STYLE

Tips για μεγαλύτερα μάτια στο νυφικό σου μακιγιάζ

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Τα μεγάλα μάτια είναι εντυπωσιακά, μαγνητίζουν το βλέμμα και προσθέτουν θηλυκότητα. Αν θέλεις να μακιγιάρεις τα μάτια σου έτσι ώστε την ημέρα του γάμου σου να φαίνονται μεγαλύτερα τότε ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!

Τρικ για μεγαλύτερα μάτια

1.Βάλε μια σκιά απαλού χρώματος από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι τα φρύδια. Κατά προτίμηση απαλό ροζ για λευκές επιδερμίδες ή γκρι για πιο σκούρες επιδερμίδες.

2.Βάλε eyeliner ή μολύβι καφέ χρώματος μόνο στο πάνω μέρος των βλεφαρίδων. Να θυμάσαι πως όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα της γραμμής τόσο πιο μικρό φαίνεται το μάτι. Σβήσε τη γραμμή με μια σκιά ίδιου χρώματος για να φαίνεται πιο απαλή.

3.Αν θέλεις να βάλεις καφέ μολύβι και στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων πρόσεξε ώστε να το τραβήξεις αρκετά ώστε να ενωθεί με την πάνω γραμμή μολυβιού κάνοντας μια γωνία, αλλά και να τραβήξεις τη γραμμή όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες μπορείς.

4.Βάλε μάσκαρα που να κάνει τις βλεφαρίδες σου καμπυλωτές και μακριές.

5.Βάλε στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος ή άσπρο. Αυτό θα δώσει την αίσθηση ότι τα μάτια σου είναι μεγαλύτερα.

6.Βάλε μια σκιά ανοιχτού χρώματος ή highlighter στις άκρες των ματιών κοντά στην μύτη. Έτσι τα μάτια σου θα αποκτήσουν λάμψη και θα “ανοίξουν”.

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

Νυφικά Apostolos Giastas

5 βήματα για τέλειο νυφικό μακιγιάζ!

Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις νυφικά παπούτσια