ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

PCP: Το brand που λατρεύει το γυναικείο κορμί

Μία από τις πιο δυνατές επιθυμίες παίρνει σάρκα και οστά. Πιο αδύνατα και σφιχτά πόδια. Κι όμως μπορείς να το πετύχεις. Δε σε στέλνω γυμναστήριο (εννοείται). ‘Οταν στη ζωή μας υπάρχουν τα κολάν PCP το παραπάνω μέλημα είναι μία ακόμα μέρα δημιουργίας.

God bless Πέλλα Παπαχρήστου. Η Θεσσαλονικιά που μετέτρεψε σε μία νύχτα τα τρομακτικά κολάν που υπερτονίζουν τα πάντα σε ένα από τα πιο στιλάτα κομμάτια της ντουλάπας μας. Αν κρατήσεις ένα στο χέρι σου και ψάξεις για το κρυφό μήνυμα θα καταλάβεις πως όλα όσα σου περιγράφω είναι απόλυτη αλήθεια.

‘’ You are hot in it’’ αν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο μπορείς να διαλέξεις κολάν σε ένα από τα 100 χρώματα ή σε κάποιο από τα λαχταριστά μοτίβα και να φύγεις για μία δοκιμή.

 

Το ύψιστο επίτευγμα είναι πως σε κάνουν  να νιώθεις αυτοπεποίθηση κι άπαξ το αισθανθείς εσύ μετά θα στείλεις το κατάλληλο μήνυμα.

Η Πέλλα με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα αλλάξει σχεδόν 11 φορές το αρχικό πατρόν για να βρει την τέλεια αναλογία. Με πείσμα, υπομονή και μπόλικη δόση ταλέντου θα καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια να κάνει το δικό της success story, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση 60 χρόνων.

Εκείνη και ο αδερφός της, Πέτρος, μεγαλώνουν μέσα στη βιοτεχνία ρούχων του μπαμπά Θάνου. Είναι η Τρίτη γενιά που ασχολείται με τη σχεδίαση. Πρώτος διδάξας ο παππούς Πέτρος, ο οποίος αν και 84 ετών πηγαίνει ακόμα στην οικογενειακή επιχείρηση.

Το PCP προέκυψε από το ακρωνύμιο των ονομάτων Πέτρος Χριστίνα Παπαχρήστου. Η Πέλλα και ο αδερφός της τρέχουν το brand μαζί με την ομάδα τους που είναι ουσιαστικά ‘’μία μεγάλη οικογένεια’’ όπως μας λένε και οι ίδιοι.

Η Πέλλα σπούδασε σχέδιο μόδας και παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο στο Saint Martins ενώ ο Πέτρος μάρκετινγκ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο. Το ‘’μικρόβιο’’ της σχεδίασης και τα κατάλληλα ερεθίσματα υπάρχουν.  Από τα 16 τους ακολουθούν τον πατέρα τους στις εκθέσεις.

Πώς γεννιούνται όμως τα PCP; Το 2011 η Πέλλα εργάζονταν ως βοηθός του στιλίστα Παπαθωμά. Για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ επί 2 εβδομάδες έψαχνε τα πάντα για τα 80s καθώς το concept πατούσε σε αυτή τη δεκαετία. Μάταια. Όσα κυκλοφορούσαν δεν την ικανοποιούσαν για αυτό και πήρε την απόφαση να φτιάξει τα δικά της κολάν για τα κορίτσια της διαφήμισης. Στη συνέχεια τα φόρεσε και όλες οι φίλες της ήθελαν κι αυτές. Για την πτυχιακή της εργασία έκανε φωτογράφιση με τα κολάν, τα είδε κάποιο κατάστημα και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Στιλ νεανικό, 80s, glitter anarchy και pop. Αυτό είναι που τα κάνει να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Ας πάρουμε φωτιά

PCP Collection 

‘’Τα PCP δεν είναι μόνο για μία χρήση, είναι ρούχα all day use. Από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μπορεί όποια το πάρει να το ευχαριστηθεί. Έχουν 5 χρόνια εγγύηση και είμαστε η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που το κάνει’’.

Τα PCPinia τρελά και παλαβά για τα leggings. ‘’Η ανταπόκριση είναι απίστευτη. Μας δείχνουν την αγάπη τους. Μας δίνουν δύναμη και ενέργεια. Αυτό που κάνεις και αγαπάς βλέπεις πως έχει αντίκτυπο. Ζούμε για τη στιγμή που το κορίτσι θα πάρει το πακέτο του και θα χαρεί’’.

Γυαλιστερά, ματ, μεταλλικά, με print και βελούδινα. Η λατρεία κυκλοφορεί εκεί έξω κι εσύ μπορείς να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο, αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις θεά, αυτό που θα σε κάνει να πιστέψεις πως οι αναλογίες σου αγγίζουν το 90-60-90 και θα σε κάνει να θέλεις να χορέψεις ξέφρενα.

Τα prints είναι μοναδικά και γίνονται σε συνεργασία με καλλιτέχνες. Τα παλιά σχέδια δεν επακυκλοφορούν και γίνονται συλλεκτικά για αυτό βιάσου. ‘’Το φλαμίνγκο ήταν το print με την μεγαλύτερη επιτυχία και το αγαπημένο μου. Αυτό ήταν το πρώτο που έφτιαξα, ήταν το παιδί μου’’.

Η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας ξεχωρίζει και μας διαφοροποιεί. Η έμπνευση και το ταλέντο δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει οικονομική κρίση. Αν είσαι φτιαγμένος για να πετύχεις η πορεία είναι μονόδρομος. Η Πέλλα έχει όλα τα παραπάνω και κάτι ακόμα. Τα PCPinia της την ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνει γιατί πολυ απλά καταλαβαίνουν το μεράκι της πάνω στα κολάν που φοράνε.

Πείτε ναι στην αναρχία του glitter αλλά Careful you look hot in it!