ΖΩΔΙΑ

Υδροχόε θα έχεις μόνιμη λύση σε οικογενειακό ζήτημα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ίσως να σας δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, ωστόσο ο ερχομός της στον Λέοντα, θα καταλαγιάσει τους εντόνους προβληματισμούς και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να το ρίξετε έξω. Βάζετε στην άκρη εργασιακές σας υποθέσεις, απαλλάσσεστε από κάθε είδους πίεση και στόχος σας θα είναι να περάσετε όσο πιο ευχάριστα και ανέμελα μπορείτε. Πρόσωπο που θα θελήσει να κάνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση μαζί σας, μάλλον θα πέσει έξω.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας κινήσεις. Σήμερα, θα θελήσετε να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε από ασφυκτικές εργασιακές καταστάσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα λάβετε ευχάριστες φιλικές προτάσεις και μια απρόοπτη συνάντηση με γνώριμο σας άτομο θα πάρει πολύ γρήγορα ερωτικές διαστάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής με παλιό πρόσωπο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα περιορίσει κάπως τη σοβαρότητά σας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα και υποθέσεις που μπορούν να σας διασκεδάσουν και όχι να σας προβληματίσουν. Με βιαστικό τρόπο, θα κλείσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κύριο μέλημά σας θα είναι η εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων. Θερμό ενδιαφέρον θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι και σε περίπτωση που είστε μόνοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από τη μια η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, από την άλλη η Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ό, τι ακριβώς σας ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια, αυτή τη φορά, θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ό, τι σας πνίγει ή σας καταπιέζει και να ελκύσετε ό, τι σας δίνει χαρά και ό, τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή ερωτικά πρόσωπα, και με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, έντονες σκέψεις και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε και τα γεγονότα θα στραφούν όλα υπέρ σας. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα να αποκτήσετε αυτό που επιδιώκετε, είτε είναι ιδέα, είτε είναι πρόσωπο. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση με παλιά σας αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν, και για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή ερωτική σχέση, τότε η πορεία σας περνά αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα δεν νομίζω να έχετε το μυαλό σας στην εργασία, μάλλον θα εστιάσετε σε ερωτικά θέματα που ενδεχομένως να υπάρχουν μέσα στην εργασία σας. Θερμές επαφές θα προκύψουν με συναδελφικό πρόσωπο που πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως δεν στηρίζονται στην απλή συμπάθεια, αλλά στην ερωτική έλξη. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πρόταση για προσωπικό ραντεβού από άτομο που μέχρι τώρα είχατε μόνο επαγγελματική συνεργασία. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, υποχωρούν διαθέσεις κόντρας μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονο ερωτισμό θα σας φέρει η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα. Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας και αυτή τη φορά, θα είστε σε θέση να προβείτε σε πολύ τολμηρές προτάσεις. Παραγκωνίζετε βαριές ευθύνες και πιεστικές υποχρεώσεις, ξεφεύγετε από συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις και σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε δεχτικοί σε αποδράσεις ή μονοήμερες εκδρομούλες. Η δυνατή ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, ίσως να ενισχυθεί κάπως η μυστικοπάθειά σας, ωστόσο αυτό που πρέπει να πείτε, θα καταφέρετε τελικά να το πείτε. Θα έχετε θετική απάντηση σε μια πρόταση που θα κάνετε και έρχονται συναισθηματικές αλλαγές που θα ανοίξουν δρόμο ερωτικής επιτυχίας. Σας παροτρύνω να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο και να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Η σημερινή μέρα κρύβει δυνατές ερωτικές εκπλήξεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, μάλλον δεν θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με στόχους και μεγαλεπήβολα σχέδια. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη από φιλικές ανταμώσεις, ανέμελες συνομιλίες και ερωτικές συναντήσεις. Αυτή τη φορά, θα δώσετε βάση στα ερωτικά σας ζητήματα, θα φροντίσετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, στοχεύοντας στη βελτίωση της σχέσης σας και στη σταθεροποίηση των αισθημάτων σας. Έρχονται ευχάριστες, θερμές και πολύ ερωτικές στιγμές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αφιερωθείτε στην αγάπη, στη συντροφικότητα και γενικά στη συναισθηματική θαλπωρή. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας απομακρύνει από βαριές σκέψεις, εργασίες και υποχρεώσεις. Θα επιλέξετε συναντήσεις με οικογενειακά ή φιλικά σας πρόσωπα και σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τη ζεστή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση, θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξετε την αναγκαστική σοβαροφάνεια που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις. Σήμερα, θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελεύθερα, χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεσή σας και ο τρόπος που θα χειριστείτε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει μόνιμη λύση. Συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή υπόσχεση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, θα βγει η παιδική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας και μάλιστα με έναν τόνο θερμού ερωτισμού. Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να απολαύσετε τη θετική πλευρά των καταστάσεων, γι’ αυτό θα αποσυρθείτε από θυμούς, κόντρες και εντάσεις. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχεται συμφιλίωση, συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και μια πολύ θερμή και ερωτική κατάληξη. Δεχτείτε φιλική πρόταση που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές Αστρολογικές Ανοιξιάτικες προβλέψεις 2015: Ήρθε η ώρα να νιώσεις τον φρέσκο αέρα της Άνοιξης στην καρδιά σου!

Τα ταλέντα των ζωδίων για τα οποία οι άλλοι τα ζηλεύουν σύμφωνα με την Αστρολογία!