψάχνετε κάποιον/α που να σας χαρίζει παράλληλα ενθουσιασμό  και γενναιοδωρία. Μήπως νιώθετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια; Ή ορισμένα πράγματα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν; Μπορείτε να υπολογίζετε στην Αφροδίτη, είναι σίγουρο ότι θα βάλει στην άκρη τις ανησυχίες σας και όχι μόνο, ευνοεί την επικοινωνία και το διάλογο και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε. Επίσης, διευρύνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, αποκτάτε πιστούς υποστηρικτές στην εργασία σας. Η επιθυμία σας για δέσμευση είναι ένας δρόμος που δεν μπορείτε να αγνοήσετε, όπως και το να ενωθείτε με νέους συνεργάτες για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας.

Είστε τολμηροί και ριψοκίνδυνοι στην αγάπη, καθώς ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει τη λίμπιντό σας αλλά πρέπει να διαχωρίσετε το συναίσθημα από το σεξ. Η σεξουαλική έλξη μπορεί να είναι αρκετή για να σας συναρπάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραδώσετε την ψυχή σας ή να παρασυρθείτε από παθιασμένα λόγια. Αυτή η έλξη θα μπορούσε να είναι μια πυριτιδαποθήκη με οδυνηρά συναισθήματα. Μην εξαπατάστε. Αυτό που φαίνεται διασκεδαστικό και τρελά παθιασμένο αρχικά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ρήξη και συγκρούσεις. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να τηλεφωνήσετε σε κάποιον/α που μόλις γνωρίσατε, τον/την εμπιστεύεστε πλήρως

Απολαύστε διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας αλλά να είστε δύσπιστοι όσον αφορά τα άτομα που επιτρέπετε να μπουν στον κοινωνικό κύκλο σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Όσο και αν σας αρέσει να κάνετε νέες φιλίες, θα μπορούσε να υπάρξει ένα ανυποψίαστο φίδι στον κόρφο σας με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, προστατεύστε τον εαυτό σας από νέες, εικονικές φιλίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή κλοπή προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο, καθώς ο θολός Ποσειδώνας σας κάνει επιρρεπείς σε ψεύτικους φίλους, ιούς και hacking.

Γυρίζετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Μήπως δεν έχουν διευθετηθεί όλα τα προβλήματα στη σχέση σας; Αναλαμβάνετε δράση για να βγείτε από μια αρνητική κατάσταση, η οποία κρατά τα χέρια σας δεμένα. Το φεγγάρι πρόκειται να σας βοηθήσει να ανοίξετε τις πύλες της αγάπης, να κοιτάξετε μπροστά και όχι πίσω, να διεκδικήσετε την αγάπη που σας αξίζει. Υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες σας και σας προσκαλεί να οικοδομήσετε γερά θεμέλια στη σχέση σας εντός των προσεχών έξι μηνών,  απαλύνοντας τις εντάσεις και τις διαφωνίες μεταξύ σας. Επικεντρωθείτε στα χαρίσματά σας και τη φήμη σας, μπορεί μια πρωτότυπη ιδέα σας να σας φέρει  οικονομικό κέρδος.

Ιχθύς

 

Κάντε με χαρά την εργασία σας και μην αγχώνεστε για τις υποχρεώσεις σας. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης, θέτει τη ζωή και τα οικονομικά σας σε μια πιο θετική πορεία. Κάντε εκκαθάριση στα αρχεία του υπολογιστή σας, απομακρύνετε τα άχρηστα αντικείμενα από το σπίτι και το γραφείο σας. Εργαστείτε μαζί με την ομάδα υποστήριξής σας και μεταβιβάστε πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Μπορεί να αποφασίσετε να προσλάβετε ένα βοηθό προκειμένου να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας ζωή. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης το προσωπικό υποστήριξης, θα έχετε καλή τύχη αν επιλέξετε να πάρετε έναν πάροχο υπηρεσιών, από μια μπέιμπι σίτερ μέχρι υπαλλήλους για την επιχείρησή σας.

Μήπως κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο που κάποτε σας συμπαραστέκονταν, τώρα σας ανταγωνίζεται με αποτέλεσμα οι συνομιλίες να πέφτουν στο κενό; Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, που σηματοδοτεί τις ρίζες, την οικογένεια και το σπίτι, μπορεί να σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε ή ακόμα και να κόψετε τους δεσμούς ή επίσης να μετακινηθείτε μακριά από την πόλη σας προκειμένου να ανακτήσετε την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Ίσως πάλι να θελήσετε να απομονωθείτε για να αποφύγετε τις εντάσεις, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα δοθεί τέλος στις διαμάχες. Αντίθετα, κάντε κάτι επαναστατικό: Πείτε ξεκάθαρα στους ανθρώπους τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να ανεχτείτε.

Η ισχυρή φαντασία σας και η δύναμή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες στην εργασία σας, χάρη στην Πανσέληνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η οποία όμως βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών, κάνετε κάποια έντονη ενδοσκόπηση γύρω από την πορεία της καριέρας σας, πηγαίνετε στα βαθιά, προσπαθείτε να βγείτε από μια αρνητική κατάσταση στην εργασία σας. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ένα δυσαρεστημένο συνεργάτη ή αφεντικό, ακούγοντας τα ατελείωτα πομπώδη λόγια του, που καταλαβαίνετε ότι όχι μόνο δεν έχουν λογική αλλά είναι και εις βάρος της εργασίας. Όποια και αν είναι η κατάσταση, μην το πάρετε προσωπικά και το πιο σημαντικό, μη σας αποσπά από την κλήση του καθήκοντος και τους στόχους της δικής σας ψυχής.

Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία στην οικογενειακή σας ζωή, να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Οι στενοί φίλοι σας και η οικογένειά σας μπορεί να αποδειχθούν οι τέλειοι άνθρωποι για να τους στρατολογήσετε για βοήθεια σχετικά με ένα θέμα που σας βασανίζει καιρό. Μπορεί να αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι ή να πάρετε ένα μεγάλο μέρος της εργασίας σας στο σπίτι ή μπορεί να διαβάζετε και να μελετάτε τώρα περισσότερο στο δικό σας καταφύγιο. Μια γυναίκα θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο τώρα ή ίσως αποφασίσετε να μετακινηθείτε η να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητο ή ακόμη να έχετε νέα για εγκυμοσύνη.