ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Oρσαλία Παρθένη λατρεύει τις ρυτίδες γέλιου

Δεν ήθελα και πολύ να θυμηθώ τον Πάουλο Κοέλιο, που είχε πει το εξής τέλειο: Τα απλά πράγματα είναι τα πιο ασυνήθιστα και μόνο οι σοφοί τα διακρίνουν". Κι η Ορσαλία Παρθένη, είναι μία απ' αυτούς. Ξεχωρίζει για την μοναδική απλότητα του στιλ της.  Η Ορσαλία είναι μια εμπνευσμένη και ταλαντούχα δημιουργός που κατάφερε να "τρέξει" το υπέροχο brand της οικογένειάς της και να πρωταγωνιστήσει ή καλύτερα να ξεχωρίσει για τη μίνιμαλ ματιά της, βάζοντας τη δική της μοναδική υπογραφή στη μόδα. Εμείς την συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί της για την ομορφιά. Μας άφησε την ίδια υπέροχη αίσθηση απλότητας.

Το πολύ απλό κορίτσι, η ενδιαφέρουσα δημιουργός, η λαμπερή γυναίκα που κάθεται απέναντί μου έχει το πιο αναγνωρίσιμο brand της εποχής, και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Της μιλάω με θαυμασμό για τις δημιουργίες της κι η απλότητα της ματιά της είναι σα να μου κάνει την πιο αυθόρμητη και ζεστή αγκαλιά χωρίς πολλά.

 

Αυτό που την ξεχωρίζει και την διαφοροποιεί απ’ όσους καλλιτέχνες της μόδας ξέρω είναι η άνεση που ‘χει να παίζει αυθόρμητα με το χρόνο, που είναι τόσο, μα τόσο βιαστικός. Τα ρούχα της δεν στενεύουν το σώμα μας, αλλά ούτε τα όριά μας. Φτιάχνει αέρινες και φίνες δημιουργίες, που μας επιτρέπουν να κινηθούμε αλλιώτικα. Κι είναι μαγεία κάτι τέτοιο. Σαν κάποιος να σου δίνει την επιλογή της έκφρασης της φυσικής ομορφιάς σου. Και μια κι είπα ομορφιά, διάβασε όλα τα δικά της μικρά που την περικλείουν και αποτυπώνουν το εκπληκτικό στιλ της.

Oμορφιά είναι…

Το χαμόγελο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου άρωμα;

To Crystal της Chanel, χρόνια τώρα.

Την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς σου την έχει δώσει…

Μου την έχει δώσει η μαμά μου: “less is more και κόκκινο κραγιόν”.

Τι λες για τις ρυτίδες που κάνουν εμφάνιση με τα χρόνια;

Λατρεύω τις ρυτίδες γέλιου.

Πλαστικές επεμβάσεις;

Είναι γι’ αυτές που τους κάνουν ευτυχισμένες.

Αν μια μέρα σου ήταν προϊόν τι θα ήταν;

Λάδι αρωματοθεραπείας.

Κάνεις ρετούς στις φωτογραφίες σου;

Εγώ όχι, κάνουν οι άλλοι.

Αν ξεμείνεις σε νησί, τι θα ήθελες να΄χεις στην τσάντα σου;

Αντηλιακό και κραγιόν (που’χω πάντα μαζί μου)

Μοιράσου μια συμβουλή ομορφιάς

Αν υπάρχουν σπυράκια η μάσκα με μέλι και πίτουρο είναι πολύ καλή λύση.

Ακολουθείς τα trends στο μακιγιάζ;

Πιο μικρή ναι, τώρα πια όχι. Προτιμώ αυτά που με κάνουν κι αισθάνομαι ο εαυτός μου.

Αν δημιουργούσες σειρά μακιγιάζ τι θα περιείχε;

Κραγιόν σίγουρα, μάσκαρα οπωσδήποτε και νομίζω ένα προϊόν contourting.

Aν έβγαζες άρωμα;

Θα ήταν unisex και θα μοσχομύριζε Μύκονο.

 

Στο μεταξύ, εκεί που τα χαίρω πολύ συνδέονταν με αισιόδοξες ματιές για την εποχή, το στιλ και την ομορφιά (μέσα κι έξω) κρατήσαμε και τις αδυναμίες της στα προϊόντα. “Αγαπάω τις BB κρέμες, τα higlighters και τα  κονσίλερ.