ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Πάνος Αργιανίδης μιλά για τον νικητή, την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor και τον Αγγελόπουλο

Δευτέρα 24 Απριλίου στις 13:00 ο Πάνος Αργιανίδης πέρασε την πόρτα των γραφείων μας. Live chat με το Oneman.gr ήρθε να κάνει αλλά θα τον αφήναμε να φύγει έτσι; Θα αφήναμε τον μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας να αποχωρήσει χωρίς να μας πει δυο λέξεις; Εμείς που έχουμε γράψει κείμενο με τίτλο ''Survivor χωρίς Πάνο Αργιανίδη, ομελέτα χωρίς αυγά'';

Περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, πήραμε χαρτάκι προτεραιότητας και ο Πάνος βρέθηκε στο Ladylike.gr. Να πάρουμε μια γεύση.

Με ποιους παίκτες ήρθες πιο κοντά;

Τα τρία παιδιά που δεθήκαμε πάρα πολύ σαν αδέρφια είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Ορέστης Τσάνγκ. Ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού μαζί. Είναι καταπληκτικά παιδιά και η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής. Περάσαμε τόσο ωραίες στιγμές. Δέσαμε και οι τέσσερις κατευθείαν, υπήρχε επαφή. Κάναμε συζητήσεις και για το παιχνίδι και για τη ζωή μας και αυτό μας έδειξε πως μπορούμε να συμβιώσουμε κάνοντας πέρα τους εγωισμούς μας. Με τους υπόλοιπους δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω πάρα πολύ καλά και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ποιος θα ήθελες να είναι ο νικητής;

Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, ξέρω ποιος θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor. Θα ήθελα σίγουρα να φτάσουν αυτά τα τρία παιδιά στην τελική πεντάδα. Πιστεύω πως θα φτάσουν και κάποιοι άλλοι που, κατά την άποψη τη δική μου, δε το δικαιούνται. Πιστεύω πως θα κερδίσει ο Μάριος γιατί έχει πίσω κι ένα πολύ μεγάλο ”κύμα” υποστηρικτών από την Κύπρο. Μπορεί η υγεία του να κλονίστηκε αλλά έδειξε από την πρώτη στιγμή ποιος πραγματικά είναι. Ο κόσμος είναι δίκαιος, το είδε και θα τον υποστηρίξει. Είναι πολύ δυνατός παίκτης.

Η πιο δύσκολη στιγμή του παιχνιδιού;

Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν μένεις μόνος σου. Οι στιγμές απίστευτης μοναξιάς σε κάνουν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό, τα θέλω σου και τις ανασφάλειές σου. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες πως αφού άντεξα κι αυτό μπορώ να αντεπεξέλθω σε πολλά πράγματα στη ζωή.

Είχες καταλάβει πως έχεις τόσο κοινό;

Μέσα στο παιχνίδι δεν το καταλαβαίνεις. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι γίνεται εκτός και για να πω την αλήθεια ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Ξέρω πως όλο αυτό είναι εφήμερο και το μόνο που θέλω είναι να εκμεταλλευτώ το βήμα που μου δίνεται σωστά και να περάσω μηνύματα που δεν ακούγονται πλέον. Θα το κάνω κι ας θεωρηθώ γραφικός. Μέσα μου ξέρω πως αυτό είναι το σωστό.

Όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πώς το σχολιάζεις;

Τώρα που αποχώρησα από το παιχνίδι κατάλαβα πως με τον Ντάνο γίνεται ένας χαμός. Δεν πιστεύω πως είναι ένα κακό παιδί απλά θεωρώ πως είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί να ταιριάξει εύκολα με τους άλλους. Να ξέρετε πως μέσα στο παιχνίδι κανένας δεν κοιτάει το αγωνιστικό κομμάτι, όπως το κοιτάτε εσείς έξω γιατί εμείς κοιτάμε την επιβίωση και τη συμβίωση. Θα σκεφτούν τα χρήματα μόνο όσοι φτάσουν πολύ κοντά σε αυτά. Όσο και κακός να είναι κάποιος αθλητικά όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις θα δώσεις την ψήφο σου σε αυτόν που δεν περνάς μαζί του καλά στην παραλία. Ο Γιώργος είναι ένας χαρακτήρας που είναι ιδιαίτερος και δύσκολα προσεγγίσιμος. Δε γίνεται 16 άτομα να είμαστε όλοι παράλογοι και να έχουμε συγκεκριμένη εικόνα για αυτόν. Όταν βλέπεις πράγματα που από την άποψη του παιχνιδιού δεν είναι σωστά τότε κάτι δεν πάει καλά.

 

Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson