ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αυτές οι γυναίκες έχουν όλα τα μυστικά ομορφιάς για να λάμψεις

Η Nars ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα προσγειώθηκε με ενθουσιασμό αποκλειστικά στα Sephora και μαζί με τα ρουζ  Orgasm, που ξεπουλάνε ήδη και τα μπρόνζερ της, που πια δεν αποχωριζόμαστε, έφερε και δύο makeup experts, που αποκάλυψαν στο Ladylike τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα για όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνουμε για να λάμπουμε πάντα πολύ.

H Anna Priadka είναι η Global Makeup Artist της Nars. Είναι πάρα πολύ ταλαντούχα. Είναι η γυναίκα που ξέρει πρώτη απ’ όλους τα νέα λανσαρίσματα κι όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα που φτάνουν στα ράφια πριν από τα χέρια μας, προκειμένου να διηγηθούν ιστορίες επιτυχίας και λάμψης. Πάνω απ’ όλα όμως η ίδια έχει μια ωραία ιστορία να μοιραστεί. Μέσα από τα χρόνια παρουσίας της στο χώρο του μακιγιάζ, μέσα από τα looks που δημιουργεί και μέσα από συνωμοτικές ματιές που μοιράζεται με τις γυναίκες σ’ ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από τo κανάλι της στο youtube.

A post shared by Anna Priadka (@annapriadka) on

«Ξεκίνησα ως μοντέλο, στα 16 μου. Έτσι μπήκα στο χώρο του μακιγιάζ. Δούλεψα με πολλούς κι αξιόλογους καλλιτέχνες, αλλά ευτυχώς και μ’ άλλους που δεν ήξεραν πολλά», μας λέει. Εκεί, στα παρασκήνια της μόδας, μετά από μια λάθος απόχρωση μέικαπ, σκέφτηκε ότι μπορεί να πιάσει ή καλύτερα να ακονίσει πινέλα. «Μεγάλωσα με μια μητέρα και δύο αδελφές που είχαν εμμονή με το μακιγιάζ», βιάζεται να προσθέσει για να επιβεβαιώσει τη μοίρα της. Θεωρεί αυτή τη δουλειά μαγική. Παρατηρεί γυναίκες που μαζί με λίγο primer χαρίζουν περίσσεια εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Λατρεύει να παρατηρεί. Να επικοινωνεί, να ταξιδεύει, να κάνει γυρίσματα και να ορκίζεται για τη δουλειά της: «Αυτή η δουλειά δεν είναι ποτέ βαρετή», δηλώνει με χαμόγελο. 

A post shared by Anna Priadka (@annapriadka) on

 

Η Anna Priadka έχει μία μοναδική μαεστρία να περνάει ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση από τα χείλη και να το κάνει φετίχ. Κι έχει μια μαγική ικανότητα να πείθει τα νέα παιδιά να πιάνουν πινέλα της Nars και να πετυχαίνουν υπερτέλεια looks. Πιστεύει ότι όταν υπάρχει πάθος, αποκλείεται να μην πετύχεις. Κι έτσι φτάνει στη Nars και στον εμπνευστή της. Στον παθιασμένο καλλιτέχνη «πραγματικό οραματιστή», όπως λέει η ίδια, τον  Francois Nars, που πάντα ο ίδιος δημιουργεί τις τάσεις και δεν ακολουθεί τις τάσεις(!).

A post shared by @narsissist on

 

Μετά στέκεται με μια ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα ματιά απέναντι στα social media. «Έχει καλά στοιχεία και σ΄αυτά πρέπει να μείνουμε. Ο τρόπος που εκθέτει τόσα πολλά ταλέντα είναι αξιοθαύμαστος. Πριν από χρόνια πολλά απ’ αυτά τα παιδιά που ξέρουν να τα χειρίζονται τέλεια, δεν θα τα είχαμε προσέξει, θα περνούσαν απαρατήρητα. Ακόμη κι εγώ η ίδια ψάχνω το instagram ενός νέου καλλιτέχνη για να δω δείγμα δουλειάς του. Είναι η βιτρίνα μας τα social». εξηγεί. 

A post shared by Anna Priadka (@annapriadka) on

Τέλος, τη ρωτάμε για τα λάθη μας στο μακιγιάζ κι είναι αφοπλιστική. «Όλες έχουν μάθει να επιλέγουν λάθος κονσίλερ. Το να είναι δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα δεν λειτουργεί σε όλες το ίδιο. Οι περισσότερες χρειάζονται μια κάποια εξομάλυνση της ίδια απόχρωσης της επιδερμίδας πριν πάνε να καλύψουν τους μαύρους κύκλους». Και ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας; «Να σε φροντίζεις. Υπάρχουν πολλά κι ωραία brands που περιποιούνται σωστά το δέρμα σου. Πρώτα έρχεται η σωστή περιποίηση και μετά το σωστό μακιγιάζ.»

 

Η Sara Helou είναι η Senior Makeup Artist της υπέροχης Nars. Κι είναι ένα φρέσκο και λαμπερό κορίτσι που ακολουθεί κάπως ευλαβικά τη φιλοσοφία του brand εισβάλλοντας ορμητικά σ’ ένα μαγικό χώρο που ήδη την έχει κερδίσει.

A post shared by @narsissist on

«Μεγαλώνοντας ως το μοναδικό κορίτσι στο σπίτι, ήμουν από πάντα πιο τολμηρή και διαφορετική. Μεγάλωσα φορώντας μόνο τζιν παντελόνια. Μέχρι και που πάτησα τα 15 δεν είχα καν βούρτσα μαλλιών. Έτσι, όταν ανακάλυψα το μακιγιάζ και τη δύναμη που είχε, πέρασα ένα lipgloss και λίγη μάσκαρα και ξαφνικά οι γύρω μου με παρατήρησαν(!) Τους τράβηξα την προσοχή. Ένιωσα όμορφη. Έτσι σιγά-σιγά έμαθα να παίζω με τη δημιουργική πλευρά μου. Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ ακόμη τα τζιν μου, αλλά τα συνδυάζω με κόκκινο κραγιόν».

 

Και στο σημείο αυτό θυμάται το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που αγόρασε και χρησιμοποίησε κάπως αδέξια. «Ήμουν έφηβη όταν αγόρασα το πρώτο μου μαύρο eyeliner, αλλά δεν ήξερα πώς να το χρησιμοποιήσω και το φόρεσα τόσο λάθος και σε τόσο μεγάλη δόση μάλλον, που το καπάκι των ματιών ήταν βαρύ σε δευτερόλεπτα, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά είχα μουτζουρώσει τα πάντα στο πρόσωπο. Τώρα όμως είναι το ΕΝΑ πιο must-have προϊόν που προτείνω να χει κάθε γυναίκα στη τσάντα της, για να μεταβεί από την πρωινή εμφάνιση στη βραδινή, αρκεί να κάνει λίγο εξάσκηση πριν στη χρήση (γέλια)».

 

Κι εδώ ακολουθούν κι οι πολύτιμες συμβουλές της, προκειμένου κάθε look να διαρκεί λίγο παραπάνω: «H σειρά για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου είναι η εξής: ενυδατική, primer, σωστή απόχρωση μέικαπ κι εφαρμογή με πινέλο, κονσίλερ για κάλυψη μικροατελειών και πούδρα για την απόλυτη σταθεροποίηση όσων έχεις κάνει», εξηγεί.

πι.ες: Στιλ, πάθος, εμπειρία, φαντασία, αυθορμητισμός, ενέργεια, σύγχρονη σκέψη, ωραία προϊόντα, εναλλαγές σε τάσεις, καλλιτεχνική εξέλιξη και κάθε μακιγιάζ μπορεί να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Γι’ αυτές τις γυναίκες, για σένα εκεί, για μένα, για όλες μας. Με λίγη μάσκαρα και λίγο ρουζ μπορούμε να επιδράσουμε με κάποιο τρόπο ψυχοθεραπευτικό.

εις το επανιδείν